Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну во-первых все так то что он черный это совсем неправильно. Он - мулат, смесь белой женщины и черного. Во-вторых, он не потомок рабов. Это для точности определения.

Вы ше, Оля вы сами сказали, что есть среди черных и .... і адвокати, і інші високі посади. Значит они все разные все таки, вы же и сами подтверждаете. Так значит надо смотреть по делам, образованию и т.д. а не по цвету кожи все-таки.
    Кроме того, если меня кто-то по башке двинул, или ограбил, мне неважно белый он или черный, он называется преступником. А вот Самойлович будет себя намного лучше чуствовать, если его белый ограбил или обманул. А если убил белый, а не черный, то его дети должны тоже по идее тоже богу молиться, что не черный убил, а белый. Такой вот парадокс.

Действительно, есть такие районы. Уж на что уж Вашингтон красивый город, а заехал не туда, и уже страшные дома и рожи. Но нормальный чеорвек туда не поселится. У него будет и нормальный район и нормальное окружение. И нормальный черный туда не поселится. Он будет жить среди нормальных же. И работать тоже по возможности надо среди нормальных

Вот это мне что-то напоминает. Замени слова "раса рабов" на "свидомый украинец", и прямо списано с некоторых тут форумчан. Но тут удивительно, что Борис правильный вывод сделал. Добра точно не будет. :)

Быль скажу. Действительно из жизни. ПРофессор ездил на год на преподавание в Нигер. Вернулся, всем в университете говорит - " Всем вцерковь, срочно!". Спрашивают, почему ???

Отвечает:- "Сказать богу надо спасибо что белыми нас создал. А в остальном мы не отличаемся, ни по поведению, ни культуре, да и по отношению к друг другу !"

Останнє редагування: 7 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ця гілка взагалі -то після 4 листопада по ідеї мала би зробитися не актуальна і замовкнути як інші подібні гілки.
    Але ще не час напевно.

Прочитав ВСІ дописи після 4 листопада і виникло в мене питання до проживаючих на Україні дописувачів.Звідки в Вас такі анти- настрої?
    Ви Шановні скільки разів в своєму житті чорних людей бачили? І чи мали з ними справи?
    Я якось можу Олю зрозуміти. ...но Вас..., перепрошую , ніяк.
    Але це таке, навіяло.

Тепер що до виборів.
    Після 8 річного правління республіканців і при тому ще не дуже вдалого , цілком логічний прихід демократів.
    Кожний Президент США чимось запамятовується людям.Чим ввійде в історію Дж.Буш?
    Для мене - це незакіченими справами.
    2 війни висять в повітрі і поки що закінчення їх не видно.(я не обговорюю "добрі" ці війни чи "погані")
    Одну (афганську) , правда , вдалося частково перекинути на плечі Канади.За рахунок перекидання американських солдат з Афгану в Ірак і заміну їх канадійцями.
    Але ми не нарікаємо , ми брати з дуже тісними відносинами і повинні помагати один одному.

Інші незакінчені справи - мають більш місцевий характер.Це NAFTA , незакінчені зі сторони США нафто і газо - трубопроводи з Канади , спільне водосховище , інше. Не таке важне тут .На все це нестало грошей.Бо гроші пішли "на всьо для фронта , всьо для побєди".
    І як апогей економічний обвал під кінець.

Клінтона , можна звинувачувати в "аморалці ". Але його не можна звинуватити в чомусь незакінчему.Все що він починав він довів до логічного кінця. Від місцевих суто бізнесових американо-канадських , нікому тут не цікавих стосунків і до міжнародної політики.
    Його дві югославські військові компанії мали успіх (знову ж , я не обговорюю моральну сторону).

От з такими спогадами і настроєм пересічний американець вийшов на вибори.І певно емоції від спогадів були сильні , що такі традиційно "білі" і республіканські штати в глубинці - як Ореґон , Колорадо і Невада проголосували за Обаму.

Люди не дивилися на колір шкіри , вони хотіли змін.
    Оправдає їх новообраний президент?... побачимо.Думаю, що частково оправдає.Бо на його виборчу компанію потратили великі гроші.І ті хто тратив їх захочуть результатів.

Що стосується Обами , як людини з темним кольором шкіри.То мене це не разить.Він думає як білий і поводиться як білий.
    І буде добрим прикладом для своїх чорних братів , що треба вчитися і закінчувати школи , а не займатися криміналом.
    Звичайно , через ніч це не станеться.Але багато хто з молодих людей опинеться на роздоріжжі - йти в ґенґ , або залишатися в школі ,задумається над тим.

А обсикають (перепрошую) львівські брами , навмисне псують кодові замки на дверях , бють лампочки і смітять -це напевно теж чорні.

Знаєте ,Самойловичу , москаль - не москаль , але набагато краще хай буде чорний Обама , ніж БЕЗМОЗГЛА ДУРА Меркель.

• Подобається Подобається x 8
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я так і знав, що Вас це "пройме".

• Подобається Подобається x 2
  4. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Предлагаете вернутся к практике крестовых походов?;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Зі всім іншим погодитись можна, вірно і тверезо пишете. Хоча маю і свою думку, і з дечим можна посперечатися.

Але за Меркель ставлю "-100", тим більше великими буквами.
    Тут мене часто в прєдвзятом атнашеніі до жінок звинувачували... Так от, Анжела - шикарний канцлер. "Безмозглим дураком" був Шрьодер.
    Меркель на своєму місці, і користується беззаперечною підтримкою німців. Ніхто навіть не сподівався, думали з гіменцем по виборах її змішати, але не виходить - їй закинути нема що.
    Економіка при ній не те що не падає, як при Шрьодеру - а навіть і росте. Безробітних зменшилось, як не помиляюсь, вже більш ніж на 2 міліони(в німців традиційно надзвичайно велику увагу звертають на стан безробітності. Це один з найважливіших показників оцінки роботи уряду). Вона твердою рукою погасила і вирішила Бундестаговську коаліційну кризу, яка накльовувалась. Та що говорити, в країні який не який, але ПОРЯДОК. Планує ввести зменшення податкового пресу, "бо вже трохи розгреблися з акумульованими Шрьодером проблемами і можна вже собі дозволити".
    Їй і її партії ніхто вже навіть введення в більшості бундесземель оплати за вищу освіту не згадує і не закидає. А це промовистий факт.
    Так, вона простакувата на вигляд, можна навіть сказати глупувата, зі смішною картавою мовою, з якої по доброму деруть лаха на радіо і TV. Але це скоріше показник відкритості характеру, і відсутності фальшивості та театральності, які так полюбляють інші політики.
    В зовнішній політиці теж ніхто проти неї нічого не має, вона рулить файно. Вже навіть говорять про повернення Німеччиною своєї колишньої важливості на міжнародній політарені.

Так, мене самого деколи коробить від її ставлення і поводження з деякими іншими "неважливими" країнами, і перш за все Україною. І нам вона може не подобатись.
    Але для своєї держави Меркель - чудовий канцлер.
    Я сам спочатку скептично ставився, але бачу з її обранням виходить наразі на краще.

6. Samojlovu4

- Почему Обама не шутит над самим собой?
    - Чтоб не показаться расистом.

Девяностые: Америку Клинит.
    Двухтысячные: Америка Бушует.
    Что ждет Америку в новое десятилетие?
    - Америка превратится в барак Обамы.

- Чем отличается Барак Обама от Робина Гуда?
    - Робин Гуд забирал у богатых и отдавал бедным. Барак Обама забирает у среднего класса и придерживает для бедных.

- В чем проблема шуток про Обаму?
    - Его сторонники не считают их смешными. Остальные люди не считают их шутками.

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
    • Подобається Подобається x 4
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Але чогось ті німці яких я бачу щодня на роботі так не думають....

На півночі Канади ДУЖЕ багато німців І то за останні кілька років.Є такі що їздять вахтовим способом чартерними рейсами.А є і осілі.
    Форт Макмурі в півн.Альберті(канадська Тюмєнь) напевно скоро назвуть Нью Берлін.Є там вже 24/7 нім.радіо і 2 газети.
    Ще можна зрозуміти чого тут зварщики і шофери великих карєрних Катерпілерів.

Але чого тут дівчата -німкені працюють в Тім Гортон(сітка кафе)? Чи вони всі такі романтики?
    Невже не краще працювати в кафе в Німеччині ніж пертися хтозна де і мерзнути в теплій кімнаті від свисту вітру за вікном і вигляду снігу (з її слів)?
    ... в жовтні вже морози , а в травні ще.

8. Samojlovu4

Та не знаю Патрік, в них спитайтеся. Значить там в дечому ще краще.
    Може студентки, може стрьомно в своїй країні офіціанткою працювати, може все іноземцями зайнято(обслуговуючий персонал-аборигенів навіть не знаю чи коли зустрічав). Хто його знає, в кожного свої причини.
    А то що ви там в форті Макмурі нічого доброго про Меркель не почуєте - цілком природньо. Від кого, від людей, які шукають свого щастя деінде і навіть чисто психологічно такими розмовами шукають самі в себе виправдання?!
    Повторююсь - в самій Тевтонії більшість народу Меркель задоволена. Тут дуже чутлива преса, з любого приводу змішають з гіменцем. На Меркель наразі ніякий серйозних достьобок накопати не можуть, так, по дрібницям хіба.

Патріку, ми іноземці на пташиних правах, навіть без безстрокової візи і без необмеженого дозволу на роботу наразі. Раду даєм собі досить непогано. З дитиною, на яку не отримуєм жодної допомоги.
    Ні жінка, ні я ніколи не були довший час без роботи. Я не знаю, яким інфатильним треба бути, щоб не знайти собі тут місце праці. Тим паче, аборигенові. Чесно, мене то завжди дивувало, та й не тільки мене.

Пи.Си.: прошу ще врахувати... Німці мають одну особливість: завжди всі часи вони прирівнюють до своїх "золотих" 70-80-х, коли дійсно в них земля текла молоком і медом. Це їхня хороба, вони досі рахують марками, згадують ностальгічно ті часи, і завжди в них "ну нє, тепер то не то, а от тоді було..."

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
  9. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А я рад, что Обама победил. Я бы за него и голосовал. Маккейн како-то слишком озлобленный, агрессивный, да и уже черезчур пожилой. А в любую политику нужны новые вливания, чтоб она не застаивалась и, соответственно, слишком не воняла.

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ви раді,скінхеди раді...Он вчора вже негритянську церкву в Спрінгфілді,штат Массачусеттс скінхеди спалили...! Це по тій скромній нинішній інформації.

11. D.M.

D.M. Well-Known Member

Тут я трохи помилився. Вимагається бути громадянином США за народженням. Це може трапитись і в разі народження за межами США від батьків-американців.

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я думаю якщо ніхто Обаму не застрілить то він буде найбільшим розчаруванням Америки-всі ті там що мають такі великі сподівання що от завтра з Обамою наступить "ізобіліє" просто не розуміють що він не зможе дотримати свої обіцянки і не загнати Америку в ше глибшу економічну дупу.Соціальні програми це гроші яких нема зараз а війну в Іракові не закінчиш так просто.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Панове!
    Я дал ссылку на ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ.
    Позвольте вопрос?
    Спасибо.
    Задаю.
    Возможно-ли, что бы ОФИЦИАЛЬНЫЙ САЙТ ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ поручили переводить сотрудникам российских СМИ?
    И второе - неужели Пан НоТоЦо так и НЕ ПОНЯЛ, что сайт ЕГО Президента ВОЗМОЖНО читать на нескольких языках?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Просто у російській мові нема відповідника слову "високоповажність".

15. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемый,
    Многоуважаемый,
    Глубокоуважаемый,

Или, с дающим подаяния - нужно выпендреться ОСОБО???

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Та я пане Полковнику,не про те....А про Те,що можливо такого й перекладу взагалі не було,а нинька можна такеє зробити будь-кому ...і з червоними чорнилами вдобавок в придачу,шо нє?
    А по-друге...такеє можливе,щоб Всі добре знали,же документи Президента України треба вміти і слід читати,та сприймати вірно Лише Українською Державною Мовою,бо російською можуть...і обов'язково будуть виникати Ляпсуси!
    І знову,шо нє?

17. Полковник

Полковник миється в бані

Вы меня об ЭТОМ спрашиваете?
    Вы к СВОЕМУ ПРЕЗИДЕНТУ обратитесь с посланием о НЕПРИЕМНОСТИ содержания САЙТА ПРЕЗИДЕНТА на иных языках кроме УКРАИНСКОГО!
    Думаю, верное решение.
    Пусть НЕ ТОЛЬКО русскоговорящие на Украине, НО и англоговорящие в других странах мира изучают МОВУ, если хотят что-то узнать напрямую из уст Президента Украины через Интернет.
    Правильное решение, Пан НоТоЦо.

18. Lord_Faust_UNK

Lord_Faust_UNK миється в бані

логічна думка.але спроби будуть точно

19. Bogema

Bogema New Member

не розумію чого то ви обговорюєте вже смерть Обами. та най дядько хоч до інавгурації доживе а там вже стріляйте:)
    а якщо серйозно то майже усі прогнозують йому президенство по стопам Кеннеді...

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

И мне Меркель нравится. Скажу почему. Потому что государственный деятель не может и не должен просто языком трясти. Она не трясет. Она издагает официальную позицию Германии, как страны. И в ее словах заложены и мнения ее коалиции и суть существующих международных договоров Германии. Изложено очень четко. Ни на йоту отхода. Я бы ее в пример поставил всем лидерам.

Я вообще лидеров стран люблю слушать. Как бы первоисточники. Похоже Обама может также. Вот Медведев, пока, может быть пока так не может. А Путин мог. Ющенко и вообще весь украинский политикум, ну это......(боюсь модератор удалит все равно) Там много ньюансов, но не тема этой ветки.
    Рассказы, или интерпретации в любой стране даже на уважаемых каналах и статьях - это вообще болтовня. Это уже ОБСДД.

Останнє редагування: 8 лис 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)