Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Повірте, здається дивним. Бо ми, тут живучи, не можемо розібратися як країна потрапила в таке становище, то дивно слухати, як судять люди, які Америки в очі не бачили. А преса, телевізор, інтернет - то таке. По тому розібратися не можливо.

От Ви і доказали, що у Вас своя уява. ;) І вона не має ніякого відношення до дійсності. Про які нерівні соціальні умови Ви говорите? Умови тут для всіх однакові. То люди просто неоднакові. Яскравий приклад - наша еміграція 15 річної давності. Вже серед наших емігрантів є багато мільйонерів за цей період часу. А про людей зажиточних я вже мовчу. І всі приїхали сюди з двома чемоданами на людину і добре, якщо з пару сотнями доларів. І майже всі перейшли через початкові роки того ж Велфера, щоби стати на ноги. А зараз одиниці залишилися на цій програмі. Через хворобу, багатодітність. А що заважало чорним ставати на ноги? Вони ж тут вже народжені. І бідні райони це не від того, що туди їх поселили. Бідні - бо такий спосіб життя їм подобається. Коротше, тут треба бути і бачити, тоді б Ви по-іншому говорили. Пояснити то неможливо.

Чорнобильцю, це доступне житло має бути тимчасовим. Стали на ноги, пішли на нормальне, або хату купили. А не хотіти робити, то воно постійним стає. Всі ми то перейшли, всі там були, поки вчилися, на роботах вкорінювалися, всі звідтам пішли. Одні чорні, білі-наркомани і залишилися.

От це останнє Ваше речення і є ключом чому вони бідні. Ще додайте, що дітей плодять, як но тільки та допомога соціальна грозить закінчитися. А ті діти по їхньому прикладу і собі то роблять з покоління в покоління. То що, далі будемо їх жаліти, що вони бідні?

Come on, Чорнобильцю! Хоч Ви вже не говоріть дурниць! Ви ж таки в Америці були. Знову ж таки. Наші люди вчать дітей в університетах, навіть ті, що рік як до Америки приїхали. Всі колежді дають фінансову допомогу, якщо сім"я не має достатнього доходу. Навіть підвищенні стипендії за хороше навчання платять. Сама отримувала один рік, як мала змогу більше над наукою просиджувати. І в університети йти заохочують сколаршипами. А якщо і сам маєш платити - береш займ безпроцентний, який починаєш сплачувати, як на роботу підеш. Моя сестра двоюрідна мого віку так вивчилася в Орегоні на дентиста. Бо в Україні в свій час батьки не мали грошей, щоби її в медінститут запхати.
    Так що і чорні, котрі не ліниві, так і вивчаються. І правильно Ви сказали, що

.... і адвокати, і інші високі посади.Значить, як хочуть, то можуть! Але хочуть мало з них. Іншим ( а їх більшість) добре на Велфері висіти і паразитувати за рахунок тих, хто робить і чогось добивається. Тому нема що дивуватися, що люди узагальнюють. Якщо більша половина наділена подібними рисами - то закономірність, як тут не доказуйте про політкоректність. Навіть якщо і мовчать, то все одно тої ж думки.

Так, так. Тільки всюди заголовки - Перший в історії Америки чорний Президент. Ніхто чогось не каже, що напівбілий. ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, Оля, переживаю я за вас.... президент - негр, а вільвові я чув, шо стадіон будуватимуть на вашому городі в Сокільниках....

• Подобається Подобається x 1
  3. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Канал 24. Верить ли им? Да, фиг его знает.

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Други і другині!
    Включіться, відкиньте емоції і задумайтесь холодно і тверезо.

Повільно, але впевненно біла європейська раса втрачає свою гегемонію. Наша з вами раса.
    Борат Омама - в даному випадку не лише негр, він, уособлюючи, і араб, і монгол, китаєць, індієць і папуас, мусульманин і крішнаїт.
    Чітатєль, навіть якщо ви ніразу поріг церкви не переступали, і вам начхати на західноєвропейців, і ви наівно вірите жахалочкам про інквізицію - ви носите європейський одяг, їсьте на європейський манер, ваша родина побудована на засадах європейської християнської етики(я принаймі це припускаю. Чи ви маєте кілька дружин може?!;))... Це просто звичайні і буденні самособоюзрозумілі речі, на які ви не звертаєте увагу, - але більшість світу живе на засадах білої європейської християнської цивілізації.
    Я не расист, маю двох чорнобривих колєґів. Але факт є факт - ми різні. Гляньте на Африку, особливо після відходу білих. Хтось назве мені гідну, людську державу в світі, розбудовану неграми? Не обов"язково в сьогоденні - за всю історію?

А прихід Бората Омами - прецендент і перший дзвіночок. Дасть Бог, це не буде так скоро - але за прийдешні покоління потурбуватись варто.

Їх щороку більше, і вони з кожним місяцем нагліші.
    І коли кольорова негро-арабсько-китайсько-індійська масса прибере все до рук - це не білі зі своєю гуманністю і часто згубною християнською толерантністю.
    З нашими з вами дітьми вони, боронь Боже, в безневинні ігри політкоректності бавитись не будуть, і не будть утруждати себе придумуванням пом"якшених правил і назвами типу "євро-американець". Там розмова буде коротка...

От просто собі поруздумуйте на свіжу голову, народ. Не треба бути расистом.

Пи.Си.: я тут відомий як радикальний націоналіст, галицький сепаратист. І моя любов до раші теж відома. Але скажу таку жахливу крамолу:
    був би я `мериканцем, і були б уявно на виборах президента два кандидати - скажімо, чорнобривий ньогр і запеклий москаль. Проголосував би за москалє! Нехай Господь Бог простить мені цей гріх і хай Мих не осудить...

• Подобається Подобається x 4
  5. Максим

Максим Well-Known Member

В США вже з'явилися перші проблеми в зв'язку з обранням Обами президентом:

• Подобається Подобається x 8
  6. Ganna

Ganna Member

Так, Ви праві, мене там нема і наразі ніц не можу сказати як очевидець. Я не претендую на абсолютну істину, але все ж можу дати певну оцінку, Ваше право сумніватися у ній. Але часом збоку видніше. Знаходитися в тому середовищі, кожен день тим жити, деяких речей можна і не помітити, або ж просто не змогти оцінити об'єктивно.
    Пояснити можна все. Треба уважність, бажання та зусилля.
    І не бачила людей яким би подобалися їх поневіряння та бідність, вибачте то якісь мазохісти чи що. Не зустрічала таких. Просто проза життя така що людина з достатком ніколи не зрозуміє людину бідуючу, хіба сама пережила то бідування. Можна, дійсно можна вирватися, працювати наполегливо і важко. Але мова не про лінь чи безвідповідальність, мова про нерівність - колір шкіри важить, ось в чому проблема, люди все ще бояться того що відрізняється від них.
    Президент США - Обама. Яким він буде президентом не знаю я, не знаєте Ви. Час покаже. А колір його шкіри - обурливо що взагалі це питання підіймається.

P.S. Предки темношкірих американців не просили щоб їх вивозили з Африки, відривали від землі і перетворювали на рабів, тож нехай нащадки тих білошкірих не плачуть так гірко та голосно :))) Маємо те що маємо. Є проблема - її треба вирішувати. Бажано цивілізованими методами. Дуже бажано ;)

Останнє редагування: 6 лис 2008
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

анєчька, темношкірих американців ... блін, що за епітет.... короче -- негрів відвезли назад до африки, створили їм цілу країну, назвали ї дуже гарно -- "земля свободи" і що з цього вийшло?.. ;)
    почитай

• Подобається Подобається x 2
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тут дружина чула виступ Каддафі (в Києві).
    Хоч він сам жив типу в бедуїнському наметі у дворі на вул. Липській :), а на столі переговорів наказав покласти... мухобойку :)

Намагався про Обаму говорити дуже політкоректно, завуальовано, але зміст "між рідків" був такий: раса рабів, отримавши владу, почне прагнути "компенсації" за приниження і добра від цього не буде.
    Головна думка була така. І якась проскочила паралель із люмпенами/рагулями при владі в інших суспільствах.

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Кадафі ... ех ... мені б таких бодігардів ... головна вимога: незаймана або лезбійка ... та ...Схід - діло тонке )))))))))))))

Про Обаму, гляньте яка раса останнє десятиліття очолює пости в ДержДепі ... а Кондоліза якої раси ... такшо - "позно пить Боржоми"

10. Ganna

Ganna Member

Ага :biggrin: добрі такі люди. Ну ви тут нас пробачте, помилочка вишла, ну - не тримайте зла. Питання не з Ліберією, питання з темношкірими американцями (а мені подобається термін ;)) в Америці :) Ця проблема нашаровувалася протягом столітть, і зараз таке положення є внаслідок подій минулих. Питання в тому - чи буде воно далі погіршуватися чи може настав час поглянути правді у вічі і сказати "Так, було, це ганебно" і "Ні, більше не буде".

P.S. Я тебе за "анєчка" вже попереджувала :ireful1: :cool: :lol:

11. Boris_Kiev

Кондоліза - це Леді з пристойної родини. Здається, не вискочка (на відміну від відомого ПроФФесора).

12. SatYr

SatYr Well-Known Member

Цікава умова, вперед РЕЛІГІЯ рулить і сюди припхали, браво.

Ну от для прикладу, поживіть тут(тобто в Україні, громадянкою України) і у вас з хати повиносять усе, обдеруть на вулиці, або за пляшку вб'юьть білі люди. Колір шкіри - це не арґумент.

Добре що згадали про корінне населення, з цього і потрібно було починати. А тут ще невідомо що гірше, а що краще(тобто вибір президента). І це не так як в нас, про що й сказав МакКейн, що вони будуть працювати разом, це не український політикум.

Щодо цього мій друг виїхав в Канаду, по спеціальності роботу не знайшов(1 фірма і то не той профіль), тепер на бензоколонці працює, на будівлі не потягнув(потягнув спину і йому відмовили далі у роботі). Каже там більшість емігрантів(білих), які працюють на тій бензоколонці 20 років . Не думаю, що вони там міліони заробляють. На все є свої приклади.

ЗІ: Є різні типи людей, які відрізняються не тільки кольором шкіри, віросповідуванням та політичними погялдами, а й своїми діяннями. Слідкуйте за своїми діями, як там у біблії....(для любителів даного писання)
    ЗЗІ: Кличко вперед :) (Кличко - Рахман)

13. zet

zet Дуже важлива персона

Да что вы обсуждаете? Грамотны были оба кандидата в президенты, ничего в США не изменится. Какая разница смуглый он, рыжий или белобрысый? Конкурент Обама не нравился только потому, что старый уж очень...
    Нам бы их проблемы... Выбрать не из кого толкового... Пусть уж был и зеленый в крапинку, лишь бы мозги на месте и толк в государстве...
    Может бартер попробовать сотворить? им подкинуть нашу Раду с президентом, а нам их конгресс? Ась???

• Подобається Подобається x 5
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Потом, правда, спохватились:

Ваша Высокопочтенность,
    Примите самые искренние поздравления приветствия по случаю.....
    http://www.president.gov.ua/ru/news/11915.html

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Де Ви це взяли і що то? Дешева провокація на російській мові?...і хто спохватився,коли та де?
    Дешеві фраєри це робили!Хоча криміналу і не видать!
    :pardon:

Вітання Президента України Віктора Ющенка новообраному Президенту Сполучених Штатів Америки Бараку Обамі
    Ваша Високоповажносте,

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання Президентом Сполучених Штатів Америки...
    http://www.president.gov.ua/news/11915.html

16. Boris_Kiev

У наших джерелах - Ваша Високоповажносте.
    А хто як перекладає - то їхні проблеми.

• Подобається Подобається x 6
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Переклад ж москальський, нє?

Я так зрозумів, що новий президент США - не єврей.... шо сі діє на світі....

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  18. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

О! Нє! То ж найправдивіші і найоб"єктивніші у цілому світі російські ЗМІ! :lol:

19. D.M.

D.M. Well-Known Member

Ну, тут Ви вже явно повну нісенітницю загнули. Вимог до релігійних поглядів Президента Конституція США не має - це точно. І якби навіть якийсь закон про це намагалися запровадити, то він, скоріш за все, був би визнаний таким, що суперечить першій поправці до Конституції.

В усякому разі, НАРОДИВСЯ точно у США, інакше не мав би права бути Президентом - ось таке обмеження є в Конституції США.

Щодо думок про те, хто краще - білі чи чорні, то хочу зауважити, що такі відмінності можуть мати лише статистичний характер. Ну, припустимо, деяка властивість А в чорношкірих у середньому більш розвинена, ніж у білих. Але ж це тільки в середньому! Окремі індивідууми можуть сильно відхилятися від цього середнього значення.

І якщо Ви бачите незнайомого негра, Ви можете з імовірнісних міркувань вважати доречним виходити з припущення, що в нього розвинена властивість А. Але якщо Ви вже його хоч трошки знаєте, то чи не легше просто аналізувати саму цю людину, ніж робити висновки з того факту, що він негр?

Тим паче з Обамою. Тут говорилося про якихось лінивих бідних негрів, які мешкають у поганих районах. Ну, і до чого тут Обама? Він що - бідний лінивий негр??? Ні, він успішна людина, новообраний Президент. Замість того, щоб просто аналізувати, яким є Обама, дехто аналізує зовсім інших негрів і з цього робить висновки про Обаму.

І ще одна цікава думка, трохи офтопна. Колись білі насильно вивезли негрів з Африки і пригнічували. І що в результаті? В результаті їх нащадки жувуть у розвиненій демократичній країні, значно кращій за африканські країни. Їм пощастило! Діалектика!

Останнє редагування модератором: 8 лис 2008
    • Подобається Подобається x 7
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені всеодно що він чорний, чи чеколядовий, чи підмальований, чи білий в рожеву крапочку. Мені всеодно до якої раси він належить. Він мені не подобається як людина і як політик.

А те що йому зробили компанію і дурні білі його пропхали в білий дім, ну то то любому зрозуміло. Макейн вів надто гречну кампанію. Але кожен вирішує для себе. Мені не подобаються Бумбамо-Хусейнові радикальні нахили але що ж... підемо на велфор. Не велика біда. Вже один раз були з найбіднішими при Біллі ну і при Обамі побудемо.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)