Вибори президента в США

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Samojlovu4, 2 чер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А може, в мужа клони? :haha:

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А може в мужа i iнших мужiв типовi для мужiв погляди? ;)

• Подобається Подобається x 2
  3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А що тут дивного? Америкоси - пасивні виборці і це не дивно. Нафіг напружувати голову обдумуючи за кого голосувати, якщо знаєш, що твоє життя при будь-якому президентові буде нормальним. Це у нас тут цілі війни передвиборчі, розділ країни на кольорові складові і т.д. і т.п... А от наближення піку економічної кризи чітко зіграло на руку Обамі, який у своїй програмі задекларував збільшення допомоги бідним за кошт середнього класу і багатіїв. А в умовах кризи багато хто собі подумав, що завтра він може опинитися серед тих бідних. От і весь секрет нездорової тенденції...

А чи не мовив"я-м жи всі хлопИ єднАкі?;)

Останнє редагування модератором: 5 лис 2008
  4. Koza-Dereza

Дуже гарно сказано. I я думаю правильно. В 2000 всiм добре жилось, кризи не було, глобальне потеплiння далеко, Ал Гор нi в адном глазу. Вибирали сiмейнi цiнностi, релiгiю та вiдповiдальнiсть (тiпа) вибрали Буша! Через 8 рокiв, коли криза економiчна заглибляє народ в фiнансовi труднощi похлєщє 1929-1930х то вже всякi моралi, релiгiї iтд так сильно не колять в бiк як страх перед втратою житла, роботи iтд. Тому вибралось того хто гарнiше пообiцяв ЗМIНИТИ щось.
    А змiниться щось чи нi час покаже. Проте надiя є. Українцi, згадайте 2004 рiк i помаранчеву революцiю, майдан iтд. Люди якi обрали Обаму мають такi ж емоцiї як i люди що були на майданi у 2004. Час покаже чи вибiр був правильний чи нi.

• Подобається Подобається x 3
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніхто не скаже, як тепер в Америці політкоректно білих називати?! Євро-американці?!

6. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

:lol:
    Жидомасони :lol:

7. Koza-Dereza

просто "американцi" ще нiхто не вiдмiняв.

• Подобається Подобається x 1
  8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Як сьогодні сказало руське радіо: два роки Обама буде вчитись бо молодий та зелений, а потім ще два роки буде зайнятий підготовкою до наступних виборів, щоб знов у президенти, а час проходить швидко.:)

9. Koza-Dereza

Шо ше казало руське радiо? Бо я не слухала, але знаю що принаймнi iлiнойська демографiя руського радiо була за МакКейна.

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Дочь за Обаму проголосовала. Ее жених за Маккейна. У них в семье такая традиция, does not matter what. Опасения такие же как и мужа Козы-Дерезы. Мои симпатии Обаме. Он - умный. Умно говорит. Очень политически корректен, чуствуется интернациональное воспитание. Цвет его кожи для меня не важен.

Что касается Маккейна и Обамы. Речи они красивые сказали и достойные.
    Постараюсь процитировать Обаму:
    We are not democrats, repablican or independent - we are UNITED STATES OF AMERICA !
    We are not white, black, asian, latinos -we are UNITED STATES OF AMERICA !

Это на Украине только можно о "пятой колонне", упоминая треть населения говорить политикам. В США - это был бы "мертвый" политик.
    Интересный тезис - Благословенна західно-європейська культура, цивілізація, християнство і раса поступово і впевненно здають свої позиції.

1. Если просто посмотреть. Вот не могу понять, а чем белая раса с христианством лучше ? Количеством уничтоженных людей, изобретенным для уничтожения других оружием она обошла все остальные расы. Эта западно-европейская культура вот только только может последние лет 60 без войн существует, да и то если не считать войны в Югославии, Ираке и Афганистане (И Грузии).

А уж что касается ведения военных действий на чужих территориях, то это уж почти стопроцентная прерогатива белой расы последние несколько веков (не считая Японии)

А изобретение ОМУ, якобы для защиты, но все время с проверкой его на чужих территориях ?
    А уничтожение и ассимиляция коренного населения на их же территориях ? Индейцы в Южной Америке уже чужим языком давно пользуются.

Так что не надо тут о благословенности культуры, цивилизации и христианства. Зверье, а не люди. :)

2. Объективно исторически, если посмотреть. Исторически сложилось так, что цивилизации двигались с юга на север, и этому есть естесственное объяснение. Двигались на север воюя из века в век за человеческие и природные ресурсы. Сейчас начинается с севера на Юго-Восточную Азию и Юг, и этому тоже есть объяснение - глобализация, конкуренция и ресурсы. Там дешевле все производить, дешевая рабочая сила и природные ресурсы.. Оставшиеся северные цивилизации практически все без исключения концентрируются на производстве оружия, ВПК и накоплением денег. Если не найдут точки соприкосновения - будет война. И именно внутри благословенной белой расы и христанских культур.

3. По поводу выборов. Я уже сказал, помог Буш своей неразумной политикой. Уж не говорю о кризисе, только ленивый не говорил год или больше, что вот вот наступит. Хотя вина самого кризиса на демократах Второе, помогли сами республиканские избиратели, выбравшие Маккейна. Выбрали бы Ромни с опытом бизнеса, бабушка бы на двое сказала. Но это и есть отражение движения вправо самих республиканцев-выборцев, присваивание права «светоча» белой расы и цивилизации и христианского мира. Что предложил Маккейн это антагонизм и новые войны. Во многорассовой стране, где влилось около 30 миллионов эмигрантов не так давно (у кого родственники в других странах) - это не работает. Да и антагонизм и новые войны - много денег стоят.

Третье - выбор Сары Пелин. Опять, надо было Ромни ИМХО. Обсуждать не буду ее. Но как сказали - неудачный выбор, вызвавший сомнения в способности самого Маккейна принимать разумные решения.

Останнє редагування: 6 лис 2008
  11. Daisy

Daisy Well-Known Member

То бруклінське радіо. Розчарування, що переміг Обама:crazy:

12. Lord_Faust_UNK

Lord_Faust_UNK миється в бані

Дурня то...Обама не проживе до наступних виборів...

13. Оля

Оля Старожилка форуму

От не маю дуже часу за роботою, але таки хоч пар випущу в цій гілці. :)

Ніно, на Буша можна вішати вже, що хотіти. Йому скоро у відставку - він все стерпить. :) Але як чула на одному з радіоканалів нині, що пізніше самі ж американці пошкодують, що так його опускали. І зовсім будуть інше про нього говорити. Бо гряде ще гірше.

І за нав"язування в системі державної освіти сексуального виховання в світлі бачення гомосексуалістів, починаючи зі садочкового віку. Та що там?! Коли його відкрито запитали відколи на його думку починається життя в зародку людини, то він сказав, що не знає. Не пісказали йому, як треба відповідати. :)

Ніно, то, як сказав Вам Самойлович, файна казочка, придумана його іміджмейкерами. :) А як воно було насправді - так ніхто і не знає, бо вся його поява на політичній арені - тайна, покритая мраком.

У нас тут, Миху, теж так само поговорюють люди. Пам"ятаєте, як в Біблії? Мені, правда, краще подобається у російському перекладі- ".... за беззакония ихние, предал превратности умьі ихние." То не дослівно. Вибачте, якщо хто знає дослівно.

Написано, написано. Ви добре поцікавтеся. Чи Ви думаєте, що то випадково ні мусульманина, ні буддиста, ні крішнаїта не було ще Президентом Америки? Навіть ті, що і не дуже віруючі, все таки представляють себе членами котроїсь християнської церкви.
    І мені справа по тій самій причині також. Бо ж то найпроблемніша верства населення в Америці, хіба мені Вам розказувати?!

Ніно, та виріс він в Африці, Ви хоч то знаєте? :) А вернувся до діда і баби, коли вже пішов у хайскул. І ніякий він не був бідний. Не вірте в ті казочки. Інакше би мама його не вчилася в університеті в ті часи. Та і вчився він на сколаршип, бо був баскетболістом. Моєї знайомої Люби син теж дістав сколаршип в університет, бо футбол грав постійно в школі. А учень з нього - не ах-ти! Та і взагалі. Те, що багато чорних досягли успіхів в Америці, то той самий фактор, що на Львівщині вихідці з Турківського р-ну позаймали всі вищі посади в приміських районах і самому Львові, що вихідці з глухого Полісся в Україні і в Україні, і поза її межами, добилися успіхів в освіті і високих посад там, де вони зараз є, також. А ім"я того фактору - боротьба за виживання, бажання не жити тим життям і в тих умовах, в яких вони жили в дитинстві. Тільки не копайте сильно, хто з Турківського р-ну, чи з Полісся. Я проти вас нічого не маю. :) Просто константую факт.

Вже зазнають. То в Ніни дитина просто мала і вона ще того не бачить. Розказують мені діти, що коли в школі в тебе зі заду летить на ланчі піца, то перше повернися і глянь, чи то не чорний кинув і шкіриться. І не чіпай його. Бо відразу будуть крики про расизм.

Та ні. Він тільки сочувсвующій їм. І друзья в нього - вороги №1 для Америки. Тільки того ж ніхто слухати не хотів і не хоче.

І в чому та дискримінація виявляється? Хіба в тому, що я не візьму на роботу в руский магазин чорного. :) А так, то вони всюди мають першечерговість. Буде три кандидати на одне місце на роботу - візьмуть чорного. Бо бояться, щоби той не засудив за дискримінацію.

І то чиста правда. Тут мимоволі стаєш расистом, бо бачиш, як палку перегнули і перегинають в інший бік.

Во-во! Хто файніше умів піпл на вуха лапшу вішати - той і виграв! :biggrin:І я так кажу. А глупі республіканці все правду обіцяли. Як казав один чоловік, що кому та правда потрібна? Ти основне файно бреши - і тобі люди повірять.
    Можу Вас завірити, що ніц не зміниться. Бо ні війни Обама не припинить, ні військ так скоро не виведе, якщо виведе їх взагалі... Ні економіці ніц не поможе, бо хіба від Президента економіка залежить? То тільки Буша можна за то копати. Ні в системі здоров"я нічого не зробить...
    А як і зміниться, то в гіршу сторону. Ще більше розплодить велферну систему, безробіття, скорочення бізнесів. Бо якщо він впровадить збільшення податків зі середнього бізнесу, то більшість тих бізнесів просто збранкротують. А саме середні бізнеси найбільше дають країні робочих місць і податків. А великі корпорації тим і великі, що мають хороших фінансистів і адвокатів, які їм допомагають зрізати їхні податки до мінімумів законним шляхом. Але що ж? Всі кричали за зміни. Ми їх і будемо мати. То не сумнівайтеся.

14. Ganna

Ganna Member

Чорношкірий президент у США - це революція. Щоб там не казали про демократію і рівність, але колір шкіри все ще важить, як не сумно.
    Сам президент не буде керувати державою, він працюватиме у команді. Але сама його фігура є символом і навколо його гуртуватиметься керівництво країною.
    Вдобівала за Обаму і дуже рада що він переміг. Може нарешті після вкрай "розумного" керування Буша країна підніметься з того болота, потрапивши до рук достойної людини.

• Подобається Подобається x 7
  15. Оля

Оля Старожилка форуму

Прочитала - і усміхнулася. :) Як, виявляється, все добре видно і про "розумне" керування Буша і про те болото людям зі скіфських околиць Херсону. :)

Дуже сумно, Ганно. Бо коли люди чорної шкіри негласно на кожному кроці мстять людям білої шкіри через те, що колись якісь білі багаті англійці привезли їхніх предків і заставили працювати на плантаціях, то від того не тільки сум находить, а й злість і безсилля, що ти нічого зробити не можеш і доказати теж не можеш. От такі справи. Але Ви би то зрозуміли, поживши тут з рочок. Інакше би тоді говорили...;)

16. Ganna

Ganna Member

Шановно пані Оля. Навіть зі скіфських околиць Херсону чудово видно було якою недалекою людиною є колишній президент Буш. Уявіть собі, у нас також є телевізор, інтернет, друковані видання і трохи мізків в голові для аналізу, як то не здасться дивним ;)
    Мені все ж здається, вибачте мені моє нахабство, якби все було так чудово у прекрасній країні Америці то такого б не було. Якби були рівні соціальні умови, якби до людей із бідних районів і "о, який жах" з іншим кольором шкіри відносилися толерантно. Зараз люди з іншим кольором шкіри мстяться не за то що їх предків колись там вивезли, вони мстяться за зараз, за те що є.
    Є дуже різні люди, добрі розумні просвітлені, але расова нетерпимість чомусь досі процвітає. Стереотипи, шаблони, зашореність. Особистість Обами дозволить дещо зламати. Я не кажу що із приходом Обами вирішаться всі проблеми такого штибу, але то великий крок уперед.
    І слухати прогнози про початок переслідувань "навпаки" просто смішно. Я собі то уявляю - новітній куклус клан - ви ще у білому, тоді ми йдемо до вас :crazy:

• Подобається Подобається x 6
  17. Lord_Faust_UNK

Lord_Faust_UNK миється в бані

узагальнимо-тепер негри перебють білих,але в білих все ж більші ресурси і нацисти не сплять...дурний то народ,який обирає до влади чужинців...Він чорним дасть все,а білих гнобитиме!хоч американці й не корінний,а штучний народ,але довго чорного вони не терпітимуть...Він взагалі в політиці новачок...0!і буде всім лизати зад!особливо Росії і Україна стане розмінною монетою...

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

По поводу черных. Не надо их демонизировать. У нас не было того что является частью любого западного общества. Но это придет. Это, их сейчас не называют гетто, это компактно проживающие национальные общины и просто бедные.

Съездите на Брайтон Бич. Я думаю вам тоже не понравится. Вопрос бедных решили в США с помошью так называемого доступного жилья. Они живут компактно и на глаа особенно не попадаются, если рядом не поселиться. Многие живут поколениями на пособия, не работают. Они не голодные и не раздетые, но являются социальной основой преступности. Вырваться оттуда достаточно сложно. Уровень образования страдает, денег на высшее образование мало у кого есть.Там своя культура. Это замкнутый круг. Сделали бы высшее образование доступным, расселили бы людей, создали бы условия, чтобы они тянулись к знаниям, наверное бы можно было бы увидеть и ученых. Это просто определяется ИМХО уровнем потраченных средств. Сейчас, как я и сказал минимум, чтобы избежать социальных протестов. Не более того.

А есть среди них и инженеры, рабочие, они разные.... Но только не селитесь рядом с этими гетто. Точно станете расистами. Это как рядом с тюрьмой жить или как у нас в некоторых спальных районах и в песне Сереги «Бумер».

Положа руку на сердце скажу, что я все же за политкорректность и поддержанную соответствующими законами. Ну скажите какая польза от того, что сказать, что другой цвет кожи или национальность имеет отношение к способностям ? Любой категоричный ответ будет неправильным, ибо люди даже с одним цветом кожи имеют разные способности. И сравнивать нужно только каждого индивидуума с другим индивидуумом, не обращая внимание на отличия.
    Мало того за обобщения высказанные в отрицательном смысле надо бить законом и по головам иногда. Так сильно, чтобы историческая память о «битие» ушла во следующие поколения.и осталась на генетическом уровне и потомков. Иначе джин межнацинальных противоречий вылазит из бутылки и начинает жить по своим разрушительным законам. Уж как украинцы и русские близкипо менталитету и языку и то видно как спираль противоречий раскручивается. Сначала писаками, потом политиками на электоратном уровне, а потом уже и самим электоратом на бытовом уровне.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Колись ніколи не було президентів католиків. Потім був - його застрелили. Хоч з'явились інші. Потім ніколи не було президентів негрів... Колись жінки ніколи не голосували. Може і правильно?

Доречі Обама напів білий. Анґло-шотландсько-ірландської крові по матері. Чого всі такий кіпіш підняли, не знаю.:dntknw: Зрештою дуже багато українців мають так багато татарських рис і не тільки татарських, а деякі так що куди там Обамі. Гмм...

Хоч менше з тим; ми (демократи) виграли і всім доведеться з цим рахуватись. Через чотири роки знов можна буде поговорити на цю тему. Моє шанування. :hi:

• Подобається Подобається x 7
  20. Daisy

Daisy Well-Known Member

Тут теж всі так говорять (колись італянці вигнали всіх негрів з нашого містечка, то і тепер їх всього кілька сімей).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)