Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Так вже були дали в 2010. І що пішло само собою чи тільки для «сім'ї». Якщо ви були членом «сім'ї», то так. Але я не можу сказати цього про свою родину і моє оточення. Що дійсно розквітло, так це те, що ви намагаєтесь масово приписати сьогоднішній владі: «Україна рідна мати, не вкрадеш не будеш мати». Це гарно можна було спостерігати в часи викрадача шапок.
    А Швеція за ці 4 роки не тільки не наблизилась, а взагалі сховалась за горизонтом.

2. Вам цього не дано зрозуміти, адже це неможливо помацати, попробувати на зуб, покласти в гаманець.
    Я православний, але відношусь до греко-католиків і розумію значення Томосу для духовного розвитку України. Теж саме чув від іудеїв, католиків. У вас же все зводиться до матеріального. З цього приводу мені подобається висловлювання середнього класу американців - на цвинтарі гаманець не потрібен, коли ти говориш їм про більші прибутки але за рахунок зменшення часу на сім'ю. Кожний визначає свої приорітети в житті.

3. І ще одне доповнення до попередньої відповіді на цей допис. Через скільки часу роісія підімне під себе Україну, а сотні тисяч українців, які не сприймають роісію ні за брата, ні за сестру поїдуть ешелонами в Сибір, якщо китайці його не анексують до того часу, або за Колиму у Воркуту?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В 2009-му я пішов на пенсію. Народна влада дала мені пенсію в 300 доларів. Бандитська влада підняла до 400. Плюс рента, плюс деякий заробіток... Виходило більше 1000 в місяць. Син відкрив свій бізнес. Без хабарів тяганини. Ніхто не наїжджав, не віджимав чи вимагав хабарі. Зараз ще народніша влада дає мені пенсію в 220 долларів, грошове забезпечення в 440 долларів. Плюс рента і життя на два помешкання без можливості додаткового заробітку. Разом десь 800 з чутьчутьом. Питання, як при масовому зубожінні населення Ккраїна посіла перше місце в Європі по кількості нових мільйонерів, якщо крали при бандитах, а при народних не крадуть?

5. VasMT

ОК. А на цвинтарі томос відіграє якусь роль?
    І як томос впливає на духовний розвиток кримських татар, вінницьких жидів і львівських католиків?

6. VasMT

А звідки взялася теза про підминання? Щось я не помітив підминання жодної з країн бувшого СНД. Навіть мікроскопічної Молдови.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може у чомусь помиляюсь, але томос про автокефалію, офіційне визнання вселенського патріарха багато чого дає, взяти скільки людей навіть на Західній Україні ходили у церкви МП, їх стримувало, що УПЦ КП і УАПЦ неканонічні та ніким не визнані, тепер не стоїть таке питання, та і духовенство переходить у ПЦУ, хоча би один із найбільшпроукраїнських у МП, якого стримувала "канонічність" МП Драбинко. Над повним визнанням та вдосконаленням треба ще багато працювати, у тому, що є, заслуга не однієї людини і здобуто це не за 1 день.

8. Я не зрозумів, пан живе в Америці, що отримує пенсію і зарплату в доларах?
    А тепер зробимо розклад зарплати представника середнього класу США. Процентне співвідношення рахуйте самі.
    Зарплата в місяць 5-6 тисяч доларів. Я бере багатий середній клас. Податки 25-30% або 1500- ~2000 доларів. Страхівка медична, страхівка житла, страхівка авто 300- 400 доларів в місяць залежно від кількості членів сім'ї, авто в сім'ї. Кредит на авто 200-350 в місяць. Оплата піднайому житла або виплата іпотеки 2000- 3000 доларів. Податок на нерухомість 500-1000 доларів і більше в місяць, залежно від н.п. в якому живете. Плюс треба відкласти на коледж дітям, оплатити кредит за коледж, який брали, та відкласти гроші на чорний день на випадок звільнення з роботи. Харчування - тут все залежить від способу життя. Здоровий спосіб життя - будьте готові потратити ~500 доларів в місяць. Не слідкуєте за собою - вистачить десь 250 в місяць. Доплюсуйте сюди бензин, комунальні послуги, похід хоча б раз в тиждень в кафе, ресторан з друзями. Це традиція. Так не дуже і розженешся. І чим глибше ти їдеш на захід від великих міст, тим більше на тебе місцеві дивляться як на якогось багатія. Адже ти був чи живеш в самому Нью-Йорку, чи Вашингтоні, чи Нью-Джерсі, чи якомусь іншому великому місті. А якщо тище розкажеш їм про поїздки в Канаду чи Європу, так ти взгалі принц датський.
    Тому в сім'ї, якщо твій дохід менше 100 000 в рік працюють обоє. Декретний період у жінок 60 чи 90 днів. І постійний пошук роботи про всяк випадок: якщо звільнять, щоб мати запасний аеродром, або, якщо пощастить, отримати більш оплачувану роботу.
    І все це в умовах 200 років незалежності, і більш як 150 років без війни на території країни.

9. Я ж написав, що вам не дано цього зрозуміти, тому що це не матеріальне. Воно є або його немає.
    Що воно дало перерахованим вами. Вони стали атеїстами Православної церкви України або православними мусульманами, юдеями чи католиками України. Це не мої слова. Це вони самі так себе називали в період очікування на Томос. Значить для них теж це мало певне духовне значення.

10. VasMT

Богато чого дає...
    Чого дає?
    Я хрещений в православній церкві, діти в православній, а шлюб син брав в уніатській. Зять уніат, а шлюб брали в православній. В чому різниця?
    Церква біля мого теперішнього помешкання православна МП. З гучномовця я слухаю всі недільні проповіді. Я жодного разу не почув навіть натяку на якусь антидержавну дію. Натомість я добре пам’ятаю церковні війни 90-х, коли уніати з православними бились до смерті.
    То що дає?
    Уніати покинуть Рим?

11. VasMT

Богато чого дає...
    Чого дає?
    Я хрещений в православній церкві, діти в православній, а шлюб син брав в уніатській. Зять уніат, а шлюб брали в православній. В чому різниця?
    Церква біля мого теперішнього помешкання православна МП. З гучномовця я слухаю всі недільні проповіді. Я жодного разу не почув навіть натяку на якусь антидержавну дію. Натомість я добре пам’ятаю церковні війни 90-х, коли уніати з православними бились до смерті.
    То що дає?
    Уніати покинуть Рим?

12. Знайдіть білоруса, що розмовляє зараз білоруською? Придністров'я то вже не Молдова?
    Навіть мусульманин Назарбаєв крок за кроком віддаляється від роісії. Останнім кроком було введення латиниці замість кирилиці.

13. Ну ось ми і добрались до суті питання. А навіщо покидати Рим. Зараз навпаки ведуться, поки що здалека, розмови про усунення протиріч,які привели до розколу на православних і католиків. І об'єднання в одну церкву православних і греко-католиків України розглядається як перший крок на шляху до цього. Про це натякнув у своєму привітанні з нагоди надання Томосу і Святослав. Але це справа не одного року.

14. VasMT

Знову шмарклями по фанері?
    Питання стояло так, скільки часу треба, щоби Росія підімяла Україну. От я і питаю, Росія Молдову вже підімяла?
    Чи Туркменістан? Чи Джорджію? Ні. То з якого Україна унікальна? Бо у владі пустобрьохи і шахраї?
    А щодо білорусів, то не більше, аніж чотири години тому я сидів за одним столом з білорусом і спілкувався з ним я українською, він білоруською. А три дні тому по Скайпу вітав старого співслужбовця з с. Красноє. Він і в союзі розмовляв білоруською, і зараз це робить. Дружина одного росіянина, білоруска. Та сама історія. Він і одружився на ній через її мову. Це одна з причин. Так що пальцем в небо.

15. VasMT

Ось і добрались. Так от і питання, що дав томос Польщі?

16. Lanktocha

Хто чим керується, якщо комусь посвятити воду, вербу чи паску, піти на Літургію, лиш би була церква і лиш би дотримувались написаного у молитовнику, то може і не має значення, де і ким церква визнана, а якщо копнути глибше, яскравий приклад, колишній проукраїнський діяч МП Драбинко, тримався МП виключно через "канонічність".

17. Lanktocha

Ще про Томос - чи всім було приємно молитись за Кирила, Путіна, російську армію... вислуховувати бздури про "Триединьій народ", купувати сепаратиську українофобську літературу?
    Насторожує продовження перебування у Почаєві МП, майже як продовження базування російської військової бази у Криму, зелених чоловічків на Тернопільщині нема, але ряжені козачки ( охорона лаври ) вже там.

• Подобається Подобається x 1
  18. VasMT

Церковники в масі своїй бізнесмени від віри. Бог не в церкві. І церква не об єднає воєдино мусульман, іудеїв і католиків. Не кажучи вже по буддистів.

19. Поставимо питання по іншому. Після захоплення України і маючи під контролем і війська в Придністров'ї скільки протримається Молдова, якщо зараз Додон майже щотижня літає в Москву, а його вже який раз усував від посади Конституційний суд заради прифняття законів, направлених проти роісіі?
    Туркменістан - це більш розвитута та багата нафтою Північна Корея. Дивився тут вчора сюжет про військову нараду. В срср токого не було, щоб всі офіцери було з зошитами і конспектували все що говорить їхній президент. Тупо сидять і непідносячи голови записують все, що він говорить.
    Грузія. Треба віддати належне роісіі. Зіграла на амбіціях саака (можливо, ще й дядько , генерал КГБ доклався) і спровокувала події Цхинвалі. А далі вже було діло техніки і якби не літаки НАТо на аеродромі в Тбілісі, думаю вже б була у складі роісії.
    А в мене інші приклади з білоруською.

20. VasMT

Я щонеділі слухаю проповіді в церкві МП. Я жодного разу не чув молитви за Путина, Кирила чи, тим більше, російської армі. Село, де я тимчасово мешкаю, спалили би цю церкву за такі молитви. Бо сотня чоловіків з села пройшло цю війну, а дехто ще служить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)