Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2477A301-E040-4D7B-8A85-26F228A26564.jpeg

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

upload_2019-1-27_12-50-40.png
    Фо́бія (від дав.-гр. φόβος — страх, хворобливий страх") — ірраціональний, інтенсивний і постійний страх, виникаючий від певних ситуацій, дій, речей, тварин або людей. Основним симптомом цього розладу є надмірне і необґрунтоване бажання уникнути подразника, що відлякує. Коли фобія виходить з-під контролю, і якщо вона заважає повсякденному життю, то діагностується як особистий або психічний розлад...
    Во-во,так перси денервувалися свого часу,так італійці з німцима розладилися потім...тепер французи,як той Наполійон, в жовтих камізельках психують проти "макаронної" політики,а палестинці,іранці,а китайці далі підуть і юдофобами стануть,то шо-о,жарти,та і Трампулік....А в українців ,поляків,хе-хе...то рвоту викликає,як гівно насране мухою на свіжий бутерброд,тому біжать за пацкою,жеби ляснути по-дупі,жеби більше не срала чиколядою на сирники білі,арійські,ну європейські.
    Ось в чім фікус-пікус тих.хто молоко п'є,у кого фобії до рідненьких корів НЕМА,які нарід кормлять молоком,а не чиколядою. Пойняли шось з того всього галицького,хлопсько-фільозофського?
    Ну то й добре...йдіть далі і читайте,як та фобія переходила і переходить в людському суспільстві в ненависть,чому і є події на Близькому Сході прикладом.Привіт дурилкам Соломону Натаньяху і Бєні з Коломої!:hi:
    upload_2019-1-27_12-41-15.png

Останнє редагування: 27 січ 2019
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви її не зрозумієте, бо

Як старшому чоловіку - космополіту - підривнику пояснити, що молдовська церква для Молдови є рідною, а російська для Молдови - то є чужа?
    Переконуюсь, що це неможливо.

4. VasMT

Все зрозуміло.
    А для словаків ця формула працює?
    Чи їм не треба?
    Але я не про це.
    Що дав томос Польщі?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого ви мені ото все пишите? Даєте пораду як мені заробити гроші? Та я й без ваших порад обійдуся. А хто має бажання воювати за Батьківщину, гроші йому не на першому місці. І перестаньте нити.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який процент поляків є православними? А який в Україні?

7. Усунув можливий конфлікт в майбутньому між Україною і Польщею, адже православні Польщі - це нащадки тих, хто прийняв православ'я в межах колишньої Київської Русі, Галицько-Волиньського князівста. В основному, це українці, які жили в районі Любліна та Хелма (Холм, де похований король Данило Галицький).

8. VasMT

:)))
    Тобто висновок один - томос, не більше аніж понти для влади і Гастролера в першу чергу.

9. Бачу у вас фобія самотності, тому як той житель півночі роісії що бачу про те і співаю, тільки б привернути до себе увагу.

10. Ну не повернеться взад радяньский союз, ковбаса по 2.20 і не стоятиме 24 години на добу, як в 20 років. Можна тільки згадувати, а жаліти просто пуста трата часу та нервів.

11. VasMT

Та кому він потрібен? Це як повертати свою бувшу коханку, яка вже давно спить із іншими.
    А от нову вартувало би. Як приміром Чехія, Польща... Не кажучи вже про Швецію чи Фінляндію.
    Але вальцманоїдам в їхні кляйне мозочки влізти не може, що порівнювати Україну треба не з Росією, чи еСеСеСеРом, а з нормальними державами. І не тільки в цінах. Бо, білад, путіннападе.

12. Тут трішки про значення Томосу. Для людини без роду і племені це не більше ніж понти від влади, а для тих, хто памятає своє коріння дещо більше:
    Зацініть твіт від @nata_kurt:
    View: https://twitter.com/nata_kurt/status/1089495784192729090?s=09

13. VasMT

Так що дав томос Польщі? Молдові? Греції? Яка історична роль томосу в історії цих країн? Албанії, Кіпру...?

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

...не до себе ,а до Трампа.Заходіть!:hi:
    Трамп: Америка для Американців.

Останнє редагування: 27 січ 2019
  15. Легко. З чого почнемо. Швеція. Які податки платить житель цієї країни.? Скільки років існує ця країна?
    Фінляндія ? В 1939 теж всі кричали нерозхитуйте човен, а то Сталін нападе?
    Польща? В якому році Польща почала рух на Захід, а поляки масово почали імігрувати з країни на заробітки по всьому світу? Ви коли останній раз спілкувались з поляком? Я працюю з ними щодня.
    Чехія. У нас був свій президент Вацлав Гавел чи комуніст Кравчук?
    Вчіть матчасть, майор.

16. А що дасть моє пояснення, якщо вам потрібне не пояснення, а зрада. Якщо немає зради, то у вас є одна відповідь - брехня. Все що невкладається у ваш світогляд - брехня, на хліб не намастиш. У вас і Лакточки зациклення на зраді. Нінайменшого намагання побачити позитив. Люба дія сприймається з точки зору негативної їнформації.
    Це коли в 2000 році я звільнявся з військової служби, всі казали що пропаду. Через пару років, ті, у кого була вже вислуга 25 і більше теж звільнились і нічого не сталось. Тепер вони вже піднялись на досить високий рівень в якості цивільних. Але для цього прийшлось міняти світогляд. З мого кругу колишніх військових тільки один стоїть на ваших позиціях. Не бідує. Має свій магазин і майстерню, але чую від нього те саме про ху@ло нападе, при синьо-білих було краще. Так, було. Можна було пяним сісти за руль, потім дати на лапу даїшніку і їхати далі. І так далі. Тепер їздить тверезий.

17. Не треба до нього привертати увагу. До нього і до його виходок прикути увага всіх ЗМІ США. якщо ви диветесь тільки Fox news, то раджу переключитись на CNN і послухати, що кажуть в студіях Купера, Куомі молодшого та інших.

18. VasMT

Почнемо з того, що копняками в сраку виженемо від влади всю оранжоїдну банду брехунів і шахраїв.
    А далі піде само собою.
    Отримає український робітник зарплату на рівні Швеції, і заплатить податок на рівні Швеції.

19. VasMT

Мені зрада не цікава. Мені цікаво взнати про історичну ролю томосу для України, про що день у день розповідає Гастролер. На прикладі інших країн. Типу, ось Польща була, потім томос і бац, в Польщі стало. Чи там в Ізраїлі...
    А не просто так розповідати, що ми щось там вкотре здобули.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)