Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@mypucm, при чому тут якась позиція росіян?
    Котрі з минулих передвиборчих обіцянок виконав Порошенко?

І саме образливо - всі кажуть, що вінницький фонтан таки кращий від житомирського.
    А Порошенко брав і обіцяв... Ніхто ж його за язик не тягнув. А я повірив... :cry:

• Креативно Креативно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Одна єдина інтрига залишається: хто буде останнім, хто подасть заяву на кандидатство?

Я не дуже слідкую, хто за ким, і навіть не знаю, чи Тимошенко вже подала? Здається, ні.
    Тут також своєрідні понти (якщо хто знає синонім із літературної мови, хай підкаже): хто кине документи виборічій комісії на стіл останнім.
    Мене наша консьєржка питала, за кого я голосуватиму, я їй сказав, за кого я точно не голосуватиму.
    Буде "полна коробочка", тоді подивимося. Але, здається, я визначився. Мій кандидат - людина, що була міністром і при цьому побудувала будинок, не більший, ніж у якогось рядового судді районного масштабу.
    Не варто голосувати за жодного, хто не був і дня при владі і не показав, що він уміє як керівник. Ці відразу відпадають.
    А з тих, хто вже були при владі, кожного "пана видно по халявах". Скільки гріб під себе, чи не чинив дурниць, які потім через місяць-два доводилося виправляти (маю на увазі викрутаси Тимошенко, коли всіх приватних підприємців, що заключали договори більше чим на рік із підприємствами, нею пропонувалось вважати позаштатними працівниками і обкладати податками як таких, що привело до того, що багато підприємливих людей просто закрили свій бізнес, що дав їм прокормитися, і гайнули на Польщу).

Одним словом, дочекаємося комплекту кандидатів.
    Там ще є Аваков, який, не виключено, побачить у деяких порушення (а порушення можна знайти у кожного), і почне просапувати той список.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відмазка - "війна" вам теж не підійде. Це ж не ваша війна, нє? А там сотні тисч людей задіяно, які нічого не виробляють, лише споживають. Плюс озброєння, які попродавали попередники потрібно закупяти. А війна вже триває 4 роки і її треба кормити. А в Болгарії і Молдові втік президент 4 року тому, забравши з собою річний бюджет? Щось я не пригадую. Вважаю, ми чудом ітак вилізаємо з ями.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юлька якраз підпадає під цей критерій. Впєрьод, пане наївний.

А курс України вас не цікавить? Європа/Росія?

5. Це для пана фільозофа, в якого все змішалось: кров, гі@но, пісок і цукор.

Ralph Kent

ПОЗОРНИКИ.
    По фейсбуку расползается очередной #фейк: фото папы Римского, целующего руку какому-то старому еврею в кипе. То есть фото - не фейк. Фейк - подпись. Якобы это и есть "мировое правительство" и "новый мировой порядок": Дэвид Рокфеллер, Генри Киссинджер и Ротшильд.
    Бред несусветный. Во-первых, Рокфеллеры вообще не евреи, Рокфеллеры чистой воды англосаксонско-германского происхождения христиане. А тут человек в кипе.
    Но главное - это "во-вторых". На снимке - визит папы римского Франциска в Иерусалим, в "Яд-ва-Шем" - мемориал в память жертв Холокоста. Там он встретился с шестью выжившими в Холокосте евреями, живущими в Израиле. Это никакие не богачи, это обычные люди. Тот, которому он целует руку - Элиэзер Гринфельд, бывший узник гетто Лодзь. Он по профессии кожевенных дел мастер, изготавливает сумочки и другие кожаные изделия. Всю его семью немцы убили. Остальные - такие же, как он. Вот такое "мировое правительство". Это и другие фото прошли по всем мировым СМИ 25 мая 2014 года, когда состоялся этот исторический визит.
    А в третьих, на снимке и духа нет никаких ротшильдов и киссинджеров.
    Но, как говорится в старом еврейском анекдоте, "как вам нравится во-вторых?"
    Как им только не стыдно, сетевым говнюкам, такое распространять. Фу, #позор.
    Люди, пожалуйста, репостните это, надо хоть что-то противопоставить фейкакерам
    #евреи #антисемиты #фейки #ZOG #закулиса #NWO #SJW

• Смішно Смішно x 1
  6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

живу за 100 км від Криму... весною, літом 2014 року було дуже тривожне відчуття... країна швидко розвалювалася... я не знав у якій країні завтра прокинуся...:facepalm:
    ті ідіоти, які розхитували ситуацію з українського боку, вирішили що Порошенко в тій ситуації - кращий варіант,
    я в цей час працював на дачі, на вибори не ходив, і передвиборчі програми не читав :dntknw:

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тепер маєте шанс і передвиборчі програми прочитати і на вибори піти ;)

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А це для пана Хоміцера,в якого змішуються поняття Батьківщина і бізнес,Україна і Хазарія,честь і колаборанство,кров українського воїна з російською нафтою...
    Чук Гек.jpg

Останнє редагування: 26 січ 2019
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чуємо завжди, в Ізраїді війна десятиліттями, що через таке вся країна бідує?
    Є бойові дії у Полтаві, Житомирі, Чернівцях... покарані та заарештовані там корупціонери, прибічники янукоїдів?
    Калька, як у Росії - "Поганий Путін, але якщо його не оберете, Америка нападе і розвалить РаССєюшку", у нас "Поганий Порошенко, але якщо не оберете його, Путін нападе".

10. Який з тих двох Юрко, а який Нотоцо?

11. Хлопе, найдіть собі жінку, може попустить, але я не впевнений.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Міша,не вийххххтеся,як Бєня. Україншькі бізнесмени-захопітєлі,б'я!

View: https://www.youtube.com/watch?v=nsWorYHw4VY

Останнє редагування: 26 січ 2019
  13. Lanktocha

Ясно, у порохотягів закінчились аргументи.
    А як же гасло "Трахатися по-новому"?

14. Юрко НОТОЦО

Во-во....побачимо ще,хто-кого трахне! Там в іранців вже полюції зачинаються,а Трамп з НАТО має то в-дупці,щоб гАмерику в будь-яку війну пхати...і за ізраїльський бізнес також!:yes:

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво мені знати, коли вже те теля зі сраки витягнуть, а то товчемо в ступі одне і те ж.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви не рівняйте Україну та Ізраїль.
    Ізраїль - народ монолітній і там нема такого, щоб 40% ходило до палестинської церкви, та ще й пашталакало палистинською мовою.
    А якщо би в Україні ввели такі податки, як в Ізраїлі, то тут 90% люди би просто би всралося. І не від того, що бідні би були, а просто, ніхто би не хотів платити "злодіям" при владі. А там платять, і утримують потужну армію і закупляють найдорожчу і найефективнішу зброю. Там нема популістів: типу зменшу податки, зменшу ціну на.... бо там всі розуміють, що якщо сильна держава, то вона повинна дорого утримуватися. І вкінці-кінців, там релігія не є відокремлена від держави і це дає їм силу і віру. Так що не рівняйте нєсравнімоє. У нас кожен наступний президен розвертає країну на новий курс: то на захід, то на схід. Бо одні хочуть працювати і жити, як в Європі, а друга половина хоче совєтскій союз - нічого не робити і жити не гірше, ніж ті, хто щось робить. Тому нема чого нити про Ізраїль, тре виходити з того, що є у нас в наявності і з того сміття намагатися зробити щось путнє.

А хто фінансово утримує війну? Думаєте, Лугандонія? На чиїх плечах все це?
    Є і заарештовані і притягнуті.

То для вас Путін ще не напав. І подібних, які просрали Крим, бо для них ще не напав, чекають поки нападе.

17. В Трампа намалювалась нова «жопа» у вигляді Р.Стоуна. Треба свою дупу прикривати. А ви коли на Сході не були, психологію тих людей не знаєте, то нічого пробувати приліпити тут свою фільозофію.
    Як казав мій покійний дід, немаєш чогось толкового сказати, краще помовчи. За розумного зійдеш. Але тут бачу послідовника царя Петра І
    "Указую боярам в Думе говорить по ненаписанному, дабы дурь каждого видна была".

18. Та ви ще по старому не навчились, а вже по новомує мрієте. Я бачу ви любитель групового, тому що завжди можна сачканути.

• Тупо Тупо x 2
  19. Lanktocha

Ну показово судили - Гепа, Штепа... така халепа - чого добились, хто реально сидить, чого ми не знаємо, недоторканий Труханов чому - забезпечує потрібну кількість голосів в Одесі? Чому не рухають Бойка - уряд Азарова був поганий, але один Бойко у ньому безневинний? Скажу що там, договорняки - як і додзвіл колоні Гіркіна безперешкодно проїхати 120 км., недоторканість мерам-сепаратистам, одіозним ПРдунам... Ще 5 років договорняків не хочу.

20. Прості питання:
    - хто має розслідувати;
    - хто має судити;
    - судити мають згідно діючих законів чи згідно революційної доцільності.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)