Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Добавити нічого.

Володимир Саркісян

3 год ·
    Особисто я дійсно вважаю український народ мудрим. Він може бути надто довірливим, наївним, навіть вчиняти нерозумні речі. Його легко ошукати. Але він завжди відчуває оману, фальш, і головне - готовий завжди самотужки виправляти власні помилки, бо бачить причинно-наслідковий зв’язок між власними діями і буттям. Отже, я анітрішечки не кривлю душею, коли називаю його мудрим.

Втім, деяких представників цього народу я не можу назвати не лише людьми мудрими, а бодай людьми розумними, попри наявність у них другої сигнальної системи і тяжіння до колективу. Судіть самі.

Ці люди щиро вважають самі і переконують інших, що два президентських строки - це вкрай шкідливо для демократії і розвитку країни. Причому, навіть незважаючи на особистість президента. Головна теза: влада має змінюватися частіше.
    Втім, саме ці люди були (дехто і зараз) у захваті від Саакашвілі і ставлять його у приклад при найменшій нагоді. При тому, що Саакашвілі таки перебував при владі два строки поспіль.

Ці люди щиро вважають, що Україні загрожує узурпація влади з боку Президента (попри парламентсько-президентську модель устрою).
    Втім, саме ці люди вимагають від чинного Президента "політичної волі" саджати злочинців, звільняти міністрів, мерів та голів місцевих рад, встановлювати тарифи тощо. Дехто з цих людей навіть є фанатами Лукашенка.

Ці люди щиро вважають самі і переконують інших, що політика потребує нових облич, а тому чинну владу - геть!
    Втім, ці самі люди агітують чи то за двічі прем’єрку та депутатку, чи то за двічі депутата і колишнього міністра, чи за колишнього віце-спікера ВР. Хай навіть нічого поганого у їхніх електоральних уподобаннях як таких немає - безліч людей підтримують тих самих кандидатів.

Може, вони представники якогось іншого народу?

2. Не закривайте рот тому, хто відкриває вам очі. І твердо ставши на ноги, не забувайте про тих, хто брав вас на руки.

3. Taras Berezovets знаходиться в World Economic Forum (WEF).Стежити
    16 год · Davos Platz, Швейцарія

Основатель и CEO компании Jigsaw Jared Cohen: «Украина для нас (США) является самой важной страной в мире. Израиль и Украина два самых особых государства в мире. Я дважды был на Донбассе и видел какие сильные у Украины воины».

4. КОМПЕНСАЦІЯ ЗА ПІДНАЙОМ У 2019 РОЦІ: УМОВИ, ДОКУМЕНТИ, ЗМІНИ

• 24СIЧ

Консультує представник Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України Микола Пасічник.

КОМПЕНСАЦІЯ ЗА ПІДНАЙОМ У 2019 РОЦІ: УМОВИ, ДОКУМЕНТИ, ЗМІНИ

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. [​IMG]Стрєлок Не дождьотєся‏ @Gorsha81 13 год.13 годин тому
    А перевиборчий марафон подобається все більше.ЮВТ поре косяк за косяком,Садовий навалює на ЮВТ,канал Садового навалює на Гриценка,Гриценко навалює на всіх но без результата,Бутусов навалює на Ситника,Шевченко піздить шапки,азов навалює на Кошулинського...Не зупиняйтесь пжалст

6. Донцов з Мелітополя, Липа з Одеси, Міхновський з Полтавщини А москалі думають, що український націоналізм вигадали галичани))[​IMG]

7. Для тих, хто не бачить змін:

Тетяна Чорновол
    5 год ·
    Луценко, це круто - засудити екс-президента та повернути активи!

Вітаю Юрія Віталійовича! Знаєте, інколи я спостерігала у нинішнього генпрокурора цікаву рису, мало кому зрозумілу - йому хотілося відчути себе героєм. Думаю зараз мить його потаємної мрії. І хоча в історію України він не ввійде, хай не мріє, бо у нас традиційно все чим можна пишатися очорнюється, але в світові списки він уже ввійшов, як генпрокурор, який засудив екс-президента та повернув втрат від його корупції (не знаю яка буде остаточна сума) близько двох мільярдів доларів.

Це я стверджую авторитетно, бо пишу зараз дипломну, щодо повернення активів, вивчаю закордонну практику і зразу скажу, подібних випадків не те що небагато в світі, а майже не має. Зазвичай країни після падіння режимів залишаються біля розбитого корита, не можуть повернути жодної копійки втрат від корупції, натомість отримують реванш. Отож кожен, хто буде досліджувати успішну світову практику повернення активів диктаторів, втрат від корупції здійсненої високопосадовцями, будуть натикатися на прізвище нинішнього українського генпрокурора. Ще раз вітаю Юрію Віталійовичу!

А ще мені приємно, що я також можу до цієї Перемоги внутрішньо «примазатися» і теж на мить відчути себе героєм. Бо я в цьому Юрія Віталійовича розумію, в дитинстві всі бажали стати хто ким, моделями чи олігархами, а я …героєм. (Ви не думайте, що це якесь самомилування, це не бажання слави чи почестей, це бажання на мить відчути, що ти в цьому житті не просто так, ти щось досягла для суспільства для держави… я це маю на увазі). Звичайно, конкретно до вироку суду я далека, але внутрішній голос мені зараз співає, бачиш не дарма в «Міжгір’я» лазила одна-однісінька, на бориспільській трасі приготувалася вмерти, за «спецконфіскацію» постраждала очорненням репутації. Одним словом сьогодні у мене теж свято.

Взагалі для України вирок Януковичу - це знакова та доленосна подія, яку суспільство, що зараз загрузло в запереченні, критиканстві та зрадофільстві просто не може оцінити. Вирок Януковичу має не менше значення ніж Майдан. Це означає, що Україна вийшла на новий рівень і повернення не буде. Вирок Януковичу дуже важливий для сприйняття України світом. Вирок Януковичу дуже важливий для загальносвітової правової практики боротьби з диктатурами та корупцією, як «спецконфіскація» 1,5 млрд. доларів шалений світовий успіх в сфері повернення активів, втрат від корупції.

І це не лише моя думка, наприклад, на початку осені майже не поміченою пройшла новина, якою можна пишатися, що розслідування українського Держфінмоніторингу, який заблокував так званих 1,5 млрд «активів Януковича», що були конфісковані в 2017 році, визнане найкращим у світі.

Це сталося на 25-тому Пленарне засідання Егмонтської Групи підрозділів фінансової розвідки. Традиційно в ході Пленарного засідання підведено підсумки конкурсу «Найкраща справа Егмонтської Групи» (BECA), як виняткової справи, що демонструє багатосторонню співпрацю у справі про корупцію, яка призвела до успішного повернення активів. За результатами ретельного відбору справ, що передував Пленарному засіданню, серед учасників фіналістом вперше стала Україна.

Тобто таких президентів у світі не багато. Нам є чим пишатися. А чим можна пишатися, тим треба пишатися, бо перемоги це стимул здобувати нові вершини!

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порохотяги як не самі будуть ліпити дурниці, то в який раз буде копіпаста якогось проплаченого політОЛУХа.
    Вже порівняння з УНР, смішно, якщо вже на таке вдались, тоді Порошенку підходить порівняння із Грушевським, також всі друзі, зі всіма домовимось і як домовились?
    Ще 5 років договорняків нам не треба.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Товчеш, товчеш, а людина не розуміє...
    Військові в армію йдуть не з пологового будинку. Вони до армії десь жили. А армія у нас ще не міліцейського типу: де живу, там служу. І щоби отримати оцю мізерну компенсацію, треба виписатись зі свого житла, і прописатися при частині.
    При цьому сім’я втратить пільги за комуналку, а платити прийдеться повну суму в найнятому житлі.

Якщо військовослужбовиць прописаний у Львові, а служить за контрактом у Києві, йому потрібно прописуватись у Києві?

Микола Пасічник: На данний момент є така вимога. Для отримання піднайому військовослужбовець має бути приписаний у військовій частині по місцю служби.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та так ,так...Той,хто не зрозумів суті Содома і Гомори,розвалу храму Соломона,дій персів Навуходоносора,суті європейських німців в 2-й Світовій,не зрозуміє нині і Трампа,та його відмову від НАТО...А молитви та плач біля єрусалимської стіни,то ...то так і залишаться пустими блюзнірськими розмовами зі стіною.:hi:

upload_2019-1-25_10-18-37.png

Останнє редагування: 25 січ 2019
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

сказав з даху кулемет

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага,персидсько-арійський!:pardon:

Останнє редагування: 25 січ 2019
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Взято з тієї ж сторінки. Що пишуть люди про оце перемогство.

upload_2019-1-25_10-56-54.png

upload_2019-1-25_10-57-54.png

upload_2019-1-25_10-59-35.png

upload_2019-1-25_11-1-32.png

upload_2019-1-25_11-2-40.png

• Тупо Тупо x 1
  14. Та ви самі не знаєте. Що вам треба. Тупо, як той папуга повторюють одне те саме. Міняй пластинку або пиши щоб прислали нові інструкції.

• Подобається Подобається x 1
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чув про цей фактик, але не вірив. Але пошукав і знайшов:
    Цитую вибірково, переклад з російської Гуглом, мінімум правлень.
    "Автор «Сингапурського дива», прем'єр Лі Кван Ю на рівному місці, з нічого, створив процвітаючу державу. У 2010 році Лі Кван Ю був з офіційним візитом у Києві
    " Лі Кван Ю cказав, що у України дуже хороший потенціал перетворитися в економічно потужну і успішну державу, але для цього треба зробити три речі:
    Порада № 1. Треба ламати слов'янський, радянський менталілет і відправляти молодих людей в необмеженій кількості вчитися на Захід. Грошей на це не шкодувати.
    Порада №2. Треба знайти свої точки зростання. Тобто виокремити індустрії, в яких Україна може бути конкурентноспроможна і успішна. І направити сили туди. І це теж зрозуміло.
    Порада №3. Треба позбутися Юлії Тимошенко, тому що вона дуже дестракшн (напевно він мав на увазі дестрактів, що означає "руйнівна").
    Так що ж, виходить уряд Азарова, заарештовуючи Тимошенко, всього лише слідував заповітам Лі Кван Ю? Припускається, що якщо Лі Кван Ю це говорив, то мав на увазі швидше за все, що Тимошенко потрібно усунути від управління державою і економікою, а не позбутися від неї в прямому сенсі слова."

• Подобається Подобається x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А що не так? Чим відповідати затятим порохотягам, які якраз і ліплять одне і те саме, принаймні з одною суттю.
    Зберіться десь із Тарасем Чорноволом, і буде "Кукушка хвалит петуха".

17. І що взамін. А нічого. Нам би понити і позрадойобити. Тримайте:

Дмитро "Калинчук" Вовнянко: Звернення до зрадофіла – 2

18. З вашої логіки, оскільки в мене в сім`ї три УБД: я, дружина,син, маємо знятись з реєстрації і зареєструватись в трьох різних місцях, щоб побільше людей не платили повну суму за комунальні послуги. І чому вони одразу втратять субсидію? Субсидія платиться в залежності від доходів. Військовому компенсують за одне житло, а ви пропонуєте компенсувати за скільки?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)