Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Це в якій сраці треба було опинитись, щоб через більш ніж 10 років це зрозуміти.

2. Будь ласка, не чіпайте військових, Самі не служили, може син, донька служили? Вже косата намагається споганити кіборгів. І ви туди ж. В мене син, який двічі був в районі бойових дій, коли чує подібну бридятину, плюється. Це так, як би ви мені розказували про Афганістан, не бувши там, а я два роки там відбув в 60 км від пакистанського кордону.

3. Відкриваю, читаю і що бачу:ср. 23 січня 2019,
    Про проект
    Стратегією сайту InfoKava.com, є створення сімейно-орієнтованого видання, де цікаву та корисну інформацію зміг би знайти для себе кожен член сім'ї, незалежно від уподобань.

Пріоритетну увагу, ми приділяємо оперативності подачі інформації.

Сайт працює цілодобово, оновлення відбувається регулярно, максимально швидко.

Читач нашого сайту, завжди зможе знайти найсвіжіші та актуальні новини в сфері бізнесу, економіки, політики, спорту, культури, технологій та шоу-бізнесу з усіх кінців світу.

А тепер сама свіжа новина:

7-04-2016, 09:34
    Ольга Малахова
    1 319

Версія для друку
    Українські судна доставляють в окупований Крим будівельні матеріали для Керченського мосту.
    7-04-2016, 09:34
    Ольга Малахова
    1 319 Версія для друку

4. О. то це Коломойський рахував, тоді питань не має. Якщо пані полюбляє їсти га@но, тоді смачного.

5. Глисти завжди ниють, що живуть в жопі. Це соціологія. Тільки поза дупою вони нежиттєздатні. Це біологія.

6. [​IMG]

Володимир Саркісян

6 год ·
    Пам’ятаєте, як Порошенко місяць-два тому говорив, що подивиться на кандидатів і якщо побачить достойну кандидатуру, то підтримає її замість того, щоб іти самому на другий строк?
    Хто ж цих жевжиків кандидозних гнав у шию? Реєструйся, мовляв, бо двері зачиняються! Тепер виходить такий Петро Порошенко, розводить руками і каже: "Подивився я на цей зоопарк, і нікого достойного навіть у мікроскоп не бачу".
    Е-ех ви, політтехнологи-слюсарі-сантехніки! Вам би краще у кербуди йти.
    П.С. Бе-бе-бе

7. Це те про що я писав і чого прагне тут група підтримки невідомо кого.

100 років тому стався початок кінця незалежної України. Варто про це пам’ятати.
    І робити висновки. «Ворог найкраще маскується під ліпшого друга» і «хто хоче все і зразу – отримує нічого і помалу».

100-річчя початку кінця | Тверезий погляд

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Претендентів побільшало. Йулька, Добродомов, Кошулинський і Мороз.
    Здалось би актуальне опитування забабахати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який раз доводять порохотяги, нічого що крім хамства та образ інших не вміють.
    Не служив дійсно не за станом здоровя? Я колись сміявся чи критикував Порошенка виключно за те, що у нього цукровий діабет?
    Не знають вже порохоботи як своєму хазяїну вислужитись, сподівались на порятунок під час війни - очікуваного не отримали, була терміновість, пройшла, ще 5 років договорняків, як риба у воді продажні військові, мери-сепаратисти, одіозні ПРдуни, вічне сидіння військових в окопах і не відповідання на обстріли нам не треба, не майдан і революція, спокійна передача влади.

• Подобається Подобається x 3
  10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ланктошку,то істинну правду мовите. То пан Ромцьо з Сихова знайшов си коляборанта з Кінашіва до-пари для восхваляння Петра,бо той "порох" новую зону вільної торгіівлі з Ізраелем відкрив.Йой-йой-йой і гу-ррр-а-а, бо скоро всі гебреї Ізраелю будуть втікати з Хайфи від іранців до Дніпра (і можливо й Криму?),до україншької столиці майбутньої Хазарії,маючи всіх тут за адійотів та лохів,якими українчі 50/50 та й стали.А шо нє?...Ну як той пан з Кінашіва,ги-ги-ги. :crazy:
    Вільна торгівля та нічого зайвого: що дає Україні ЗВТ із Ізраїлем

upload_2019-1-24_17-36-18.png upload_2019-1-24_17-24-58.png upload_2019-1-24_16-58-40.png

Останнє редагування: 24 січ 2019
  11. Ну що фільозоф, з Гамерики краще видно, що потребує Україна? Хлопці на будові розказали?
    Так я з села і вже чотири десятки років остаюсь по світу: по порядку - Київ, Чернігів, Москва, Афган, Москва, Ташкент, Львів, Нью-Йорк, Львів, Джерсі Сіті, Львів.
    Я бачу ви тут маєте всіх залохів і адійотів.
    Україна ще при Кучмізму гарно співпрацювала з Ізраїлем у військовій справі, незважаючи на широке проросійське лобі в країні. Якщо б ви уважно слідкували за ЗМІ, звернули б увагу на підписані угоди у військовій сфері, а не шукали зраду і не придумували апокаліпсис у вигляді Ірану.

12. У вільної людини не хазяїна. Хазяїна мають тільки раби. Скажіть своєму хазяїну, що нічого не можете зробити з тими, хто думає не тільки про желудок, але й про країну і які не хочуть повторення подій сторічної давнини.
    Зараз багато хто зробив висновки з минулого і не хоче його повторення. А декого історія не вчить нічому. Їх любимим с/х інструментом є граблі.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Один уже розставляв в Україні скрізь своїх людей (був такий жарт навіть, що люди в Донецьку ховаються в погребах, щоб не схопили і не поставили начальником чогось в Центральній чи Західній Україні).
    Я вважаю розставляння скрізь своїх людей (генпрокурорами, прем"єр-міністрами, мерами, суддями та начальниками митних служб) дуже гарним прикладом наступання на сільгоспінвентар.

14. Юрко НОТОЦО

А ну-ну,пануньцю поговоріть си тут про Кучму-масона і Ко. і про право гебреїв, мати всіх(!) за антисемітів і їх те "добре серце щиро врятувати" Україну від національного Президента нині,якщо не зуміли собі ту "демократичну" гАмерику зберегти , з тою хитрозадою,як Юлька,отою "демократичною" Клінтон і тому вони такі злейкі тепер на республіканця-націоналіста Трампа,який помалейку й копає їх в дупцю.
    Ага-ага,допоможуть своїми шекелями-долярами армії-войську і...підуть знову українці в бій,гинути за Крим для них,раз іранські шиїти почнуть їм клізьму ставити на Голянських висотах...Ой,давайте зачинайте,як бажаєте свою космополітичну фільйозофію...Ми Вас зрозуміємо!:preved:

upload_2019-1-24_20-38-49.png

15. Вчіть матча ТБ, але краще прочитайте Конституцію.

16. Вже навіть реднеки починають плюватись, коли чують про Трампа. Я вже не говорю про багатих американців. Але у них 200 років вибудовування правил гри і поведінки. Ви давно дивились CNN?
    А розслідування Мюллєра тихо просувається вперед і де буде Трамп, якщо не помре до того часу, відомо одному богу.
    Якщо ви постійний слухач радіо Davidson, то я дивуюся вашому антисемітизму.
    Щодо Кучми , про нього гарно висловився.
    Ю.Луценко. Я є писав про те, що ми мали зиск з відносин з Ізраїлем. Багато з того, що купили при Кучмі, до тепер працює на оборону. А підписані контракти ще її зміцнять.
    Але якщо Бог недав того осягнути, то не є фільозофія, то має медичне визначенн

17. Юрко НОТОЦО

Шо,"новічок" розвозите,чи шо,укрофоб про-ізраїльський? :crazy:
    Добре,побачимо,де-хто буде...гебрейський бог вже пару раз помилявся! Пляни завеликі має,які лише по 70 років витримують щоб вважати,дурити і обзивати всіх українців антисемітами.
    Ну то юж,гебрейофіле Хоміцер !Привіт,Петрусю і непробиваємій стіні! Я плачу!:dash1::cry:

upload_2019-1-24_22-6-15.png

18. Я вже писав, але напишу повністю: Бог розуму не дав , рахуй каліка. І фільозофія непричому.

19. «Ми всі помремо!», зрадофілам присвячується

+2

Volodymyr OmelyanСтежити
    10 год

«Ми всі помремо!», зрадофілам присвячується

Лише декілька фактів про інфраструктуру у розрізі останніх п’яти років.
    Навмисно взяли 2013, «докризовий» рік, і порівняли з 2018 роком, щоб наочно продемонструвати, що «ніяких змін немає».

Все добре і буде краще.

Якщо кожен робитиме свою роботу доброякісно - гарний результат обов’язково буде!

This post is dedicated to all those who love screaming "We're all going to die!" at the top of their lungs

Here are a few facts about infrastructure, as seen with the help of a comparison between the "pre-crisis" year of 2013 and 2018. It is our hope that this will put to rest the myth that "nothing has changed".

Things are better. And they'll get even better.

If we all do our job, and do it well - we're sure to see the fruits of our labour.

20. В українському Парламенті ведуться дуже важкі переговори щодо Мінських угод вже чотири роки. «Багато партійних лідерів, в тому числі ті, хто сьогодні тут, кажуть, що це катастрофа. Що саме? Те, що ми чітко зафіксували в Мінських угодах, що всі іноземні війська мають бути виведені з України? Те, що ми маємо контролювати кордон між Україною та Росією? Те, що ми кажемо Путіну вивести артилерію, танки, системи залпового вогню та іншу зброю, яка вбиває українців? Ні. В нас є можливість поновити український суверенітет та повернути мир в Україну»

У 2014 році мало хто вірив, що Україна виживе в умовах економічної кризи та російської агресії. «Сьогодні я прогнозую, що Україна стане членом НАТО та невід’ємною частиною ЄС, що створить безпеку українським громадянам та краще майбутнє»

Президент зауважив, що був здивований тим, що це питання також є важливим для всіх міжнародних партнерів. «На будь-якій зустрічі мене вітали з отриманням автокефалії. Вони розуміють краще за деяких українських політиків наскільки це важливо. Наш шлях до Томосу був складним та довгим. Це другий акт незалежності, духовної незалежності»

Президент у Давосі: Виступ на українському сніданку (фото, відео)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)