Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Андрій Дзиндзя

Багато бувк але вартує того ! Тут описано як при Гриценку крали !
    Часом здається, що здивувати мене вже неможливо. Після першої частини інтерв'ю Юрія Єханурова УП (та мого "Укроборонбруду-5") я не думав, що в другій частині прочитаю ще цікавіші заяви.Проте ось перша: "Збройні сили України не займаються торгівлею. Ми нікому нічого не продаємо в принципі. Ми не продали жодного квадратного метра землі, жодного снаряда, жодного патрона".
    А ось друга: "Два тижні тому я підписав рішення про передачу всіх підрозділів військових ЗМІ в підпорядкування управління прес-служби. Я їх вивів з усіх усюд і сконцентрував в одному місці".
    Я б сказав, у якому саме місці перебувають зараз військові ЗМІ України. Але краще розповім історію газети з назвою "Слава і Честь" – колишньої газети Одеського військового округу. Її в початку 2007 року ліквідував міністр оборони Анатолій Гриценко – разом із іншими регіональними військовими ЗМІ.
    Заради чого ліквідував? Можно, звісно, повірити, що для зменшення бюджетних видатків. Але в Одесі переконані: заради продажу земельної ділянки цієї газети – на розі Французького та Італійського бульварів. Це, повірте, далеко не найгірше місце в Приморському районі Одеси.
    Принаймні, ще 13 серпня 2006 року на інтернет-сайті http://www.dom.vidido.com.ua/ було опубліковано оголошення: "ПРОДАМ УЧАСТОК 3,26га ПОД ЗАСТРОЙКУ ВЫСОТНЫМИ ДОМАМИ ЖИЛОГО КОМПЛЕСА С ОФИСНЫМИ ПОМЕЩЕНИЯМИ. ФРАНЦУЗСКИЙ БУЛЬВАР/ИТАЛЬЯНСКИЙ БУЛЬВАР – район театра МУЗКОМЕДИИ. ЦЕНА 20,2 млн.$. Информация о продавце: ФИО: Галина. Телефон: (063) 2358691".
    Отже, Міноборони могло отримати десь 100 млн. грн. за цю ділянку. Але, як зазначає пан Єхануров, "ми нікому нічого не продаємо в принципі". Принципові вояки лише дерибанять.Усі подальші цитати з рішення Господарського суду Одеської області від 12 листопада 2007 року (справа N30-29/15-07-501).
    Ще під час помаранчевої революції, тобто пізнього кучмізму, "09 листопада 2004р. Міністром оборони України затверджено рішення про надання права замовникам капітального будівництва МОУ на проектування та забудову територій військових містечок МОУ у м. Одесі. Серед територій зазначено військове містечко N2 у м. Одесі по Італійському бульвару, 1".
    Але минає кучмізм, міністром оборони другий рік працює Анатолій Гриценко, а прем'єр-міністром після першої відставки Тимошенко призначений Юрій Єхануров. Мабуть, 2006 року дуже гарно відсвяткували 8 Березня, тому що на наступний день міністр Гриценко видає дві довіреності – одну Шандрику, а другу Мельнику.
    "09 березня 2006р. Міністерством оборони України видано нотаріально посвідчену довіреність, якою уповноважено начальника Південного управління капітального будівництва Міністерства оборони України Шандрика В.І. укладати від імені МОУ, на підставі рішення тендерного комітету МОУ за бюджетні кошти правочини (договори, контракти) ".
    За цією першою довіреністю "25 липня 2006р. Міністерство оборони України, Військова частина А-3641 та ТОВ "Істок-2001" підписали Додатковий договір NДУ-1\120 до договору N620 від 23.06.2003р., яким сторони домовилися, що з метою скорочення термінів забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей ТОВ "Істок-2001" зобов'язується в термін не пізніше 10 днів з моменту підписання Додаткового договору передати 66 квартир у м. Миколаєві, за адресою: вул. Центральна, 34 (загальною площею 4052,1 кв.м), 3 квартири у м. Одесі (загальною площею 187,3 кв.м) та сплачених майнових прав на 3 квартири у м. Одесі (загальною площею 170,26 кв.м) ".
    Тобто за ділянку ринковим коштом 100 млн. грн. Міноборони отримало 66 квартир у Миколаєві (кажуть, що там Центральна вулиця зовсім не центральна, а десь на колишньому армійському полігоні) та аж три квартири в Одесі. Порахуйте, чи коштують ці квартири 20 млн. доларів.
    "Листом від 07.08.2006р. Міністерство оборони України надало згоду на припинення права користування земельною ділянкою загальною площею 1,2571 га, що розташована за адресою: м. Одеса, Італійський бульвар (військове містечко N2,11) та зміну його цільового призначення з подальшим відведенням під будівництво у встановленому чинним законодавством порядку Південному управлінню капітального будівництва СОУ для виконання договору з ТОВ "Істок-2001". 12 грудня 2006р. був підписаний Акт списання будівлі (споруди), згідно якого комісією зроблено висновок про списання будівлі за генпланом N3 на території військового містечка N2 у м. Одесі у зв'язку із її плановим знесенням для звільнення території містечка під майданчик планової забудови житлового комплексу. 16 січня 2007р. Акт затверджений Міністром оборони України". Звичайно, газета "Слава і Честь" у цю схему зовсім не вписувалася. Тому що Міноборони України не має ані слави, ані честі. І підтверджує це друга довіреність Анатолія Гриценка від 9 березня 2006 року.
    "10.05.2006р. між Міністерством оборони України, в інтересах якого діяла філія ЦСБУ "Укроборонбуд" в особі директора Мельника В'ячеслава Леонідовича, який діяв на підставі довіреності Міністерства оборони України від 09.03.2006, зареєстрованої в реєстрі за N610, та ТОВ "Балтеко" укладено договір N19/05-06/01/1 про компенсацію пайової участі (паю) Міністерства оборони України у договорі N19/05-06/01".
    Геніальні вояки, які "не продали жодного квадратного метра землі", вирішили продати ділянку на одеському Італійському бульварі повторно! І всього за 2,8 млн. грн.
    "Платіжним дорученням N1 від 26.10.2006р. ТОВ "Балтеко" перерахувало філії ЦСБУ "Укроборонбуд" 2 800 000 грн. з призначенням платежу "Оплата за нерухоме майно, що складає пайову участь (пай) Міністерства оборони України у договорі від 10.05.2006р. N19/05-06/01 згідно договору від 10.05.2006р. N19/05-06/01/1, у тому числі ПДВ".
    І після цього міністр Єхануров скаржиться, що армії не вистачає грошей.
    Чомусь на парад їх вистачає, а на відрядження юриста Міноборони до Сімферополя, де суд розглядає питання про повернення військової землі в Севастополі (див. "Укроборонбруд-5"), грошей бракує.
    Пане Єхануров, не розповідайте казки про квадрати, а пошукайте гроші для армії хоча б у 2006 році, коли ви були прем'єром.
    Якщо пошукати не лише в Одесі, а по всіх містах, де того року роздерибанив землю "Укроборонбуд", то вам не тільки додаткового фінансування не треба буде – ви ще бюджетним донором станете. Укроборонбруд-6. Єхануров у квадраті

2. «У городі бузина, а в Києві дядько». Ці всі люди вже були у владі. Де їх результати? Пані, я був правий про граблі. Може ж все таки краще відставити їх вбік чи повісити на на стіну на задворках історії.
    Чому потрібно знову міняти Конституцію, щоб одному добавити повноважень, а іншому відняти? Це що, міняти Конституцію під кожні вибори?
    Пошукайте де зареєстрований Гордон і побачити за ним вуха росіі.
    Ху@ло готовий домовлятись з любим кандидатом в президенти, тільки не з Порошенко, тому що з ним домовитись не вийде. Останні чотири роки це підтвердили.

Останнє редагування: 20 січ 2019
  3. Для противсіхів і любителів роісіі:

Сьогодні Колокол звучатиме 50 раз. Буде боляче, дуже

« upload_2019-1-20_1-56-55.jpeg

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чого срочніків припахали?
    Де професійна армія?

5. А ви хоча б знаєте де це і що це? Чи в нас вже повністю 100% контрактна армія?

6. VasMT

Ні, звичайно... Це ж тільки вам відкрита ця страшна таємниця...
    Тільки тепер мені стало зрозуміло, навіщо призивають строковиків в потєшний полк.

7. А ви впевнені що це строковики, а не ліцеісти з ліцею ім. БОГУНА. Чи в нас всі партизани просто привикли розкидуватись звинуваченнями невідомо в чому, тільки б придумати чергову зраду і накидати гімна на вентилятор. Адже ніхто не зможе перевірити. Можно ляпати язиком, що попало, мого ж обличчя все одно ніхто не знає. Та ні майор, так не проходить. Вік інформтехнологій. Трішки бажання, трішки навиків і досвіду як ними користуватись і вся інформація вже перед вами на екрані

Петро Порошенко

А де всі наші хвальоні кандидати чи це не іх війна

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут ви неправі, товаришу.
    Ринкові ціни в долярах постійно ростуть.
    От, наприклад, золото. Постійно росте. Гривня тут нідочого.

І ще. Юлька зробила так, що ми платили кому? МОСКАЛЮ. Відчуваєте різницю.

А що до 450 баксів, то у нас ще довго не буде 450 доларів. То ви вже не пересмикуйте.

9. VasMT

Ну чому ж довго...
    Менше року лишилось.
    12313,85/27,96 = 440,41 американських долларсів.
    Ні, не відчуваю.
    Найбільше назу ми купуємо в Словаччині. А Словаччина купує у Росії. Тобто ми платимо москалю, але через посередників.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як зібралися 2 порохоботи, нагадалася байка "Кукушка хвалит петуха".
    Хто не переймається телебаченням, деколи можу почути додзвонювачів на радіоефірах, далеко не всі сраколизи теперішньої влади.[​IMG] [​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І я, і я! Якщо почитати мої пости першого року перебування Порошенка на посту президента, то, здається, Ви мені і в підошви не годитеся, в плані захисту Порошенка. Я тоді дійсно вважав, що Порошенко - смілива людина, розумна, в міру чесна, і під його проводом Україна зможе багато чого досягти. А все вилилось в розставляння скрізь і повсюду своїх людей, непомірне нарощування власних статків і отримання томосу для греко-католиків та атеїстів.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви краще скажіть, яка ціна газу в Польщі/Німеччині була у 2009 році. Тоді буде предметна розмова, а не маніпуляція.
    Скажімо, газ на 6 останніх місяців в Європі зріс на 3,5%.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну да, ну да. Томос на хліб не намажеш, Безвіз на хліб не намажеш. Де кубаса за 2.20?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, але є одне але.

Чи може Росія диктувати свої умови по газу? Ні. Чи є ціна на газ політична? Ні. Мусимо платити за незалежність до тих пір, поки не буде власний газ. Тут нема виходу.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

подібні картинки постити багато шурупів не тре мати. Що для бозбожника Томос? Порожнє місце. От кубаса за 2.20 і газ в 2 рази дешевше - то рай.

16. VasMT

Давайте за Польщу.
    2,43 злотих за кубометр.
    2430 злотих за тисячу кубів/
    1 PLN = 0.2649 USD
    Калькулятор дати? :mocking:
    Що там Ромцю з ціною???

17. VasMT

Скоро закінчиться контракт на транзит газу через Україну ,тоді і побачимо, чи політична ціна чи ні...

18. VasMT

Ромцю, ви там коло ксьондза стоїте щонеділі, по ліву руку... Скажіть, а що томос дав Молдові?

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

// Порожнє місце. От кубаса за 2.20 і газ в 2 рази дешевше - то рай.//
    Важлива річ незалежна церква.
    Але чи виконано те, на що покладали надії, заради чого вибирали, ще ніякого "життя по-новому".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)