Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто ким був інша тема розмови, сам факт, якщо я без загрози своєму життю вбю кримінального авторитета, не буду заслуговувати на суд за вбивство?
    Плюси можна знайти у кожному, якщо Чикотило був таким хорошим чи то педагогом, чи то сімянином, це його злочинів не виправдовує.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

звісно, що я не буду читати сміття з такою назвою, хоч би хто їх писав. Хоча чи я тупа, чи ви тупі - будемо вважати ці події рівноймовірними :))). Але при цьому ви не можете нічого сказати свого, без копіпаста, про те, що не узгоджується з вашою вузькою кватиркою бачення світу)
    У мене Порошенко падав в очах досить повільно. А зараз добре бачу граблі.
    Томос є! Порошенко -переможець Путіна!Славімо його!
    Але поряд Ахмєтов як партнер, Грановський як права рука, Нарік як довірена особа, Труханов і Гепа як мери("гепа-нарік-труха").
    Як це Наріку ще не дали потримати томос для преси!От я і думаю: а Україна чия? Не наріків?
    Потім і булаву йому можуть дати потримати. Хрест Мазепи вже має, наградний пістолет від влади криминальному авторитету дали.
    І на цьому фоні свавілля тих облгазів, газзбутів і інших -газів, що доводять людей, особливо старих до розпачу. Чому якось жили до цього без цих газових жахів? Що таке? Мають якусь особливу силу при цій владі?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не тільки бачите, граблі - це ваше життєве кредо.

• Смішно Смішно x 1
  4. Так хто вбив Щербаня?

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут інша розмова, я згадав, до усунення яких персонажів причетний Кучма, хоч може не особисто і не зі своєї ініціативи замовив, але знав хто замовив і не притягував замовника до відповідальності.

6. А ви той час працювали у Кучми, що знаєте, що знав Кучма?

7. Silver bullet

який ви розумник)) нічого, я може і песимистка, але не дура. Я за президента Порошенко тут собачилась з Васею, певно десь пару років, а потім пішли неприємні відкриття. І знову на граблі не наступлю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Ви вже наступили і продовжуєте це робити регулярно. Це випадок має назву: садо-мазохізм.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зверніть увагу.

Кучма - Росія
    Ющенко - Європа
    Янек - Росія
    Порошенко - Європа

Граблі кожного разу. Зробимо Росія - то й будуть граблі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Silver bullet

як сказав вчора Порошенко "Господь попустить"))
    Добре, що Порошенко показав себе досить швидко, щоб багато людей мали час усвідомити, що діється.
    Звісно, він був не самим поганим президентом, особливо на фоні паперєдніка, але зараз таких, як я, дуже і дуже багато. Та ще порохоботи гірше юлєботів, бо більш цинічні, брехливі і не цікаві.
    Мені не дуже приємно бути хоч в чомусь згідною з Василем, якого я не поважаю (і є за що), але це провина жадібності нашого президента. Мені байдуже його фабрики по всьому миру, навіть в Росії,чи в Криму. Байдуже! Але люди біля нього, його всіядність, обличчя БПП теж, прекрасне пристосування минулої влади багато про що мені говорить.

Останнє редагування: 19 січ 2019
  11. Владимир Завгородний: Вопрос совершенно справедливый, но дебильный

12. Silver bullet

Мені не цікаві ваші пруфи, я більше їх не дивлюся - в мене навіть система захисту компа цьому опирається :))), бо ви тягнете не серйозні джерела, а заказуху та жовте гівно, пардон за мій хранцузський. Хочете - пишіть що ви самі від душі думаєте. Поки ще я тут. Бо нема сенсу перли метати перед порохоботами, і всі вже пішли з форуму.

Останнє редагування: 19 січ 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Я вже писав, що моя мета тут не показати який я вумний, а фактими, думками і ідеями, співзвучними моїм, висловленими краще за мене іншими, показати як дехто заради і через свій егоїзм готовий здати свою країну на поталу ворогу.
    Чому тут так багато тих, хто не сприйма Порошенко:
    - за чотири роки наші ЗМІ так промили мозги щоденним капанням на них дозованої негативної інформації, що інша там вже не поміщається. Я відмовився від ТБ десь 15 років тому. В мене немає телевізора. Поступово відмовився від газет. Тепер, особливо після 2014 читаю тільки інтернет, який відфільтрував за ці роки.
    — багато несприймає Порошенко через його особисту серйозну участь в руйнуванні роісії і їх благополуччя.
    - Порошенко робить те, на що вони особисто самі не здатні - кидає виклик і деколи перемагає ху@ло.
    Тому вони будуть підтримувати Зеленського, Гриценка, Вону та хоч дідька лисого - кого завгодно, хто не буде проти роісії.
    І на останок - їм осоружна думка, що хтось може бути розумнішим за них і за їх кумира ху@ла.

• Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

Ну підтримку Ху#ла ви мені не припишите.
    Зеленський - пусте місто, торичєлева пустота.
    Тимошенко написала таку програму, що заправлятиме одноосібно, бо навіть голоса опозиції там будуть непотрібні: один канцлер і одна її партія. Дуже зручно, і навіть сумки з грошима по парламенту носити бути не потрібно))).

А полковник Гриценко, надіюся, що пройде у другий тур. Порядна людина, офіцер, такий зараз дуже потрібний.
    Команда теж нормальна, зараз підібралась і команда - останні роки не пройшли дарма.
    Вам воно звісно не треба, але розумні люди дивляться його інтерв'ю в ютубі і розуміють цю людину. Нам як раз такий на цьому етапі потрібен.
    Скажемо "дякуємо" Порошенко, він свою місію виконав, але країні потрібна деолігархізація, демонополізація, а Порошенко самий перший олігарх - може не перший, але другий за Ахмєтовим, і напевне бажає бути першим, а населенню це навряд чи потрібно.
    Потрібно інше, раз вже ми розвернулися лицем до Європи.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ше м не стрічав, щоб служба в армії цінилася, як місце здобування розуму.

Медведо, і хто більше в житті добився?

16. Тоді напишіть мені заперечення, на мій копіпаст, який я виложив тут скоріше, де волонтери описують походеньки бравого полковника. Те, що він уникнув судового переслідування через сплив терміну давності, дає йому право балотуватись? На його наступників Соломатіна та Лєбєдєва, які тепер переховуються в роісії справи, справи завели. Так знаєте чим ви відрізняєтесь від порохоботів? Вам наплювати на Україну. Тому що ваш протеже вже заявив, що буде домовлятись з ху@лом про мир, що він вже веде переговори з росіянами про пошук шляхів примирення.
    Про деолігархізацію. Де зараз Коломойський? В Ізраїлі, тому, що в Швейцарії вже небезпечно. Вже навіть ФБР має до нього питання. І тільки Ізраїль його не видасть США. Де всі його активи в Україні? Чому його маріонетка Шевченко так верещить про утиски.
    Де Фірташ, Боголюбов, навіть той же Ахметов, в якого забрали Укртелеком і який згодився працювати по закону.
    Децентралізація. Де нормальні голови громад зміни видно неозброєним оком. Де випадкові люди -гроші пиляться на рахунках в банках.
    Дороги. Відновлення йде по всій країні. І це під час збройного протистояння з роісією.
    Відбудови армії не бачить тільки сліпий.
    Щодо Порошенка олігарха почитайте Форбс в динаміці за років десять.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

кому потрібний?
    Ніразу не був на місці бойових дій. Кому він потрібний?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я пам'ятаю, як тутешні крикуни наїжджали на мене за те, що я плював в бік всієї тієї оранжоїдної падлоти, що брехнею заволоділа владою в 2004(5) році і тієї, що через кілька років знову ж на брехні і вже на смертях людей пролізли до влади.
    Так от хто зараз за тих оранжоїдів? За Пасічника з бригадою з Йульки, Безсмертного, Вальцмана, Єханурова і дальше по списку ворогів україни...
    А більшість з тих оранджьових шахраїв пролізло до влади в 2013(14)-му. То хто ще тоді бачив падлючу натуру славаукраїнців? Правильно...
    Бо я зрю в корінь, як Козьма Прутков.

• Корисно Корисно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)