Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Раніше не було справжнього українського лідера, який би зміг так організувати людей.
    Напевно не хотіли позоритись, бо в нас люди самі приходять.. А якщо і возять автобусами, то організовані групи людей, які бажають відвідати міроприємство.
    На мою думку, ці вибори показали протилежне. Бо на СУ агітували вже не тільки за Януковича, а на ЗУ не тільки за Ющенка і Юльку. Тобто люди розширюють свій світогляд і шукають чогось кращого, нового. І хоча цього року ще відчутно, що люди змирились з тим, що вибору ніби нема, але все таки помітно, що почали розуміти, що вибір таки може бути іншим. І думаю, що на наступних виборах проб'ється хтось новий, бо не думаю, що Юлькою (чи не дай Бог Януковичем) люди будуть задоволені. Поки що нам залишається надіятись, що країну за наступні кілька років не загроблять остаточно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це правий і лівий берег...

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это для вас, вернеее не только для вас а для одной группы - справжний украинский, для меня же и другой группы - наоборот, углубивший разногласия между западом и востоком ...
    у нас тоьлко незначительный процент, я думаю 1 или 2 всех остальных - согнали ...

сомневаюсь , новый быть может а "нового" нам не видать ....

угу

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Але ж як саме? Я думаю, що непорозуміння між ЗУ і СУ виникає через мову. Раніше ніби всіх все влаштовувало, а зараз почались розмови вестить про другу державну мову і схід активувався в боротьбі за це, а захід захищається у відповідь. Але це ж не Ющенко є ініціатором цієї ідеї другої державної мови.

---------- Додано в 05:59 ---------- Попередній допис був написаний в 05:24 ----------

Мене просвітило! Ті українці, які в часи Помаранчевої революції були за Ющенка, стали тепер більш свідомі того, що владу треба міняти, тому і менше голосів отримали їх колишні ідеали. А ті, хто був за Януковича, надалі залишились зазомбованими і не усвідомлюють того, що насправді Янукович ніякого добра нам не принесе. Найгірше в конфлікті двох сторін - це агресія синьо-білих. Люди, які стояли на помаранчевій стороні не виявляли такої агресії, як ті, хто агітують за Януковича. І цього треба боятись і не дати налаштовувати схід так агресивно. Добре, що хоч ЗУ є відносно мирна, інакше могло б і до війни дійти..

5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Может Вы и правы,Romko,но не утопить бы саму Украину между этими берегами

6. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Я бы не был столь категоричен. Естественно много народа проголосует за Януковича, но уже далеко не так массово, как это было в 2004 году. Думающие люди есть не только на Западной Украине.
    А, как на мой взгляд, то никто из кандидатов не принесёт добра Украине.

• Подобається Подобається x 3
  7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы очень и очень ошибаетесь. Предыдущие выборы прошли под знаком якобы агрессии донецких, раздачи им оружия ЧФ, спецназ в Ворзеле, заминированная машина с номерами РФ и т.д. На самом деле первые знаки "федерализации" проявила ЗУ. А уж о барабаншиках и автобусах можно, наверное и не говорить....
    Не было от бело-голубых агрессии. Была и остается придуманная агрессия. Ей просто перестали верить.
    Если вы не голосовали, то ваша позиция была бы понятна. При всех за и против желательно голосовать за того, кто бы по вашему принес бы больще пользы. Мне кажется, что многие по старому голосуют против кого-то.
    Омочка,

Пожалуйста, проверяйте значения определений. Я боюсь, вы и голосуете совсем не за, и не за того, о чем вы говорите. :)

Останнє редагування: 18 січ 2010
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От поки так буде, не буде України!
    Навіть простенький аналіз наштовхує на думку, що ні Янь, ні Юнь не будуть "всенародним президентом"... Крім того показова спроба реанімувати мертвяка трьома "свідомими" областями... І Тігібко, Джокер, тільи в трьох "свідомих" областях на шостому місці... І спробуйте вгадати з трьох разів в яких областях на П"яте місце виходить О.Тягнибок!
    Так хто там іде не в ногу?

• Подобається Подобається x 1
  9. Sithka Charley

Sithka Charley Active Member

Сегодня на работе разговаривали на эту тему, и 6-ро из восьми сказали что проголосовали "не підтримую жодного кандидата", а двое за Тигипко.

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вот видите, Вы и ответили на этот простой вопрос, что разъединяет ЗУ и ВУ.
    Люди на ЗУ и так были умными, а стали ещё умнее, а люди на ВУ как были дураками безмозгло-агрессивными, так и остались. Ну как тут не разъединится.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чернобылец, опять за свое - проверять мое образование?
    Или вы будете спорить с тем, что совковые люди надеются на государство?
    А боятся за меня не надо, за Януковича я не голосую.

12. Даяна

Даяна Well-Known Member

Спитайте їх будь-ласка, за кого голосуватимуть у другому турі.
    Чому ви так впевнені? На мою думку багато голосів поза першою трійкою у другому турі пропадуть. З тих, що прийдуть голосувати, Януковичу віддадуть повністю свої голоси електорат Симоненка. Більша частина виборців Тигипка віддадуть голоси Тимошенко, а менша частина - Януковичу. Тимошенко також добере більшість голосів Ющенка, Яценюка,Тягнибока, Гриценка, що і забезпечить їй перемогу. Через три тижні перевіримо. Результати показують, що обидва "Вітьки" (не чіпаючи один одного) попри всі свої старання спільними зусиллями так і не змогли "замочити" Ю.Т., щоб привести до влади Януковича. Так що його перемога абсолютно не очевидна.

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Перемога - це коли подавляюча більшість... Відсотків так 60-70%...
    А перемога в 1-2 голоси - це пряма дорога в ботото з якого здалобися вже вилізти...

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Повторю те, про що не раз писав тут задовго до виборів. Усе дуже ємне розкладається на дуже прості складові. Зрозуміло було давно, що є ДВА РЕАЛЬНИХ кандидата, всі інші, це як додаток до всієї виборчої компанії. Немає сенсу повторювати, хто є хто Янукович. 15 січня на першому каналі про нього найбільш вичерпно сказав закордонний українець Т. Кузьо. Відчизняні ж політики, включно з Тимошенко, так і не наважились сказати про це в повній мірі, зробивши Україну, в підсумку, посміховиськом для всього світу. І, я б додав, позорищем (рос.)...
    З часом українці ще взнають, що то був за проект "Ющенко-президент", але, те, що він успішно спрацював факт доконаний. Майже в абсолюті не виконавши обіцянок даних Майдану, політично знищивши по одному всю інтелектуальну його складову, ця людина своїми політичними діями й дерибаном віри, дерибаном взагалі усіх помаранчових здобутків таки домоглася свого. Ющенко витяг з післямайданного політичного небуття Януковича, по суті реанімував ПР, одночасно волаючи про УПА - Мазепу та патронуючи Батурин з парою національних музеїв. "Не в бровь, а в глаз", було спрацьовано таким чином. І наші свідомі осоловіли від щастя! Плакали від щастя і Драчі з Павличками і більш молода патріотична плеяда.
    В результаті маємо те, що маємо - галичани половину голосів віддали ВАЮ, наблизивши Януковича до перемги, як ніколи...

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

18.01.2010 11:51 _ Євген Шпитко
    День розчарувань, або Тотальна перемога форми над змістом

Не знаю як для кого, але для автора цих рядків день виборів став тотальним розчаруванням у власній країні.

Тільки в Україні у політичної сили, яка провалила боротьбу з кризою, може зрости рейтинг за 2,5 роки.

Тільки в Україні у політичної сили, яка неодноразово була при владі і навіть в роки економічного зростання нічого не зробила для реформування економіки, може триматися стабільний рейтинг.

Тільки в Україні політик, який не знає значень багатьох слів, назв міст та імен письменників, який не вміє думати та відповідати на питання, який, врешті-решт, не має власної позиції стосовно більшості державницьких питань, може отримати найвищий рейтинг.

Тільки в Україні політики, які повністю ігнорують демократію та чесне спілкування з пресою, можуть виграти вибори.

Тільки в Україні політик, який зробив акцент на власне обличчя, форму та масовість, може стати відкриттям.

Тільки в Україні виборець не має політичної пам'яті.

Тільки в Україні два найбільш рейтингових політичних ток-шоу в ніч виборів ведуться ІНОЗЕМНОЮ мовою. І куди дивиться Нацрада з питань телебачення і радіомовлення?

І тільки в Україні, коли виборцю кажуть, що чорне – це біле – він вірить!

Що ж має статися, аби брехуни та популісти перестали користуватися шаленою підтримкою суспільства?

Хоча варто відзначити, що є плюси. Вперше кандидат, який не будував своєї кампанії на критиці, набрав більше 10%.

Але питання в іншому: невже людям подобається ця влада? Чому коли всі говорять про вибір у другому турі між двома злами, у першому за них же й голосують?

Можливо, вони живуть в іншій країні, де розчищені вулиці від снігу, немає падіння економіки на 15%, уряд стабільно публікує статистичні данні, вільно спілкується з пресою, на виборчу ніч політичні лідери не знімають найдорожчі готелі країни, відсутня корупція у кожній найдрібнішій щілинці влади, а політики не брешуть в обличчя багатомільйонного населення?

А якщо і брешуть, то народ їм ніколи не пробачає.

Хіба нам колись пощастить жити у такій країні?

http://blogs.pravda.com.ua/authors/shpytko/4b542f11d78f9/

Мені пощастило. Вже майже 20 років живу в демократичній Австралії.
    Ось тільки буде стидно коли хтось запитає моє етнічне походження. Треба буде видумувати...

16. Лисеня

Лисеня Active Member

Ну скажіть мені будь-ласка звідки така впевненість? Особисто знаю чимало людей віком 30-40 років, які або просто не підуть голосувати в 2-му турі, або будуть проти обох, або...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я во скажу своє бачення...:russian_ru:
    От в другому турі я піду голосувати за Юлю...:sorry:
    І знаєте,чо?
    Уявіть собі дві великі,паруючі,смердячі купи лайна....:bad:
    І,от їх вивалюють на стіл...:preved:
    Але одна красіво упакована в целофановий кульочок...а інша без кульочка...
    А я естет...:give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Не скажу. :) (Хіба що зроблю поправку, яка не поміняє результату: голоси Тигипка: 50 х 50)

19. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Буде цікаво спотерігати як фьодорич "вмикне_дурочку" щоб не піти з Юлею на теле-дебати. Це мало не єдиний вагомий козир який має команда "сердешних".

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Не піти голосувати на другий тур або проголосувати проти всіх це те саме що віддати голос Я.

• Подобається Подобається x 4
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Т.е. нам с вами тоже сотни лет ждать?
    С такой постановкой вопроса даже мне интересно, кто же этот "совок"... этот или этот? :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)