Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Олена Монова: Задекларированный Аталотий

2. [​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді питання на засипку, неактуальні вже обіцянки, ні закінчення війни за години, ні долар по 10, яке ще буде гасло, враховуючи останній закон про сексуальні стосунки "Трахатися по-новому"?

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно, у сусідньому селі знайшовся добрий комісар, який сказав людям: "Я все у вас забрав, але ж борщ із баняка не вилив? Чого вам ще треба? Смаленого вовка не бачили..."

5. Тим комісаром був ваш дід чи дядько?

6. Прочитай закон, делітант.
    А взагалі то:
    Фемінізм - до першого гідного чоловіка.
    Комунізм - до першого особистого капіталу. ..
    Атеїзм - до першої тряски в польоті

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT
    Це все на що здатен цілий Командир - малювати хрестики і писати «Вова дурак» на паркані, коли його обідили.
    Але з анабіозу, який ви собі влаштували, я вас вивів.

Останнє редагування: 15 січ 2019
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На ЛФ не прийнято звертатись одни до одного на "ти"
    Привикайте...
    :))) Смішна людина...

9. Перепрошую, але писав із IPhone без окулярів, Т9 часом поправляє як вважає за потрібне.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та чого там... Вже треба було повністю написати iPhone XS Max, щоби ми зрозуміли, що всі вальцманоїди заможні люди... :)))

11. medwedo berlogsoni

Мого діда по материній лінії комісари вбили, бо не хотів хліб віддавати (а було йому тоді 24 роки, був круглим сиротою з дитинства і дійсно бідняком, що жив у старезній глиняній хаті. Бабуся - на рік молодша. І залишилися сиротами двоє його дітей. Моя мама - 31 року народження і мій дядько - 28 року).
    Взагалі-то я вважаю досить сумнівним підхід, коли для виправдовування бариг-злодіїв вдаються до посилань на голодомор 33 року.
    Мають бути якісь межі порядності.
    Є ще кацапи, які мені інколи на форумах писали. "Нє нада било сваїх валов жрать, нє била би голада"
    Ви не знаєте, чому це я тих нехороших людей раптом згадав?

Я тут на форумі кілька років тому описував, як брат моєї бабусі одного вихрестив копаницею по руках, коли той у комині схований хліб шукав.
    Так що перш ніж щось писати, трохи подумайте. Є така непогана характерна ознака розумних людей - подумати, перш ніж щось сказати чи написати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, і ще одне.
    Вся та братія вкупі з Порошенком (маю на увазі нашу Верховну Раду) коли йшла на вибори, обіцяла ухвалити закон про відкриті партійні списки.
    Порошенко також обіцяв.

Якби він був не тим ким є, міг би подати проект закону про вибори, про відкриті партійні списки. З умовою: не ухвалите закон, розжену Верховну Раду цього скликання до бісової матері.
    Колись так Кучма нажав на Верховну Раду, щоб ухвалили Конституцію, а то до цих пір би народні обранці колами б ходили.
    Але ж ні. Порошенку вигідні закриті партійні списки. Бо тоді можна за гроші пропхнути до парламенту своїх людей.
    Наприклад,

Коли мені хтось аргументує "високий" рівень нашого життя порівнянням з Голодомором, я чомусь того когось уявляю в образі Грановського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я вас прошу. Звичайний злодюжка 90-х. Кашпровські, всякі відьми і чорти. Виманювання бабла в довірливих громадян.

Добре-добре. Більше не буду. Ваш то ваш.:)))

14. Тоді не підігруйте тим, які власне благополуччя ставлять вище інтересів країни, особливо зараз, коли, накінець, з`явилась можливість зберегти незалежність. Я не хочу повторення 1918 року, коли українці повелись на заклики горлопанів, махновців і втратили все, а здобули 1932-33, а потім 1937 роки. Горлопани втекли на Захід і спокійно доживали віку на іміграціі, а ті, хто їм повірив, поплатились власним життям і життям своїх дітей.
    Прийде час, розуміння і кожний відповість за все, що зробив.
    Мій дід пройшов всю І світову. Спочатку солдатом Австро-Венгріі, потім січовим стрільцем по півдню України, потім воював за ЗУНР. За що відсидів в концтаборі поляків в1920-24 роках. Так що для мене зараз головне незалежність країни, а не ковбаса.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

От і трахайтесь по-новому. Вам то підходить. Бо законів не читаєте, а заголовки московських вошів - прошу дуже.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Він просто гарно оженився. Підібрав вбиту горем вдову з грошима.
    Почитайте, хто був першим чоловіком Мозговоі і все стане зрозумілим.

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що ж ви такий редічка, вибрали тих, хто вам цього не зробив. Краще вже й не ходіть на вибори.

19. Ви колись ставили собі якусь дуже важливу і важко досяжну ціль? Якщо так, то чи готові були йти заради неї на компроміси, часом всупереч своїм переконанням чи своїй совісті, тому зо ваша ціль важила більше.
    Так подивіться на наше суспільство, яке легко піддається впливу наших журношлюх, які відпрацьовують гроші своїх спонсорів, так і наші депутати, відпрацьовують гроші своїх спонсорів і приходиться йти на компроміси, робити обмін заради тієї важливої цілі.
    Порохоботам, в більшості своїй, теж не все подобається, але їх єднає кінцева ціль - незалежність держави. І накидають вони всім, включно з ПП, якщо щось не так.
    Доречі, термін порохобот першим вжив кцня Ілларіонов, колишній радник ху@ла

20. medwedo berlogsoni

Це Ви про кого?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)