Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Рабінович подає в суд на ЦВК за закриття дільниць у Росії

Народний депутат, голова партії "За життя" Вадим Рабінович має намір подати в суд на рішення Центрвиборчкому України закрити виборчі дільниці в Росії.

Про це він заявив у вівторок на своїй сторінці в Facebook.

"За різними оцінками, сотні тисяч наших громадян перебувають у Росії. Хто на заробітках, хто з інших причин. І ось влада позбавляє їх права голосу. Це неконституційно і протизаконно.

Це частина майбутніх маніпуляцій на виборах", - вважає Рабінович.

"Я подаю в суд на це рішення", - заявив він.

Нагадаємо:

• 31 грудня Центральна виборча комісія України закрила дільниці для голосування в Росії.

5 виборчих дільниць з території РФ (у Москві, Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Єкатеринбурзі та Новосибірську) перенесено до посольств України в Грузії, Казахстані та Фінляндії.

Українська правда

2. ІгорМ

Багато букв, але шось в цьому є...

“Реально треба”: пост Сергія Притули про вибори-2019 стає хітом мережі

зі

Все ніби добре каже, але щось трошки напружує...:scratch_one-s_head:
    Шо нє?

Останнє редагування: 3 січ 2019
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@ІгорМ, щось є і щось було.
    Пам"ятаю подібне гасло "Юначе, забери у своєї бабусі паспорт і не дай проголосувати за Черновецького!"
    Мало допомогло.
    Нагадаю, Черновецький - колишній мер Києва, який непогано нагрів з молодою командою руки на киянах, а зараз у ярмулці і при грошах десь на Обітованній.

4. ІгорМ

Я вже знаю, що мене зранку напружувало. Я таки ще зранку і дійшов до того, просто не було часу перегравати тут допис.

Просто у уривку "І не важливо хто це буде: нині діючий президент, тьотя, яка говорить українською гірше, аніж та в.о. міністра, на яку вона «наїжджає», полковник, який не воював, співак, який колись міг бути корисним країні, але написав заяву про складання депутатських повноважень, чи гуморист, який посилає «у сраку» своїх майбутніх колег, паралельно відбираючи таким флешмобом відсотки у «скотиняки»" мене підсвідомо збентежило, що Притула всіх позначив епітитами, але чомусь пропустив "нині діючого президента", хоча з талантами Притули він міг це обіграти дуже гарно.

От і думаймо /якщо хочемо/ ;)

5. medwedo berlogsoni

У мене пропозиція.
    Потрібно завести нову тему опитування.
    Де перерахувати нинішніх кандидатів ( виборів 2019 року) і прибрати зі списку деяких політкадаврів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чув тепер версію, може і не безпідставну, що може у нас повторитися варіант із французьким Макроном, згідно соц.опитувань він не був фаворитом і навіть не претендував на ІІ тур.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кажуть, що в середині січня серед кандидатів з'явиться ще один джокер, який спутає карти. І всі ці рейтинги можна буде забути.

8. ІгорМ

Я йду: Притула потролив Зеленського (ВІДЕО)

Волонтер, комік і шоумен з Тернопільщини Сергій Притула зробив заяву у стилі передноворічного виступу Володимира Зеленського.

Відповідне відео з’явилося у Facebook.

“Шановні українці, ось і прийшов Новий 2019 рік, з яким я вас сердечно вітаю.

Новий рік ознаменувався тим, що всі балотуються кандидатами у президенти. І тисячі з вас писали мені: Сергію, іди. І сьогодні я хочу пообіцяти вам і одразу виконати, те що обіцяю. Я обіцяю вам. Я і моя команда, ми йдемо… у відпустку. До зустрічі після Водохреща”, – заявив комік.

View: https://www.facebook.com/serhiyprytula/videos/274074483237009/

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нама чого сі шарпати:

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Партійна боротьба - страшне діло. Ось навіть маленького Їсуса залучили.
    Жінка неадекватна, ІМХО.

12. ІгорМ

13. medwedo berlogsoni

@ІгорМ,
    Я десь читав, що коли людина розмовляє з Богом - це віра.
    А коли Бог розмовляє з людиною - це шизофренія. Одна із ознак шизофренії, це коли чуєш у голові голос, але того хто говорить не бачиш.
    Хіба що Садовисі ще й Ісус ввидився...
    Цікаво, а інші присутні також почули слова Спасителя чи побачили його.

Не знаю, як буде українською, але багато разів зустрічав російський вираз "Не упоминай имя Господне всуе".

14. Lanktocha

Відразу можу сказати, чув український аналог, там "всуе" - "намарно".
    Навіть у розрахунку на побожних людей, це явно перебільшено, необдумано і просто тупо.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смієтеся???????? 5 дітей, 3 телекомпанії, декілька фірми..... мільйонерша!!!! Та ще й мера утримує.

Це ж Порох сам себе і жінку утримує, тут Садік - єждєвєнєц.:))):haha:

16. ІгорМ

@medwedo berlogsoni, мені аж незручно - ви до мене звернулися, а я не розумію мети вашого допису...
    То просто ваші міркування, чи ви щось мені пояснюєте?

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

О-о,купа українців,що працює в Росії не зможуть проголосувати на виборах президента України.Так можуть і вибори не відбутись через великий процент неявки,51% і всякії хитро придумані фальсифікації бюлетнів,як то вже бувало з фейковими бланками.Ну нє,може бути "цирк на дроті",шо нє? :meeting:
    Центральна виборча комісія України вирішила у понеділок скасувати всі свої виборчі комісії на території Росії.
    Центральна виборча комісія зібралася, щоб розглянути пропозиції щодо змін у закордонних виборчих округах, які дозволять громадянам України, які проживають в інших країнах, обирати владу своєї батьківщини. Під час зустрічі Комісія вирішила закрити всі виборчі округи в Росії. Було ліквідовано виборчі комісії, які діяли в українському посольстві та консульствах у Москві, Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Єкатеринбурзі та Новосибірську.
    Obywatele Ukrainy mieszkający w Rosji nie będą mogli wybierać władz swojej ojczyzny » Kresy

Останнє редагування: 4 січ 2019
  18. Lanktocha

На рахунок виборів, ніби сказали, що будуть виборчі дільниці нормально працювати у Фінляндії, Казахстані... але чи захочеться і чи буде можливість кожному з Росії туди переїзджати.

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гадаю, що ні! І з Польщі та Німеції також,тим паче як патріотично налаштовані українці побачать,що тимошено-коломоївці нагліють моцно і готові вгатити в підкуп майже всі свої гроші рахувальникам ради перемоги,бо інакше їхній бизнес в Україні,ЄС-США зійде на ніц,то ...то націоналістам це шанс зірвати їм (масонським змовникам) цей хід-парад натуральним зривом виборів через реальну неявку виборця...Нехай краще ввже перестрашений Петрусь далі лишається під посиленим наглядом націоналістів-республіканців,в контакті з дальнійшими плянами націоналістів всієї Європи і майбутніми контактами з ними та українцями Канади і США.Що не може таке статися? Хе-хе-хе...нині може все статися! Нині он,клоуни з Кривого рогу президентами і премєрами бажають бути...Та то не до оповідання.

20. medwedo berlogsoni

Я, можливо, некоректно оформив свій допис.
    Я не до Вас звертався, а процитував наведену Вами цитату. Просто дав посилання, звідки я ту цитату взяв. Тобто, Ви в моєму дописі фігуруєте не як автор цитати, а джерело цитати із сказаного іншою людиною.
    І висловив своє ставлення до сказаного тією іншою людиною.

Іншими словами: ІгорМ процитував те-то і те-то. Моє ставлення до процитованого таке-то і таке-то.

Адже коли Ви приводили відеоцитату тут у темі, то напевне сподівалися на реакцію на ту інформацію. Ото і була моя реакція.

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)