Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

на політичних ток шоу нема адекватних людей. Там в основному люди, які критикують нинішню владу по одній причині - самі хочуть добратися до влади. Я не зустрічав політика, який критикуючи владу, водночас десь і обєктивно і похвалив. Бо як нема безрішної влади, так і нема абсолютно негативної влади. А то дивишся на політиків на ток - шоу, вони не критикують, вони обгаджують, бо поряд з критикою нема пропозиції по виправленню недоліків.

А ще дехто мені закидає, мов я критикую ВСІХ, хто проти Порошенка. Візмемо будь-якого політика - кандидата у президенти і глянемо їх рейтинги.
    От візьмемо Толіка Гриценка. Ставлять його по рейтингу від 4 - по 2 місце. Хто є його конкурент? Перша - Ю. Тимошенко. Другий - Зеленський. Запитую, чи сказав Толік хоч раз щось серйозне ПРОТИ цих конкурентів? Відповім - нуль. Ок. Візьмемо Зеленського. Ви чули, щоб цей клоун хоть щось сказав проти своїх прямих конкурентів? Нуль! Те саме Юля. Зате всі троє гадять на одного Пороха. І в яку стрічку рейтингів Пороха не запхають. Хоть четвертим, все одно, перше місце буде гадити Порошенка. Додамо до тих трьох рига Бойка і клоуна Ляшка - то саме. Вони борються не за 1-2 місце, а проти Пороха. Звідси логічний висновок. Порох - одна сторона барикади, всі інші - друга сторона барикади. Отже, Порох - це одна ідеологія, одна сторона барикади, а Гриценко, Тимошенко, Зеленський, Бойко, Ляшко - друга сторона барикади. І між ними нема різниці в плані курсу України. У них одне завдання - усунути Пороха і самому прийти до влади. У них нема серйозних позитивних програм для України.

Хто є електоратом Тимошенко і чому у неї високий рейтинг?
    Коли проходять в країні рефоорми, завжди є багато незадоволених. Чому? Тому що є прошарок населення, який звик жити у старій системі, знайшовши собі теплі місця. А реформи передбачають зміну кадрів. А не скажу, що, скажімо при переході на поліцію і реформуванні її, у нас все було супер красиво. Рівень реформ залежить від готовності суспільства підтримати реформи і влитися в них. Але все-таки зміна кадрів відбулася і багато бувших міліціонерів не пройшли атестацію. Це ображений прошарок суспільства. І він отримався не лише з міліції, а й СБУ, прокуратури, військових, державних органів і т.д. Це все є ображений прошарок суспільства. Він нікуди не дівся, їх не розстріляли, вони є і є без роботи. Така ж проблема була і в Польщі і всюди, де були реформи. Єдиний шанс, щоб повернутися на стару роботу - перемога Тимошенко. Отже вони зробили ставку на найбільш прохідного кандидата, опозиційного до влади. А тим більше, вони добре памятають як їм добре жилося при корупційній владі Ю. Тимошенко. Це не бідні люди. Вони вкладають у Тимошенко. Вони підтакують на ток-шоу. Чекають свого часу.
    От і всі розклади. Єдине, чого я не зачіпив, то ще вплив Росії на вибори. Як сказав Путін, з цією владою він не домовиться і чекає на будь-яку іншу владу в Україні. А всі кандидати готові здати інтереси України. Як не за великі гроші, то за дуже великі гроші. А розвязки з війною є дві: або наша капітуляція і тоді кабальний мир, або наша перемога і тоді свобода та мир. Ніяких третіх варіантів, хто би що не говорив - нема. Тому що, коли до вас до хати ввірвався озброєний бандит, то всякий договір з ним може були лише кабальним для вас самих, а не для бандита. Так що робіть висновки.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не плутайте наші ток-шоу із шабашами Соловйова чи Шейніна. На ніяких білих і чорних у нас не ділять.

Задати запитання може політексперт, журналіст, часом і простий глядач, на горіхи може отримати не тільки проплачений політОЛУХ як Тарасю Чорновіл чи Володимир Цибулько, а й перебіжчик Льоша Ганчярєнка, якщо вистарчить сміливості прийти у студію.

Щодо критики, та не раз чув критику від Гриценка, правда не безпідставно і щодо політиків з якими стикався і з якими мав справу, таки Габіновічь - критикує всіх і вся.

Спонукають і прищіплюють нам, що буде ІІ тур Тимошенко/Порошенко, не факт і дуже я не хочу, щоб таке було. Сценарій 1999, що як не поганий Кучма, буде ще гірший комуняга Симоненко не пройде, вважаю це аналогом і ІІ туру між Тимошенко і Януковичем, краще у такому разі бути противсіхом, більшість моїх родичів та знайомих вважають так само.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чим відрізняється "противсіх" від "не пішов на вибори", або зіпсував бюлетень, чи теоретично "ЗА" всіх?
    Колись на початках в законі було прописано? Якщо противсіх більше 50% - перевибори з забороною балатуватися тих, хто балатувався і отримав тих 50% противсіхів. Потім відмінили, бо дорого, а насправді розчистили собі дорогу до влади.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто такий отой експерт? звідки в нього сертифікат? Ну а слово журналіст у мене підсвідомо вилазить поняття - заробітчанин, а простих глядачів у студію за 200 грн. можна легко назбирати і тих, яких треба.

А як вам Серуня з БПП?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

назвіть кращу пару з того, що є.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Мд-а-а...А може закрутить спеціятєльно противсіхство і...далі з вилами на бронетранспортерах ,чи спокійно з Національним корпусом,та на Майдан йти,гетьмана,чи диктатора якогось,як то в світі бувало, тимчасового вибирать? Бо та виборча демократія шось нині,якась така-а-а...якась,е-е-е...Корумпована,як і все навколо. :preved:

View: https://www.facebook.com/2625908874093414/videos/529160300918727/

Останнє редагування: 1 січ 2019
  7. Lanktocha

У виборчих бюлетенях тепер нема пункту "Не підтримую жодного кандидата", якщо хтось вирішив усе таки йти на вибори, щоб чистий бюлетень не заповнив хтось і не використав на користь якогось із кандидатів, доречно просто зіпсувати бюлетень.
    Які бувають гості на ток-шоу, наприклад Володимир Фесенко, Олеся Яхно, Соня Кошкіна, Петро Охотін... Платна масовка - це на шабаші Соловйова, Норкіна чи Шейніна.
    Підтримувати Тимошенко - стати як "Милые бабушки", що обрали Черновецького, у Порошенка нехай плюс - безвіз та надання Томосу, а виправдав всі сподівання - розслідувані злочини та покарані винні при революції гідності, є долар по 10, є мир та порядок по Україні?

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чудовий родовід для майбутнього українського президента.
    Слухав учора Станіслава Бєлковського. Так от, зокрема про Зєлєнського. Якщо Зєлєнський попадає в другий тур (а шанси - чималі, адже він серед таких десятипроцентників як Гриценко, Порошенко та інші, що мають реальні шанси попасти в другий тур разом із Юлею), то він лєвою ногою запросто розпаравляється з любим.
    А Коломойський вгатить в свого кандидата мільйони доларів, щоб пропхати його в другий тур.
    Тепло подорожчало, газ подорожчав, продукти подорожчали і ще дорожатимуть, ЖЕК піднімає ціни на послуги, а тут ще й обухом по голові цілий квартал (перший 2019 року) лупитиме 95-й.

Тимошенко кладе на лопатки в другому турі всіх, крім Зєлєнського

Останнє редагування: 2 січ 2019
  9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ото ж бо! Україншькії анти-націоналісти!

View: https://www.facebook.com/babaandkit/videos/732053800502564/

10. Lanktocha

Серед знайомими майже не чув, щоб хтось так яро підтримував Зеленського.
    Є за Тимошенко, але одиниці, аргументи - "Була Юлина тисяча", "Хороші враження від премєрства".
    За Порошенка - переважно стар.пери, аргументи "Більше нема за кого", "Вже довго, вже накрав, а хтось новий буде красти більше"

11. medwedo berlogsoni

Україна, вона, звичайно, не Росія. Але все ж.
    Згадайте, як проходили перші вільні вибори в Росії, і як Жириновський гордо походжав, коли почали оприлюднюватися перші результати виборів з Далекого Сходу. І хтось із справжніх російських демократів сказав "Россия, ты одурела". (Карякін,
    Розкрутять Зєлєнського, переконають достатню кількість людей. Он за Ляшка також не мало б бути голосів, однак він у парламенті.
    І на Зєлєнського охочі найдуться. На жаль.
    Втулять якесь гасло (юрист, організатор, не олігарх, був проти Януковича і є проти Порошенка - і впєрьод). Те що він пішов учитися, де батько викладав, що у нормальних людей викликає поважні сумніви стосовно "а чи не по блату", більшість навіть не знатиме.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та хто його взагалі так дуже знає?
    Ні, не взлетить.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На мій погляд, ця заморочка є самою безневинною. Котрий ректор-викладач-декан не зробив би так само? /я не говорю про геніїв в мистецтві, котрі не пішли в татів технічний ВУЗ/

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У мене син і дочка закінчили вуз, де я працюю - тільки інші кафедри. А чого б ні? Пішки йти до міста навчання, а головне - добрі колеги завжди настучать мамці, якщо дитя байдикуватиме. Приходиться працювати і не гуляти).
    А щодо того щоб поступити\не поступити, то тупе до нас і не поступило би. І взагалі нема-то і сенсу.
    Зеленський мені ДУЖЕ не подобається. Я слухала його інтерв'ю Гордону, так він же не щирий, як той в'юн. Жінки серцем чують.
    І голос - слухаю Зеленського-кандидата, а чую Коломойського в виконанні Зеленського-комедіанта)))
    Нам при такому важкому становищі в країні тільки бракувало президентів комедіантів. Чи Коломойський буде з ним завжди на проводі? Так не буває.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. medwedo berlogsoni

І котрий президент не пристроїв би свого сина хоча б у Верховну Раду?...
    Чи кумову жінку (також за визначенням - куму)? Чи Генпрокурором - свого кума? Чи депутатом - брата (це я про Ющенків)?
    Тому так і живемо.

16. ІгорМ

От я і кажу - тре вибирати тих, хто не має кумів і в кого діти вже прилаштовані ;)

17. medwedo berlogsoni

А цікаво - в іудеїв є таке поняття, як "кум"?
    В атеїстів, зрозуміло, немає.

18. ІгорМ

Ну ви даєте... :)

Кум - це хрещений батько дитини. Він сам повинен бути хрещеним і бажано, щоб дотримувався християнських канонів. Ви бачили хрещеного іудея?

зі

во, питався у Віки

Еврей — крестный отец?

Останнє редагування: 2 січ 2019
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Є. Я ще в Росії жив, і мене запросили на т.з. звєздіни. Типу хрестини, але без священника. І були мам "красньіе кумовья".

• Смішно Смішно x 1
  20. Lanktocha

//Втулять якесь гасло (юрист, організатор, не олігарх, був проти Януковича і є проти Порошенка - і впєрьод). Те що він пішов учитися, де батько викладав, що у нормальних людей викликає поважні сумніви стосовно "а чи не по блату", більшість навіть не знатиме.//
    У нас може спрацювати і антирейтинг, коли будуть не стільки за Зеленського, а проти Бойка чи Тимошенко.
    Хоч порівняння з Рейганом, який був актором, тут недоречне.

Інше, почув сьогодні від проплаченого політОЛУХА порохотяга Цибулька, що раз проти Порошенка, значить за Путіна - настільки це тупо і примітивно, якщо хтось бачить помилки у його роботі, обмани і невиконані обіцянки - за Путіна? Складно у такому звинуватити Саакашвілі чи когось із українських ультраправих.
    І у деяких обговореннях тЮлькоботи звинувачували мене, що раз противсіх, то підігрую Порошенку ( може потішить порохоботів ). Я не збираюсь підтримувати жодного з них.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)