Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тре обов"язеово переглянути...

Вже в мене є заняття - подивитися три кіна про Беню і одно про Толіка :)

3. Silver bullet

Гриценко пряма, порядна та відповідальна людина.

Це добре, коли нічого ховати, а можна казати як є.
    Я дивлюсь його з задоволенням.
    Хочу додати, що людям чесним, відданим Україні та професійним - таким, як Кошулинський, якого я дуже поважаю, завжди буде місто при такій владі як Гриценко з Громадянською позицією.
    Бо їх мало! Пристосуванців - тих багато.

Останнє редагування: 21 гру 2018
  4. iso

iso Well-Known Member

А тут Ви непослідовні. Петя, Порох, Беня, Юлька Вас не разить?;)

• Подобається Подобається x 1
  5. ІгорМ

@iso вже сказав, я з ним погоджуюся ;)

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Багато людей голосують за принципом, що людина хороша, але має низькийй рейтинг, не пройде, тому краще підтримати сильнішого кандидата. Часто таких принципів не дотримуюсь, голосую, не дивлячись на рейтинги.

7. Silver bullet

У Бені - довге прізвище, а інших не дуже поважаю. Але якщо товариство щось має проти, то я підкорюся. :hi:

8. iso

iso Well-Known Member

Це у Вас випадково вийшло?:)
    На думку товариства можна і начхати, якщо ваші дії не суперечать Правилам, але якщо вже кидати в когось каменем...:scratch_one-s_head:
    Як на мене, оба принципи неправильні. Логічніше голосувати за менше зло, але за потенційно прохідних (або близьких до того) кандидатів

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. ІгорМ

11. Silver bullet

Так, може там і не про 33 рік.
    Бо таке складати, коли перевірили навіть прізвища її бабусь - дуже небезпечно))) політика зараз дуже брудна.
    На Гриценка зовсім нема чого навішати, але теж складають.

Ющенко он сидить як праведник, одначе як донецькі його на гачок підсадили з ходу?

12. ІгорМ

Цьому кіну з Юлею десь років два. Смішно, що бариги його аж тепер витягують на світ, бо все ж вже переговорено і подібною маячнею можна здивувати хіба тих, хто не має інтернету, а весь час дивиться 5 канал. Але такі є хіба серед бабульок, а бабульок Юля преманить дешевим газом і кречкою ;)
    Тому серйозні піарщики кандидатів в депутати не дозволяють себі так підставлятися.
    Але серйозні піарщики трошки більше коштують, от бариги і наймають маразматиків типу Кендзьора і Ющенка - ті будуть гавкати за їжу ;)

Можна попробувати порівняти теперішній вихід на агітмайданчики Ющенка і Коломойського - це ж капєц, шо нє?

зі

Ющенко поц. Йому тре мовчати і ніде не показуватися, може народ з часом призабуде його ренегатство

У Кендзьора гідне минуле. Не розумію - для чого він пхається в теперішнє лайно. Писав би мемуари, лишився би в пам"яті українців молодим і красивим :)

Останнє редагування: 22 гру 2018
  13. Silver bullet

Цікавий рік буде 2019. Одні вибори - надзвичайна ситуація, а двоє - це стихія.
    Малохольний Путін віднедавно теж за наші вибори почав товкти, а це хто зна чим може закінчитися.

14. Lanktocha

//Як на мене, оба принципи неправильні. Логічніше голосувати за менше зло, але за потенційно прохідних (або близьких до того) кандидатів//
    Ще залежно від обставин, якщо менше зло - це аналог 1999 між Кучмою та комунягою Симоненком.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Да-да, по телебаченню йшла програма не про голодомор 32-33 років, а 46...47 роки.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Патріарх Філарет: Порошенко використав усі сили, щоб переконати Вселенського Партіарха надати Україні томос

Патріарх Філарет. Фото: facebook.olha.mateychyk

Патріарх Філарет заявив, що у той час, коли в Україні змінилися умови і президентом став Петро Порошенко, то він використав всі сили та всю свою мудрість для того, щоб переконати Вселенського Партіарха надати томос про Автокефалію української церкви.

Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Коли змінились умови і став Президентом Петро Порошенко, то він використав всі сили, всю свою мудрість для того, щоб переконати Вселенського Партіарха надати томос про Автокефалію української церкви», – сказав Святійший Патріарх Філарет

Нагадаємо, 21 грудня, до Львова з офіційним одноденним візитом прибув патріарх Філарет (Денисенко). Читайте більше тут: Патріарх Філарет: Порошенко використав усі сили, щоб переконати Вселенського Партіарха надати Україні томос

17. Lanktocha

Для обєктивності, ідеї про таку церкву виникали ще при Кравчукові, та і Кучма, Ющенко, окрім російського підкаблучника Яника щось для цього робили. Не треба всі заслуги приписувати тому, хто тільки поставив квітку на верху.

18. iso

iso Well-Known Member

Незалежно від обставин. Так все ж таки хто був менше зло, Кучма чи Симоненко.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

говорити - не мішки носити.

Реально робив Ющенко, а зумів зробити і довести до логічного кінця - Порошенко.

А тому Блаженний Філарет дякує саме Порошенку.

Так само дякує йому Блаженний Епіфаній:

View: https://www.youtube.com/watch?v=PTJcQwOZHHc

А також дякує весь народ, який розуміє велич даної події.

20. Lanktocha

Були думки, що варто було бути противсіхом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)