Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Армію може ми і наростили, флот - ні. Це тільки в Бердянську почала робитись база, а росіяни вже дристати почали. Вони задумали, що туди будуть легкі натівські кораблі заходити, хоч по документах - це внутрішнє українсько-російське море... Але Раша вочевидь задумала його зробити тільки своєю калюжею.Не знаю, десь так. А шухєр великий піднявся. Тепер в Чорне море припливуть наглядачі.І це дуже добре, хоч рибу наші моряки знову будуть ловити.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

І ми весь час так думаємо "воювати"? Ми ніколи не будемо в рівній ваговій категорії з Росією. І ми десь світовій спільноті, якщо ми самі не будемо оборонятися і огризатися. Боягузів і хитровикоханих ніхто не любить і не поважає.

От тому Саакашвілі по кілька годин розмовляє з сенаторами і президентами, а когось "в упор не бачуть" за пару метрів.

Чому наше командування не послало кораблям на допомогу авіацію?

Останнє редагування: 28 лис 2018
  3. Silver bullet

Все, пока. Треба і робити)

4. ІгорМ

@Silver bullet, короче, я так поняв з ваших дописів, шо воєнний стан то є добре, бо тепер можна розганяти всяких протестантів і навіть стріляти по цивільному населенні, якщо воно /населення/ буде заважати армії виконувати поставлену задачу.

А на вашу, @Silver bullet, думку стріляти по російських силах у відповідь на агресію не можна, бо ми слабші від росіян, нам не треба нариватися, а тре почекати, поки спільнота нам допоможе.

Алілуйя.

• Смішно Смішно x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Метод "Стійте, не провокуйте!" не підтримую, але дійсно нема чим оборонятись у Азовському морі, що там із військових кораблів - маленькі прикордонні катери.
    Та і російська морська розвідка добре працює, якщо так скоро взнають, хто звідки випливає.

6. Silver bullet

Як хочете утрировати - то утрируйте) а воєнний стан запровадили вже після конфлікту в Азовському морі.
    Далі буде - воєнний стан свої завдання виконає. І в Азовському все буде добре.Там вже і патрульні противолодочні літаки ВМС США літають, і американські дрони чергують, і кораблі йдуть... багато чого ще є - не буду патякати.
    Гопник добився свого: зараз НАТО там дивиться на Росію з усіх шпарок.

7. Lanktocha

Вже чув ідею від Рибчинського, що потрібно нам під шумок почати створювати ядерні ракети.
    Теперішній військовий стан для багатьох незрозумілий.

8. Silver bullet

А треба, щоб був зрозумілий? Були розумники, які допитували в залі Ради голову Генштабу " А що будуть робити військові конкретно". Бачили б ви його лице. Прочитай їм стінограми та плани Генштаби - ні менше, ні більше.

9. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

В Одесі напали на Анатолія Гриценка

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, а то вже про Толіка забули. Вирішив нагадати про себе самонападєнієм.

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І Саакашвіль,"зрізавшийся на-зелено" кандидат в прези України, друг Юльки і Садового також дає сі знати...Протестує Карлсон далі в Голяндії ,жеби не забули-го!:)))
    Президентські вибори в Грузії. Саакашвілі закликав громадян не визнавати результатів голосування

12. Lanktocha

Нам би ще перейматися виборами у Грузії, прямо як на шабашах писклявої кривозубої Скабєєвої, коли там обговорювали не події в Україні, нам по такому самому принципу обговорювати Грузію?

13. Юрко НОТОЦО

Шо тут сьогодні вже думать і гадать?

upload_2018-11-30_10-12-12.png
    000000aaв.jpg

Останнє редагування: 30 лис 2018
  14. Юрко НОТОЦО

O-o,вже хочуть європейці самі міняти Європу з-середини...
    Le Pen: Szwecja, Włochy, Polska, Węgry - możemy zmienić UE od wewnątrz » Kresy
    У четвер на конференції в Парижі, французький лідер національної єдності (колишній Національний фронт) Марін Ле Пен сказала, зокрема, що євроскептикчні сили в Європі можуть змінити всередині Європейський Союз і що - євроскептичні партії приймають рішення у багатьох країнах ЄС. Ми не повинні втрачати цей шанс, - стверджувала політик.
    За словами лідера Національного союзу Ле Пен, поділ на ліве і праве крило було замінено поділом на глобалістів-європеїстів і націоналістів. На її думку сьогодні, коли у багатьох країнах Євросоюзу(Швеція,Італія,Польща,Угорщина...) панують євроскептичні партії, є шанс змінити ЄС зсередини.
    PS.До речі в Польщі націоналістів називають народовцями! Також гарно.
    000000aaвssss.jpg

Останнє редагування: 30 лис 2018
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Добре,добре мовите,але...але для того,щоб так було,то треба було перед тим йти президенту на базар і там раз в місяць,в "чорну пятницю",та роздавати бідакам гречку і троха чиколяди,а не пачки долярів в резиденції президента ,в банку на першому поверсі та потрібним депутатам для виконання якоїсь там державно-власницької програми...Чув єм про таке,але шо то я знаю? В-дупі був - гімно м видів!:preved:
    * * *
    "Вона запитала його:" За скільки ти продаєш яйця? '' '
    Старий продавець відповів, 2'25 грн за яйце, мадам. '' '
    Вона сказала йому: "Я візьму 6 яєць за 10 грн, або я піду. '' '
    Старий продавець відповів: "Ви хочете взяти їх за ціною, яку ви хочете. Може бути, це хороший початок, тому що я не зміг продати навіть одне яйце сьогодні. '' '
    Вона взяла яйця і пішла, відчуваючи, що виграла. Вона сіла в свою шикарну машину і пішла в шикарний ресторан зі своїм другом. Там, вона і її друг, замовили все, що їм подобалося. Вони їли трохи і залишили багато того, що вони замовили. Потім вона пішла оплатити рахунок. Обід обійшовся недорого, за рахунком всього 265 грн, вона дала 300 і залишила здачу на чай.
    Цей інцидент, можливо, був цілком нормальним для власника, але, дуже болючим для бідного продавця яєць.
    Суть в тому, що. Чому ми завжди показуємо, що у нас є сила, коли ми купуємо у нужденних? І чому ми даруємо тим, хто навіть не потребує нашої щедрості?
    Я колись прочитав у Лі Куан Ю (прем'єр-міністр Сінгапуру): .. "мій батько купував прості товари у бідних людей за високими цінами, навіть не дивлячись на те, що він їм не потрібен. Іноді він навіть звик платити за них . Я був стурбований цим і запитав його, чому він це робить? Тоді мій батько відповів з гідністю: "це благодійність, дитино"
    Коли в піцерії Ви залишаєте 20-30 грн на чай (так прийнято!) .. то пам'ятайте про це коли біля базару проходите повз бабусь з пучком петрушки або кропу за 3-5 грн.

upload_2018-12-1_17-18-44.png

17. Lanktocha

Не сходиться те, що на ринках часто купують менш забезпечені, тут, на відміну від супермаркетів можна поторгуватись, якщо продавець вже довго стояв, як в такий час як тепер, ще і змерз, може продати дешевше, ще і як буде над ним плакати бідна пенсіонерка.
    Майдан і масові заворушення може і недоречні, але скоро вибори, президента спокійно цивілізовано можна поміняти, незамінних та безальтернативних немає.

18. ІгорМ

В кожному жарті є доля жарту...

• Подобається Подобається x 1
  19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

72% українців готові підтримати жінку-кандидата в президенти, в той час як 58% не
    підтримали б темношкірого кандидата
    Мда... ще не скоро будуть зміни у свідомості. Сподівання на вибори та вдачний вибір? Країну підніме тільки той, хто від Бога прийде, а не обраний людом.
    "Дійде" тоді, коли "дійдуть" до ручки зовсім.

Останнє редагування: 2 гру 2018
  20. Silver bullet

Жінку-кандидата поставили на одну дошку з темношкірим кандидатом)о_О
    ще й євреїв не забули) це що за анекдотичне опитування.
    Мене не опитували ні разу, хоча ні - раз подзовинили на мобильний і хотіли спитати за радіопередачі, а перейшли на моє матеріальне становище, ото я посміялась і стала їм питання ставити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)