Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

треба, но я нашел только про "бабушек" вы там много написали может дадите цитату?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самок смешное, Арт, что и при правовом режиме ВВ в бабушек стрелять нельзя. Военное преступление.

3. artobstrel

да я то это прекрасно понимаю, более того, те кто бабок посылали для них бы отстрел этих бабок стал бы манной небесной.... вот я считаю режим ВВ не решает абсолютно никаких оборонных задач на сегодняшний день, но я не категоричен, я жду услышать простое: с введением режима ВВ, происходит то-то и то-то, пока все, что я слышал из этого "то-то и то-то" касалось чего угодно кроме усиления обороноспособности. вот и хочу услышать от тех кто топит за ВВ, понимают ли они пользу этого (если она есть)

4. VasMT

В 14-15 годах по законам ВВ можно было пересажать/перестрелять всех предателей и изменников в Армии, СБУ, мусарня. И это был бы огромный плюс в обороноспособность. Но сейчас...?

5. VasMT

Ще один момент. Вчора радіво казала, що на кордоні не пустили купу рускіх до України, в аеропорту не пустили в Україну сім-десять чи вісім-десять рускіх...
    А ВС вводиться тільки сьогодні з 9 ранку.
    Значить можна і без нього закрити кордон. Нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну от маєш...
    А @Silver bullet казала, що бабки з іконами тепер під прицілом ВС і вже не зможуть тормозити наші війська

зі

Але то таке...

Мені от дуже цікаво - чому наші кораблі не відповіли вогнем на вогонь рускіх катерів?
    Я в тому воєнному і міжнародному праві не розуміюся, але, на хлопський розум, вони мали би себе захищати. Чи нє?

Бо виглядає так, що нашим можновладцям вигідніше підставляти щоку (не свою, а щоку держави), а потім плакати і бігати по європах-америках і жалітися. І чекати, поки ті америки-європи поспівчувають.

Колись американці-європейці тоже радили Саакашвілі припинити супротив і висилали за ним вертоліт. Але Міхо залупився і показав, чого вартує Грузія.

Чи ми йнакші?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

251 сторінку в темі "Порошенко" читайте. Там все. Навіщо мені по темах саму себе цитувати, тим більше, що я не воєнний спець, а тільки думаю про те, що є і що має бути - тільки як громадянка, яка вболіває за свою країну.

8. artobstrel

Вы наверно не поняли, я интерисуюсь тем для чего нужно вп с точки зрения усиления обороноспособности, на это я ни ответов ни мнений адекватных не нашел, для строительства оборонительных сооружений - вп не нужно, для содержания армии в любых степенях готовности - вп не нужно, для работы сбу - не нужно, вот и интересно для чего нужно...

9. Silver bullet

Ви таки мене не почули. Ми зараз його не могли не вводити. Бо ситуація на Азові погана. Це війна. Над Маріуполем та Бердянськом взагалі небезпека.
    Дані розвідки є, на них не можна не зважати. Не можна зараз не залучати якомога активніше інші країни для безпеки в нашіх морських акваторіях.
    До речі, де Путін вдарить - теж невідомо. Закривати кордони, посилювати безпеку на кордонах треба негайно, розв'язувати руки військовим треба теж негайно. Вилучати різних агентів російських, підвищувати обороздатність різними способами - я не військова людина, я не знаю. Навіщо ви мене допитуєте, хто ви такий?

10. VasMT

Це як?

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гм-м...що,тільки російських? А тих з мос(ковського)саду,мадярських,польских...шо,га-а? :scratch_one-s_head:

12. ІгорМ

Люди, та скажіть свою думку

Мені от дуже цікаво - чому наші кораблі не відповіли вогнем на вогонь рускіх катерів?
    Я в тому воєнному і міжнародному праві не розуміюся, але, на хлопський розум, вони мали би себе захищати. Чи нє?

13. Silver bullet

Та все ж росіяни зробили, аби стрільнули! Ви чули переговори? Послухайте. Наш корабль виходив назад, додому і весь час повторював: "зброю не застосовую, зброю не застосовую, виходжу з затоки в пункт призначення (додому)" А ті його змушували зупинитись - як порушників. А що вони порушили? Нічого. Запрос робився. Зупинятися - нащо? Щоб досматрювали чи арештовували. Вони нічого не зробили незаконного, крім того, що на мові кацапам відповідали)). Був приказ не застосовувати зброю, йти додому - і росіяни вскочили добре. Тепер сьорбатимуть великою ложкою.

Останнє редагування: 28 лис 2018
  14. Silver bullet

Невзоров опубликовал минутный промо-ролик, в котором емко и с юмором охарактеризовал действия российской стороны в Черном море.
    «Российским морякам осточертело топить только свои собственные суда, самолеты, плавдоки, оркестры и подлодки. Это понятно. Хочется разнообразить флотское меню. Впрочем, в ситуации с украинским буксиришкой и двумя пирогами ВМФ Украины истерику флотоводцев трудно объяснить», — сказал он.
    Отвечая на вопрос, не спровоцировали ли украинские моряки российских, Невзоров иронично подметил:
    «Несомненно спровоцировали, особенно если учесть, с какой необъяснимой яростью российский 56-метровый огромный боевой корабль атаковал маленького п…рдючего безобидного буксиришку. Все дело в названии «Яна Капу», что в переводе с крымско-татарского означает «Новые ворота». А как ведут себя бараны при виде новых ворот? И военно-морские бараны не исключение».

15. ІгорМ

Чий був приказ не застосовувати зброю у відповідь на вогонь противника? Конкретно - посада, фамілія.
    Чому був відданий наказ не застосовувати зброю у відповідь?
    Чому наших моряків командування залишило без допомоги?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. VasMT

Так!

17. ІгорМ

Чому тоді наші моряки не відкрили вогонь у відповідь?

18. Silver bullet

Не знаю морських законів, але наші бережуть людей більше, ніж росіяни. Нашим, вочевидь, стріляти заборонюють по росіянам. Але ж так і безпечніше, бо наразі Раша - дуже небезпечно як бандит поводиться...У Росії там набагато більше зброї, а у когось діти... Мало того, що були б трупи,так і користі з того?
    Ну уявіть? Вони б набрехали сто пудів вовни, а так винні вони і тільки вони, їм кажуть "зброю не застосовую", а вони палять?
    А методи проти них будуть, не бійсь.

19. ІгорМ

Бла-бла-бла...
    Тоді нашо нам армія і головнокомандувач, МО і ГШ, якщо оборонятися не можна?

У нас одна з найкращих армій в Європі. На український бойовий корабель здійснено воєнний напад, а наші командири дали наказ не відкривати вогонь у відповідь. Як це називається?

20. Silver bullet

Ви як не бачите, з ким маємо справу. Повбивали б наших усіх на тих кораблях і що - не сиділи б командири, що туди послали людей? І все - море - російське. Крапка. Туди ходити не можна і ніхто не ходить.
    Не ясно, для чого це? Нам без спільноти нікуди! Бо ми не в рівній ваговій категорії. Треба обачно додавлювати Рашу - іншого нема.
    Бо отримаємо війну і потім капітуляційний мир з Рашею.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)