Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

У Вас є така статистика? Поділіться.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Lanktocha, ви одне і то саме слините вже довший час по всіх темах - "поставив вікна у школі" ( за бюджетні гроші ), "зробив дорогу", "виділив мішок пшениці", "дав 300 дулярів на церкву"... і т.д і т.п. :)))

Давайте ближче до діла.
    - Яку політсилу бачите гідною бути представленою в новому парламенті?
    - Кого пропонуєте на президента?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А що не так? Не такі атрибути для виборців?
    Я не є у ніякій партії і невідомо чи буду. До парламентських виборів ще досить багато часу, підтримаю партію, залежно від обставин та хто на цей момент буде більш гідним ( не за гречку ), у мене більше антирейтинг, кого не буду підтримувати можу сказати точніше.
    Із президентом майже так само, скоріше можу сказати, кого не буду підтримувати.

4. ІгорМ

Короче, ви як та напастлива свекруха:
    - Не знаю як, але не так! :)))

5. Lanktocha

Кумир у політиці?
    Вже говорили, що при Ющенку зажевемо, порядок наведе, поганих пересаджає..., потім говорили, як буде Свобода - порядок наведе, потім, що Коломойський, потім, що якщо у парламенті будуть ком.бати - красти не будуть та іншим не дадуть... Оправдали очікування?

6. ІгорМ

Поки що не оправдали, бо бариги не можуть бути державниками. Вони вилізли із середовища базарів і спекулянтів і ніколи не зміняться.
    Тре цих злодіїв гнати і міняти на ідейних ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lanktocha

Ну то хто такий ідейний?
    Не буду перетворюватись у єговіста, що влада має бути тільки небесна, але багато політиків не ідеальні, вихідці із нашого суспільства, а не гуманоїди із іншої планети, тому і повинні враховувати інтереси інших оточуючих.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кадиров - Оніщенко. Він навіть книгу видав Пьотр Пєрвий. ІгорМ її рекламує по форуму. Теж ідейний.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Курченко - ось кому тре довіряти! Він так багато зробив для України! Совість нації! І головне - немає заводу в Ліпєцку

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін... Як гарно лягають макарони на голову ваті. Ну це просто чудо якесь.

Клюють людину, яка для України виграла мільярди для України і взяла за це 0,1%. І ні слова про людину, котра зробила борг на мільярди для України. Засранці ті українці, псевдопатріоти і все. Що тут скажеш? З таким контингентом можна ще довго сидіти в дупі.
    Тре було дати цій людині звичну зарплату і ця людина успішно б програла суд. В Україні був би борг в мільярди євро, зате засранці були задоволені - нема до чого придертися.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кошельок Януковича має аналогічно думку з більшістю тут на форумі. Очевидно кремлівськи шавки повністю отравили мозги деяким українцям. І ті підтакують.:))):))):)))

12. Lanktocha

Тут я маю зауваження, все списувати на війну недоречно, ну Ізраїль має гарячу точку Палестину вже десятки років, але країна міцна і успішна, ніякою корупцією там і не пахне. Так і у нас, у Луцьку, Чернігові, Полтаві... війни нема, там все так ідеально?
    Недавно почув думку, Асоціація з ЄС, без.віз, ймовірний Томос - досягнення Порошенка, яких вистарчить хіба що для помякшення вироку, так і не завжди проплаченим політОЛУХАМ, форумним порохоботам будуть щедро платити.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це про Кобєлєва? А я хіба його мала на увазі?:)))
    Ну, лади, давайте Кобєлєва обсудимо).
    Ми тут, звісно, псевдопатріоти і засранці.
    А Кобєлєв - то патріот, але тільки за доляху 0.1% від мільярдних боргів організує перемогу в судах)) Без цього цей пан не виграє, хоч всі матеріальні зиски таких судів несе держава - дірка пробивається в бюджеті, не в його ж двохмільйонній заплатні![​IMG]
    Але ж людині все мало, треба нагріти державу ще. І розподіляє шалені преміальні з коштів, які не отримані,та ще чи будуть отримані - це ж Росія, дитинко)

З порохотягами розмовляти іноді дуже смішно.
    Оце як в анекдоті:
    Жінка уважно дивиться в медичний довідник і звертається до свого чоловіка:
    " А ти знаєш, любий, те, що ми називали оргазмом, насправді бронхіальна астма".

Останнє редагування: 27 вер 2018
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж не про Кобєлєва, я про інше.
    От ви написали тут багато речень. Ви хоча би раз згадали злодія - особу, яка створила мільярдні борги. Вам не подобається особа, котра за тисячну долю від всього захистила Україну від величезних боргів. Чому? Очевидно, що борг держави вас нецікавить, як і сама Україна, зате заздрість до ближнього - тут, як тут. Ваша позиція далека від патріотизму. В такій країні, де таке відношення, звичайно буде процвітати злодійство, бо того, хто вкрав ніхто не картає, а картають того, хто повернув краджене за тисячну долю.
    І багато хто на форумі кричить: багато дали адвокату за перемогу в суді. Але при тому жоден з тих, хто є ЛФ не виграв би суд, навіть якби йому дали в 10 разів більше. Тому що крикунів у нас - греблю гати, всяких нЕроб та безголових бездарів, а толкових мало.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дарагой, в Ізраїлі нема таких дураків і бездарів, як тут на ЛФ. Так що нема до чого рівняти. Ви чули, щоб пів Ізраїлю хотів би жити під Палистиною, лиш би війна закінчилась? А чули, щоб який юдей-президент накрав грошей в Ізраїлі і втік в Палистину? А ви чули, щоб частина Ізраїлю вимагала розмовляти арабською мовою і вимагала палистинські школи в Ізраїлі? То чому пишите всяку фігню? В Ізраїлі, якби юдей виграв суд і державний борг зменшився на пару мільярдів, дали би зірку героя Ізраїлю, а у нас готові в гавні втопити. Тому, уви. Маємо те, що заслуговуємо.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Lanktocha

Я не підтримую ідеї особливого статусу, такий же статус будуть вимагати для неокупованих частин Донецької і Луганської областей, потім для Бессарабії і Закарпаття, тоді дійсно громадянська війна і югославський сценарій, та і тисячі, якщо не мілліони думають так само. Про закінчення війни, навіть капітулювавши говорять Бойко, Рабинович, Допа...

17. iso

iso Well-Known Member

Один з класиків сказав: "Патріотизм – це чітке, зрозуміле і добре аргументоване пояснення того, чому ми повинні жити гірше за інших" Як це актуально для України:sad:

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ми не повинні жити гірше за інших. Це наші керівники не повинні бути багатшими за керівників цивілізованих країн. Бо коли прем"єр починає виконування обов'язків з відкриття особистих кодірованих рахунків в швейцарських банках, а з населення шкіру здирають, то на патріотизмі населення йому не виїхати - факт.
    Но поїздити трохи зможе, звісно.
    Я читаю і слухаю багато про ЖКХ, і бачу, що є страшний непрофісіоналізм, розкрадання та збагачування власників обленерго та облгазів - а через них і наших партагеносе, а як же. Базар! Приємна атмосфера взаємної зацікавленості.

Останнє редагування: 28 вер 2018
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Арабська мова тільки в цьому році втратила статус офіційної, але має особливий статус. В Ізраїлі є школи з арабською мовою викладання. Всі школи з викладананням на івриті в старших класах вивчають арабську. Всі закони, прийняті Кнессетом перекладаються на арабську. В Кнесеті дозволено виступати арабською мовою. Інструкції по охороні праці, інструкції до ліків, хімічних реактивів тощо обов`язково перекладаються на арабську. Всі теле і радіоканали мають встановлений відсоток мовлення арабською. Дорожні знаки, попереджувальні написи, вивіски на вулицях двома мовами...
    Так що пальцем в небо.

20. Lanktocha

Чув версію, що єврит - такий собі арабський блатняк, як одеська говірка - блатняк російської.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)