Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Найрозумнішим виявиться Порошенко, якщо обведе знову навколо пальця сорок мільйонів людей і стане президентом.
    Якщо буде другий тур і Порошенко в ньому, я голосуватиму за будь-кого, лише не Порошенка. Бо це буде невиносімо - ще 5 років відчувати себе ішаком.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я думаю майже так само, ймовірно, Порошенка у ІІ турі може не бути, але, може не спрацювати "я голосуватиму за будь-кого, лише не Порошенка", якщо буде кучмівський сценарій, у ІІ тур можуть вивести якесь опудало, найбільшвигідного спаринг-партнера, буде Тимошенко, що набагато краща? Ймовірно, можуть пропхати Бойка, тоді будуть голосувати за нього, лиш би не за Порошенка, скоріше, навпаки.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Андрій Садовий

3 год ·
    З наступними виборами все просто. Нам будуть намагатись нав‘язати вибір між Україною «сьогодні» і «вчора». Мовляв, якщо не ми (хоч і корумповані та неефективні) то буде «ужас-ужас-ужас» і реванш. Розрахунок на страх перед змінами і невідомим.

Якщо переможе такий порядок денний, то офіційні цифри масової втечі людей з України (1 млн в рік!) лише подвояться. Люди голосують ногами.

Мусимо ставити питання інакше - Україна «сьогоднішня» чи нова, якісно інша Україна «завтра».

Я пропоную боротись і не боятись змін! Українці заслуговують на більше, ніж «аби не було гірше».
    Далі буде.

4. Lanktocha

Садовому точно ніяке президентство наразі не світить.
    Доречі, такі його ідеї навязуються при мерських виборах, якщо я поганий, бо краду, хтось новий буде красти ще більше.

5. prius

prius Well-Known Member

Якщо буде рабінович то теж за нього?

6. medwedo berlogsoni

:)))
    Я спочатку в дужках у попередньому своєму дописі навіть написав це погане слово, але потім передумав. Ще остаточно не вирішив.
    Хоча дехто може сказати: Яка різниця - Вальцман чи Рабінович?

7. medwedo berlogsoni

Соціологічні дослідження показують, що якщо Садовий допомагає Гриценку на виборах, Гриценко дуже ймовірно попадає в другий тур, де гарантовано виграє. Якщо ж Садовий спробує набрати набрати свої три відсотки для свого рейтингу, то тоді він у Гриценка відбирає ці 2-3 відсотки, і будемо мати в другому турі (умовно) Бойка і Рабіновича.

• Смішно Смішно x 2
  8. Lanktocha

Були вже прогнози, що і немало кандидатів можуть використати президентські вибори як трамплін на наступні парламентські, це може стосуватись і так званої опозиції, всяких гОпо.блоків.
    На невмінні обєднатись, поділити портфелі до виборів обпікались нераз.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

навіть за бабу Йулю?

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а хоть за Янека... чому тут дивуватися?

11. medwedo berlogsoni

Ще є час подумати. Як варіант - візьму бюлетень і демонстративно порву і зроблю балабушку(паперову кульку)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А є чим думати? Який результат від того, що ви порвете бюлетень?

13. Lanktocha

Немало чув думок, коли були Кучма/Симоненко, більшість кинулися голосувати за поганого Кучму, лиш би не комуняга Симоненко, доречніше було побути противсіхом.

14. Lanktocha

Останнє редагування: 16 вер 2018
  15. Capitoshechka

На сьогоднішній день це був би оптимальний варіант. Але свині, ті що блія корита, зробили таке виборче законодавство, щоб від цього корита їх могли винести лише ногами вперед, прибравши цей пунктик з бюлетнів.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

После некрасивой истории с Саакашвили, который был ПАПу нужен как игрушка для пиара да еще как собачка, лающая на Яценюка, я Порошенко как приличного человека не воспринимаю. Юля в общем тоже такая - для нее вчерашняя услуга ничего не стоит, и она не раз кидапла соратников, но Юля хотя бы трудоголик, тут ничего не скажешь. И она слушает людей: когда была премьером, собирала представителей мелкого и среднего бизнеса и лично вникала в проблемы, чтобы не ошибиться, не доверяя это никому.

17. Capitoshechka

Як показала історія - ніхто ні в що не внікав. І те, що вона тоді навитворяла з бізнесом - відригується ще й досі. Ніяк не можуть до кінця розрулити...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Lanktocha

Багатьох в Україні обирали до влади у якості жертв, як Тетяна Чорновіл за побиття, Луценка - за несправедливий арешт і переслідування, козака Гаврилюка - за наругу над ним... хіба тільки це геройство і визначення владного таланту?

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я не з бізнесу, але покладаюсь на слова Кужіль, екс-голови Держкомпідприємництва, яка якраз інтереси середнього бізнесу відстоювала і відстоює.
    Це вона добре характеризувала її методи праці.
    Про те, що були серйозні трабли за каденцію прем'єра Тимошенко - нічого не знаю.
    Може були, може ні, скільки її брудом поливали - хз чому вірити.
    В освіті вона суттєво піднімала заплатню в 2005р.
    Але зараз я би не хотіла, щоб вона вибори виграла.

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, в це легко повірити: Ідею малоросії Порох Путіну провалив. Церкву РПЦ от-от розвалить. Пуйло має чого підтримувати Пороха.

А в голову ніяк не прийшло, що Бялковський цим намагається в Україні налаштувати легковірних до того, що Порох і Пуйло - друзі? Ви, як сліпі котенята.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)