Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я також чув про Порошенка, що раз у нього діабет, не зовсім ідеальне здоровя, тому є висока ймовірність, що не піде на ІІ "ходку", хоча я не вірю, що добровільно відмовиться, як колись Єлицин "Я устал, я ухожу, вам оставляю х*** понимаешь".
    Особисто я при ІІ турі Тимошенко/Гриценко, звичайно більше схильний до Гриценка, хоч має немало недоліків, але і має військовий досвід, і якусь сміливість, не дотримується принципів "Стійте, не провокуйте!", через такі принципи був втрачений Крим, дали розпочатися та розповзтись військовим діям на Донбасі, був втрачений Донецький аеропорт, натомість, на Дніпропетровщині було не "Стійте, не провокуйте!, а ультиматум ватанам, почнете щось захоплювати чи піднімати на адмін.будівлях триколори - будуть по вас стріляти, в Одесі 2 травня 2014 було не "Стійте, не провокуйте!", а жорсткий відпор колорадам, не дали їм нічого захопити чи кликати із Придністровя русняву солдатню.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не має Гриценко військового досвіду. Два роки техніком-електриком літака.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вась, а Ти,от...простий україншький сапйор з досвідом,чому не зміг отаке...отаке-во собі відхопити,га-а?Підірвав комусь-шось,на машину склав і-і-і...в Дуліби,коло Стрия!:cry:

7j.PNG

View: https://www.facebook.com/166288324038532/videos/202182470449117/

Останнє редагування: 8 вер 2018
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Юрік, Ти з віком зовсім слабий став. Від Тебе сірники вже ховають?

• Смішно Смішно x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Ти,Вась,правий,старий я,спрацьований і дуже слабий шось. І шо дєлать? Лише Катреняки.Та й від катреняк вже ховаються... бояться і того,чи що?:preved:
    Та й ти ,Вась,здав сильно...з аватаром,що з тим зашморгом,з лозунгом своїм.Скоро будеш ще коротше писати...просто "За!"...За здоров"я діда Юрка!:drinks:
    Е-хе-хе!
    6ff.PNG

Вихід.png

Останнє редагування: 8 вер 2018
  6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

"Кравчучка" стала "кучмовозом":
    Іде вперед наш рідний край.
    Всупір морозам і прогнозам,
    Він ще тримається, гай-гай.
    Народ везе — яка різниця.
    Народ підводиться з рабів.
    Його всі вчать, а він все вчиться,
    А робить так, як і робив.
    В народу очі лізуть з лоба.
    Де тягне так, де — крадькома.
    Хай допікає лють і злоба.
    Машини ж іншої нема.
    До біса витягла "кравчучка",
    Та більше мусить "кучмовоз".
    Хоч кожен транспорт — хитра штучка,
    Та рух є рух. І це всерйоз.
    "Кравчучка" стала "кучмовозом".
    Ще транспорт зміниться, гай-гай…
    Та, всупір грозам і морозам,
    Не спиниться наш рідний край…

Стара потикана ондатра )))

Печиво, сподіваюся, не рошенівське було?

7. Lanktocha

А хто думав, що Гриценко чи ще якийсь лідер партії живе у печері?
    Військовий досвід, не так мав на увазі військовий технік, як посада міністра оборони та військове звання.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно... у вас не знайдеться 5 млн. доларів?

View: https://www.youtube.com/watch?v=z9EDZUbMW9k

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Печіво ні. Але шоколадки я рошенівські купую, бо там є якість, яка мені треба. Це не значить, що я його виборець - ніяким чином)

• Смішно Смішно x 1
  11. Lanktocha

Хто не забув, колись була популярна передача Добродомова "Хто тут живе", дещо правдиве, але чи доречно докопуватись, чому у когось 3-кімнатна квартира? Та і сам Добродомов не ідеальний.

Як казав мені один журналіст, можу про тебе написати статтю, після якої до кінця життя перед всіма будеш оправдовуватись, з тим і з тим тебе бачили, з тим і з тим мав якісь справи, а далі перекручування і фантазії.

12. Lanktocha

Якби не війна, не обмежилося би тільки мітингами із Саакашвілі. Тепер може на виборах розігратись сценарій, вивести у ІІ тур таке собі опудало, зручного спаринг-партнера, як Єльцин/ЗюГань чи як Кучма, знищив Чорновола, дискредитував Мороза, підкупив Марчука, вивів у ІІ тур таке собі опудало комунягу Симоненка.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Яскравий приклад брудних технологій.
    Stiv-Gryzenko.JPG
    В баннері явно сказано, що Балога очолює штаб Гриценка. Хоча якщо зайти на першоджерело, Українську правду, там говориться, що остаточне рішення про очільника штабу ще не прийнято. Про це каже і сам Віктор Балога.
    Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру “Громадянської позиції” йти на вибори

Я вже мовчу про те, що мені заважають вчити англійську своїми вкидами...
    І, до речі, другу половину ролика Кауфманн говорить як уміє російською. Досить непогано, на мою думку, як на англомовного канадця, що почав вивчати російську (не знаючи перед цим жодної слав"янської) в 60 років.

14. Lanktocha

Чим ближче до весни і коли буде проявлятися, хто лідирує і хто більший конкурент почнеться більше компроматів та брехні.
    Хто не забув кінець 90-их, хто їхав у електричці, скільки міг наслухатися який поганий Чорновіл, якими магазинами незаконно заволоділа його жінка, а після вбивства Чорновола, хоча би одна із таких пліток виявилась правдою?

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо...

Очевидно, що Порошенко цілком влаштовує Пуйла. Подивіться - якщо не звертати увагу на балабольство нашого однотурового, то що фактично і практично зроблено Україною для виходу з-під контролю Кремля? Що реально змінилося від часів Революції Гідності?
    Відповідь очевидна - нічого. Україна як була в зоні інтересів Рашки так там і залишилася. Навіть більше - економічно вона /Україна/ ще більше працює на кацапів. Хоча із виступів всяких порохоботів виглядає, що ми з москалями не братья і ми вже однією ногою в Європі.
    А насправді ми впевнено віддаляємося від Європи і все більше лягаємо під РФ.

Так що рашка буде робити все можливе, щоб Порошенко і дальше махав булавою

товарообіг з росією 2018

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Можливо, не обмежилися би протести проти діючої влади мирними мітингами із Саакашвілі, але не відкидають сценарій, поки у Києві штурм Банкової, тоді ж може бути штурм руснявими танками Харкова.
    Війна - мир, як капітуляція нікому не потрібні, але і вічне сидіння в окопах, "Стійте, не провокуйте!" - деморалізує та відбиває бажання брати участь у військових діях.

17. Юрко НОТОЦО

Я так,катренчиком про вибори...куди ми прийшли і куди ще прийдемо з отаким нашим національним мишленням!:cry:

Політиків.jpg

18. Bastard

Bastard Well-Known Member

Чим ближче до виборів, тим менше мене мучають сумніви на рахунок тупості більшості співгромадян(

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Bastard, а особисто ви, звичайно ж, самий розумний, шо нє? ;)

20. Lanktocha

Ну офіційно передвиборча кампанія ще не стартувала. Виходить, Олександр Шевченко та Юлія Тимошенко допустили фальстар.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)