Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нічого стовідсотково ніхто не може знати і спрогнозувати. І не можна сказати, що важливіше. До речі, в Донецьку багато молоді, що вчаться в вузах, дітей в школах теж багато, а ви берете і кажете...
    Ясно тільки, що чим довше території будуть окуповані, тим важче їх буде повернути і тим тяжчі наслідки для цих територій. Екологічні катастрофи на Донбасі та в півничному Криму (вже зараз) дадуть багато вкрай поганих наслідків для всієї України.
    І будуть з України бігти за кордон все більше і більше народу.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Підняв армію?
    А хто вважає, що зброя, яку провезли на параді по майдану Незалежності є у кожній військовій частині?
    Мало того, потужні ракетні комплекси можуть розроблятись та вдосконалюватись роками, навіть 10 і більше років, сумніваюсь, що "Вільха", "Верба" вже на 100% вдосконалені та готові до застосування.
    У якому стані флот? Є підводні човни? Скільки боєздатних кораблів, окрім старих поржавілих ван?
    Піднімали армію виключно порохотяги, чи багато чого залежало від волонтерів, простого народу?
    Дещо не вийшло через війну? Яка війна і що неспокійного у Житомирі, Кропивницькому, Сумах...? Чи не залишилось там багато чого, що було при янукоїдах?
    Кому все одно, що тебе можуть легко і нахабно обдурити як було із доларом по 10, закінченням війни за 1 день, мені не все одно, хто підвів і обдурив 1 раз - так само зробить вдруге і втрентє.

3. Lanktocha

Доповню, виїхали не тільки розумні та хитрі, а в першу чергу, у кого були друзі, родичі в інших областях, чи просто мав гроші ( сам про це говорив із одним жителем Краматорська ), бідні, привязані до робочого місця, попри проукраїнськість змушені були залишитись на окупованій території.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Додам від себе: на території лугандону в мене є добрі знайомі (земляки родом з нашого села), яким немає куди і до кого виїхати. Тому вони змушені якось виживати там, оскільки іншого варіанту немає

5. Silver bullet

Важка ситуація якщо у когось там є старі батьки, які до смерті не кидатимуть своєї хати. Ще в такий час, коли ніхто там не гарантує недоторканість твого майна - тільки залиш.
    Не знаю, як би я поїхала без батьків, якщо вони відмовились би їхати.
    Це все не дуже просто. "Чужу біду руками розведу".
    Хоч ніхто не буде заперечувати, що це ватний регіон.

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

7. Lanktocha

Можливо дехто чекав там кримського сценарію, вийшло, що поруйнували вони свою кімнату в українському домі, а Росія у свій дім не пускає.
    Якщо придертися, що це "проблемний регіон", то "проблемними" ще будуть неокупована частина Донецької і Луганської областей, Харків, Бессарабія, Закарпаття.

Ще на 100% невідомо, чи буде балатуватись Вакарчук, маю багато сумнівів щодо нього як президента, але дійсно розумну річ він сказав, що не слід вірити тому, хто пообіцяє закінчення війни за день ( на замітку порохотягам та прихильникам гОпо.блоку ), тут все у руках ліліПутів.

8. Leopold

Leopold Well-Known Member

Тобто коли українці 100+ років тому виїжджали до Канади - то їм було куди і до кого, а коли мешканці лугандону не переїхали в Україну - то нема куди. Зрозуміло.

О, давайте за кацапською традицією вкриємо лугандон трупами найкращих людей, щоби баба з дідом могли собі спокійно в хаті жити. А потім обов’язково звинуватимо Порошенко, що він поганий.

• Подобається Подобається x 1
  9. Leopold

Leopold Well-Known Member

О, цікаво. А "така зброя" потрібна у кожній військовій частині? А чому саме "у кожні частині", і яка кількість такої зброї повинна бути у "кожній військовій частині"? 1 екземпляр, чи щоб у кожного було по кілька?

О, флоооот. Так, особливо підводні човни. Скільки коштує побудова 1 сучасного підводного човна, які країни побудували за останні роки (можна назвати ті, які не обороняються від набагато сильнішого ворога)?

Так, перевіряємо пам’ять дописувача: коли саме було обяцяно швидке закінчення війни?

10. Lanktocha

У деяких обговореннях таких порохотягів просто би кинули в болото та пообзивали останніми словами. Я ще поступлю культурніше.

Зброя потрібна тільки на параді? Пригадайте оточення під Ілловайськом, на параді гарна зброя, а на передовій - кулемети мало не з часів Чапаєва? Пригадайте 2014 - штурм військо.матів, багато добровольців - завдяки Порошенкові? А що тепер, хто повертається із фронту - у армії безпорядок, на тебе наступають, обстрілюють, їм не відповідай, бо, бачте, наш "дипломат" уклав мирний план, отримати додзвіл на відстрілювання - повідомляти хто зна кого, завдяки тому, хто "підняв армію" тисячі контрактників хочуть розірвати контракт, хто буде воювати? Недосвічені строковики чи "дипломати"? Яка ще армія на війні тільки сидить в окопах і при нападі керується "Стійте, не провокуйте!". Раз мирний план, наближається ворожий танк, диверсійна група - стріляти на випередження, своїм "Стійте, не провокуйте!" втратили донецький аеропорт, піддавати життя своїх військових? Наводив приклад, як поступив Ердоган із руснявим військовим літаком у турецькому повітряному просторі, чужа військова авіація, неузгоджена, не на екскурсію залетіла, шугати нас не треба - збивати, пошумів Пуйло, турецькі помідори подавив, але більше російські військові літаки над Туреччиною не літають, доречно так поступити із російськими танками, що атакують під час перемиря? Ну у нас президент "дипломат", так що "Стійте, не провокуйте!".
    Пригадайте передвиборчі обіцянки перед достроковими президентськими виборами 2014.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Silver bullet

Обіцянка-цяцянка, а дурневі радість(с)
    Багато за нього голосувало, я теж. По суті не було вибору.
    Зовнішню політику він разом з Яценюком провели більш-менш грамотно.
    Але. Всі бачать, як розвивається ситуація. Що ми сама найкорумпованіша та найбідніша країна Європи.
    Порохотяги хизуються ростом заробітної плати, але як розумні люди кажуть "не важливо скільки тобі дають, а важливо скільки остається". А нічого не остається, ще й не вистачає на найнеобхідніше.
    А в Кабміні знімають обмеження на вартість авто для міністерських дуп. Приходить аналогія з Титаніком...ось зараз викидають в воду з нижніх палуб найнезахищених, бо лодок вистачить тільки для ізбраних. А треба б краще зкинути на виборах цю зажрату владу та потім ще добре розібратись, хто з них скільки винен Україні.

Люди, коли ми за один строк побачили, що це саранча, вона ніколи не нажреться, вона і далі не буде опиляти вам квіточки чи нести мед.

12. Lanktocha

Варто додати, хто там ще буде писати, що у Порошенка такий високий рейтинг і всі кандидати критикують тільки його.
    Зверніть увагу, коли якийсь затятий порохотяг приходив на політичне ток-шоу, відповів на всі незручні запитання, мав підтримку серед глядачів у студії? Пригадую був Ганчярєнка - навіть не досидів до кінця, мав притензії до неадекватної аудиторії, якщо є Тарасю Чорновіл - від всіх вислуховує догани та незадоволення і може заліпити явні дурниці, як про яєчний теракт із Яником, що був у яйці "тупий важкий предмет", може не всі ток-шоу дивлюся, може ще чогось важливого не зауважив, чи єдиний доказ прихильності та гарантований вихід у ІІ тур фотографування із Порошенком?
    Недоречна тут логіка старого пердуна "Треба за такого голосувати, хоть краде, але 300 дулярів дав на церкву" чи "Вже довго, вже накрав, а прийде новий, буде красти ще більше".

13. ІгорМ

Президент-жінка забезпечить Україні мир, – Кравчук

“Я думаю, якби жінка була Презентом в той важкий час, Україна не мала б сьогодні війни. Я в цьому переконаний. І думаю, коли стане президентом жінка, для неї мир і спокій для України стануть визначальним”, – заявив Леонід Кравчук.

Відповідаючи на питання щодо підтримки кандидатів у президенти, Леонід Кравчук відверто зізнався, що симпатизує Юлії Тимошенко. Він вважає її найдосвідченішим представником виконавчої влади, що має найкращі президентські перспективи.

“Я вірю, що найбільше шансів сьогодні у Юлії Володимирівни, ви читаєте рейтинги, підтримку”, – сказав політик.

Леонід Кравчук вкотре наголосив, що підтримує запропонований лідером “Батьківщини” Новий курс і Нову Конституцію. Йому імпонує головна ідея Юлії Тимошенко, що червоної ниткою проходить крізь усі її концепти: опора на народ.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скільки вовка не корми, а він все до лісу дивиться. Комуніст паршивий. Через таку гниду ми й не пішли по курсу Прибалтики.

15. Lanktocha

У деяких обговореннях, мене звинувачували, що я порохотяг, раз противник Тимошенко, тут мене точно у такому не звинуватять. Він із Тимошенко - 2 чоботи пара, не збираюся підтримувати їх обох, фанатам Тимошенко писав не раз, у разі її перемоги дуже скоро станете "бабушками Черновецького".
    Припинення війни, майже як Бойко та представники V колони. Мир - не капітуляція.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

... і на ходунки.[​IMG]

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Останнє редагування: 7 вер 2018
  18. ІгорМ

Вибори Президента України 2019 відбудуться 31 березня 2019 року.
    За законом висування кандидатів на пост Президента України партіями (блоками) та самовисування розпочинається за 89 днів і закінчується за 71 день до дня виборів.

Так що може ще заявиться хтось порядний, тіпа Бобула, бо поки що в кандидатських списках суцільний капєц - як не злодій, то брехун, як не брехун, то злодій. А найчастіше два в одному: і брехун і злодій...

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага...і потаємний член массонської ложі гЕвропи,як Кравчук,Кучма...:cools:

20. Silver bullet

Смішно, як на Інтері сьогодні Бойка назвали "самим рейтинговим кандидатом" - я мало не вдавилася печивом) Про Гриценка сказали, що це самий досвідчений в президентських перегонах (типо хронічний невдаха :haha:), про Порошенко - типо ще роздумує - чи треба йому на другий термін, про Тимошенко щось забула.
    Ото почався гон, господи, що робиться.о_О
    Який з Бойка президент? Навіть без того, що це риг, які повні і кончені банкрути... ну куди йому з його вишками та кривою пикою, яка ніколи не усміхається??
    Згадала діла минулих днів, Путя-Медвед-Янукович і Бойко в добрій компании найперших ліц, чи то мародьорів

View: https://www.youtube.com/watch?v=-_UPCI8m6jc

Останнє редагування: 7 вер 2018
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)