Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

на ваш один приклад я приведу 10 своїх - не менше. І ще, для чого людині, яка займає першу стрічку у рейтингу так яро боротися не 2,3,4, а аж пятим номером? Чому тоді не з 6-м?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте докази про Петрика.

• Смішно Смішно x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Логічно, що опозиція критикує владу, так є у будь-якій країні світу, найвідоміший приклад - республіканці і демократи.
    Який компромат, що не так зробив при владі, допустим, Вакарчук, чи Гриценко, якщо на високих владних посадах вони не були?
    Свої приклади, відносно чого? Уявіть ІІ тур Тимошенко/Гриценко чи Тимошенко/Бойко "То ли еще будет..."

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Логічно, якби то були вибори до ВР.

А коли перший в рейтингу критикує пятого в тому ж рейтингу, то це не логічно. Або всі розуміють, що цей рейтинг, де вони є перші - до дупи.
    Які шанси у пятого?

Вакарчук був при владі і втік, сказав, що він деградує. Ну ясно, критикувати і робити - то дві велмчезні різниці.
    Гриценко - лідер по роззброєнню української армії.

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А який сенс?
    Вам хоч сци між очі - Ви все одно скажете, що то дощ іде.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

то називається ля-ля - не маю що сказати.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не збираюся обхаркувати монітор, починати срач та гівнометання.
    Я можу критикувати якогось алкаша Вітьку, не балатується він у президенти і кому він цікавий? У даному випадку, мова йде, про заміну діючого президента, не безпідставно йому предявляють ряд помилок та невиконаних обіцянок, будуть змагатися якісь інші кандидати, буде компроматів, лиття бруду одних на одних немало, але наразі, президент Порошенко, логічно, що таку критику чи звинувачення, тому ж Гриценку предявити не можуть.
    Не треба тут повторювати дурниці а-ля Тарасю Чорновіл.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті помилки, котрі зробив Порох належать до хорошого прислівя: не помиляється той, хто нічого робить. Ми вступили асоційовано в Євросоюз, отримали безвіз, отримали підтримку Європи і США у боротьбі з кацапами. І не тре говорити, що Порох тут нідочого, бо якщо взяти Міхо і Грузію, то із-за окупації частини Грузії ніхто жодних санкцій не ввів, ніхто не дав ні захисної зброї, ні летальної. Порох і саме Порох добився Томосу УПЦ. І мені, знаєте, глибоко до дупи, що він відпочивав пару днів десь там в Іспанії. Обіцяв, що АТО закінчить за пару днів. Але я розумію, що він не Бог, але все, що може робитть для армії. Порох заново зробив Армію після Янека, який її валив. Порох за допомогою Армії зупинив кацапню. Згідно журналу Фобос, втратив майже на половину свої статки. Мене не цікавлять його будинки вілли і багатство. Мене цікавить ЩО людина робить для держави. От тому я його поважаю. От тому Москва не любить Пороха і плекає надію скинути кієвскую хунту.

• Подобається Подобається x 1
  9. Capitoshechka

Щось ця підтримка нічого нам не дала ще й досі за 4 роки... Крим де? Лугандон де? Правильно - в 3,14здє... Окрім чергових занепокоєнь з боку "союзників" нічого не видно й не чутно. Будапештський меморандум тупо злили, обувши нас в чергові лапті (і ті потім забрали). Тільки не треба тут про санкції лапшу на вуха вішати. Для кацапів ті санкції, як для слона комариний укус. Куба була півстоліття під значно жорсткішими санкціями і не здохла ще й досі. І навіть будучи під санкціями примудрялася надавати допомогу іншим країнам (в тому числі і країнам колишнього совка) у вигляді медичної допомоги, яка була там навіть на порядок вища ніж у нас.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

У рамках двосторонньої допомоги США у 2016 фіскальному році надають Україні $335 млн. В підсумку загальний обсяг допомоги США з 2014 року складе понад $600 млн.
    Пакет допомоги від США включає двосторонню підтримку в трьох основних сферах.

Навчання: 350 американських військових інструкторів проводять навчання п'яти батальйонів Збройних сил України та одного батальйону Сил спеціальних операцій, а також допомагають у розробці довгострокового плану підготовки кадрів.

Обладнання: контрартилерійські і контрмінометні радари, засоби зв'язку, засоби навчання, логістична інфраструктура та ІТ-системи, тактичні безпілотні літальні апарати і медичне обладнання.

Радники: зміцнення реалізації ключових реформ, таких, як розвиток громадянського контролю, підвищення ефективності та прозорості і боротьба з корупцією.

Крім того, багатонаціональна Об'єднана комісія з реформи оборони і співпраці в області безпеки з Україною (MJC), на чолі з США у партнерстві з Канадою, Литвою, Великою Британією, оцінює українські вимоги та пріоритети підготовки, обладнання та консультаційні ініціативи.

США і Україна також проводять щорічні навчання в Україні – наземні миротворчі Rapid Trident і навчання військово-морських сил Sea Breeze в Чорному морі.

Президент Петро Порошенко подякував США та Канаді за рішення про надання військової підтримки Україні.

Про це глава держави написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вдячний Вашингтону та Оттаві за потужний і вчасний сигнал підтримки! Як і домовлялися, Сполучені Штати санкціонували безпекову допомогу нашій державі, а Канада включила Україну до Контрольного переліку країн, до яких дозволено поставку автоматичної зброї. Шлях до посиленої оборонної допомоги Україні відкрито", - зазначив Порошенко.

Він також закликав "зміцнювати наше безпекове партнерство для протидії агресії та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України".

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я знаю, що я поганий, але тим не менше... по суті у вас нуль аргументів.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви де?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Висновок? Всратисі і не жити, чи йти до Росії?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як сказати... СРСР не витримав.... таку державу просрали, нє?:)))

16. Capitoshechka

Аргументів вагон з причепом. Але я не бачу сенсу метати бісер і щось Вам доводити. Чому - я писав на кілька постів вище.

• Смішно Смішно x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Трохи дровенят для ліпшого спору...:)))
    Вибори 2.jpg

18. Leopold

Leopold Well-Known Member

Це все дурниці!!! Люди зубАжіють і мільйонами виїжджають за кордон, тікають від злАчинай влади!!!

• Смішно Смішно x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

Давайте вже дивитись правді в очі ,коли і яка країна вернула свої території? Я вже трошкі відстав від українскіх реалій , за що в країні відповідає президент , кабінет міністрів і верховна рада, скажіть мені хтось

20. Leopold

Leopold Well-Known Member

Шановний, я Вам "адин умний вещ скажу, толка ти нє абіжяйся" (с): зараз важливіші люди, а не території. Усі адекватні (мудрі або хитрі) люди переїхали до України, недалекі лишилися там або переїхали за парєбрік. Тобто так, це наша земля, але повертати її терміново взад, потреби немає.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)