Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Якщо цього разу Україна таки вибере цю...нензу,дурилку і аферистку на будь яку державну посаду,то...вважатиму себе і нас всіх останніми непотребами на континенті,навіть після греків!То моя така особиста думка буде про нас,явно глупих, дурених і одурених українців ХХІ ст.:hi:

Останнє редагування: 5 чер 2018
    • Подобається Подобається x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо її виберуть? Якщо ті вибори взагалі відбудуться...

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кінець світу прийде?

5. Коммунарец

Ні в жодному з випадків, які б ви мали на увазі, не буде кінця. Хіба що світу зла прийде кінець) а людство буде збирати те, що посіяло(

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не в образу, але за багатьма моїми зауваженнями - багато фанатів Тимошенко, вихідці з сіл, не всі все про неї знають, але, я вважаю, дуже скоро такі можуть стати "бабушками Черновецького".

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На яку сторінку в інтернеті не зайдеш, побачиш омолоджений фотошопом фейс Юлі Тимошенко. І це ще майже рік до виборів! А що буде з Нового року? Хтось же за це засирання мережі великі гроші платить.
    Я розумію, якби всі фейси були розкидані рівномірно. То Тимошенко, то Порошенка, то Гриценка, то господипрости Рабіновича чи Бродського, чи Бойка...
    Чи це, може, тільки на моєму комп"ютері?

8. Lanktocha

Не тільки.
    Видно, хто вже витрачається на агітацію, окрім того, у багатьох обговореннях можна наткнутись на тупих, проплачених ботів, які, якщо ти з чимось незгідний чи критикуєш Тимошенко, можуть хамити, брехати, звинувачувати, що ти порохотяг ( я критикую їх обох і не збираюсь голосувати за жодного з них ). Тут ще такі не появлялись, щоб не наврочити.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

У нас тут є один, який дуже-дуже за Петра рве свою дупу.

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

11. Коммунарец

Виборів не буде, але переможе Тимошенко.:wacko:

12. Lanktocha

На даний час дуже ймовірно ( ще досить багато часу і ще багато чого може змінитись ), що у ІІ турі будуть не прогнозовані Тимошенко/Порошенко, Порошенко може повторити долю Ющенка, із Тимошенко може бути Гриценко, його перемогу може забезпечити не так високий рейтинг Гриценка, як високий антирейтинг Тимошенко.

13. medwedo berlogsoni

У Тимошенко, на жаль, дуже високий рейтинг.
    По селах є багато бабусь, які просто у захваті від Юлі. І не тільки тому, що Вонапрацює. Людям задурманять голову, що "якийсь пророк, той же Нострадамус, сказав, що державу в центрі світу врятує жінка". Багато хто поведеться на цю беліберду.
    Якщо в другому турі виявляться який-небудь Тигіпко чи Бойко (а "восток дело тонкое") разом із Тимошенкою, яка нарощуватиме рейтинг, то я вже і не знаю, що робити. Тоді вже вимушено - Тимошенко. Як це було у випадку "Янукович чи Тимошенко".
    Страшно навіть собі уявити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Не переживайте за-дужо,бо деякі пророки вже мовлять,що всяких турів і таких звиклих,як були,виборів може і не бути.І я вірю! А шо і як,та чому,то й не відаю...лише догадуюсь!:preved::pleasantry:

15. Capitoshechka

Оооооо. Ще багато бабусь пам’ятають Йуліну тисячу. "От якби Йуля була при владі - вже б давно книжкові гроші всі отримали"

16. medwedo berlogsoni

Ви б хоч цю тисячу під спойлер сховали. Я про неї вже й забув. А ви нагадали. Як люди один на одного з ночі лізли на голови, щоб в перших на отримання опинитися.
    yulya.JPG

17. Юрко НОТОЦО

Яка Юля,йой!
    Десятирічні спогади про аферні плани примітивної аферистки з Дніпропетровська,Місто вже Дніпром зветься,а в неї в-лепетрі "пляни п'яної баби" для хохлів,або ідеї,як донищити державу...
    Просто уявив собі,що існуюче в Європі Амеро-НАТО,та схоче мати своє євро-військо,і вступить на частину України задля людських ресурсів ,задля того Євро-НАТО,ну і для повернення давно минулого контролю за лінією Керзона.А далі,мастіть-си голову хохли і москалі мол самі. Так вже в історії було.Це так ще можуть пожертвувати незалежністю України,щоб той ЄС не розвалився,та й нову...Австрійську Імперію схочуть,та і може й відбудують між ЄС і СССР.Отаке може ще бути...так-си гадаю,раз на Україні почали "вар'ята вигравати",а в'умники а ля Юлька корчити з себе супер-політиків!:preved:
    Нову Європу.jpg

18. Capitoshechka

Отака я падлюка :))):))):)))
    Тепер Ваше серце розтане і Ви віддасте Йулі свій голос

• Смішно Смішно x 1
  19. Lanktocha

Був ще так званий "вибір без вибору" у 1999, коли краще поганий Кучма, лиш би не комуняга Симоненко, якщо не помиляюсь Івано-Франківська область у 1994 віддала за Кучму 3% голосів, а у 1999 - 93. Може правильніше побути "противсіхом", не підтримати жодну кандидатуру, я так зробив при кандидатах Янукович/Тимошенко. Є ймовірність, що може у ІІ тур вийти Гриценко, має свої недоліки, але будь він суперником Тимошенко, Порошенка, чи когось із представників гОпо.блоку - є кого підтримати.

20. Capitoshechka

Для того, щоб це зробити, треба щоб у бюлетнях був цей пункт. А наші виблядки цей пункт прибрали. І тепер проти всіх ніяк не виходить. Хоч за останнє лайно - а голосувати доведеться.
    Наявність цього пунктику закрила б дорогу в політику багатьом скотинякам.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)