Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Невдобно спитати, в країні розслідувачів, шо пеньків на вирубці і як там викривальні сенсації щодо сцик...еммм, пардон, кандидата? Нє, ну якби Порох накосячив вже б добу було бурлєньє слідств, а зараз? Ау, пінкєртони пєра і зливів, країну мучають смутниє сомнєнія. Чи коли нема заказа, то нюх не тойво?

Віталій Гайдукевич

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-моєму, почитайте ще з три рази.

А мусів?

3. Good man

Good man Обычный человек

А ведь поединок уже начался. Клоун показал своё истинное лицо. Сколько было потрачено на кампанию, чтобы представить его не клоуном, а просто новым человеком, а что случилось в первый же непростой момент, когда нужно было принимать решение?
    Давайте позовём Тимошенко.
    Что ответила Юля? А я Юля правильно ответила. И самое интересное, Зеленский даже не понял, почему Тимошенко так ответила. Ему действительно по-приколу. Это же прикольно, два кандидата борятся, а третий, который чуть не дотянул, смотрит на этот бой. Только представьте, какой фокус Зеленский выкинет в отношении Путина. Путин ведь единственный, кто общается и с ОРДЛО и с Украиной. Значит, по критерию Зеленского, он нейтрален. Получается, сядет президент Украины, сядут за стол представители ОРДЛО, а вести их беседу будет Путин. Вот и весь Зеленский как только ему пришлось открыть рот самостоятельно, а не по заранее написанному тексту.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я ловлю суть з пів-разу /це не похвальба, так написано в "Особистій справі"/
    Ви - нє, не мусіли. Вам можна і так ;)

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу тут може бути вибір Порошенком вибір собі на ІІ тур вигідного спаринг-партнера та усунення конкурентів, як колись Кучма знищив Чорновола, зламав і підкупив Мороза, Марчука і вивів у ІІ тур комунягу Симоненка, а Порошенко - розколов проросійське крило, відібрав голоси у Тимошенко запхавши технічного кандидата-однофамільця, появились у Гриценка конкуренти-силовики і виведення у ІІ тур Зеленського.

6. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. Смешко это кандидат Порошенко, чтобы взять голоса у Гриценко? Журналист Гордон тебе за это "кадык вырвет".

7. ІгорМ

Тимошенко Юрій 0.62%
    Тимошенко Юлія 13.40

Навіть якщо забрати ВСІ голоси у Т. Юрія і віддати Юлі, то Т.Юлія набрала би 14.02%. Що це дало би для Юлі?

@Lanktocha, ви вже краще користуйтеся "Хтось десь казав...", ніж "Бачу тут може бути..." ;)

8. Lanktocha

Я сам голосував за Смєшка, у дечому у нього є особливості, чого нема у Гриценка.
    Не розкручували інших колишніх силовиків, наприклад, Наливайченка.

Відбирання голосів у Тимошенко завдяки технічним кандидатам - один із методів, тут також писали і у навколишньому серидовищі чув "Голосувати за Порошенка, щоб не впустити у ІІ тур Тимошенко".

9. Після цього посту за сім годин видалили групу С14 і знищили мій основний акаунт. Побачим що станеться цього разу :) Я зберіг чернетку, а пізніше скинули і сам текст, який зберегли читачі.

...

Якщо серйозно. Я думаю Зеленський вже виграв. Кажуть, що від Порошенка побігли політикани домовлятися з Коломойським.

Якою буде країна мрій Зеленського для нас? Давайте подивимося.

...

ВІЙНА І МИР.

ПОРОШЕНКО якби хотів здати країну - зробив це. Не здав. Кілька років відбомбила російська пропаганда як лідера неонацистів. "Очільника хунти" і "джерело русофобії".

ЗЕЛЕНСЬКИЙ не приховує, що мир - це пожартувати холуйський жарт про х...лів на колінах перед Кадировим.

- Ми хочемо миру! Навіщо нам зброя?
    - О ДА! КРУТО! БОЖЕ КАКОЙ МОЛОДЕЦ!

- Час домовлятися, а не мірятися калібрами!
    - ВАУ! ДА! НАРЕШТІ ГОЛОС ДЕРЖАВНОГО МУЖА!

Фінансування армії треба не зменшувати, а збільшувати. При Зеленському розбудова армії зупиниться без сумнівів. Саме так зекономлять коштів на піар і соціалку. Це і тактичний плюс в дипломатії - потиснуть не руку, але лапку україні(з маленької) партнери з ЄС:

- Нарешті недодержава перестала заважати своїми амбіціями! Більше не втратимо на санкціях! Тепер і Кремль отримав своє, і ЄС передихне.

Дасть бонус і Кремль - знижку чи миролюбну заяву. Пізніше навіть танковий пробіг до Харкова. На честь примирення і зупинки війни.

...

АНТИКОРУПЦІЯ.

ПОРОШЕНКО - погано. Це все ж далеко не Янукович, але в цілому - погано. Місцями - дуже. Свинарчуки і 20 мільйонів, розіграні перед виборами, це фінальний акорд.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ фактично проголошує корупцію. Навіть охорона Зеленського, тобто ті, хто щодня натякають "хто тримає твій зад" - від Коломойського. А Коломойський це не жарт. Коломойський украв з "Приватбанку" 5,5 мільярдів доларів. Ці кошти закачали з бюджету країни. Коломойський неприхований основний мотор кампанії Зеленського.

Сьогодні Коломойський засуджений не нашим, а лондонським судом. 2,5 мільярдів доларів під арештом. Плюс справа від ФБР. Плюс обмеження судом витрат на тиждень у розмірі не більше 20 тисяч $. Коломойський утік з Женеви в Ізраєль. Звідти не видають злочинців судам іншим держав. Антикорупція?

Очікуємо відкат до рівня Осетії та Придністров'я.

Чи інші зроблять з команди Зеленського? Хто? Аваков, який вірогідно замовляв смішні напади на НАБУ? Сам там підозрюваний по справі? Фірташ? Льовочкін? Пінчук?

...

БОРОТЬБА З ОЛІГАРХАМИ.

ПОРОШЕНКО сам збагатів і посунув багатьох олігархів. Утримав позиції лише найкрупніший - Ахметов. Він зараз на виборах тримає нейтралітет.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ кандидат-помста олігархів з якими Порошенко не домовився. Зеленського ніколи не турбувала деолігархізація, права робітників, кодекс законів про працю, податки чи антимонопольний комітет. Зеленський не буде боротися з олігархами, бо всі імена, які знаємо як олігархів - в його команді. Разом зі своїми телеканалами.

...

УКРАЇНА - ТЕ, ЗА ЩО ВОЮЄМО.

ПОРОШЕНКО повністю забіг на патріотичне поле. "Армія, мова, віра" - гасла, яких чекали лише від націоналістів.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ прямо заявив - культура, мова, віра (фактично поняття "українці") - це забути. Перенести. Це сварить нас з псковскімі десантнікамі. Ми усі просто грамадянє. Які хатят жить харашо. Хатят зарплати і солнце.

Згадався Черчіль. Нах..я ми воюємо, якщо ми ніхто і звати нас ніяк? Якщо немає нашої культури? Просто "гражданє каториє хатят солнце"? Так солнце лучьшє свєтіт в Польшє ілі Канадє. Ми воювали щоб жити і бути собою. Українцями, а не гражданєнами. У нас це право в нашій Конституції.

...

КАДРОВА ПОЛІТИКА.

ПОРОШЕНКО - провал.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ - засвічені козирні кадри команди - Лещенко, Данилюк, Абромавічус - персонажі, що раніше були у використанні Порошенка. І це топ. Це обіцянки перед виборами.

А що за ними?

Наприклад Аваков вимагає у Коломойського прем'єр-міністра.

З Ізраєля з Коломойським прилетить супер-команда нових чесних фахівців. ЗМІНЯТЬ. ВСЕ. ДОКОРІННО. Не коментую :)

Гарантую, що уряд буде нових молодих політиків типу СБУшника часів Кучми Смешка.

...

ДЕМОКРАТІЯ.

ПОРОШЕНКО, як не смішно, один з найменш сильних і авторитарних президентів. Його обіцяли "обіссяти", а під адміністрацією поштовхали та залили газом нацгвардію - не дали навіть адмінштрафу. Порошенка розносили в пух і прах більшість телеканалів. При Порошенку посадили хіба бахнуту Савченко і рядових терористів. Не те, що демократична опозиція, а навіть Медведчук на волі. Випущений на волю Добкін. В 2016-му ми поїхали до будинку Порошенка автопробігом за амністію для бійців АТО і там навіть не виставили армію ментів. АвтоЄвроСила зловила посеред вулиці сина Порошенка і нікого за це не вбили, не посадили, і не вивезли в ліс. Гарно потріпали при Порошенку лише середніх сепарів, але й тих - бо такий запит від народу. В цілому для демократичності суспільства він був вигідний, бо не зміг закрутити гайки.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ по факту обіцяє амністію і пом'якшення відносин з сепаратистами. Ми вже все чули - Добкін, Шарій, Медведчук, Вілкул, Портнов. Всі сепари пищать в захваті від Зеленського. Громадянин України Толстих Михайло Сергійович, на жаль не проголосує, але однозначно був би за мир Зеленського.

Що очікує нас? Антикорупціонерів, націоналістів, демократів, добровольців? Аваков і методи вирішення корпоративних конфліктів в стилі групи Коломойського. Загугліть. Не бійтеся дивитися в очі майбутньому.

Сьогодні МВС ворогує з ГПУ і СБУ. При Коломойському всі силові структури зіллються в єдиний маховик. Плюс криміналітет підконтрольний Авакову. До речі, Антон Геращенко вже прямо погрожує трибуналом солдатам, які проти Зеленського.

...

ВЕКТОР РУХУ КРАЇНИ.

ПОРОШЕНКО навіть для формування мережі агітаторів ловив людей на вулиці з питаннями: "Ти за НАТО? Ти за ЄС?" Це не так проукраїнська, як прозахідна позиція. Але в умовах війни - немає іншої. Це даність. Ми живі - ми союзники НАТО. Ми нейтрали - ми окуповані. Слабкість ніхто не похвалить. Слабких знищують. Відмовимося від зброї і коштів Заходу - вірогідно самі не втримаємо фронт з Кремлем. Ледве вижили і дожили, що Захід допомагає реальною зброєю. Зараз дати задню - розвернутися спиною до ворога під час бою.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ "референдум про НАТО", "Нужен мір с соседямі". Звісно не буде ніякого хамства Заходу чи демонстративного оберту. Коломойський хоче забрати собі утрачені гроші з держави, а не дати Україні мільярд доларів замість МВФ. Для отримання кредитів будуть облизування. Але попереду парламентські вибори і для максимального набору ватних голосів - ще щонайменше півроку утраченої співпраці з НАТО.

...

СПРАВА ГАНДЗЮК? ОБОРОНПРОМ? ВИРУБКА ЛІСІВ?

ПОРОШЕНКО не зміг.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ і не обіцяє.

Помітили, що Зеленський промовчав про справу Гандзюк? Розгадка проста - Аваков топ-член команди Зеленського. А його люди причетні до замаху по самі вуха. Як і до десятків інших нападів. І ці напади будуть далі. Не очікуйте "розслідування справи Гандзюк" від Авакова і Коломойського.

Оборонпром і Свинарчуки - відмінний пинок Порошенка. Але нас то цікавить зупинка всього, а не частини схем.Навіть зараз Зеленський не декларує, що добереться наприклад до Пашинського. Не здивуюсь, якщо після виборів відпустять і Свинарчуків. Домовляться за відступні.

Ліси? Бурштин? Фактично одноосібний феодал на Волині декілька років людина Коломойського. І керівник МВС весь час - Аваков. Бачимо результати.

Зеленський зможе? Ну, ми зрозуміли.

...

Описана не дуже добре перспектива.

Спілкувався з декількома ІТшниками. Вже готуються виїздити з країни. Це звучить як анекдот. Я чув такі жарти, а тепер чую, це не як жарт. Стає трошки стрьомно.

Економіка просяде від розбірок між олігархами, які будуть ділити посади, сфери і активи.

Путіну сценарій вигідний - зменшення ворожості противника. Плюс зміна влади і турбулентність. А хаос дозволяє багато чого ще.

Команда Зеленського не така дурна, аби все загробити?
    Якщо подивитися на них, то абсолютна більшість - звичайні пихаті нахабні політикани. Такі як і вся решта. Мислять категоріями "тут сторгувалися вигідніше". Анатолії Гриценки, чи Сергії Лєщєнки - надто егоцентричні, аби виходити за межі особистих інтересів. У багатьох особиста вендетта з Порохом - у них своя інтригуюча війна, далі неї вони не дивляться.

Головний організатор схеми - Коломойський має інше положення. Якщо все обвалиться він не пропаде. Бо він ніколи і не записувався тут битися до кінця. Я зараз весь час сміюся, що Україні президента обирають з Ізраїлю. Лише тому, що у нас вкрали декілька мільярдів доларів, а з Ізраїлю не видають судам Європи.

...

Порошенко програє і порохоботи перевзуваються. Пом'якшують риторику і шукають кінці в таборі конкурента.

Я не порохобот - тому написав все як є.

Інформація корисна?

Зроби репост.

Підпишись на Січ - C14 :)

Життя триває, точиться війна.

• Баян Баян x 1
  10. Якщо Василь ставить допису Жеки Карася баян, то допис годний. Карась висловив те, з чим Ваисль згоден, але гордість визнати не дозволяє. Гарні мешта, треба брати.

11. Це не вичерпний перелік того, чого ми досягли за останні 5 років.
    Що з цього переліку залишиться, якщо до влади прийде Голобородько
    1. Асоціація з EC.
    2. Безвіз з EC.
    3. Українська помісна церква.
    4. Газ по 217$ з EC.
    5. Санкціі проти Росії.
    6. Антипутінська коаліція.
    7. ЗСУ в ТОП 10 армій Європи.
    8. Система Прозоро.
    9. Стримування агресії Росії.
    10. Лібералізація ринку авіаперевезень. Прихід лоукостів.
    11. Стабілізація гривні.
    12. Децентралізація.
    13. Заборона російських соцмереж.
    14. Квоти на українську музику та кіно.
    15. Перемога у справі проти Газпрому у Стокгольмському арбітражі.
    16. Українська крилата ракета «Нептун».
    17. Противотанковий комлекс "Стугна".
    18. Ріст ВВП у 2018 році на 3.4%
    19. Медична рефома.
    20. Активна зовнішня політика.

12. Good man

Good man Обычный человек

Вот здесь зрадоботы могут попросить ссылку на рейтинг, стоило сыграть на опережение.

13. Пункти 5 і 6 можна буде до кінця року закреслити.

"Так виглядає початок окупації, який ми самі робимо своїми ж руками
    _______
    RFERL: Європарламент стверджує, що ОБСЄ усунуло критичне формулювання стосовно Росії зі спільної заяви

ОБСЄ замінило формулювання стосовно Росії у прес-релізі, виданому після проведення першого туру українських виборів, заявляє Європейський парламент. Копію відповідного листа від Європарламенту до представництва Бюро демократичний інститутів і прав людини ОБСЄ (ODHIR) в Варшаві отримало Радіо «Свобода» RFERL.

Прес-служба ODHIR, організації, що проводить спостереження за виборами, закликала голову делегації Європарламенту на виборах 31 березня, польського депутата Даріуша Розаті, змінити формулювання частини прес-релізу, написаної від Європарламенту і замінити слова «тривала війна, яку Росія розв’язала проти України» на «тривалий конфлікт на сході».
    ________

Ще так трохи і будемо читати про те, як ми самі на себе напали...

14. А я хочу, щоб переміг Зеленський.

Щоб всі, хто зараз з піною біля рота доказує, що «Порох – враг нашего народа», відчули «покращення» зразу після інавгурації.

Я хочу, щоб ті, хто зараз не чує жодного аргументу і несамовито кричить про те, що «Вова их всех посадит», сіли першими.

Щоб ті, хто потирає руки і регоче від того, як «Вова его вставил», реготав всі наступні 5 років – і аж до сліз.

Ми – слабка країна з хиткими інституціями. Ми ще продовжуємо балансувати над прірвою. Нас мало не бути. У нас продовжують гинути люди. Не ми переходили кордон з Російською Федерацією. Не ми захоплювали в полон бійців і не ми виколювали їм очі і відрізали голови. Не ми безкарно пошматували чужу землю.

Зараз відбувається не просто двобій персоналій. Зараз відбувається зіткнення світоглядів. І так, ми вибираємо кращого з гірших. Знаючи, ЩО САМЕ ми вибираємо.

Я дуже свідома всіх мінусів і косяків, які були допущені Президентом Порошенком. Але я знаю, що мене чекає наступні 5 років, коли він буде залишатися Президентом України. Я знаю, що цей холодний душ, який він отримав в 1 турі, змусить його робити жорсткі висновки. В першу чергу, для самого себе.

Я не маю зеленого поняття про Зеленського в ролі президента. Що нас чекає? Хто складає команду? Куди ми будемо рухатися?

Я знаю лише одне – всі ті, хто тихо сидів, як миші під віником, бо "русская весна" не вдалась, збудилися і вже святкують перемогу. Я знаю, що штаби на Одещині складаються винятково з колишніх регіоналів. І представники Зеленського в комісіях - з них же. Я знаю, що вся ригівська шобла – починаючи від Лєни Бондаренко и закінчуючи Азіровим в екзилі, вітає Зеленського і радіє його перемозі. Вони пишуть про це відкрито. Вони хочуть реваншу – і саме він може їм його забезпечити.

Якби до 2014 року все у нас було добре, то ми на цьому запасі ще років 10 протягли б.

У нас все було погано. Стагнація економіки, падіння рівня життя, дерібан країни – і статки для кількох сімей в Україні.
    І кожного разу країна велась на популістів і на фантазійні обіцянки. І кожного разу провалювалися ще глибше.

Я багато їжджу країною. Я слухаю людей і розмовляю з людьми. Нам всім жити тяжко. Ми всі хочемо більші зарплати. Ми хочемо нижчі ціни. І ми, безумовно, хочемо справедливості.

Я питаю у тих, з ким розмовляю, коли вони останній раз давали хабарі? Люди згадують. 95 відсотків не можуть згадати, кому давали хабарі за останні роки. Кажуть про винагороду для лікаря. Провідник в потязі сказав: - Кожного дня відстібую. Кому? Наверх – багатозначно показав пальцем. Серйозно? А навіщо? Так треба – сказав. Не платити не пробували? А навіщо мені з ними заводитися? Так спокійніше.

Провідник їде в новому вагоні, з нормальними умовами для роботи. Заробітна плата, з усіма надбавками, 15 тисяч. Звісно, хочеться більше. 31 березня не голосував. Був у рейсі. Але не хоче Порошенка. «Хочу, щоб все змінилось». Що саме, не уточнює. Все.

Людей можна зрозуміти. Ми хочемо швидких змін. І багато хто вже забув, звідки ми вирвались. Електронні реєстри, ЦНАПи, безвіз і так далі – ну, подумаєш, а хто в ту Європу їздить?

Я знаю купу людей, які за остані 5 років купували собі нерухомість і нові машини, хто працює на кеш і не платить всіх податків і навіть будь яких. От вони люто ненавидять Пороха. За що? "Надоел со своим Томосом, людям кушать нечего".

У нас є ще трохи часу, щоб розмовляти з тими, хто добросовісно помиляється. Я не про ті 30 відсотків, яким хоч в очі пісяй, їм все божа роса.

Я не про тих, хто вже приміряється заходити в соціальні ліфти, щоб отримати посади при «президентові Зеленському». Головне, щоб ті соціальні ліфти не виявились для ними катапультами.

Я про тих, хто не бачить із двох кандидатів жодного свого. Хто вагається і не має відповідей на свої питання. Ми знову маємо взятися до роботи. Працювати і переконувати. Розмовляти. Бо це наш 2014-й рік.

Знаєте, а електорат Порошенка виживе. Принаймі, моє оточення, мої колеги. Бо це той самий середній клас, який сам, своїми руками і своїм мозком створює своє життя і несе за нього відповідальність. Без патерналізму і завивань. Ми свідомі того, що відбувається і що може бути. Ми вибираємо мозком, а не серцем. Ми розуміємо рівень небезпек і викликів. Ми це вже проходили. За президенства Януковича. І де тепер Янукович?

А ви, ті, хто вибирає собі президента із телевізору, через півроку, з гиканнями і улюлюканням, поженете його геть.

Жалко, що ми знову, навіть якщо несвідомо, ставимо країну на паузу. І самі у себе крадемо шматок життя.
    Zoya Kazanzhy

15. Lanktocha

Много букафф.
    Але Парасюк в одному інтервю заявляв, що буде підтримувати Зеленського, є ще такі думки Якщо Порошенка не змінив Майдан, то рідкі окрики не змінять точно. Тому я ризикну разом з іншими, — дипломат - Insider
    Думка есперта: Крупний бізнес робить ставку на Зеленського - Hot news
    Олександр Скрипник
    ·
    Я вже людина «у віці»…

Я – народився в СРСР…

Мабуть…

Мабуть мені має подобатись сиве волосся майже мого однолітка, - Петра Олексійовича!

Мабуть…

Але…

У мене двоє синів, – мої соколята!

І я…

Яне хочу, щоб вони жили, так як я….

ПіонЕрами, комсІмольцамці, партІйцямі…

Я не хочу!

Не хочу, щоб мої сини слугували олігархату!

Не хочу!

Сьогодні я не впевнений у Володимирі Зеленському!

Пробачте!

Не, - впевнений!

«Кіт у мішку!

Але…

Я впевнений, що Порошенко – зло!

100% – зло для України!

Він САМ, сам це довів, – брехнею, ротердамами, панамами, мальдівами, свинарчуками, кононеками та іншою мерзотою…

Їх стиль життя, – «розводимо лохів, беремо баблбо»…

Тому…

Я…

Я готовий ризикнути!

Разом із своїми дітьми, – ризикнути!

Хочу сподіватись…

Хочу…

Що Зеленський буде СПРАВЖНІМ!

Не вигаданим героєм, – «Голобородько»….

А, – СПРАВЖНІМ!

І, назавжди забутить вислів, – «Я Вам нічого не винен…».

Він буде «винен» усім, постійно на протязі його Президенства1

Буде винен!!!

Сини…

Сьогодні я голосую за ВАШЕ майбутнє!

Відверто?

Не знаю, чи це, – правильно!

Але…

Слухаю Вас!!!

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, у вашому речені розділові знаки зле розставлені, товаришу хапач все на льоту.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

люди Коломойського, як не підтримати?

18. Lanktocha

Може і є на то причини, але відпадає, що Зеленського підтримують тільки ватніки і сепаратисти.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. ІгорМ

Mustafa Nayyem
    6 год ·

И о войне. Петр Порошенко активно навязывает Владимиру Зеленскому противостояние «Я или Путин», «Украина против России». Скажу честно, меня тоже тревожат невнятные высказывания "слуги народа" о Донбассе и Крыме.

Но если Зеленский загадочно молчит, Порошенко опровергает свою проукраинскую риторику своими же реальными действиями. Потому что нельзя держать всех за идиотов, вести патриотическую кампанию и при этом публично опираться на мэров-сепаратистов, под руководством которых убивают и калечат активистов. И совсем издевательски звучит лермонтовское “прощай, немытая Россия”, если во время кампании твоими главными рупорами были телеканалы почти родственника Владимира Путина.

Что касается Владимира Зеленского, тема войны и России, в его кампании - это мина замедленного действия. В случае президентства она обязательно встанет ребром и ему лучше сейчас дать четкие ответы. Потому что на данный момент, не считая хохм и общих слов, у нас недостаточно информации о настоящем видении Владимира Зеленского российско-украинских отношений.

Об этой стороне кандидата приходится судить только косвенно, по сериалам и выступлениям Квартала 95, где все украинское выставлено в образе провинциального рагулизма, над которым посмеиваются правильные русскоговорящие герои. Это эпос колонии, а не страны, переживающей национально-освободительную войну. И герои этого эпоса — типичные представители старого поколения, страдающие комплексом неполноценности перед московской метрополией.

Осторожность в высказываниях кандидата во время кампании понятна и приемлема. Во всем, кроме войны.

#АдекватныхБольше
    подписывайтесь на канал
    https://t.me/mustafanayyem

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)