Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Припускаю, що багато про Зеленського можемо не знати і багато у чому недооцінювати, тут не у наших голосах справа, Порошенку потрібно було робити менше помилок, антирейтинг від чого виріс? Та і далеко не всі опоненти "агенти Кремля".

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Dred, ви чомусь вибірково даєте інфу
    Ви трошки пропустили
    "Мудрий народ" в 2004 вибрав Ющенка
    "Мудрий народ" в 2014 вибрав Порошенка

і аж тепер

"Мудрий народ" 2019 обрав президентом - (ви знаходитесь тут)

;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Якщо це правда, то нам кирдик

Руслан Каримов

Вы говорите нарид голосует, да ложили они толстый болт на народ и на Украину в целом...
    Идут именно те кто сметает режим олигархов

Это аналитика ведущих сми и телевидения россии

«Выборы Президента Украины: серьезные игроки вступили в игру.

Штаб Зеленского потратил на первый тур $10 млн (затраты шли в основном на работу членов комиссий и наблюдателей, зарплату работникам штаба), $5 млн – собрали сами (помог Коломойский), $5 млн внес Дмитрий Фирташ, который сейчас находится под домашним арестом (залог $ 120 млн) в Австрии, минюст США запрашивает его экстрадицию. На второй тур Зеленскому нужно минимум $20 млн, а для победы $50.

Дмитрий Фирташ не просто дал деньги, а помог еще своим медиа-ресурсом – телеканал Интер (первая кнопка Украины), которым он владеет совместно с Сергеем Левочкиным, и Валерием Хорошковским, который в свою очередь владеет 50% акций компании Студия Квартал 95 Владимира Зеленского (!).

Что известно о Хорошковском: киевлянин, юрист, в 90е занимался бизнесом, скупал активы, в 1997г - продал Укрсоцбанк за $ 250 млн Виктору Пинчуку (зять Кучмы), стал депутатом Верховной Рады, продал Галактон - Абрамовичу, в 2004м уехал в Москву работал вице-президентом Евраз-групп Александра Абрамова (знаком и дружит с ним еще с 90х), в 2006м – глава Совета Национальной Безопасности и Обороны Украины, в 2009м возглавил Таможенную Службы Украины (премьер Тимошенко), отказался растамаживать газ Фирташа в пользу Нефтегаза Украины – попал в немилость к Тимошенко, в 2010м – глава СБУ, перешел в правительство Азарова министром финансов, потом первым вице –премьером (президент Янукович), конфликт с Азаровым. 28 декабря 2013 года спешно уехал в Лондон, сейчас живет в Монако.

Вырисовывается следующая конфигурация: Фирташ – Хорошковский – Левочкин – Медведчук – Бойко, этот союз дополняет Коломойский, все участники не видят Президентом Порошенко.

Распределение интересов и сфер влияния в этом союзе:

Зеленский – Президент Украины.
    Левочкин – глава администрации Президента Зеленского.
    Хорошковский – Премьер-министр Украины.
    Фирташ – возвращение активов отобранных окружением Порошенко и Тимошенко, возвращение в Украину.
    Медведчук – Председатель Верховной Рады Украины, с парламентско – президентской формой правления, о чем он говорил еще с 2004 года (Виктор Медведчук – опытный и влиятельный политик, доктор юридических наук, автор конституционной реформы, согласно которой усиливаются полномочия парламента для контроля исполнительной власти).
    Бойко – министр энергетики или глава Нефтегаза Украины.
    Коломойский – возврат своего основного актива Приватбанка, возвращение в Украину.
    Аваков – министр МВД.
    Портнов – генеральный прокурор Украины.

До начала второго тура Владимир Зеленский пообещал обнародовать список своей команды. У Зеленского есть медиа – Интер, 1+1, каналы Пинчука лояльны, он сконцентрировал весь протестный электорат, имеет высокий рейтинг, и все, что ему нужно сделать для победы – пригласить Юрия Бойко в свою команду, таким образом он получит поддержку всего юго-востока Украины (+10:wacko:. США видят в нем фаворита, Аваков обеспечит защиту и противодействие фальсификациям со стороны Порошенко. Еврейское лобби Коломойского ищет компромиссы с Москвой...»

4. Dred

Dred Well-Known Member

Не вважаю голосування за Ющенка і Порошенка помилками.

5. ІгорМ

А решта голосування ви вважаєте помилками?

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Розмова в маршрутці між водієм автобуса і жіночкою!
    - Водій: ЗЕ стане президентом і все буде добре!
    - Пасажирка: Моє зауваження про те, що ця людина самостійно і два слова не звяже , відповідаючи на питання про політику! Відповіді його виступів глузливі.
    - Водій зі своїм аргументом - у нього є професійні консультанти і підкажуть,навчать,проконсультують!!
    - Молода пасажирка звертається до водія : А автобус ваш, чи в аренді??
    - Водій:"Мій"
    - Пасажирка:" Ну ,добре ,давайте поміняємося! Я зараз сяду за руль і, вас, провезу !
    - Водій: "А що вмієш ,і маєш права водія!??
    - Пасажирка :"Ні вперше сяду за руль.."
    - Водій :"Ти дурна, чи больна!??!! "
    - Пасажирка:"Ні я маю вищу освіту: економія і аудит !"
    - Водій :"Причому твоя економія до техніки !?? Ти ж не поїдеш ,та не дай Бог десь вляпаєшся в аварію.!"
    - Пасажирка :"Не переживай ,я позвоню зараз другу,куму, любовнику, вони підкажуть ,проконсультують і якось попробую справитись..!"
    - Водій :"Ага і розіб"єш МІЙ автобісік!!! "
    - Пасажирка : "А чому ж тоді автобус мені не довірите , а ДЕРЖАВУ віддасте в руки КОМІКА ??Мені , повірте , підказувати будуть ПРОффЕСІОНАЛИ ,бо вони давно мають права,навики,і щось уміють робити !"
    На цьому діалог закінчився їхали мовчки , а на кінцевій зупинкі водій говорить: СПАСИБІ ВАМ -Я подумаю над вашими словами і до 21 квітня зроблю правильний вибір !!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Зараз багато хто задається питанням, що буде, якщо Зеленський стане президентом? Вова буде ГРАТИ управління країною. Раз на два тижні записувати емоційні ролики, озвучувати заготовлені жарти над недбайливими міністрами чи депутатами, робити розумне обличчя на засіданнях.

При цьому не варто тішити себе ілюзіями про настання нової ери, зміні поколінь, молодості і просунутості кандидата. Зеленський - плоть від плоті совків, які стали мільйонерами і мільярдерами при Кучмі. Цих торговців помідорами, начальниками управлінь міськвиконкомів та червоними директорами, яких він уже не перший десяток років розважає на корпоративах. Не можна смішити Суркіса на дні народження і бути просунутим хлопцем, бачить майбутнє країни. А ось зіграти це - можна.

Зобразити прихід майбутнього - можна, і перевести кампанію в формат «нове проти старого» - теж можна. Ось тільки нове - воно ніяке не нове. Просто шістці ВАЗ зробили модний тюнінг.

Але з цієї шістки, хоч вікна і наглухо закриті, все одно чути шансон. Хоп, мусорок, приходь на стадіон. Незважаючи на гарну обгортку ролика, такий собі трейлер реп-батлу, змістовно звідти протягає чисте Гопництво: вибачся, брателло, забиваю тобі стрілку, у тебе 24 години. Думай-ті. Це і стан душі «просунутих» сценаристів, і меседж виборцям Зе, що не загрожує центру і попивають пивас у себе на кварталі. Опа, смари, як Зеля чотко Пороха зробив.

Ну а в реальності президент Зеленський буде приблизно таким же правителем, як принц Таїланду Махе Вачіралонгкорну, два з половиною роки тому став королем. Маха поводиться епатажно - приїжджає на офіційні зустрічі в спущених джинсах і ледве прикриває груди топіку, тримаючи на руках пуделя. Приїжджає на відпочинок до Європи з валізами готівки і нюхає кокаїн прямо з тарілок в ресторанах. У Таїланді всім заправляють військові, але новому королю, хоч він і клоун навіть за мірками Таїланду - шана і повага. Тому що народ дуже любив його покійного батька. Але ось до вирішення будь-яких державних питань короля не підпускають - вибачте, ваша величність, ось ваш кокаїн, валізи і топік. Беріть пуделя, і гайда до Австрії.

Ну а у Зеленського такими «військовими» будуть Коломойський, Фукс і Льовочкін, представники яких, як показав звіт Зеленського в НАПКА, спонсорують його кампанію. Дерибан країни буде дуже яскравий, захоплюючий і цікавий. А головне - ефективний. Тому що там, де проходить Коломойський, не залишається нічого. А по телевізору будуть показувати короля Вову, Данилюка, Абромавічус, модернізацію і реформи.

• Подобається Подобається x 1
  8. Дякую Юрко. Можна я його слямзяю. Навіть якщо ні, все одно слямзю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

О, "кар'єрне зростання" у совку часто вимагало неабияких якостей. Особливо в кгб, ГУИТУ, розстрільних командах та токсикологічних лабораторіях. У чоловіків були свої шляхи до успіху, у совєцьких женьшшин - інші. Це не про Смєшка, це так, "зі стелі".
    Я свою думку висловив, ви свою висловили.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Навчати шведів як слід воювати з кацапами? Успіхів!

11. Dred

Dred Well-Known Member

Так

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та ні,Вася просто згадав,що його до Швеції тєгне,бо він також з якихсь там україншьких Рюриків!:crazy:

upload_2019-4-4_19-18-16.png

Літо надходить...хто куда!

upload_2019-4-4_19-21-35.png

А Зєля напевно в Зеляндію поїде після нарко-аналізів завтра на "Олімпійскому" ...зілля збирати!:)))

Останнє редагування: 4 кві 2019
  13. Good man

Good man Обычный человек

Специально упрощаю для тебя, хлопец, Дмитрия Анатольевича и остальных сомневающихся:
    Вам нужен президент, который извиняется перед Кадыровым? Даже не перед Путиным, а перед подчинённым Путина.
    или
    Вам нужен президент, который на равных общается с Путиным и не боится проявлять к нему неуважение?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Борисе, ви ж пам’ятаєте мою аватарку? Я старий добрий хіпі-пацифіст. І професія в мене сама мирна на планеті - сапер-підривник. Тому шапку з ріжками, музей АВВА і хокей Швеція-Фінляндія.
    Ви ж пам’ятаєте, який це був ХОКЕЙ!?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  15. ІгорМ

А як ви оцінюєте факт, що нами обраний "безпомилковий" Ющенко в 2010 році закликав виборців голосувати за Януковича?

Як не крути, але "Мудрий народ" обрав Януковича з подачі Ющенка ;)

16. Dred

Dred Well-Known Member

Погано.

17. Good man

Good man Обычный человек

:good:Буду вас теперь так величать.

18. ІгорМ

От і получається, що "Мудрий народ" в 2004 обрав Ющенка тоже помилково

А Порошенко в 2014 мав 54%, а тепер має 15% довіри. Тоже помилка?

19. Dred

Dred Well-Known Member

Це ваша думка в мене інша. Не знаю як Ви а я не хотів Яника в 2004 р.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)