Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Узагальнення - це дуже серйозно. Повторюю - приклад за парєбріком.
    Власне хто він такий? Чув це прізвище коли була біганина навколо нібито отруєння Ющенка - і все.
    Мене зі "списку 39" цікавили лише Порошенко та Кошулинський. А вивчати біографії якихось Ригованова чи Тимошенка №2 не мав навіть жодної зацікавленості.[/QUOTE]

Останнє редагування: 2 кві 2019
  2. Boris_Kiev

Маю я давнього друга, живе у провінції. Педагог за освітою, гуманітарій за світоглядом та захопленнями.
    Коли ми з ним тиждень тому обговорювали кандидатів і я сказав йому про Смєшка те саме що написав тут, друг перебив мене і сказав: "ти знаєш, я після отримання диплому служив три роки в ментурі, займався проблемними підлітками. І після того як пішов звідти за власним бажанням, ще кілька років ловив себе на тому що у "фоновому режимі" іноді думав - а яку статтю можна повісити на цю або ту пересічну людину".
    Лише згодом він позбувся тих небажаних наслідків свого минулого.

• Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недоречно зараз критикувати Смєшка, можливо це нагадаємо перед парламентськими виборами, як буде там його партія.

Друга каденція не була показовою, ні у Кучми, ні у російського Єльцина, так і з Порошенком, не варто чекати томосу чи без.візу "на біс". Плюсом хіба, що може бути досвід і набуті звязки.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ірина Геращенко дивує - не те слово.

5. Good man

Good man Обычный человек

А теперь добавьте к этому успех по служебной лестнице. Взять любого человека, который в гнилой конторе достиг успеха, разве будет он объективно критиковать эту организацию? Никогда. Потому что это будет означать нулевую ценность его успеха.

6. тепер трохи аналізу буде протягом дня, гілка...

1. Наприкінці минулого року беззаперечним лідером перегонів була ЮВТ, а зараз між нею і 2-им місцем 3.5% програшу. Про що це говорить? Настрій електорату дуже мінливий, Виборець керується тим ПРОТИ кого він, а не ЗА кого він.
    2. Протестне голосування щоби випустити пару — непогано для першого туру. І навіть дуже добре. Високий результат кандидата "противсіх" у першому турі — це краще ніж низький. При такій волатильності настроів електорату три тижні — величезний термін.

3. Я просто нагадаю цю волатильність візуально. (дякуючи
    @sudilkovsky
    ).

4. Через три тижні ми побачимо в діі ефективність доказу від супротивного: "Комік проти Путіна? Точно? А чо в расєюшкі президентом не Пєтрасян?"

5. Сам факт проведення виборів, які таки відбулися, — дуже позитивний. У мене є навіть інформація про військові частини, в яких переміг далеко не діючий. Це говорить про повну відсутність задіювання адмінресурсу з боку чинноі влади і Президента.

6. Факти не працюють. Я не знаю чи вважати це помилкою команди чинного, чи це просто глобальна "#постправда", але чинний програв електорату, який проголосував би усе одно проти, НАВІТЬ ЯКЩО він бачить #реформи і позитивні зрушення. Програш у роботі з тими, хто НЕ ХОЧЕ думати.

7. Українці подивилися на пріколістів зі США і Британії і вирішили і собі поприколюватися. Але є два але. Перший: ні в США ні у Великобританії нема такого сусіда як у нас. Другий: вони собі можуть це дозволити економічно. А ми -- ні. З нашим сусідом такі "приколи" не пройдуть

8. Створення ефекту постправди і віртуалізація реальності голосування -- заслуга західних донорів і професійних антикорупціонерів, як їх називає
    @portnikov
    ... шляхом перенесення фокусу уваги з реальних досягнень і створення з України іміджу найбільш корумпованої держави у світі.
    9. Технологічно проекти #Трамп, #Брексіт і #Зеленський дуже схожі. Трамп по факту виявився кращим для України, ніж попередник (зброя при ньому надана). Брексіт не відбудеться, тобто і тут позитив. Зеленський потенційно може приємно здивувати, але в це дуже слабо віриться
    10. Влучно. І аргумент, що нам з ними жити, не працює. Ми УЖЕ давно з ними живемо, з тою частиною суспільства, яка сказала своє слово. Інша частина обурена тим, що перша відмовляється включити мозок. І це обурення не пройде, якщо забороняти обурюватися. віа
    @taranenko

11. Зеленського створив Захід (з певними виключеннями у персоналіях і організаціях) своєю мантрою про те, що Україна ледве не найбільш корупційна країна у світі. А пан Коломийський геніально рейдернув підготовлений антикорупційною істерією електорат.
    12. І зараз "колективний Захід" уже зовсім не радий. Зверніть увагу на твіттери послів -- вони абсолютно не багатослівні. Ніхто не радий мати справу з паном Коломийським. І ще невідомо що краще -- з залежним від ІВК чи з незалежним від ІВК Зеленським.
    13. Але їх попереджали неодноразово. У т.ч. і я отут: (link: https://zbruc.eu/node/79277) zbruc.eu/node/79277 -- не можна перетискати критикою, треба фокусувати роботу фінансованих вами організацій на позитивах, постколоніальна свідомість і без того сліпа і глуха до позитивів, а критикою ви тільки нашкодите.
    14. Насправді #Порошенко може зараз зі спокійною душею піти. - 5 років по факту проривні і унікальні в реформах і в позитивах. - #вибори -- найкращі за весь період незалежності Позиція feci quod potui, faciant meliora potentes -- абсолютно виправдана і логічна.
    15. А от що будемо робити ми, люди, які пов'язують майбутнє і своє і своїх дітей з цією країною -- оце питання далеко не тривіальне. І що буде робити "колективний Захід", якому Україна має виплатити багато боргів (знаючи позицію ІВК, що "долги платят только трусы") -- також.

16. Тому якось так виглядає, що ми, відповідальні громадяни, із цими МВФ, ЄБРР і всіма західними посольствами -- в одному човні. У тому самому, який наш недалекоглядний "колективний Захід" спочатку розхитав до неможливості, а тепер бідкається хто ж то гроші назад вертати будуть

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Lanktocha

Панове порохоботи, не розпинайтесь, бо вся Україна і всі виборці цього не побачуть.
    Сумніваюсь у Зеленському, але і Порошенко не дуже кращий, особливо його методи агітації, та і нема, якщо чесно, у нього шансів на перемогу.

8. Good man

Good man Обычный человек

А я тебе сразу говорил, не надо выбирать наилучшего, это одно разочарование. Надо выбирать наименее худшего.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

І буде ще байка про фуфайку, що всі 38 та хто за них голосував - "агенти Кремля".
    Ніхто мене не влаштовував із трійки лідерів, та і такому ІІ туру не радий. Ось вже Гриценко офіційно заявив, що нікого не підтримує, та і з Тимошенко, її влізання до Зеленського та вимогу очолити уряд - поспішили і помилились.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У вальцманутих радість. Ще двадцять один день лівих заробітків. А ставки зараз більші. Скільки свинорилий пообіцяв? По тисячі гривень в день?

11. Lanktocha

Багато людей, яких я знаю, хоч у І турі не голосували за Порошенка, будуть голосувати за нього як за "менше зло" у ІІ турі.

12. Boris_Kiev

Невловимий Джо. Не тому що його ніхто не ловить, а тому що він на* нікому не потрібен. Ото не набридло йому?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Побачимо на виборах до Верховної Ради.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, мне нравится, что ты пытаешься рассуждать здраво. Давай попробуем вместе найти наиболее оптимальный выбор во втором туре.
    Порошенко.

Плюсы.
    Томос.
    Армия.
    Язык.
    Грамотный переговорщик, отстаивающий интересы современной Украины.
    Сильный управленец, который создал транснациональную корпорацию с многомиллиардным оборотом.
    Ничего не должен России.

Минусы.
    Не сумел справиться с коррупцией, доставшейся ему от предшественников.
    Не сумел разорвать все экономические связи с Россией.
    Не смог продать Рошен.

Зеленский.

Плюсы.
    Никому ничего не обещал и всё сделал.

Минусы.
    Марионетка Бени.
    Беня вернёт Приват.
    Был клоуном перед Путиным, лебезил перед ним, унижался.
    Должен России - без КВН он бы сейчас был актёром захудалого театра с зарплатой 3200 и душой компании.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  15. Зкопіпастив.
    Без агітації! Просте питання від нас до ВАС. Бо нам потрібен діалог!

Ми - середній клас, бізнесмени, працедавці, ті, хто створюють робочі місця.
    ВИ - молодь, яка вчиться і шукає роботу.

Ми - у переважній більшості підтримуємо Порошенка.
    ВИ - Зеленського.

І я ВАМ зараз опишу, що будемо робити ми, якщо Ваш кандидат переможе. А ВАС прошу уважно прочитати. Бо нам потрібен діалог!

Ми підтримуємо свого кандидата, бо бачимо зміни, які дають нам можливості створювати робочі місця.
    Ми упевнені у правильному шляху, яким іде країна.
    Ми чудово розуміємо проблеми, які є у нас.
    Нам теж багато чого не подобається.
    Але нам подобаються реформи, які зараз є в країні.
    Нам подобається всеосяжна зона вільної торгівлі з мало не всім світом, у тому числі з ЄС.
    Нам дуже до вподоби перспектива вступу до ЄС найближчим часом.

Саме тому ми інвестували та інвестуємо багато грошей в Україну, український бізнес.

Ми - найменш упереджена частина суспільства. Ми дружимо найперше з калькулятором і добре все вираховуємо. І ми вирахували своє майбутнє, якщо Ваш кандидат переможе.

І у нас є всього три опції, як житимемо далі. Обирайте, яка Вам більше до душі.

1. Ми закриваємо свої бізнеси, згортаємо інвестиції, звільняємо своїх працівників і виїжджаємо у стабільні демократичні країни з ринковою економікою.

2. Ми закриваємо свої бізнеси, згортаємо інвестиції, звільняємо працівників і залягаємо на дно. Ми - небідні люди і можемо собі дозволити кілька місяців чи навіть років нічого не робити, чекаючи повернення кращих часів.

3. Ми продовжуємо працювати, частково згортаємо інвестиції, частково звільнюємо працівників, намагаємося пристосуватися до нової влади.

Насправді, є ще 4 варіант. Ми не захочемо другого Януковича і радикальна частина нас зробить революцію...

А тепер цифри.

За Порошенка у першому турі проголосували близько трьох мільйонів людей. З них ми - це близько 2 мільйонів.

На нас працюють від 1 до 20 працівників у середньому.

Візьмемо нижню планку і усереднимо до 10, навіть ще менше - до 5.

Тобто, ми забезпечуємо роботою приблизно 10 мільйонів людей.

Гадаю, насправді, більше. А це дві третини працюючих людей в Україні.

Із кола мого спілкування я можу приблизно розрахувати ці 2 мільйони працедавців по трьох категоріях, описаних вище, десь так:

1. 1 000 000 людей виїде з країни. А це близько 5 000 000 звільнених працівників, які стануть безробітніми.

2. 500 000 людей закриють бізнес і заляжуть на дно. А це ще 2 500 000 безробітніх.

3. 500 000 людей будуть виживати, скоротивши близько третини персоналу, а це ще мало не мільйон безробітніх.

Що ми маємо? Якщо Ваш кандидат переможе, ми зробимо безробітніми від 7 до 8 мільйонів людей. + сюди ще нас півтора мільйона - це в сумі мінус 9 мільйонів платників податків, які не зароблятимуть нічого і нічого не платитимуть до бюджету.

Те, що це обернеться колапсом держави, гадаю, зрозуміло.
    Першими вимруть пенсіонери.
    Потім ВИ - молоді, які не матимуть роботи, бо ми - працедавці, зникли і зробили це раптово.

А знаєте, чому бізнесмени - ядро підтримки Порошенка і у випадку обрання Вашого кандидата, діятимуть так, як я описав?

Тому що при Порошенкові більшість із нас стали бізнесменами. А програма Вашого кандидата, його висловлювання, висловлювання його експертів, зрештою, олігархи, які за ним стоять - це все в сумі вказує на неможливість ведення бізнесу в принципі.

Найпростіший приклад: Ваш кандидат схвально ставиться до увімкнення станку друкування грошей. А це миттєва інфляція. Все стає дорогим. Наші товари і послуги - теж. Люди купують їх все менше. Платити зарплати нашим працівникам стає неможливим...

Шановні виборці кандидата Зеленського. Ви закінчите свої університети і не матимете роботи. Бо Ваш вибір вгробив бізнес. Держава зупинилась... Зрештою у такому стані її може викупити дядя Вова - той, що в Кремлі. Тоді усім знайдеться робота на сибірських лісоповалах, нафтових чи газових родовищах... А жити там є де: бараки ГУЛАГу ще стоять...

Тепер просте питання: Ви справді хочете такого майбутнього?

View: https://www.facebook.com/1077184767/posts/10215565715990804/

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що це з Вами!?
    Ніколи не копіпастили, а тут - на тобі!

• Смішно Смішно x 2
  17. Boris_Kiev

Дядьку Васю, а як там справи із пенсіями для ветеранів совєцької армії? І що вам обіцяє клован?

18. Boris_Kiev

Я навіть не знаю як грішкіна шарага називається. І навіть не поцікавлюся перед виборами до ВР.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)