Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ай да маладєц....

2. Моїм друзям, вибирати Зеленського як нового несистемного політика

Сергей Марченко

Цікавий інсайд від Мустафи Найєма. Штаби Зеленського і Тимошенко ведуть переговори про об'єднання зусиль перед другим туром.

Слідкуйте за руками: новий, чесний, щирий чувак з телевізора хоче об'єднатися з бабусею української корупції, що брала участь у всіх найбільш знакових распилах колишньої державної власності. Якщо ви хотіли нової та чесної політики, то ось вона. Нова, але трошки стара. І злегка смердюча.
    І так, я не дуже точно висловився, переговори ведуть не штаби кандидатів, а Тимошенко і Коломойський. Що буде в разі виграшу Коломойського в другому турі? А то, що було за часів Ющенка. Реальна влада переходить до Кабміну Тимошенко. Президент України стає фігурою на кшталт президента Німеччини, який просто для протоколу. Ваша надія на зміни з легким серцем їде на гастролі в Конотоп, а реальні пацани продовжують пиляти бюджети. Тільки вже без оглядки на МВФ, а як в останній раз.
    Тому що довго влада Коломойського не протримається - занадто маленький запас міцності у країни і на всіх не вистачить. І пацани постараються урвати і зістрибнути.

А вам є куди зістрибнути, народ? Я розумію, що у вас буде багато контраргументів, але головне те, що ви хочете змін. А їх при такому розкладі не може бути в принципі. Проекти Коломойського не злітають. Всі вони видоюються до нуля і незмінно перетворюються в ФК Дніпро.

Тому, прошу вас, з усією повагою. Якщо ви хотіли показати, як вас дістало, у вас вийшло. Я, сцуко, реально боюся. Але давайте не віддавати країну парування Коломойський / Тимошенко. Там точно немає і не буде ніякої чесності і новизни.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Как считает, за счёт чего Порошенко может покрыть разницу голосов во втором туре?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

По всей видимости Порошенко доволен партнером во втором туре.
    Вид у него на брифинге был как у кота, наевшегося сметаны.
    Запасаемся поп-корном) Доказывать, что Коломойский намного хуже Порошенко смешно. Кто поведется на это.

5. Good man

Good man Обычный человек

Вы серьёзно считаете Беню не хуже Порошенко? :facepalm:

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Просто...Віддає завтра наказ арештувати Свинарчуків і заводить на них справу! Національний корпус возрадується...а Петрусь і заявить,що Білецький при ньому стане Міністром оборони.А через день добавить по ТВ,що Свинарчуки арештовані і справа розслідується,а після виборів Генеральним прокурором він назначить е-е-е...ну там якогось україншького патрійота. І нарід та вояки як крикнуть гуррра...і усьо.Юж знову Петрусь президент.
    А вкінці й добавить: - А Степана Бандеру перезаховаємо в Львові,або й в Києві! Йой,та Зеленський ,Юлька,Бєня та Путя з Натаняху всраються на-зелено і навіть не вимажуться! :preved::yes: :yes: :yes: :welcome::vinsent::vinsent::vinsent::uanew::bandera:

Останнє редагування: 1 кві 2019
  7. Silver bullet

Вони одного поля ягідки. Одной крові!
    Мало того, Беня одного разу давав людям характеристики і слово яке підібрав для Порошенка - "аморальний".
    От представте, що мені така характеристика дуже не подобається. І я знаю, що це правда на 146%.
    Не чекаю нічого іншого від Порошенка, бо все про нього знаємо. Всі його методи, всі можливості, всіх його любих друзів.
    А що там Зеленський буде робити - це хто зна.
    Набере спецов, не будуть небриті харі Грановських та Свинарчуків одсвічувати ніде. У нас Грановський з бордів "любить харків'ян" - ми будемо за Порошенко голосувати?

8. Good man

Good man Обычный человек

Я больше симпатизирую Порошенко. Во всех его действиях и решениях, плохих или хороших, чувствуется рука грамотного управленца.

9. "Я б сказав, головний феномен - це не Зеленський, а то, що український виборець не змінюється ось уже два з половиною десятиліття.

Він традиційно голосує не за менеджера, не за політичного лідера, а за чарівника - і вже через рік-півтора, переконавшись, що ніякої чарівної палички у його кумира немає, розчаровується в цьому виборі і починає звинувачувати за нього, зрозуміло, не себе, а свого обранця ... "

Тарас Березовець:
    Короткий портрет нового українського виборця
    По дорозі на ранковий ефір ICTV сьогодні мене підвозив таксист однієї з нових таксі компаній. Він сам почав розмову про те, як я ставлюся до підсумками першого туру виборів. Оскільки говорити про щось було потрібно, я підтримав розмову. В ході його з'ясувалося, що:
    - вибори сфальсифіковані, тому що «до другого туру мав вийти будь-який, крім цього Порошенко»
    - Порошенко за 5 років «нічого не зробив, тільки розвів корупцію, так само по телику говорять»
    - безвізовий режим з ЄС нічого не означає, візи і так можна легко в будь-якому посольстві оформити за хабар
    - водієві на вигляд років 20, він вчиться в універі. При цьому надійшов на бюджет і без хабарів. У таксі тільки підробляє, їздить на батьківської 5-6-ти річної Toyota Corola. Але «податки платять тільки лохи, ось батьки платять і що вони мають?»
    - водій збирається займатися бізнесом в Україні, тому що тут дуже добре (тут було нецензурне слово). Але платити податки при цьому не буде, бо «западло» (див. Пункт вище). А «пенсіонери нехай самі крутяться, нєфіг з моїх грошей жити».
    - поліпшити життя в країні можна швидко, дуже швидко. Досягти рівня Польщі «ну максимум року два або близько того".
    P.S. Це був короткий портрет нового українського виборця. Хоча він не сказав, я точно знаю, за кого він голосує. Живіть з цим.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Дмитро Корчинський з його красивими українськими вусами завжди, на мою думку, був московським провокатором, на якого вказувала Москва як на обличчя українського націоналізму (простіше кажучи, лякала Корчинським свій народ).

11. Silver bullet

Я на вибори в другий тур не піду. Не бачу потреби.
    Порошенко якось сам впорається, не сумніваюся. Домовлятися, башляти йому не вперше - хоч з дияволом. Буду на дачі квіточки саджати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Good man

Good man Обычный человек

Лучше с дьяволом, чем с Коломойским.

13. iso

iso Well-Known Member

Також над тим задумуюся, хоча поки що схиляюся - все ж проголосувати за Порошенка... Думаю, як закликала реклама:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Вы просто задумайтесь, почему Коломойский сам не пошёл в президенты? Смешно? Мне тоже. Потому что прекрасно понимает, как бы ни не любили Порошенко, но у Коломойского против него никаких шансов нет. Что делает Коломойский в такой ситуации? Выставляет вместо себя куклу. И народ клюёт на это.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Брехня не пройде, як Хомчин плювався, що так розбирається в армії, там так шанують і поважають Порошенка, вище розміщував статистику, навіть на передовій далеко не всі військові підтримали Порошенка, переконались, хто тріпло і пустодзвін.

На даний час, у Зеленського більше 30%, у Порошенка майже 15, у Зеленського у ІІ турі не впаде рейтинг, навіть може додатись, у Порошенка може піднятись до 20 - 25%, зрештою, за рахунок чого, якщо ще донедавна, був один правильний кандидат, всі інші, чи то "Рука Кремля", чи то "Нога Путіна", за такі образи доречно перебігати до Порошенка виборцям Кошулинського, Гриценка чи Смєшка? Більше розраховую бути "противсіхом", якщо, так як багато оточуючих кажуть голосувати за Порошенка, як за "менше зло", Львіівська область - не вся Україна і від програшу Порошенка це не врятує.
    А піде Зеленський на союз із Тимошенко - може чекати його доля як Мороза після союзу з ПРдунами.
    Хоч і є думки, хто з учасників ІІ туру домовиться і пообіцяє очолити уряд бронзовому призеру, перетягне до себе його виборців - той гарантовано переможе, як пропонували Тимошенко пообіцяти Тигипку посаду премєра.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще декілька місяців до парламентських виборів ніяких різких кроків не буде, а при президенті Зеленському - може вже у небуття відходити БПП, як стали секонд-хендом ЗаЄдУ і Наша Україна.

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ой,так,так! Скоро подібно будуть так говорити багато хто,з поривом придушеної Свободи і національих почуттів: - Краще було вже диявольських бандерівців підтримувати,ніж коломойських.Але то вже запізно буде,бо бандеровці-западенці махнуть за-поребрик в Польщу,Німецію,США,Канадію мільйонерами ставати,як то в 1945-м.І юж по-вОйні! Вже махнули! :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

000000kор.jpg
    Німці вже про то говорять...
    У парламентській фракції Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС/ХСС) у Бундестазі заявили, що очікують протягом наступних трьох тижнів від Володимира Зеленського більшої конкретики щодо його політичних позицій та представлення команди, яка буде його підтримувати.

Про це йдеться у заяві голови фракції ХДС/ХСС Давіда Вадефуля.

"Зеленський повинен протягом наступних трьох тижнів до голосування конкретно вказати, за що він виступає та яка команда політиків буде його підтримувати. Україна не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво в конфлікті з Росією і в її важкій економічній і соціальній ситуації", - наголошується у заяві.

На думку Вадефуля, це буде тільки на руку Москві "і буде заохочувати її інтенсифікувати свою дестабілізаційну політику щодо України".

"Також Зеленський повинен уточнити, як він хоче досягти своєї мети – позбавити влади олігархів з огляду на те, що олігарх Ігор Коломойський значною мірою підтримував його передвиборчу кампанію", - зауважує німецький політик.

Також Давід Вадефуль вважає, що високий відсоток голосів за Зеленського є показником зменшення довіри до політичних еліт і розчарування процесом реформ президента Петра Порошенка.

"Велика частина населення також сподівається, що Зеленський проводитиме рішучішу боротьбу з корупцією та впливом олігархів", - додав він.

Також у ХДС/ХСС згадали Юлію Тимошенко.

"Нова невдача Юлії Тимошенко свідчить, що виборці не довіряють її незрозумілій внутрішній та зовнішній політиці. Перш за все, вона не змогла переконати виборців у користі її дорогих, але навряд чи фінансово можливих передвиборчих обіцянках, які б лише погіршили розвиток України", - стверджує голова фракції ХДС/ХСС у Бундестазі.
    У партії Меркель чекають більше конкретики від Зеленського до другого туру

upload_2019-4-2_10-19-35.png

Останнє редагування: 2 кві 2019
  18. І останнє із серії "я у мами аналітег" - про армію.

Пост більше для прихильників. Велике прохання, на війська не накидайте плиз. Так, там багато проголосувало за Зеленського, на жаль і ах. І в моїй улюбленій 79-ке, і в близько знайомої мені 10-ке, і в не менш шановної мною 93-ке. Не голосували практично за інших - тільки Порошенко та Зеленський.

Армія - зріз нашого суспільства, я це говорив, говорю і говорити буду. Там різні люди. І зараз там багато тих, хто не був у ній в 14-15. Це не трагедія і не фінал. В 2024 там буде ще менше тих, хто був в 14-15. А в умовному 2050 там взагалі не буде нікого з тих, хто був в 14-15

Багато пишуть про "совковість" армії, ага. Ті, хто не має ні найменшого поняття про армію СРСР. Багато пишуть про "заробітчан", які прийшли на контракт в 16-17. Так вибачте, але будь-який прийшов на будь-яку роботу - він як би за гроші працює. А в розрізі армії - це і є поступове, що не миттєве, формування професійної армії.

І є один нюанс. Маааленький такої. У совкой армії, в армії часів "папередніков" проголосували б з явкою в 100% і з результатом в 99%. Ага. Ось така у нас совкова армія, де повністю демократично пройшли вибори. Вибори в зрізі суспільства. І в армії за Порошенка дали більше голосів, ніж за Зеленського.

Юрий Бирюков

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Емоції вляглися? Тепер давайте спокійно. Розповідями про феномен Зеленського порвали всі ток-шоу і пів фейсбука. Але досі ніхто не відповів на одне просте питання, яке мені здається в цій історії ключовим: навіщо це президентство Зеленському? Правда, навіщо? Актор, комік, власник студії і продюсер, який заробляв купу грошей в Україні, Росії і не тільки, тримав офшори і купував вілли на зароблене, мав чи не всенародні симпатії і взагалі ніколи ні хвилини не займався жодною політичною чи громадською діяльністю, яка і спонукає людей обиратися на представницькі посади. Чому він раптом комфорт, де йому нічого не загрожувало, вирішив обміняти на пекло української політики, з якого всі виходять пошматованими і з плювками на спині? Глядачів і веселощі в теплому концертному залі на сувору лінію фронта і нудні зали міжнародних перемовин? Чи справді він збирається бути президентом в повному розумінні цього слова? І яка справжня мета цього проекту, як було мимохідь сказано в одному з його нечисельних контрольованих інтерв‘ю? Спробуйте відповісти на ці питання собі. Далі поговоримо.

Volodymyr Ariev

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)