Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коломойський постарався. (Якщо хто пам"ятає, я писав, що Порошенку вигідна погана погода - дощ зі снігом і вітер, щоб менше молоді йшло на дільниці, а Коломойському, звичайно, навпаки). Цей жарт дехто з наших особливо старанних (у плані перепощування всякої беліберди) дописувачів сприйняв це за чисту монету. І звинуватив мене у святотатстві. Але сьогодні видно, хто ближче до Того, хто відповідає за погоду на Україні.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

Я б, мабуть, так і звертався. Із всього написаного ним мені у відповідь я лише зрозумів, що Трамп - його тато, якщо він так сильно образився на (на його думку) занадто довге розслідування, яке так вимучило його тата. І, в стані аффекту почав до мене звертатися на "ти" і "паря".
    Я ж у свою чергу, щоб зайве не наватажувати російських платників податків, з яких він отримує відрядно за кожен свій пост, на який прореаговано, вирішив не згадувати його тег та не цитувати його посиланням. Я просто вирішив його послати. Подумки.

• Смішно Смішно x 1
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Вийде, нікуди не дінеться.
    І ще лизоблюдам хотілося, щоби разом із ним війшов пан Зеленський,
    - тоді той другий тур то була би просто пісня.

Ну, тут я їм нічим допомогти не зможу.

Вкладення:

4. medwedo berlogsoni

Нічого дивного, адже саме завдяки Порошенку у австралійців один з найвищих у світі рівнів життя. Гудман не дасть збрехати.

5. cncmaster

Оголошення результатів до закінчення голосування є порушенням.

6. medwedo berlogsoni

Це - правильне порушення. А то ще путіннападе.

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Не знаю-не знаю...

Я випадково побачив в ФБ сторінку мого колишнього земляка, на пару-тройку років старшого від мене. Здивувався, полистав назад. Сказати, що я здивований - нічого не сказати. Я в шоці - такий притомний, активний, практичний і думаючий Славко є адептом Зє!!!
    Почитав там дописи і коменти - капєц :suicide:
    Їх таких багато!

Я сі сплачу...

зе

Скрін з його сторінки

Комент Славка
    Довгоочікувана зброя, отримана. Готую набої, завтра в бій.

8. cncmaster

А ну да

9. cncmaster

Так, багато. Переважно молодь.

Останнє редагування: 31 бер 2019
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Треба було виїхати до Австралії, щоб діти мали вищий рівень життя і вищий рівень законності, і відтіля голоснути за Порошенко.
    А придурки і раді, що з Австралії прийшла підтримка - для них залишили мільярдера, який буде "дбати" про найбідніше в Європі населення, щоб воно стало ще бідніше.
    "Заграница нам поможет"- як завжди.

• Подобається Подобається x 2
  11. ІгорМ

Так справа в тому, що тому Славкові в районі 60-ти. І його прибічникам приблизно стільки ж.

12. Silver bullet

не знаю нікого, щоб за Зе. Я так і не можу допенькати - навіщо йому це?
    Нічого не знати крім сцени - і лізти аж в президенти!І в такий складний час. Ну хоч би в депутатах побув. Не розумію.
    Його ж ненавидіти будуть з першого дня.

13. cncmaster

Інтуїтивно можу припустити, що велика частка з його прихильників це ті, хто зовсім на вибори не ходив.
    Таким чином їх залучили-таки до виборчого процесу

14. cncmaster

Можуть просто вбити, якшо він щось не те утне з кацапами.
    Подвиги янучари йому повторити не вдасться.

Але він знає, що все це фарс

15. ІгорМ

16. ІгорМ

Фільми "Слуга народу" - це дуже потужна агітка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. medwedo berlogsoni

Не знаю чи я вже писав. Багато людей ототожнюють артиста з його роллю. Дуже дивувалися, що в житті Мордюкова двох слів зв"язати не могла. А яка бойова на екрані! А до Олександра Дем"яненка, який зіграв Шурика, підходили на вулиці і пропонували "сообразіть на троїх".
    Я на другий день після того, як Зеленський висунувся на пост президента, зауважив у розмові зі своїм шкільним товаришем, що той фільм "Слуга народу" був підготовкою до нинішніх виборів. Товариш подивувався, але прореагував словами "Це точно!"

18. Silver bullet

Меня в связи с кандидатурой Зеленского чувство подвоха не оставляет.
    Не пойму на чем, но надувают. Я человек логики, и в том, чтоб ему трудоустраиваться президентом логики нет. И он не собирался.
    И потому не готовился, и опростоволосился перед послами. Нет, ну заработать на выборах, например, сняв за хороший куш свою кандидатуру во втором туре - это я понимаю. А становиться президентом и иметь такой головняк, чтоб не спать-не есть - ЗАЧЕМ?

19. ІгорМ

Десь читав /вроді в Наєма/, що Зє і Ю вже розпочали переговори про злиття на парламентських виборах

зі

во, знайшов

Мустафа Найем
    Тем временем, подтверждается информация о том, что штабы Юлии Тимошенко и Владимира Зеленского ведут переговоры об объединении усилий во втором туре президентских выборов.

По одной из версий, лидер «Батькивщины» готова оказать поддержку Владимира Зеленскому в обмен на подписание меморандума о создании парламентской коалиции, главная задача которой будет изменение законодательства и внедрения двухтурвой системы проведения парламентских выборов.

Нет, это не опечатка. Именно парламентских выборов. В этой модели выборы проводятся исключительно на пропорциональной основе, в два тура. Партия, которая выиграет, получает 51 % мест в парламенте, формирует большинство и, соответственно, состав Кабинета министров.

Если такие договоренности будут достигнуты, фактически это будет означать, что Владимир Зеленский огласит своим премьер-министром Юлию Тимошенко. Мы не знаем, на какой стадии находятся переговоры и согласится ли лидер президентской гонки на такую поддержку, но уже сейчас очевидно, что такой союз (1) станет большой проблемой для Петра Порошенко и (2) сильно подкосит имидж «несистемного кандидата» и «проводника новых сил» Владимира Зеленского.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Можу помилятися, але маю підозру, що Зеленський і його результати можуть бути першоквітневим жартом.
    Навіть по селах були прихильники Тимошенко, були Смєшка, були Порошенка, завдяки Дубневичам... Щодо Зеленського - чув від деяких студентів Політехніки, що за нього, та деякі лікарі - що багато в чому недооцінюєм та багато чого про нього не знаєм, але це не більшість, зрештою, як писав раніше, Львівщина - не вся Україна.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)