Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) А ти демонструєш неабияке знання предмету, пиздатий.
    Он і на форумсі гостював.

З місцевої вати на хф'і тоді забанили десятків зо три, які не втрималися та почали волати "Путін прийди". Решта й зараз на місці.
    Я ж писав саме про таких, як ото ти.

І добре, що ти першим почав про ілітний ватофорумс. Я б тебе не питав, а ти сам.

) Українець бля.

З тебе такий українець, як з мене австралієць.
    Не можеш срать - нє мучай жопу, як то кажуть.

Останнє редагування: 31 бер 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Не то, что ты, лживый быдломастер. Пусть после наших сообщений люди сами решат, кому можно верить, а кому нет. ;)

3. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич! Смотрите! Он запятую не поставил! Геть з форуму!

4. cncmaster

)) От підараси.

Зверни увагу, перевзуваються у лизоблюдів. То чому це тебе обурює?

5. cncmaster

) Ага, пускай, пиздатий.

)) І не пизди.

6. Good man

Good man Обычный человек

А что ты занервничал сразу? Редактировать своё сообщение начал. :))):))) Вот так зрадоботы и вскрываются.
    Ага, три десятка человек создали два новых форума. :haha: Это ты своим коллегам зрадоботам рассказывай, быдломастер.

7. cncmaster

Кацапня.

) Це нормально.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))Спалился, здрадобот наш. Когда расписали его по полной, он начал сразу "кацапня" кричать. Не выйдет, быдломастер. Порошенко победит и такие, как ты, потом будут всем рассказывать, как они за Петра Алексеевича активно болели. Плавли, знаем.

9. Чи не могли б панове з Харкова разом з пані з Харкова перестати засерати ЛФ та обхарькувати тут всіх. Йдіть влаштовуйте вияснення стосунків на ХФ чи ХФs. чи ще куди-небудь к єб@ням.

10. cncmaster

) Отже, думай, чувак.

І менше "однодумців" то не завжди означає, що вони кращі.
    Он тут одного з твоїх "однодумців" прорахували вже.

Це треба знати, що то за помийна сепарська яма, той форумс, який тут пиздатий рекламував.
    І тобі він підспівує, зверни увагу.
    Мене б це насторожило.

Завжди казав - не ті кацапи небезпечні, які заходять та з порога оруть "Вам пизда хохли",
    а ті, котрі чіпляють собі українського прапора та нібито рвуть дупу за "хунту".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Good man

Good man Обычный человек

За себя искренне приношу извинения. Но есть у меня такая слабость - зрадоботов выводить на чистую воду. Кем только они меня не называли при этом, но для важны не их обзывательства, я борюсь за умы тех, кто нас читает. Хочу, чтобы люди видели, те, кто обливают грязью Порошенко, в жизни не гнушаются лжи и обмана. Пусть за Порошенко проголосуют те, кто искренне болеет за современную Украину, кто пишет на украинском с ошибками, но живёт чистой душой и помыслами.

12. Good man

Good man Обычный человек

Быдломастер, не переиначивай ситуацию. Я ни словом не обмолвился, поддерживаю ли я те форумы или нет. Я просто доказал, что ты лжёшь по поводу "трех десятков" несогласных украинцах. Их было в десятки раз больше. А кто лжёт в малом, тому нет веры в крупном. Иди, голосуй за своего быдлокандидата Киву. Ты недостоин, чтобы Порошенко ради тебя старался улучшить Украину.

13. cncmaster

) Як гадаєш, він тобі пробачить?

14. cncmaster

) Іди не пизди вже.

Кацапня хєрова.

15. iso

iso Well-Known Member

Хто не з нами - той проти нас. Це ми вже проходили

16. Good man

Good man Обычный человек

Я принимаю конструктивную критику в адрес Порошенко. Более того, я сам его не раз критиковал. Моя поддержка Порошенко выглядит следующим образом:
    Я понимаю, он делает ошибки, но он сделал для современной Украины те вещи, о которых другие Президенты говорили только на словах. А делам я доверю больше. Моя поддержка это поддержка прагматика, который считает остальных кандидатов много хуже Петра Алексеевича.

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А ми після відправи ще затрималися в храмі на пів-годинки, потім прийшли до клубу - вільно, ніяких черг. Зі слів пані за столом активність висока, але напливами - перед відправою, потім зразу після відправи. Тепер люди будуть йти перед вечірнею і після.

Погода прекрасна, мамочки з чоловіками і візочками дефілюють по селі. Красота :yahoo:

18. cncmaster

)) Та погодь.
    Тут іще цікавіша справа. Перечитай, тільки уважно, усе, що пиздатий понаписав сьогодні.
    Там усе вельми прозоро.

) Іще й пише, що тут хтось попаливсь.

)) Я б так паливсь кожного дня.

.. Повернуся з дільниці, - напишу, як усе це працює. Зара складно.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу знову трохи спрацювала страшилка "Не підтримаєте Порошенка - у ІІ турі будуть Зеленський і Тимошенко", майже як "Не поганий Кучма - то ще гірший комуняга Симоненко", хто так голосував у 1999, потім казав, Кучма нічим не кращий, доречніше було бути противсіхом.
    Із того, що бачив, на страшилку немало клюнули, голосували за таким принципом, але Західна Україна - це не вся Україна, винити тут доречно не тупий народ, а Порошенку самого себе, реальних дій, для оцінення їх по всій Україні не було зроблено, на томос і без.віз, підтримку Шухевича більше врахували на заході, голоси інших регіонів можуть вплинути, нічого дивного, якщо Порошенко не вийде у ІІ тур чи програє тому, кого так боялись допустити до ІІ туру.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)