Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. ibigdan:
    Эхо Геббельса вам в помощь, зрадофилы
    Твиттер А. Венедиктова, "Эхо Москвы"

Helgi Sharp:
    Из комментов под твитом:

Зеленский - это и есть Кремль. Тимошенко - подстраховка Кремля. Бойко - для отвода глаз. Порошенко - это, когда Россия отправляется на понятные всем 3 буквы.

Балалайцы хотят выбирать президентов по всему миру. У себя не пробовали?
    И только не ошибившись в СВОЁМ выборе, мы положим большой с прибором на их влажные хотелки.

Думай!

View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/3357440860948810/

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для початку я не мавпа, метод, що о цей так голосує, голосуй так само не вважаю правильним.
    У Зеленському багато в чому сумніваюсь, але тупість і примітивізм називати всіх опонентів проросійськими, Коломойша від рашистів врятував Дніпропетровщину у 2014, а тепер проросійський?
    Вже писав, після перемоги майдану, більшість одіозних ПРдунів повтікало, хто залишився - сидів як сливка в задниці, тепер чим раз сміливіші і чим раз більше ліплять дурниці Бойко, Мірошниченко, Рабинович, Вілкул... чим частіше на телебаченні вата ватяна Лесик, Філіндаш, Погребинський...
    Завдяки договорнякам з ким?

3. Ігор Савчук

Чому прем'єр-міністр потужної мілітаризованої країни Ізраіль не обіцяє закінчити війну з арабами? А наші різні Зебіли, Вілкули, Тимошенкі обіцяють швидко закінчити війну через переговори з московією.

Коли було створено державу Ізраіль, арабські лідери заявили що скинуть євреїв у море. Х%йло заявляв, що Україна - історична помилка, "страна нєдоразумєніє".

Євреям вистачає розуміння того, що війна іде на знищення їх як нації, що домовленності з ворогом не ведуть до миру, а навпаки дають ворогу додаткові переваги. Так само і для України проти якої іде війна на знищення не існує ніякого миру поки існує таке державне утворення як РФ.

Ця війна почалась ще за часів сина дочки половецького хана, володимиро-суздальського князя, Андрєя Боголюбского, який пограбував Київ в 1168 році. Далі знищення Запоріжської Січі, придушення українських повстань, закріпачення України, В ХХ-му сторіччі напад на УНР, захоплення України більшовиками, Голодомор, знищення УПА під час другої світової війни. І тепер анексія Криму, окупація ОРДЛО.

850 років перманентної війни, що переодично переходить у гарячі стадії. При тому це відбувається постійно.

Не може бути ніякого миру між Україною та Московією в тому вигляді яка вона є зараз. Це війна на знищення, або ми їх або вони нас.

А голуби миру які розповідають про переговори, домовленності з українофобськими кремлядями це чергові заслані та підкуплені московією козачки, як наприклад Пушкарь та Барабаш, що підняли повстання проти гетьмана Івана Виговського, який завдав ніщівної поразки московитам під Конотопом.

Що потім було далі знають всі. Руйнування української держави.

Історія ні чому не вчить навіть деяких з тих, хто називає себе націоналістами.

Зараз єдиний хто реально вдало протистоїть московії, кого вона ненавидить та боїться це Порошенко. Всі інші кандидати зручні, а головне - договороспроможні на умовах агресора.

Думайте

4. Lanktocha

Не обіцяють в Ізраїлі, а хто обіцяв закінчити за години, нагадайте, будь-ласка!?

• Подобається Подобається x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Зеленский - мне чисто по приколу побывать президентом.
    Гриценко - я не стану президентом, но мне по приколу каждый раз баллотироваться.
    Тимошенко - вам не нравился президент бывший уголовник? Хотите прикол- если меня изберут, я тоже буду президент бывший уголовник.

6. Lanktocha

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. Lanktocha

9. Good man

Good man Обычный человек

10. SergiyBonka

SergiyBonka New Member

Агент чи ні?
    (Полтава, форум)

11. Lanktocha

Ну і Черновецького вибрали "мильіе бабушки".
    Будуть і за Порошенка голосувати, але його противників немало.
    Які результати - недовго чекати.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мене те "Думай" задовбало на Одеській трасі. Через кожні 500 метрів - "Думай".
    Я вже давно подумав. У тому списку потрібно добавити "Порошенко йде в президенти повторно, щоб не розкуркулили".
    Колись Черновецького вибрали бабусі. Зараз Зеленського вибере молодь, якій уже обридла стара засалена колода.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. І де тепер Черновецький?

14. Good man

Good man Обычный человек

А ведь отличный вопрос. Из него вытекает ещё один вопрос зрадоботам, который останется без ответа:
    если Черновецкого выбрали коммунистические бабушки и он плохой, то почему тогда он уехал в Грузию, где Саакашвили всё декоммунизировал и сделал хорошо?:facepalm:

15. Цей текст мусить тут бути.

Сергій Місюра
    Зустріч блогерів. Частина 5.

Iryna Gerashchenko

Я познайомився з нею в далекому 2015 році, осінню, десь під Гранітним, Донецької області. Звісно на моїх позиціях, де тоді я проходив службу в славетній 72 бригаді Чорних Запорожців. Приїжджали різні люди, різних чинів і статусів - всі здавались своїми, простими в доску. Вже тоді ми розуміли, що їхати на фронт треба тільки таким, простим. А в реальному житті вони всі інші, серйозні і закриті.

Так, якби не так. До блогерів зайшла та ж сама своя, чарівна і відкрита жінка в поло з логотипами 95. І перша фраза після привітання була: "ви ж бачите, я за справжню 95 - за 95 десантну бригаду, а не квартал!" Це звісно всім зайшло і далі тема пішла про такі ж смішні випадки з її життя.

Найбільше запам'яталась історія, як в неї з рук вихватили телефон в коридорі при роботі в Тристоронній контактній групі (ТКГ). Вона не розгубилась і одразу звернулась в міліцію Міньску з заявою, що у неї вкрали телефон. Одразу сказала хто вкрав, і одразу ж сказала, що через посла Австрії їй його повернули, але факт викрадення з рук залишився. Міліція при фразі, що при цьому свідком ще й був іноземець взагалі ошаліла. Австрієць, у Міньску, свідок кражі - довелось реєструвати заяву і відкривати провадження. Після такого випадку "ніхто до мене і на 2 метри не підходив :))".

Далі пішли також історії як їй працюється в Мінській ТКГ та при обміні полоненими.
    Як недавно приїжджала з залісся Москалькова і сходу заряджає меседж, що в неї немає мандату говорити чи приймати рішення по обміну. При цьому в Мінську Гризлов постійно повторює те саме. Немає мандату. Говорити можна, але вони не приймають рішення і не мають мандату.
    Її група постійно відправляє запити до Москви про обмін - 26 листів, нот і інших документів відправлено уже з початку року! МИ сигналізуємо, що у нас сидять і готові для обміну російські громадяни - заберіть їх в обмін на наших політв'язнів. Там тиша і нікому вони не потрібні. Росія завжди кидає своїх. Як залишає в землях Донбасу своїх солдат, тому що іхтамнєт, так і з своїми громадянами в тюрмах інших країн.

Цікавий момент. При всіх обмінах ми ні разу не віддали злочинця. Якщо він порушив закон, приймав участь у збройному конфлікті, не дай Бог когось вбив - він ніколи не піде на обмін, буде сидіти весь термін свого покарання. Президент за 5 років зробив тільки одне виключення: помилував жінку і дитину, яка народилась вже в в'язниці. Жінка закладала фугас (не уточнила Ірина що саме) і сама ж підірвалась, при цьому залишилась без рук і частин ніг. Якось у в'язниці завагітніла і народила ж там. Тому повного інваліда, і щоб маленька дитина не була відлучена до дитячого притулку - Порошенко помилував. Дозволив обміняти на нашого хлопця з полону.

Після стендапу пішли запитання. Головним і найвдалішим було про президентство в 2024 році. Такі думки давно ходять в кулуарах і про це не раз писалось в різних місцях Фб. Але Ірина як фортеця не піддавалась. Розказала, що вона не "владна", а "амбітна", і що вона буде приймати участь в праймеріз - там все буде вирішено.
    Але! Півгодини тому вона ж сама розповідала як розвалила в юнацтві комсомол в інституті, коли вийшла з нього. Що вона до сих пір позафракційна - не входить до будь-якої партії. Тому питання, може тут відповість :))
    Тоді, щоб прийняти участь у праймеріз вам прийдеться вступити в партію. Я то здогадуюсь, але яку саме?

І на останок. Ірина Геращенко озвучила як вона бачить інтеграцію ОРДіЛО після звільнення від окупації. Всі громадяни мають пройти перевірку на відношення до самопроголошених республік. Вона признає і підтримує амністію, але вона не має торкнутись бойовиків чи злочинців. Амністію можуть отримати тільки у таких випадках: обов'язковим публічним признанням своєї вини; підпис згоди, що більше ніколи не порушить закон (я так зрозумів як при умовному терміні покарання); і головне - зобов'язується виплачувати репарації за окупацію частини території України. Тобто, усі люди, які були прибічниками ДНР/ЛНР, але не скоїли тяжких злочинів проти України будуть утримуватись (на термін, визначений судом) в спеціальних "колоніях", в яких будуть відпрацьовувати на господарських чи інших роботах ті репарації. Термін такого утримання може складати до 8 років в залежності від тяжкості провини.

Підсумок.
    Дуже пряма і відверта зустріч. Мені симпатизують її погляди і переконання. Я задоволений її роботою як в Верховній Раді, так і в ТКГ. Я буду підтримувати Ірину і далі, на майбутніх праймеріз і виборах, якщо не назріє ще кращій кандидат на главу держави.

16. Lanktocha

Якась суміш кефіру з оселедцем, звідки інформація, що "космонавт" Черновецький не в Ізраїлі, а саме в Грузії?
    Від відповідей на незручні запитання ( як про незнищену колону Гіркіна )крутитесь як вуж на гарячій сковорідці і не тільки ви, таке саме на політичних ток-шоу від всяких Паліїв, Цибульків, Реведжуків...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Про колону немає кому пояснювати. Це все одно, що розмовляти з дятлом. Того ніколи голова не болить. У нього одне в голові довбати , а не думати.
    А про Черновецького тримайте від Гордона. Решта можна найти у ВіКі

Черновецький: Шкода, що я не можу відвідувати Грузію

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)