Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, не богохульствуйте. Пусть Порошенко победит, а ваш Гриценко продолжит фотографироваться с близкими родственниками коррупционеров. Типа, он их выводит на чистую воду так. :))):haha:

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А чом Ви не згадуєте, що поряд з Порошенком фотографувався якийсь там злодій в законі, на якого колись Луценко вказував?
    А на тому єдиному фото, яке Ви всі підняли на щит, ясно видно, що не Гриценко фотографується з кимось там, а той молодий чоловік витягнув руку, коли став попереду Гриценка і зробив селфі.
    Це - все, що Ви зараз мусолите.
    Десь на вулиці зроблено фото. Якби було фото, де Гриценко сидить за столом з корупціонерами чи обнимається, сидячи на дивані, була б інша розмова. Гриценко ходить без охорони. Будь-хто може підскочити з мобілкою і клацнути себе з ним.

3. Що знову тут копіпастити як син Гриценко фотографується Шевченко.. Хто такий син Гриценко чи самі пошукаєте на іншій гілці Порошенко-2?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть у наведеній мною статті сказано, пілоти бойової авіації неодноразово бачили колону Гіркіна, повідомляли про її рух, просили додзвіл на її знищення, почули "Не провокуйте!", "У нас мир, нехай ворог сам здається". У знанні чи незнанні опонента нема чого звинувачувати, це не мої роздуми, а факт.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

6. Lanktocha

Не зі всім погоджусь на відео. На Чернігівщині великий відсоток набирає Ляшко, колись набирали комуняги, політичні смаки критикувати не буду, та і декілька людей - це не вся область.
    Томос - річ потрібна, ніякого розколу і війни, як прогнозував Червоненко нема, але піару навколо нього забагато.

7. Тут трішки про Дебальцево і не тіки:

БАЧИТИ, ЯК ПОРОШЕНКО ЗАЗНАЄ ПОРАЗКИ, І ЦЕ ПРОСТО ФАКТ – ВОЛКЕР
    by JOHN SMITH

Джон Сміт

Волкер: Думаю, що між Порошенком і Путіним існує особиста ворожнеча.

“Я думаю, що це правда. По суті, це не лише правда, а і те, про що Росія сама говорила, що вона хоче бачити, як Порошенко зазнає поразки, і це просто факт. Я думаю, що існує особиста ворожнеча між президентом Путіним і президентом Порошенком”, – заявив Волкер.

Звісно, є ця особиста ворожнеча. Природа цієї ворожнечі в поразці Путіна перед Порошенко на переговорах у Мінську. Це описав президент Франції Олланд у своїх мемуарах. Путін настільки вертівся як вуж на сковородці, брехав і нахабно себе поводив, що навіть, зазвичай спокійна, Меркель прямо йому пригрозила дипломатичною ізоляцією.

А чому так сталося? Чому Путін вертівся?
    Та тому, що Порох виявився сильнішим за нього як особистість. Він не піддався на погрози, на “російський наскок” (Путін при всіх заявив: “ваши войска окружены, сопротивление бесполезно” – чим навіть в якийсь момент вибив із сідла присутніх, та “я раздавлю вашу армию”). Порошенко ж не піддався і навпаки повів наступ на Путіна – що “я тобі цього не дозволю” (с).

Порошенко з Путіним постійно підвищували голос один на одного. Російський президент був так рознервувався, що став погрожувати остаточно розчавити військо свого візаві. Це виказало, що російські війська на Сході України є. Путін спохопився та взяв себе в руки».

“Порошенко невідступно боронив суверенітет своєї країни, тоді як Путін домагався автономії для повсталих провінцій і хотів відтягти припинення вогню ще на три тижні. Він був настільки негнучким, що заперечував свій прямий зв’язок із ватажками сепаратистів, казав, ніби не може за них вирішувати, вимагав, щоб із ними проконсультувалися», — читаємо в спогадах.

І план Путіна на переговори провалився. А іншого плану в нього не було. Як у Пороха: план А, план Б і ще план В і Г.

З наскоку федералізація не вийшла і довелося Путіну обговорювати повістку запропоновану Порошенко. Тому Путін почав тягнути час в надії на “кател с 8 тис украми”, виходити радитись, пішов спати, чим остаточно і поховав свою позицію в очах посередників. І Порох вигриз перемогу в тій ситуації.

Ця поразка чисто міжособистісна. Один чоловік виявився сильнішим за іншого. І це з великою обідкою сприймається Путіним – мілким мужчинкою з комплексом маленького зросту, якому пропаганда за 20 років зліпила образ мачо верхом на коні і він сам в цей образ повірив. І несподівано програв якомусь шоколаднику.

А інші поразки лиш знову і знову давали під дих карлику – безвіз раніше, ніж у РФ, Асоціація, не зважаючи на мутки з референдумом в Нідерландах, нарешті Томос, та і взагалі харизма Пороха на нашому просторі, коли він як чоловік набагато яскравіший за Путіна, активніший, красномовніший. Ще й має достатню особисту вагу і ізолював президента РФ на міжнародній арені.

Усе це – предмет особистої неприязні Путіна до Порошенко. І це на міжнародній арені уже всі помітилі. Гиги.

Джерело

8. Good man

Good man Обычный человек

Да, да, верьте в эти сказки.

9. Гопник в майке... Пустомеля...
    Красноречивые отзывы на видео, размещённое Сашей Соколовским.

View: https://www.facebook.com/sokolovsky.inform/videos/2204536769609998/

Олександр Верголяс:
    Толком не закончил ни одной фразы и молол всё подряд...

Юрий Ходченко:
    И этот олигофрен ещё Кличка в своём парашном квартале высмеивает. Да Кличко гений в сравнении с ним.

Дмитрий Живило:
    Просто не понимаю его в этой роли.
    Как о спикере могу сказать уверенно - за столько лет на сцене можно бы уже было подтянуться хоть немного.
    Речь переполнена междометиями и междусмыслиями.

Елена Черемисина:
    У Зе задание пролезть, сделать умный вид. Но умный вид - не его роль. Это полный ноль...

А ему не надо быть компетентным. Это по факту зицпредседатель или ручной Медведев Коломойского.

Пахло Янович:
    Нифуя я нє пойняв. набор слов. все слова пойняв, смісл - нет.

Елена Лобач:
    Собственно, я не вижу большой разницы между этим кандидатом и януковичем. Такой же ведомый завгар.

Александр Перуцкий:
    Мда. Я разочарован... Вы бы взяли его директором хоть маленькой компании? Уверен, что нет.

Zoya Kazanzhy:
    Это не кандидат, это - амбец. Он же тупой. Феерически тупой.

Илья Дирин:
    Ха! "Если от нас отвернутся те, кто торгует помидорами на рынке, то мы потеряем хоть какую-то поддержку" - он случайно правду сказал про свой реальный рейтинг?

Oleksandr Danylenko:
    Нема слів. І це ж мабуть із найкращого. А тепер уявіть, що цей фрагментований потік свідомості на рідній російський, йому доведеться (дуже сподіваюсь що ні) озвучувати українською.

Сергей Марченко:
    Грустное зрелище, если честно. Вот все эти груши, которые трусятся, помидоры на рынке, министерство ИТ, рубание шашкой – где там смысл? Какая его позиция? За все хорошее против всего плохого? Вам он говорит, что надо защищать капитал. Учителям – что надо у капитала взять денег и дать им ЗП 4000 долларов. Я не верю в его слова.

Олег Каберник:
    Если перефразировать одно известное выражение-"...к то был на встрече бизнеса с Зеленским-тот в цирке не смеется!")))

Vladislaf Prra:
    Каким же надо быть ничтожеством, каким клиническим идиотом, чтобы всеръёз рассматривать этого клоуна Президентом. Я отказываюсь в это верить...(

Роман Доник:
    Перед встречей с бизнесменами, Зеленского готовили консультанты. Как правило, это напихивание ключевой информации "по верхам". Ну чтоб типа в теме был. Они ему дали правильную цифру в 6% налога. Только она правильная для той страны, из которой они приехали. 6% платят в РФ.

Helgi Sharp:
    Вчора Зеленський зустрівся з представниками бізнес-асоціацій.
    Людина, яка була присутня на цій зустрічі, розповіла, що більшого сюра в житті ще не бачила.
    Починаючи з піжамної маєчки, в якій цей "нєдоросль" прийшов на зустріч (це виглядало не як стиль Сasual, а як бидлячество і суцільна неповага до співрозмовників), і закінчуючи його повним зеро в економічних питаннях. Він зміг лише видати на-гора декілька фраз про те, що не згоден зі своїм серіальним Голобородько, після чого його весь час перебивали (щоб зайвого не сказав) Данилюк та Абромавічус. А сам Зє-Лєнін встиг лише ляпнути про те, що (зуб даю!) необхідно запровадити цензуру в ЗМІ, бо бенеді-журналісти почали занадто ображати зоряного хлопчика.
    Ще там для меблів сидів переляканий Лещенко, якого навіть в команду 95-го кварталу поки не взяли - кому потрібні шакали, які весь час бігають від одного хозяїна до іншого?

Коротше, з цього коміка президент як з лайна куля, а єдине, що він зможе зробити на посту Президента, так це збільшити вартість квитків на свої корпоративи. Голобородько хоть про країну думав, а гасло цього кандидата: "Я вам нічєво нє должєн!" Воно нам треба?

- Страшно. Никогда не боялся клоунов, теперь боюсь...

Іван Виговський:
    Не знаю як у вас, а в мене складається враження, що:
    - БабЙулю підтримують одні нероби, ледарі й п'яниці: від її електорату тільки й чутно - дай, дай, дай;
    - Вазеліна підтримують якісь недороблені випускники ПТУ, технікумів і навіть ВУЗів, які так і не навчились самостійно заробляти, а живуть на гроші батьків. Ну ще часом на мітинг за пару сотень сходять, чи когось обдурять. Вобшем приколісти-прорахуйчики;
    - Ригів підтримують колишні чиновники - ну цим пофуй кого підтримувати, аби до корита;
    - Пороха підтримують, ті хто реально працює і платить податки, бо вони нарешті побачили куди йдуть ті податки;

У мене питання до перших трьох категорій: а за який хєр ви будете жити, якщо порохоботи (яких ви грозитесь вбивати, вішати, розкуркулювати) просто плюнуть на все і перестануть платити податки, або більше того просто поїдуть звідси.
    Для того щоби ви почали їсти одне одного, нам достатньо всього місяць вам і вашим призідєнтам не заплатити податки.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дитячий лепет. Які ви примітивні, порохоботи, тьху). Де ж він переміг Путіна?
    Україна стікає кров"ю, кінця війни не видно, ждемо, коли може Путін здохне, втратили порти, а цей переможець в лапках бореться за владу та за схеми.

11. - «Хто завгодно, тільки не Порох». Кантата. Виконує зведений хор московських вошей і українських гнид

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Ви дістали своїм примітивізмом, що один кандидат антипутінський, хоч кандидатуру узгоджував Фірташ, ймовірно і без Пуйла не обійшлося.
    Так само, як зробити рекламу, що тільки "Галка" хороша кава - інші сурогат, тільки "Садочок" хороший сік - інші розбавлений сурогат, тільки "Живинка" - справжній і безальтернативний йогурт... Хтось повірить, а чому маємо вірити, що єдиний безальтернативний Порошенко?

13. Nerto

Nerto Well-Known Member

Один из лидеров Нацкорпуса значится в базе «Миротворца» с 2016 года

Організація Нацкорпус нещодавно виникла, а вже розкладена агентурою і корупцією, зараз вона щосили шкодить Україні і намагається зірвати вибори. Люди Авакова плідно співпрацюють з набридлими ще з радянських часів гебістськими пиками.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щось трохи запізно спохватилися. Чому не взялися за Авакова тоді, коли йому Саакашвілі на якійсь нараді прямо у вічі казав, що той - бандит? А Аваков у відповідь лише щось пробебекав. Чому Авакова не звільнили, коли його люди під Верховною Радою ставили на коліна бійців, що повернулися з Донбасу? Чому зам"яли справу з рюкзаками його сина, хоча мали відеодокази, що той просаджує чималі суми в карти?

А зараз вирішили взятися за Авакова?

Я ніколи не був у захваті від Авакова, але його потрібно було усувати з посади значно раніше, а не тоді, коли смажений півень наблизився до певної дупи.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Mason Lemberg

Улюбленим штампом опонентів Порошенка є те, що нічого не міняється, нема реформ і тому деякі з них готові вибрати навіть клоуна в надії на світле майбутнє.

І поки вчора таваріщ Бенін розказував бізнесу про світле комуністичне майбутнє і про аспекти російської системи оподаткування під мовчазне кивання гривами самого бізнесу, Порох інспектував будівництво станцій метро в Києві. Дві станції метро вартістю 6 млрд. грн. планується відкрити в 2021, одну станцію метро вже побудовано і здано в Харкові в 2016 році, активно йде будівництво метро в Дніпрі.
    І це все під час війни.

І це все завдяки децентралізації, ефект від якої вперто не хочуть зауважувати опоненти Порошенка.

Бо ж децентралізація – одна з найуспішніших реформ влади.
    Наприклад, з 2016 по 2019 рік доходи бюджетів обласних центрів зросли майже в 2 рази, тобто на 88%. А в деяких містах бюджети зросли значно більше, наприклад, в Івано-Франківську в 2,5 рази, що показано на карті.
    При цьому долар був стабільним, інфляція була значно меншою, ніяк тут не придумаєш в чому ж тут зрада.
    І саме завдяки децентралізації місцева влада, там де вона на своєму місці, будує дороги, садочки, школи, лікарні і ті ж станції метро.

Примітно, що навіть конкуренти Порошенка з цього приводу мовчать, бо їм нічого сказати, нічого заперечити в цьому його однозначному досягненні.

І тільки люди, які бачать зміни завдяки реформам (вони є, вони очевидні) ніяк не можуть зв'язати реформи і побачені зміни. Це не з неба впало, це зроблено у воюючій країні

Дуже небезпечна така модель поведінки населення. Згубна, зважаючи на те, яку єресь несуть конкуренти Порошенка, які навіть слова в речення не можуть сформувати, а не те, щоб щось робити.

FB_IMG_1553073868902.jpg

FB_IMG_1553073873723.jpg

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)