Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну от, вже "Статуси україномовних українців" не актуальні? ;)
    Для чого? о_О

2. manur

manur Well-Known Member

Аби впевнитися, що моя подача є цілком ОБ"єктивною!!!

3. ІгорМ

2. Ви занадто самовпевнені і дуже помиляєтесь. Кожна подача є суб"єктивною :)
    1. Для чого воно мені?

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вот полюбили і був тут рейтинговим політиком Чорновіл, хоч сам із Черкащини, всі українські націоналісти - зачинатель, чи не вперше вжив слова "жид" і "москаль" - Тарас Шевченко - не галичанин, брати Міхновські, Симон Петлюра, Донцов - Схід України, чому зразу Фаріон? Писали патріотичні праці Грушевський, Франко, Драгаманов - вони набагато менш радикальні східноукраїнських націоналістів.
    І по темі - вважають найбільшпроукраїнським і патріотичним президентом Ющенка - він родом із Сумщини.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Треба би було ще одного кандитада вписати...
    Насіров збирається у президенти

Вони, блін, здіваюця чи шо? І цей, хронічно присмерті, у рудій ковдрі, і він хоче поруліть?
    Вже зла не хватає...

6. ІгорМ

Цікаво, чи слуга народу Зєлєнскій буде балотуватися :scratch_one-s_head:

зі
    і шось Вакарчук мовчить. Я аж переживати почав...

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це з тосту "аби здоров'є - все інше купимо"))
    Оклигав після суду - тепер далі по плану. Тільки хто за це азербайджанське убозто голосувати буде, от мені цікаво?Він, може, думає - раз Рабінович пикою торгує на екранах, то йому теж нічого?
    Це анекдот якийсь.

9. Lanktocha

Таке враження, що порохотяги розкручують вигідних для себе кандидатів, яких легко перемогти, як Пуйло - Жирік чи Собчак не були і не могли бути конкурентами.

10. ІгорМ

На майбутніх президентських виборах може бути абсолютно несподіваний переможець. .

Шось тотой Рибачук свистить.
    Якщо президентом міг бути і балабол, і директор заводу, і бджоляр, і злодій, і кондитер, то ним запросто може бути і співак. Он, в Штатах президентом був взагалі саксофоніст :)
    Шо нє?

зі
    Безсмертний: Якщо я балотуватимусь у президенти, я переможу

РОМАН БЕЗСМЕРТНИЙ | 16+

View: https://youtu.be/ptHMnQ5I7xI

Останнє редагування: 17 тра 2018
  11. Capitoshechka

А до нього ще і актор був президентом. І актор цей був далеко не найкращий...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Може Вакарчук і не найгірший кандидат, але є у радянській кінокласиці вираз: "Меня терзают смутньіе сомнения...", ще не 100% гарантія, що він буде балатуватись, Іван Вакарчук - був одним із кращих ректорів ЛНУ, надіюсь фраза "Природа на дітях відпочиває" тут недоречна, кажете Вакарчук "Нове обличчя " і незалежна особистість, але є і немало підтрерджень, що це людина олігарха Пінчука, вигідно Порошенку показати, що раз він олігарх, то подивіться і "нові обличчя" Вакарчук і Зеленський - люди олігархів Пінчука та Коломойші. Наскільки знаю, Вакарчук достроково склав депутатський мандат, бо "забагато у цій справі бруду" - посада президента ще складніша, він критикував вже вбитого Олександра Музичка ( Сашка Білого ), що обурило деяких націоналістів, "Не твоя війна..." для воюючої країни - сумніви, сумніви, сумніви...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене навіть сумніву нема. Вакарчук просто не потягне, навіть якби хотів. Але його штовхають, бо він може відібрати голоси від Пороха, чого ніхто з кандидитів суттєво не зможе.

Є ще така фраза, досить дурнувата: аво Рейган був артистом. То коли логіка відсутня...

14. Lanktocha

А ще Клінтон - саксофоніст, Гавел - драматург, Шварцнегр - актор, каскадер...
    Як багато людей розчарувались у Кличку - був талановитий боксер, а політик - клоун.
    Що у Порошенка відбирати голоси, за деякими даними, він може не вийти навіть у ІІ тур, ймовірно, що не буде єдиного кандидати, та будуть балатуватись окремо, Бойко, таки Габіновічь, Королевська, Вілкул... не буде єдиного кандидата, якщо один в одного відберуть голоси, на ІІ тур не будуть претендувати.
    Я хіба, точно оприділився, не підтримаю Тимошенко, Порошенка, представників гОпо.блоку та колишніх ПРдунів, а так ще достеменно не відомо, хто буде балатуватись і хто як себе проявить у найближчий час.

15. Capitoshechka

Якби Вам так по голові клепали - невідомо яким би клоуном Ви стали б )))

16. ІгорМ

Вибори і компромат: чи потоплять "плівки Онищенка" Порошенка?

17. Lanktocha

Може тому для всіх має бути своє місце, недоречна логіка, що це хороший хлопець, доручимо йому проектувати літаки, хоч технічної освіти, ніякої підготовки немає.
    Так і для Кличка - боксерська карєра далася взнаки. Не дуже проявився у політиці колишня футбольна зірка Шева. Вакарчука порівнювати з ними недоречно, але і в його можливостях сумніваюсь.
    Дуже ймовірно, що Порошеенко повторить долю Ющенка і не вийде у ІІ тур, особисто я за нього голосувати не хочу, складно пробачити та забути його обман перед достроковими виборами, кажуть, якщо людина підвела один раз, зможе підвести удруге і утретє.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. ІгорМ

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Приєднюйте до компанії:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)