Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені також здається, що Коломойський не має кондитерських фабрик у Росії.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. ІгорМ

Навіть більше:

губернатор Коломойский назвал Путина шизофреником 03.03.2014

а Пуйло кинув какашку назад
    Путин назвал Коломойского прохвостом и проходимцем

4. Бачу, ви читаєте тільки те, що хочете чути. Після вимушеного переізду Коломойського з Швейцарії до Ізраїлю, де вже стало небезпечно перебувати, бо могли видати Україні, він різко змінив риторику і пішов на зближення з росією.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ага. А ще Коломойський вихрестився у Московському патріархаті і висповідався у гріхах у самого Гундяєва.

• Смішно Смішно x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

До якого примітивізму доходять порохоботи, всі хто не підтримує владу - кремлівські агенти.
    Не ідеальний Коломойша, але православних терористів, ряжених козачків, кадировських абреків - на Дніпропетровщину не пустив, а тепер передумав?
    Хтось зауважував як живуть польські пенсіонери, можуть разом із нашими їхати у громадському транспорті, ті приїхали із грошима на відпочинок, екскурсії і цікаво провести час, наші пенсіонери їдуть на ринок, торгуватися і вибирати що подешевше, нехай тішуться, що перед виборами на пару місяців щось добавили, на ще таке ще 5 років чекати, якщо ще раз вибори. Як колись казав Азіров "На кефир хватит".

• Подобається Подобається x 1
  7. ІгорМ

8. ІгорМ

9. Lanktocha

Щодо відео, я писав не раз, не підтримую жодного з цих кандидатів, якщо ІІ тур між ними 2 краще бути противсіхом.- зацикленим порохоботам, що я категорично проти Порошенка, не тільки проти нього, є кандидати, за яких не намірений голосувати.

10. Helgi Sharp:
    Почну з поганого.
    Селфі з Президентом у мене немає - молоді і завзяті порохоботи виявилися спритнішими старого Шарпа.
    Тепер про хороше.
    На Михайлівську площу приїхав на метро, спеціально купленому для цієї мети Гарантом.
    Було чудово.
    Коли слухав Пороха, ще раз переконався, що з Президентом нам страшенно пощастило.
    За 5 років він зробив не все, що хотів і не все, що обіцяв.
    Але все, що міг.
    Зробив все, що йому дозволили обставини. А вони часто були до нього безжальні.
    Багатьом він не подобається.
    Не подобається тим, хто хоче всього і відразу.
    Не подобається тим, хто після Майдану планував жити революційними заслугами, а охлократією замінити Закон.
    Ще він багатьох дратує.
    Тому, що не бідний, що не недорікуватий, прекрасно освічений і впевнений в собі.
    Тому що давно вже став європейцем в повному розумінні цього слова і намагається вести за собою в Європу тих, хто цього хоче і тих, хто цього гідний.
    Бісить він малоросів, тому що Українці поділяють його прагнення, його погляди і його програму:
    - Приєднання до НАТО;
    - Подача заявки на вступ до Євросоюзу;
    - Створення потужного і самодостатнього військово-промислового комплексу;
    - Успішне завершення децентралізації, медичної та судової реформ;
    - Боротьба з корупцією;
    - Боротьба з бідністю.
    Якщо ці амбітні плани команда Порошенко реалізує в період другої каденції, точка неповернення буде пройдена. І в 2024-му обирайте хоч Зеленського, хоч Вакарчука, хоч Олю Полякову - Україна вже не поверне назад.
    А поки рано.
    Рано в тому числі і тому, що програми інших 38-ми кандидатів дуже прості:
    1 - аби не Порошенко;
    2 - аби не Порошенко;
    ...
    38 - аби не Порошенко.
    З такими "планами" путін з'їсть їх на сніданок і закусить цукеркою "Рошен".

І останнє. Я стояв недалеко від меленькой групи (10-12 осіб) "незадоволених", які в кожну паузу починали кричати "Ганьба!" і трясти ріденьким плакатиком. У нас в країні справжня демократія, і я засуджую тих людей, які намагалися вирвати цей плакатик у них з рук. Але цей "острівець обурення" знімали на телефони і камери вчетверо більше людей, ніж було там самих "протестуючих". Ось вам і картинка на росТВ і наших зрадоканалах. Які навряд чи розкажуть, наскільки фантастичною була сьогодні атмосфера на Михайлівській площі. Просто треба звикнути: коли орли мовчать, базікають папуги.
    * * *
    Мене часто запитують: «За що ми боремося?». Можу відповісти: «Перестаньмо битися - тоді зрозумієте.»
    Уїнстон Черчілль був не дурень, раз я кожен раз повторюю цю його фразу.) Поборемо!

11. Lanktocha

Вже в який раз питаю, децентралізація і без.віз буде у ІІ каденції "на біс"?
    Вже переконалмися, як Кучма повторив досягнення при першій каденції.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та ясно.

13. Татьяна Худякова

Сначала мы попытались подняться на фуникулёре, но там плотно табунились автобусы из Волновахи, и поэтому пришлось драть на гору пешком.
    За бюджетный кошт, конечно. Но пешком. Я бы даже свой кошт заплатила, чтоб меня туда донесли, но все эти коррупционеры, барыги и прихлебатели попрятались нафик как на зло.

Потом пришлось изрядно помотаться вокруг площади в поисках, как бы пройти в заветное порохоботское логово. В обитель зла. Где они, т.е. мы, зажравшиеся за бюджетный кошт упыри, затеяли свой сходняк с блекджеком и падшими женщинами. За бюджетный кошт, конечно.

Потом я сфоткалась с моей подписчицей, и дико извиняюсь, что на фотке у меня пурпурное литцо и язык на плече, пёхом в горку и почти бегом – я слишком стар для всего этого дерьма. Даже за бюджетный кошт.
    Потом я смотрела на пляшущие спины Козак Систем и скромно приплясывала тоже. Плясать нескромно за бюджетный кошт я пока не готова.

Ещё потом мы видели Мустафу Джемилева, Ирину Геращенко, Витальку Кличка (о_господи_какой_он_огромный…) и ещё много всяких интересных людей, а перед сценой плескалось море тех самых, из Волновахи которые и за бюджетный кошт.

А потом я пожала руку Пороху и пожелала ему перемоги.
    И Марине тоже.
    И знаете что?
    Пока не было в стране Пороха, бюджетный кошт составлял 108 133 гривны 65 копеек, на всю страну. И если сейчас хватает и на автобусы из Волновахи, и на повысить зарплаты в армии, и на монетизацию, и на ещё хренову гору всякого, если Х*йло в Кремле визжит как сучка, а весь мир узнал, что Украина – это не Россия, то значит идите вы в жопу, зрадоёбы.
    За свой счет идите.
    Впрочем, вы уже там, а значит, просто оставайтесь на месте
    С Президентом нам чертовски повезло (фото)

14. iso

iso Well-Known Member

За логікою Миха і ще декого,
    Коломойський ворог Путіна
    Порошенко ворог Путіна
    Звідси Порошенко друг Коломойського:)

15. ІгорМ

Ну, може не аж друг, але ситуативний партнер однозначно.
    Зараз Петя зверху. Хто зна, хто буде зверху через місяць? І хто через місяць буде в кого в опалі, і хто буде на касі в ПБ сидіти? ;)

Це ж бариги.

16. Цікаво, чим людина думала, коли це писала. Одне що ясно, в неі пам'ять рибки гуппі.

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2220525394931970/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)