Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

коли потік кран, чи згоріла купа листя, - це не робота президента,
    коли згоріло кілька гектарів - тут вже зобов'язана відреагувати місцева влада,
    а коли горять тисячі гектарів по всій країні - це вже є проблемою центральної влади, частиною якої є президент
    ---------------------------------------
    тепер дивимося - а хто в нас президент останні п'ять років?
    а хто в місцевій владі?
    ---------------------------------------
    наразі ситуація така, що ніхто з кандидатів не звертає увагу на екологічні питання,
    тому хто б не виграв - легітимність буде мінімальна, і протримається недовго

2. iso

iso Well-Known Member

Перш за все внесу ясність. Я звертався не до Вас персонально, а відреагував на розмірковування Хомяка. В особистих звертаннях я вживаю "Ви".
    І по-друге. Ви маєте право на свою думку, право її пропагувати і навіть навязувати. Але повинні поважати і погляди інших. Тим більше, ще невідомо, хто виявиться в перспективі правим. А щодо віку - я теж СРСР знаю не за легендами.

3. Тоді потрібно правильно висловлювати думку. Іван Хомяк тут не пише. Хочете писати йому безпосередньо, будь ласка, кандидат біолічних наук, викладач Житомирського університету має відповідну сторінку у фейсбуці, де викладає свою точку зору на різні речі. Підписуйтесь на нього і ставте йому запитання.
    Те, що я тут перепощую, часто співпадає з моіми поглядами, але хтось зумів це краще сформулювати. Тому плагіатом не займаюсь,а подаю в оригіналі. Якщо я це подав, а ви прореагували, значить ви звернулись до мене, якщо не було іншого посилу.
    Я не хочу виявитись правим, а потім бути вимушеним висилати дітей, внуків за кордон, а сам із сином йти партизанити, тому що хтось колись піддавсь на чиєсь улесливе словоблудство, сприйняв бажане за дійсне.
    В мене в роду це вже закладено, що називається, на генетичному рівні, а в дітей подавно.

4. iso

iso Well-Known Member

Не хочу.
    Ви ж не постите істину в останній інстанції. Яка не підлягає обговоренню.
    Я вже пояснив, що звертався не до Вас, а прореагував на думку Хомяка.

5. Коли у нас говориш на якихось лекціях чи зустрічах, що інформація, це зброя масового ураження, зазвичай аудиторія дивиться квадратними очима. "А що такого? Я ж не дурень, то подивися, сьо подивився..." А по факту інформаційне поле в Україні від 2014 року (а раніше - тим більш і ще більш) програмує не Україна.

Якось мені довелося тримати в руках аналіз інформаційних сплесків, коли лупили по керівництву ЗСУ. Це 2014-15 роки вибірка була. Співставлення різних інфоджерел, ключових тез і дат. Так от, хвиля про "генерали усіх зливають" траплялися чітко тоді, коли на фронті у нас було протилежне - реалізовувалися якісь операції, про які не треба було розповідати, важливі успішні для нас бої. Тобто, коли був реальний предметний позитив, а його валили через інформаційний простір. Були задіяні як інформаційні агенти впливу Росії, так і корисні дурні, яким в голову вкладалася програма дій. І вони діяли. Пікетували, блокували, вимагали. При чому кінцеві виконавці були не в курсі, звідки насправді прийшла вказівка, і яка насправді мета діскатєкі.

Що змінилося зараз? Нічого. Тільки суспільство окучується на інші дражливі теми. Механізм той же самий. Базовий хід - маніпулюй правдою і неправдою, пересмикуй і зміщуй акценти. Українці не звикли аналізувати причина-наслідок-комувигідно. Українці звикли сліпо довіряти тій інформації, що комфортно вкладається в особисту світоглядну матрицю.

Покажи зрадофілу тисячі збудованих кілометрів доріг і порівняй із кілометражем за минулі роки - не повірить. Ніколи. Бо це ламає шаблон нитика. І так в будь-якій темі.
    Чи могла держава якось ефектно протидіяти цьому? Ні.

Держава не мала і не має достатньої кількості майданчиків для поширення інформації. Суспільне самоусунулося, великі рейтингові канали неновинного профіля обстоюють інтерес власника, а не державницький. Власник торгуватиметься за інформаційне сприяння в обмін на щось. Торг, це апріорі потрапляння в залежність від власника "кнопки". А масовий глядач пригодований тупим контентом до конкретних "кнопок" і не бажає відмовлятися від інформаційного джанк-фуду. Це наше слабке місце і зараз його використовують на повну, щоб завалити країну нафіг.

І найголовніше, якби раптом цей стан речей хтось спробував змінити, істерика була б на весь світ. При чому її б влаштували громадські активісти, демократичні депутати, різноманітні Дуні Міятович і Трансперенсі... І нікого б з них не парило, що вони за деревами не бачать великого лісу в якому наготована армія вторгнення.

І інформаційного - теж.

Віталій Гайдукевич

6. Ці вибори покажуть куди ми рухаємося... в Європу чи назад в ссср

Павло Бондаренко
    Один мій товариш, з тих, кого називають "переселенцями" нещодавно сказав: якщо українці оберуть президентом Зеленського - зроблю все, аби виїхати з країни назавжди. "Не хочу жити з дурнями", - каже. Насправді висловився більш різко, але за це Фейсбук банить.

І це не хто-небудь, а успішний в минулому підприємець, який втратив на Донбасі все. Креативна енергійна розумна освічена людина. Вона покине країну назавжди.
    І скільки таких? Якось усе це нагадує знаменитий "пароплав філософів" - насправді їх було 2 пароплави лише з Петрограду. Не рахуючи "рейсів" з Одеси та потягів. Загалом було вислано квіт інтелігенції - професорів, всесвітньо відомих філософів, письменників, економістів, агрономів...

З Одеси до Константинополя було зокрема депортовано учня знаменитого академіка Павлова, фізіолога Бориса бабкіна, який пізніше став членом Лондонського королівського товариства.
    Зараз, 97 років по тому, ми можемо позбутися найактивнішої й найосвіченішої частини нації. Депортацій не буде - вони поїдуть самі. І їх буде не 200, не 300 і навіть не 3 тисячі. Айтішники, науковці, митці, підприємці, лікарі...

Тим, хто готовий голосувати за кіношного Голобородька вони й не потрібні - ці книжок не читають, їм давай телевізор з серіалом про "доброго і справедливого" президента та щоб "пивасик" в холодильнику.
    Вони, напевне, навіть зрадіють, як радів колись Ленін звістці про висилку інтелігенції, написавши, що від неї в нього навіть здоров`я покращилося.
    Ленін, як відомо, вважав інлегенцію "Гуаном нации".
    І значна частина "пересічних" з ним згодна. Від інтелігенції - усі біли - вважають "посполиті".

Сів ось, підрахував скільки серед моїх знаймих тимчасово переміщених осіб. Нарахував 28 осіб. Усі - з вищою освітою: лише професорів та докторів наук шестеро. І 9 з 10 - "порохоботи". Чомусь так - незважаючи на те, що ця війна забрала в них не лише бізнес, житло, майно, але й найцінніше - рукописи, бібліотеки, учнів.
    Якщо чесно - мені страшно. Бо усвідомлюю що саме може втратити Україна. Саму себе.
    Але вам аби пивасик та "Квартал-95", а за гривні чи рублі - то справа третя. Ви - люди маленькі. Еге ж, товаріщі? FB_IMG_1552785103955.jpg

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На чому грунтується моє «НІ» для # Порошенко на # вибори в # презідент'и України в 2019 році.

Шлях від "за" в 2014 до "НІ" в 2019 для Порошенка

View: https://youtu.be/fPdKErtOfoU

• Подобається Подобається x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

То який тут патріотизм, не такий президент - втікати, чим тоді це відрізняється від кримнашистів, що раз така революція, то просимось у РаССєюшку? Багато хто жив при совку, при янукоїдах - вижили. Для чого ліпити такі бздури?

9. ІгорМ

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Трохи оффтопу, не бійтеся, не дурні фотошопи.
    Нічого не нагадує?

11. ІгорМ

Отож-бо і воно...

Але може їхній новичок не такий, як наш Зє?

12. Основне питання
    Вибори без вибору.
    Моє основне питання далеко не філософське. Воно до чортиків практичне: як протистояти російським окупантам в умовах державної дезорганізації та протидії колабораціоністської влади. Маячня? Фантастика? Перебільшення? Якщо до влади прийдуть проросійські друзі Коломийського (БЮТ і Зе), то повномасштабна спроба окупації є вкрай ймовірною.
    Причина проста - антипорошенківький конгломерат створився через те, що не було змоги відновити старі правила гри. Стан економіки країни був таким, що красти потрібно було поскромніше - інакше країна просто розвалилася б і її шматки з радістю поглинули московіти. Ось і полилось лайно по трубах. Усі медіа контрольовані невдоволеними олігархами, усі їхні пригодовані партії та активісти стали активно підмахувати російській пропаганді заради шантажу і тиску на Порошенка. Наприклад, пам'ятаєте стрибання ляшківців при голосуванні бюджету? Ціна їхніх голосів це купа мільйонів державного замовлення на пожежні машини для партнера Ляшка. І так кожне голосування в парламенті - жертвувати призначенням чи замовленням за кожен голос. Однак, цього було мало, хотілося як за часів Кучми, коли президент був посередником великих крадіїв. Уся каденція Порошенка - це російська військова загроза на сході і крадії шантажисти в тилу. А тут вибори і усі захотіли повернути як було.
    Як було не вийде. Країна вже не витримає кучмівського дерибану. Де взяти гроші? В московітів. А за що вони їх дадуть? За обмеження незалежності (визнання Криму російським, право вето від Л/ДНР...). Що це спровокує? Повстання. При цьому, Московія намагатиметься через групи російських нацистів в Україні зробити його найбільш руйнуючим. А далі бурятські миротворці вийдуть на кордони ЄС від Балтії до Дунаю.
    Я перебільшую? Коли в 2007 році я заявив про російську агресію, мій давній приятель, який це зараз читає, казав так само, а вийшло по моєму...
    Тому, якщо зекоманда Коломойського отримає президентське крісло і парламентську більшість, раніше ніж Тимошенко спробує кинути партнерів, ми опинимося перед непростим вибором: повстати чи намагатися дочекатися наступних виборів, щоб не провокувати Московії на пряму агресію. До речі, не повстанемо ми, зімітують повстання аваківські ряжені.
    Для мене особисто в такому випадку три вибори: іміграція, тюрма або спробувати зупинити московських окупантів в умовах протидії колабораціоніської влади

Іван Хомяк

13. medwedo berlogsoni

14. medwedo berlogsoni

В нинішніх олігархів.

15. medwedo berlogsoni

Там на днях списочок із семи душ наводився. От до них і звертатися. Через прокуратуру. Можна не до семи, а до десяти. Порошенка трохи відтерли, але недалеко, може, і в десяці зачепився.

16. ІгорМ

Ви читали, де бере гроші мачуха гаранта?
    Так можна і Брежнєва вернути на престол :)))

Во, є в сусідній темі #6139

• Подобається Подобається x 1
  17. Так добра. Словаки проголосували проти проросійського курсу.

18. ІгорМ

Якщо Зє і справді під Коломойським, то його / тобто Зє/ смішно називати пропутінським. Бо всім відомі відносини Бені і Пуйла.
    Чи ні?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)