Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. FB_IMG_1552132510377.jpg FB_IMG_1552131775473.jpg

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та ось, ще раз прочитав.
    Це - від Т.Чорновола.

Якщо то все - брехня про зловживання, то навіщо Порошенко зняв з посади Гладковського?
    Розслідування про розкрадання в оборонці: Порошенко звільнив Гладковського
    Міг просто відсторонити на період розслідування. Це якщо ніякого розкрадання не було. Але ж звільнив. Отже, не "бігусо-каналізація", а таки правда. Не стане ж Порошенко наліво-направо розкидатися цінними кадрами!
    Тому мені більше до вподоби вислів. "Знає кішка, чиє м"ясо з"їла".
    А Тарас Чорновіл завжди виступає у ролі "баба Яга - проти". Чомусь завжди поливав Ющенка, Юлю зараз поливає, а "помаранчевого" Порошенка (із тієї ж когорти помаранчевих революціонерів) не чіпає. Може тому що Порошенко - також трошки і регіонал?

Мережа все пам"ятає.[​IMG]

ЗІ Причому обігрування прізвища ведучого на телебаченні Бігуса у негативному ключі не дуже личить такому видатному політику, як Т.Чорновіл.
    Навішування ярликів - це так по-ленінськи. Той також був мастак у цьому відношенні.

Останнє редагування: 9 бер 2019
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Доводить, як продавав Кучма, не продає Порошенко? Чи виключно вся найкраща зброя на війні?
    Украина завершила контракт на поставку танков в Тайланд: Авто новости от AUTO-Consulting - танк

4. - За яких обставин, ви, львів’янин, погодилися очолити виборчий штаб Януковича? Які аргументи були?

- Якби були фінансові, то я би не їздив 15 років на одному і тому самому автомобілі і не обмежував би себе в багатьох речах, і не шукав 5-6 робіт, щоб заробити собі елементарно на прожиття. Це називається - елементарна дурість і лінивство. Я мав колосальні претензії до Віктора Ющенка. Я згадував про те засідання, на якому було сказано "перейти к силовому варіанту". Людина, яка вела це засідання, мала на той момент, крім інших посад, посаду президента фонду "Соціальний захист". І це був Віктор Ющенко. Він взагалі не розумів, про що йдеться. Я до нього тепер вже маю менше всього претензій, але тоді, ви уявляєте, що це для мене було. І коли мені роблять закиди, що я опинився в партії вбивць мого батька, я кажу: "Ні. Я пішов проти людини, яку я на той момент вважав основним винуватцем вбивства мого батька". Я за принципом – "ворог мого ворога – мій друг". Я почав приглядатися до Януковича, а далі мене просто помітили і почали вести. Мене вів політтехнолог Грановський, а потім мною займалася Ганна Герман. Мене вели, і я купився.

- Що вам пропонували?

- Нічого. Мене запросили один раз поспілкуватися в кабінеті з першим. Я тоді сказав Януковичу, що мені цікаво з ним спілкуватися, але я не буду в його виборчій кампанії. Він відповів, що він мене і не запрошує. А потім мене підвели дуже вміло під історію в Івано-Франківську, яка була зрежисована, я думаю. А потім мене почали цькувати з другого боку. Сам факт, що я в той момент, коли розгорталася передвиборча кампанія Ющенка, сидів і 4 години спілкувався з Януковичем у його кабінеті, а в той момент кілька цікавих людей хотіли до прем’єра теж попасти. Коли я звідти вийшов – у них склалася певна думка, і вони почали робити під мене дуже багато чуток у Львові. Почалося цькування, пробували підпалити будинок. Для таких людей, як я, хронічних дисидентів у душі, немає простішого способу загнати кудись, як дуже жорстко йому розказувати – "туди не йди". Я не прорахував – я пішов. Я не хочу від цього відрікатися, як це роблять інші, хто працював на Януковича, – це була частина мого життя. Я за нього заплатив свою ціну, і кидати сьогодні вслід Януковичу камінь я не буду. Я розумію прекрасно, що я зіпсував своє власне життя, і політичної кар’єри в мене вже не буде.

Я розумію, що ніколи не відмиюся від членства в Партії регіонів

5. дбуде.дайте пояснення, що таке довгостроковий контракт, що таке штраф за зрив контракту?
    В разі відмови від виконання контракту, які були б штрафні санкції і звідкіля треба було взяти гроші на іх виплату.
    Прикріплю тут дещо.

Вкладення:

6. iso

iso Well-Known Member

Це Ви про що?

7. Volodymyr Ariev

Вихідні - хороший час почитати цікаві статті в європейських ЗМІ. Видання Euroactiv опублікувало матеріал під заголовком «Україну спокушає модель Трампа». Не знаю, чи протверезить це українських любителів популізму, але спробувати варто.
    Посилання на оригінал - в першому коментарі, а сама стаття в перекладі тут:

Україну спокушає модель Трампа

Майбутні президентські вибори в Україні відбуваються в дивні часи. Підйом нацистських партій а також зростаючий євроскептицизм все більш розчаровує людей та засмучує значною роботою, яка ще має бути зроблена для боротьби з корупцією і виведення країни з орбіти Кремля. Втомившись від невизначеності, яка розбурхувала нерви інвесторів, українці все частіше звертаються до кандидатів схожих за стилем Трампу, марно сподіваючись, що вони будуть панацеєю.

Президент і шоумен

Вибори, заплановані на 31 березня, вже мають бути одними з найбільш спірних в пострадянській історії України. Маючи рекордну кількість зареєстрованих кандидатів - 44 - мало хто наважиться передбачити результат. Проте очевидно, що найжорстокіша битва буде між популярним шоуменом Володимиром Зеленським, за якого зараз проголосувало б 19% виборців, та президентом Петро Порошенко - із 15,1%.
    Напередодні Нового року українці пережили дежавю. Зеленський звернувся до народу на головному телеканалі «1 + 1», підконтрольному відомому олігарху Ігорю Коломойському. 41-річний комік і уродженець невеликого міського міста Кривий Ріг, Зеленський і його команда, відома як «95-й Квартал», отримали загальнонаціональне визнання після того, як в середині 2000-х років випустили власну комедію на українському телебаченні. Порошенко виголосив свою власну промову одразу за Зеленським, привівши до розуміння порівняння з Помаранчевою революцією, коли телеканал «5 Канал», що належить Порошенку, транслював виступ президента Віктора Ющенка перед виступом Президента України Леоніда Кучми.

Невдоволення статусом-кво

Порошенко був обраний у 2014 році із платформою, яка мала б радикально реформувати інституції, додавши нового імпульсу економіці та боротьбі з корупційною установою. Незважаючи на те, що країна перебуває у найважчому періоді після здобуття незалежності та отримала похвали за кордоном за його ініціативи, внутрішня підтримка Порошенка - і, дійсно, для всього українського політичного апарату, включаючи парламент - протягом останніх років постійно знижується.
    Багато хто з українців вважає, що їхня країна все ще є типом "Дикого Заходу", в якому виникають, змінюються і зникають політичні союзи бізнесменів зі швидкістю світла, тепер шукають вихід з перетворення країни. В Україні, як і в інших країнах, коли зростає розчарування політичним істеблішментом, попит на радикальних і неприйнятних політиків виходить на нові максимуми.

Фактор Трампа

Кожен, хто спостерігає за українською та американською політикою, зможе провести паралелі між політичними кампаніями Зеленського та Дональда Трампа. Обидва чоловіки є політичними неофітами та аутсайдерами системи, які обіцяють у простих, дружніх до натовпу, термінах принести радикальну зміну та заохочують виборців підтримати їх у спосіб «приклеювання» до політичного істеблішменту. Обидва залишили свій відбиток на маленькому екрані - Трампу із «Учнем», Зеленський із «Слугою народу», в якому, за іронією долі, він грає вчителя, який випадково стає українським президентом. В обох випадках обидва вони були звинувачені в представництві інтересів тіньових грошових еліт, і обидва підтримували спірні ділові відносини з Росією.
    Неортодоксальна заявка Зеленського на президентство, можливо, стала несподіванкою для багатьох простих українців, але аналітики давно передбачали, появу такого «аутсайдера», кандидата в стилі Трампа.
    Кілька років тому, на хвилі ейфорії після Майдану в 2015 році, Порошенко запросив орієнтованого на реформи колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі очолити Одеську область. Хоча Саакашвілі вдалося досягти відчутних результатів навіть під час свого короткого перебування на посаді, його українська політична кар'єра різко пішла вниз. Саакашвілі відзначив у Києві звинувачення Порошенка та уряду; Генеральний прокурор України стверджував, що союзники Саакашвілі взяли гроші від російських олігархів, щоб дестабілізувати Україну, а сага закінчилася, коли колишній президент Грузії був позбавлений українського громадянства і погрожував стрибнути з даху в Києві. Хоча президентські амбіції Саакашвілі мали мало шансів на успіх, його політичні інстинкти допомогли йому зрозуміти зростаючу суспільну потребу України в тому, щоб аутсайдер «очистив болото».
    Для політичної еліти Києва коротка кампанія Саакашвілі послужила потужним попередженням про те, що наступні вибори будуть зосереджені на завоюванні «протестних» голосів. По суті, український політик, який враховує потребу громадськості у кандидаті в стилі Трампа, був лише питанням часу.

Україна Зеленського: неможлива мрія

У передмові до своєї політичної платформи Зеленський уявляє собі ідеалізовану Україну, де можна відкрити новий бізнес за годину і миттєво проголосувати в Інтернеті, одночасно обіцяючи законопроекти, які претендують на форми прямої демократії та надаючи можливості для імпічменту президента шляхом скасування по політичного імунітету. Хоча яскрава картина Зеленського дуже добре резонує з розчарованим місцевим електоратом і підсилює його ретельно оброблений образ аутсайдера - так само, як і багато обіцянок Трампа, які виявилися фіктивними - важко повірити, що ці обіцянки виправдаються.
    Незважаючи на те, що він є своєрідним господарем на каналі Коломойського «1+1», Зеленський заперечує будь-які посилання на це. Здається сумнівно, щонайменше, що трюк Зеленського на Новий рік був би можливий без безпосереднього схвалення Коломойського. Нещодавні розслідування радіо «Свобода» також виявили, що Зеленський і його бізнес-партнери - незважаючи на твердження Зеленського, - володіють трьома компаніями, зареєстрованими в Росії. У сукупності ці елементи роблять образ аутсайдера, якого Зелянський притримувався, дещо сумнівними.

За межами України

Багато українських виборців сподіваються, що переможець на виборах цієї весни зміцнить зовнішню політику країни. Зеленський наполягає на тому, що він прагне підтримати Україну в зусиллях по припиненню війни і поверненню тимчасово окупованих територій на Сході. Проте з його програми не зрозуміло, чи вважає він Крим окупованою територією, хоча нещодавно він обіцяв повернути землю і дистанціювати Україну від Росії перед членами радикального правого сектора під час свого візиту до Львова.
    Трамп пообіцяв швидко виправити торгові та дипломатичні проблеми Америки, запорука, що закінчилася катастрофою - довіра до керівництва США та дипломатії зараз набагато нижча, ніж коли він вступив на посаду. Аналогічним чином, сумнівно, що комік, як Зеленський, без дипломатичного досвіду, кваліфіковано та ефективно вирішить поточний стану справ на користь країні. Майбутнє відносин як із Заходом, так і з Росією загрожує проблемами. Хоча Зеленський підкреслює прагнення України приєднатися до НАТО, мало хто вірить, що члени альянсу готові прийняти націю, поки її конфлікт з Росією залишається настільки гострим.
    Ця реальність, однак, не заважає багатьом українцям підтримувати Зеленського, все ще довіряючи, що як тільки він візьме на себе президентський пост, він просуне радикальні зміни і розпочне реформи. Докази з Сполучених Штатів свідчать, на жаль, що будь-які надії України за моделлю Трампа, ймовірно, будуть розвінчені.

8. Lanktocha

9. Санкціі - це одне. Відмова від виконання контракту - це зовсім інше. Хто домагався введення санкцій?. Що б дав той десяток танків на фронті?

І, головне, ви не відповіли: Де взяти гроші на виплату штрафних санкцій? А це головне?

Останнє редагування: 9 бер 2019
  10. Lanktocha

Ще Обама колись сказав, що для чого Україна просить зброю, якщо своєї ой як багато продає.

11. Катерина Яресько
    Запитують з армії про події в Києві та Черкасах, їм це все дуже не подобається. Пояснила, що головна мета того збіговиська це хаос, тобто якщо армія почне реагувати, то для наших ворогів буде якнайкраще, тож треба дати працювати СБУ, поліції, прокуратурі. Коротше всіляко заспокоювала.
    У відповідь пролунало, що вони спокійні, будуть виконувати свою роботу й водночас уважно спостерігати, що тут у нас робиться.
    Дуже напружені там, до них вся ця гидота долітає, на жаль, а на нулях це сприймати важко й огидно.
    Пообіцяла, що все буде добре, і ми впораємося.
    От тепер не підведіть мене.

12. Татьяна Худякова

Вы всё поймёте поймёте потом.
    Когда откроете кран, а там не будет воды.
    Простой, обычной воды.
    И не будет того, кто починит эту воду.
    А когда выйдете в магазин за хлебушком, бородатытый уёбок вам покажет дулом автомата в сторону дома. Пиздуй обратно, хлебушек вчера.
    Вы только потом поймёте, что сказать вслух, на улице, в магазине-это не то, чтобы много. Это важно.
    Этого не видишь, пока тебя не грохнут за "сказать вслух".
    Вы не сразу поймёте, что менты вас не защитят.
    Сначала вы побежите к ним, как к константе, как к спасательному кругу.
    А потом вы будете прятать голову в локти и сворачиваться бубликом на асфальте.
    И приползя домой, с разбитым черепом и синими рёбрами, вы подумаете, что это апофеоз, что это не может пройти безнаказанно, что им отомстят.
    Нет. Им не отомстят. Они в домике.
    А вы- нет.
    У вас нет воды, вам некуда посрать, деньги кончились вчера, а сосед пишет на вас донос, потому что у вас квартиры отлично объединяются снесением перегородки.
    Что?
    Да, у меня шиза, ПТСР и такогонеможетбыть.
    Есть работа, есть банкомат, есть ДримТаун, в интернетике много смешных уёбков, которые пишут о смешной такой политике.
    А ты- продуманный чувак, у тебя депозит, карьера и чётенькое завтра.
    А они пиздец смешные. Порох этот, Зеленский, Тимошенко, Путин нападёт, чистая ржака.
    Мне дико хочется пнуть ботиком ваше обосранное туловище, упавшее от гаубицы в соседнем дворе.
    Дико.
    И только одно бентежить.
    Я обосрусь и упаду рядом с вами.
    А я больше не хочу.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

«Порошенко настільки панічно боїться втратити владу, що взяв під контроль не тільки ЦВК, а й окружні виборчі комісії по всій країні»

Для того, щоб кількість підконтрольних йому людей в ОВК було максимальним, він цинічно використовує технічних кандидатів, які не тільки вводять виборців в оману своєю присутністю у виборчих бюлетенях, а й несамовито нападають на всіх нових кандидатів, які несуть загрозу цієї влади.

Вчора ЦВК розподілила керівні посади в ОВК, що належали п'яти кандидатам, вирішили зняти свої кандидатури з виборів.

Ми бачимо дуже цікаві результати цього розподілу: Петро Порошенко отримав 12 членів, Володимир Петров - 8 керівних посад, Юлія Литвиненко - 8 посад, інші кандидати не отримали пропорційно керівні посади. Однак за законом ці посади повинні бути розподілені пропорційно між усіма кандидатами!

Юлія Литвиненко, декларує себе як незалежний кандидат в президенти. Однак, на пряме запитання, чому все її довірені особи є представниками Блоку Петра Порошенка, пані Юлія не знаходить відповідь.

14. Lanktocha

Опоненти Порошенка тримають простий народ за дебілів
    ------------------------------------------
    Як хто, але чи сам Порошенко не тримає?

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та Господи, звісно, тримає.

16. Пані, не можна свою хворобу проектувати на весь народ.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Йой, пане, я вас умоляю, у нас президент свій електорат навіть за носи та за шапки особисто хапає запанібратські, то за кого він той електорат має))

• Смішно Смішно x 1
  18. Nerto

Nerto Well-Known Member

Заява Тимошенко про корупцію відбулася майже водночас з висловлюванням теж антикорупціонерки кримської Няши про те що Білецький жадає її вбити. Вважати такі збіги випадковими нема підстав. Національний корпус на чолі з Білецьким поводився в Черкасах як шобла дурнів, з якою ніхто спілкуватися не схотів. Прикро що українське законодавство не дозволяє зняти Тимошенко з виборів за дурість і істеричні витівки.
    Безлади у Черкасах: протестувальники побилися із поліцією, є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)