Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

До мене ні разу теж не зверталися за рейтингами. Тільки один раз подзвонили з якогось соцопитування, щоб узнати дохід нашої родини і різні інші майнові питання.
    Цікаво було насамперед мені - де взяли мій телефон, і що це за дивні питання. Я сказала, що ключі від квартири під коврик перед дверима ховаю - приходьте))

• Смішно Смішно x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В суботу-неділю трохи потусував в реалі.

Зі спостережень - "Старе покоління вибирє Зе!"

А шо - молодий, симпатичний, злодіїв не любить і на роботу на ровері їздить без охорони!
    Моїй тещі теж Зе сподобався - "бо справедливий"

от вам і вплив "Слуга народу"

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

До останнього сподіваюсь, що їх там не буде, у Порошенку і Тимошенко розчарований, Зеленський - темна конячка, жодного не хочу бачити на посаді президента.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А у Зеленського поліція знайшла прослушку. Не інакше як нові хохми крадуть.
    nv.ua/ukr/ukraine/politics/policiya-znayshla-proslushku-pid-ofisom-zelenskogo-v-kiyevi-50009083.html
    Не можемо ж ми припустити, що це зробили його реальні конкуренти на майбутніх виборах!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як на вашу думку. Що цінного можна почути від Зеленського? Ну хоч що-небудь...

От і я не можу уявити. Думаю, це самопіар. Поставили і знайшли. І що один вброс макаронів дуракам.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шансів для України зажити нормально не так вже й багато.

Я можу зрозуміти будь-який вибір будь-кого.

Але скажіть, після революції, крові, майдану як можна голосувати за:

Тимошенко
    ЗЕ
    Бойка
    ???

Як???

А їх поза 40% !!!
    У нас супільство хворе на 40%.
    Ну не можна нормально жити в країні, де такий відсоток дураків.

7. ІгорМ

Вже"м сі зарікав, але спеціально для
    пі..пі...пі-і-і...;)
    Юрій Луценко виступив на підтримку Юлії Тимошенко як кандидата на пост Президента України і закликав Тимошенко знищити олігархів.
    Таку заяву він зробив вході виступу на Софіївській площі в Києві, де проходив з'їзд партії ВО «Батьківщина»

View: https://youtu.be/bWM8eNuhMjk

Ну то який у нас відсоток дураків ?

8. Валерій Прозапас:
    Гнап проводить розслідування про розпродаж армії часів Гриценка, 24-й канал дружини Садового це висвітлює - а потім обоє знімаються з виборів на його користь.

ТСН колись в сюжеті розповідає як Президент витратив півмільярда гривень власних коштів на армію - а тепер просуває гасло як "оточення президента все розікрало" та жодного слова не каже, що наприклад "розкрадений" оборонний бюджет цього року складає 200 млрд.

Молоді красіві єврооптімісти 4 роки сидять у фракції БПП та приростають елітними квартирами - а тепер запевняють, що завжди боролися проти бариг та навіть передбачували вбивства активістів і тому давно хочуть "антиконституційний суд".

Дехто розповідає про закон і порядок - і тут же виводить на світ божий продемонструвати явну напівмілітарну організацію з невідомим нікому підпорядкуванням та джерелами фінансування.

Зєлєнській в 2016 році згідно зі сценарієм висміює публіку за її готовність голосувати за кого попало - а сьогодні він з шефом пре за булавою і хоче нас всіх "сдєлать".

Таке враження, що нас засудили побачити всю ту "разруху в головах" одночасно, через яку у нас ніколи не було держави.

Iryna Gerashchenko:
    “Люди з команди кандидата Гриценка критикують рішення Верховного Головнокомандуючого Порошенка і міністра оборони Полторака про підняття виплат солдатам на передовій. Це все, що треба знати про їх реальне ставлення до армії і до простого солдата…

Р. S. Я розумію, що ЮВТ і А.Гриценко мало цікавилися ситуацією в армії в 2014-15. Тим не менш, маю їх поінформувати , що в 14-15 зарплата солдатів і офіцерів на передовій складала 2-3 тисячі гривень... зараз( разом з надбавками і виплатами) - може бути в десять раз більше. Ми поступово почали піднімати виплати й при найменшій можливості закладали в бюджет (починаючи з 16 року) підняття зарплат в першу чергу військовим.

Вважаю, що ще недостатньо підняли. В моїй френд- стрічці багато військових і я буду вдячна, якщо ви підтвердите, що це не перше підняття зарплат і виплат, особливо на передовій. Влада при найменшій можливості піднімала виплати в армії - всі ці важкі роки”.

UAsarcasm:
    “Ніхто не агітує за Пороха краще, ніж Зеленський, коли відкриває рота. Зуб даю!”

9. ІгорМ

СБУ слухає Зє?

Антон Геращенко
    1 год ·
    Украина стоит на пороге своего "Уотергейта"?

Прослушивающие устройства, которые рядом с офисом кандидата в Президенты Владимира Зеленского - специального назначения.

Эту технику нельзя купить в Интернете или на базаре.

Она продается только субъектам оперативно-розыскной деятельности, имеющим лицензию выдаваемую СБУ.

10. View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2211997825784727/

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

//Як на вашу думку. Що цінного можна почути від Зеленського? Ну хоч що-небудь...//
    Був би такий нецікавий, не займав би таке місце, принаймні за деякими рейтингами.

Вже говорив не раз про розкрадання армії:
    - Такі речі не могли залежати виключно від міністра оборони і робитись без відома премєра і президента;
    - Якщо таке було, чому цей козир витягають перед виборами, мовчали про нього навіть при міністрі МВС Луценкові.

За Бойка хочуть голосувати не тільки ватани на глухому далекому Сході, я зустрічав місцевих десь чоловік 5 - 10.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зменшився, то точно.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, але якщо я добросовісний міністр оборони і відповідальний, то б не дозволив таке розбазарювання. Який толк від міністра оборони, в господарстві якого розпродують військову техніку, а він собі сидить і жує соплі. Ну а обійсця в Конче Заспі за пару лімонів баксів з неба не впало, плюс 5 квартир у Києві. Жодного бізнесу!!!! Все життя на державній роботі.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для Бєні то не проблема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. ІгорМ

СБУ заявила, що техніка їхня і що вони щось там законно підслуховують. Але тіпа ці заходи СБУ ніяк не пов’язані з жодним із кандидатів у Президенти України або їх оточенням :)))

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як можна було такого хворого довбойоба призначати на пост генпрокурора?

17. ІгорМ

"Розумієш, є люди інтересів і люди принципів. Між ними — прірва. Перші ніколи не зрозуміють других і навпаки."
    В.Сліпак

В Києві весь час тасується засмальцована колода. Юра один із самих безпринципових, він за інтерес буде служити будь-кому.

Останнє редагування: 4 бер 2019
  18. А вам що, жалко 3 млрд конфіскованих грошей овоща і його оточення.
    Чи ви теж з групки антикурвопціонерів, яким треба здобути таємну частину рішення суду про конфіскацію?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)