Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. В огороді бузина, а в Києві дядко, тому оборонпром став. Але як без Порошенко. Порошенко має піти. Добре. Піде. Далі що? Чи теж "зуб даєте", що завтра наступить комунізмя. Так тут деякі 70 років обіцяли, але комунізмя не прийшла.
    Зате прийшов голод в 1932-33, потім закриття всіх українських культурно-навчальних закладів в прилеглих до Украіни районах росіі, потім розстріл найкращих представників - цвіт української інтелігенції, потім розв'язання ІІ Світовий і втрата ще декількох десятків мільйонів українців вбитими, виселеними, емігрантами, закатованими.
    Так тепер село за вас віддуватись не буде. Немає села. Колективізація показала, що при владі пролетаріів в селі немає що робити: або голодом заморять, або у рабів перетворять і прийдеться робити за палички в зошиті. Все. Батьки все зробили, щоб іх нащадки виїхали з села. Тепер прийдеться місту розплачуватись за чергові авантюри якось чергового обіцальника молочних рік, кисельних берегів і золотих гір. Тільки ви про це будете не в інтирнетах описувати, а знову шушукатись по кухнях.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а момент істини тут:

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чув вже думки, відмовляються від підтримки Гриценка через його союз із Садовим.

Хто порівнює, що яку у 2014 волонтери таємно привозили тепловізори із Польщі, ніби це також контрабанда, так і тепер Укроборонпром, єдина відмінність, волонтери у 2014 не ставили за ціль купити подешевше, продати по дорожче, як тепер порохотяги, війна у державі не дає права займатися обкраданням, обманами, якщо цим займається президент, маємо ми право його законно поміняти.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Lanktocha, шо це ви волонтерів-активістів співставляєте з державним Укроборонпромом?о_О

Волонтери збирали /і ще збирають/ гроші між людьми, а Укроборонпромом пасеться в державному бюджеті - це ви розумієте?

5. Тут Мих кількома постами вище дав відповідь на ваше питання.
    Голосування зразу розставило все на сірі місця - зразу стало зрозуміло, хто хоче розібратись в ситуаціі, а для кого це піар і вставляння палок в колеса відбудови арміі. І чому Порошенко зразу зреагував. Неприємно, коли ти даєш своі гроші на відбудову арміі, а хтось користає з цього.
    Розборки ще попереду.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Садовий:

Відступ 2019

саме зараз!!!

:rock:

7. Nerto

Nerto Well-Known Member

Після такого видовища рейтинг Зеленського міг би шокувати самого пана Манафорта і сягнути 100%, але на щастя України в її в політиці окрім Тимошенко і Мосейчук є і інші жінки і зокрема на ТСН.
    Право на власть

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я вам казав, що всі оранжоіди патологічні брехуни?
    Казав. Не може в третім лайні, оранджьовім, лежати діамант Вальцмана...
    Не може!!!

9. Lanktocha

Може не так мене зрозуміли.
    Я про останній скандал із Укрооборонпромом і таємною торгівлею з Росією.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я, мабуть, писала, що з початку війни великий вклад в забезпечення добробатів тепловізорами внесли харківські айтішники. Мій синуля в тому числі. Вони всі були іменні (прізвище бійця на ньому).

• Зе бест! Зе бест! x 3
  11. Павуком і бранці

Дмитро Гнап

"Дезінформація!", "брехня!", "заказуха!" - це короткий список ярликів, якими вчора нас нагородили пани Гриценки та їхні прихильники.
    Для мене важливо розібратися в цій ситуації, адже йдеться про журналістську репутацію нашої команди.

Тому, я поставив Анатолій Гриценко три питання, відповіді на які він досі й не надав, нажаль.

І його можна зрозуміти, адже він опинився в дуже скрутному становищі. Як він з нього виплутуватиметься, я навіть не знаю.

І ось чому. Слідство.Інфо повідомило, що Гриценко будучи міністром оборони віддав Василю Хмельницькому - відомому олігарху-дерибанщику 146 гектарів землі під Києвом. Дані про це можна знайти в Єдиному реєстрі судових рішень Єдиний державний реєстр судових рішень.

Чи міг в цьому випадку Анатолій Гриценко не знати, кому він передає землю? Ні. Оскільки в документі, як встановив суд, чітко вказується новий власник землі: "Міністерство оборони України надало згоду на припинення права користування земельною ділянкою з подальшим її наданням ТОВ "Столиця Центробуд" під будівництво житлового комплексу." На той момент засновником "Столиці Центробуду" була кіпрська компанія "Денсек Лімітед". Пошукайте в Гуглі про цю фірму. Це одна з найбрудніших оффшорних прокладок, за допомогою якої Хмельницький та Іванов, зокрема, вкрали "Київенерго", "Київгаз" та "Київводоканал" в столичної громади.

Потім, пан Гриценко намагався викрутитися. Три місяці тому він заявив журналістам що не пам'ятає про цю земельну оборудку: "Як ви думаєте, скільки за 3 роки я підписав документів? Десятки тисяч. Якщо покажете мені… а так я не можу сказати, вибачте."
    Взято звідси: Кличко обіцяв зупинити дерибан: а що ж з Bionic Hill?

Дивно, що екс-міністр не пам'ятає про цей документ і говорить про передачу майже 150 гектарів столичної землі, наче йдеться про якусь банальну платіжку на канцелярію. Забув, значить.

Втім, Гриценко міг би згадати про все це в суді, куди його викликали як свідка. Двічі. Але він так і не з'явився на слухання по цій справі. Двічі. Й не хоче розповідати про те чи підписував він чи не підписував цей документ.

Тому, що в обох випадках - йому непереливки. Зізнатися, що підписував, значить зажити славу корупціонера, який дерибанить землю. Зізнатися, що не підписував, значить Хмельницький автоматично втрачає цю землю, а ще й запускається розслідування за фактом підробки підпису міністра, і деякі менеджери Хмельницького потрапляють під тяжкий кримінал. А, сваритися з Хмельницьким, Анатолій Гриценко, чомусь зовсім не хоче. Чомусь. Чому, пане Анатолію? Чому віртуальн війни з олігархами для вас приємніші за реальні? Ну і робота вашого сина на Хмельницького, тут ні до чого, ясна річ.

До речі, розслідування підробки підпису Гриценка прокуратурою вже почалося. Тільки запустив його не сам Анатолій Гриценко, який по ідеї мав би бути зацікавлений у встановлені істини і давно міг би подати заяву в міліцію. Це розслідування запустили мешканці військового містечка та громадські активісти, які судяться за цю землю з Хмельницьким. І для них доказ підробки підпису автоматично означає перемогу в цій справі.

Що ж до звинувачень мене чи моїх колег у брехні, то мене важко цим засмутити чи здивувати. Мене звинувачували у брехні Азаров, Могильов, Каськів. Але проходив час, життя надавало нові докази наших розслідувань і доводило їхню правоту. А от де згадані діячі зараз?

Трохи засмучує тільки те, що шанувальники Гриценка сліпо вірять своєму улюбленцю, навіть не намагаючись поставити питання: чому мовчить їхній лідер? які в нього аргументи коли він говорить?

Я розумію, що надивившись на бридкі пики старої і нової влади, хочеться вже закохатися в якось порядного політика. Віддатися йому всією душею. Але це помилка, яку ми всі же проходили з Ющенком.
    Я думав, що багато хто цей урок вже засвоїв: "щоб не розчаровуватись, треба не причаровуватись".

Можна підтримувати і симпатизувати політикам. Але не можна їм сліпо вірити. Нікому з політиків. Ніколи.

Бо сліпа віра і закоханість навіть янгола перетворить на лайно. Ба, більше - чим жорсткіше контролюєш політика, тим краще він поводиться.

Як написав один розумний чолов'яга:

"...Не завидуй же нікому.
    Дивись кругом себе.
    Немає раю на всій землі.
    Та нема й на небі."

12. Nerto

Nerto Well-Known Member

13. Є три пастки, які крадуть щастя: ностальгія за минулим, тривога за майбутнє і невдячність за сьогодення.

14. Lanktocha

Що характерно, тЮлькоботи мене можуть називати "абинеюлькою", порохоботи звунувачують, що можу не займатися вихваленням свого кандидата, а критикою Порошенка, а подивіться на себе, заїджені "Армія, мова, віра" та очорнення Тимошенко, Зеленського, Гриценка...

15. Silver bullet

Знову "здорово") Гриценко нема сенсу перед виборами впрягатись в скандали та судові розбірки, в які його вперто втягують. І ще звинувачують в тому, що він не втягується.:))) Його підпис - не його - кому треба - хай розбираються. Бо це підпис УЗГОДЖУВАЛЬНИЙ,(якщо і його) - тобто нічого не вирішуваючий.

І бруднитися сенсу нема. Починати робити скандальні-викривальні заяви на верхівку, що в той час провертала такі оборутки...Нащо? Тим більше сплив час давності.Як бог свят почнеться вий, а чому не викривав тоді?? І знову виправдовуйся, що це смішно,нічого б з того не вийшло, що в нас люди, які діють на самому верху,можуть сісти тільки при наступній владі - і то не факт. Тому вони так обнагліли від безкарності.

Людина за себе спокійна, коли діяв в рамках повноважень. Ви собі можете уявити, щоб міністр оборони міг як латифундист торгувати київською землею в таких розмірах? Та це брєд сивой кобили! Продавці, як і покупці в таких справах значно вище ніж той міністр МО. Бо навіть мораторій на продаж землі досі діє.

Кому тільки тут щось пояснювати...

16. Silver bullet

Вчора дивилась ролік Наші гроші про одного антикорупційного прокурора з генпрокуратури - журналісти дослідили. Це щось страшне. По світлинам дослідили, як жінка прокурора смітить доларами, їздить по світу, які годинники носить (кілька мільйонів кожен) - подивіться.
    Не життя, а суцільний оллінклюзів.
    Це реформа ГПУ, про яку кум президента говорить??? Ось ці прокурори мають боротися з корупцією?? Та міняти це все корупційне свято не тільки назріло, а перезріло.

ГПУ-Мальдіви-Москва: як живе дружина прокурора-антикорупціонера

17. Стаття для думаючих, не для антипорохоботів

Andrey Plakhonin

Тут один из самых авторитетных британских финансовых журналов «Euromoney» (интересно, переименуют ли после Брексита? ;) ) — не для широкой публики, а чтиво преимущественно для экспертов — выкатил целую редакторскую колонку на тему возможных последствий возвращения после выборов «Приватбанка» его бывшим владельцам The battle for Privatbank: part two Такой интерес к украинскому банку британских экспертов вполне объясним. — Во-первых, там у них прямо за углом Высокий суд Лондона так долго и печально готовился рассмотреть иск «Приватбанка» против Боголюбова и Коломойского, что Боголюбов просто не спеша вывел свои последние активы из-под британской юрисдикции. Естественно, вся тусовка следила и обсуждала. Во-вторых, национализация «Приватбанка» внимательно изучалась мировым финансовым сообществом, получила восторженные оценки, и, без сомнения войдет, если уже не вошла, в профильные учебники… причем, в отличие от остальных украинских примеров, отнюдь не в раздел «Как ни в коем случае не надо поступать».
    Редактор «Euromoney» по Центральной и Восточной Европе Люси Фицджордж-Паркер пишет в горьком ироническом ключе, мол, когда ей два года назад рассказали расклад, как Игорь Коломойский собирается создать в Украине управленческий вакуум, чтобы выкупить #Приватбанк за 1 гривну, она покрутила пальцем у виска. А сейчас даже британские СМИ сообщают, что два самых рейтинговых кандидата в президенты Украины едят у Бени с руки. Тем более, о чем она уже не пишет, но нам здесь совершенно ясно, ему даже не нужно выигрывать президентские выборы — хватит и парламентских, благо еврооптимисты и младореформаторы уже наперебой мелькают в массовке самого смешного, по мнению большинства украинцев, кандидата. Улыбчивый такой — украинский Гагарин, хоть он у нас и не первый Космос, да. И уже первые его выступления показали, что никто не сможет создать управленческий вакуум лучше него. — И ведь клоуну на Банковой даже решать ничего не придется — почуяв на самом верху слабину, можно будет спокойно рвать «Приватбанк» и «Укрнафту» на куски через суды.
    Но не это, по мнению Люси Фицджордж-Паркер, главное последствие победы кандидатов от Коломойского. Возвращение «Приватбанка» бывшему владельцу станет брошенной в лицо МВФ и всему международному финансовому сообществу перчаткой, и, в таком случае, они уйдут из Украины навсегда. Вместе со всеми видами на инвестиции и кредиты. И вот это действительно станет настоящей катастрофой для экономики Украины. Катастрофой, от которой Украина уже может не оправиться никогда.
    Напомню, Люси Фицджордж-Паркер написала эту колонку не для украинских избирателей. Ее аудитория — европейские эксперты международных финансовых рынков, собственно, те люди, которые формируют международную финансовую стратегию. И колонка Люси Фицджордж-Паркер в «Euromoney» это свидетельство того, что они, глядя на наших кандидатов в президенты, уже начали просчитывать свой уход из Украины. И никакое сияющее лицо вечного еврооптимиста Лещенко за спиной Зеленского от этого не спасет. Просто это совершенно другой, отличный от привычного Сереже, уровень принятия решений.
    P.S.: И уже когда писал этот пост, погуглил самые свежие новости под тегом #Коломойский. Как оказалось, фирмы Коломойского и Боголюбова еще в январе перестали обслуживать даже ту небольшую часть долга перед «Приватбанком», которую они признавали. Похоже, эти падальщики уже чувствуют себя победителями, и нагуливают аппетит.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Вчора Ірина Луценко на ЗІКу аж підвивала і захлиналася, коли розказувала, як Гриценко зброєю торгував. І ні однієї закінченої думки - все уривками, повтореннями і недоговореними фразами.
    Бариг ковбасить нєпадєцкі :)))

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)