Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Эти люди не понимают русский язык. Сказали же - дайте ссылку на нормальный ресурс.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Які люди і хто не розуміє?
    Який має бути нормальний ресурс?
    Є інформація і чув я такі думки від деяких політтехнологів, звичайно не від Володимира Цибулька чи Тарася Чорновола.
    Спочатку, було, чому так думаю, потім підсунути під ніс статтю, тепер, що не така стаття. Що вам незрозуміло?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тука - це хто? Точніше "чий"?

4. Я дав посилання на самого Туку, який дублює у себе на сторінці всі своі інтерв'ю. Прошу показати, де він таке заявив. Чи йому переслати ваші видумки, щоб вас притягнули за розповсюдження брехні.

5. Майдановець з верхньоі барикади, потім волонтер, потім замінив Москаля в Луганській області, тепер замміністра по справах окупованих територій.

6. Good man

Good man Обычный человек

112, корреспондент, укр правда, вести укр, гордона хотя бы.

7. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас предатели Украины заорут - мало, почему только его, 5 лет прошло!

8. Lanktocha

У розміщеній мною статті про Туку, інформація про висказування про Порошенка датується 2014, а ви шукаєте, щоб така інформація була тепер, мало того, висказування із секретної наради має бути у соц.мережах у публічному доступі.
    Перемудрили, чи ви дійсно олені?
    Розкрадали армію - не від самого міністра оборони це залежало, не могло це бути без відома премєра і президента. Чому про це тільки перед виборами згадали? Де хоч одна кримінальна справа, на основі чого звинувачення, тільки від писанини блогерів-порохоботів?

9. Першого сьогодні заарештували. Надіюсь будуть і наступні арешти. В 2014 Тука був простим волонтером. Які секретні наради. Може досить так відверто брехати. Тут не рибки гуппі зібрались, без пам'яті.
    Брехло ви Lanktocha.

Тримайте невиличку виписку з Вікі:
    Тукá Гео́ргій Бори́сович (нар. 24 листопада 1963, Київ, Українська РСР, СРСР) — український бізнесмен, волонтер, засновник та керівник волонтерської групи «Народний тил», голова однойменного благодійного фонду. Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (22 липня 2015[2][3] — 29 квітня 2016[4]). Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (з 29 квітня 2016 року)[1].

10. Good man

Good man Обычный человек

Эти люди так и живут, сначала сделают, потом начинают оглядываться - ресурс фейковый, новость 2014-го и т.д. Такой увалень страну продаст, а потом искренне заявит: я же ж так, я хорошее задумывал.
    Сначала надо думать, а потом делать. Порошенко смог немало в его условиях, а всякая брехня тут пытается его заслуги умалить и только плохое выставить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую, я знаю. Просто спитав по приколу. Для більшості українців Тука не авторитет.

12. Ну хто хоче плескати в долоньки? Голосуйте по приколу.

Пісні про ядерне бомбардування Америки і негрів, під куполом Ісаакіївського собору, в честь 23-го лютого - це ЩОСЬ !!! Не пропустіть цей шедевр скрепоносной потвори - росії ...)))) Але головне ... Пітерська інтелігенція - радіє !!! Пусі-Райт рвуть волосся в сторонці !!!)))

View: https://www.facebook.com/gennadiy.mokhnenko/videos/10213952903403507/

13. Lanktocha

Якщо так піарите досягнення Порошенка, поставте собі запитання: він користується досягненням попередників, займається передвиборчим піаром, робить, бо заставляють європейські партнери та і сам український народ?

14. Good man

Good man Обычный человек

В ходе предвыборной кампании все кандидаты заостряют внимание людей на своих успехах и умалчивают об ошибках.

15. Lanktocha

Тільки компромати на когось можуть витягуватись із засипаних пилом шухляд.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)