Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та сама суть:
    І шумить, і гуде,
    Дрібний дощик іде,
    Не бунтуйте, українці,
    А то Путін нападе.

Видно неозброєним оком, в одному висказуванні це сказав Гордон - явні проросійські Вілкул, Бойко, Мураєв... невтішними для Москви може бути і багато інших результатів.
    Болюче для порохоботів - вчора у поминальні дні за загиблими на майдані, приходили родичі, батьки, друзі загиблих, ставили питання, чому влада так користується жертовністю їх дітей, а вбивці дітей не покарані, злочини не розслідувані, вся причина - ану повстання проти порохотягів, нехай силовики нас захищають, нічого вам не буде, не покарані ті, хто захищав янукоїдів.

2. А ви там були: тоді в 2014 і вчора. Тому що Гордон Я 2013-2014 був по іншу сторону барикади.
    Я був, мій син був. Але я подібного не чув ні тоді, ні вчора.
    Може ви і були , але по інший бік, в Марсіанському парку?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Він що, мусорилий?
    Тепер зрозуміла його фанатична любов до Петрика П"яточкина.

4. Та ні майор. Любов до Украіни в мене на генетичному рівні. Дід ще в І світову з москалями воював як січовий стрілець. А у сина генетика з обох боків. Його діда з боку дружини пацани застрелили у 1945. Так що мені що Петро, що Юрко, якщо він захищає Украіну, значить захищає мов інтереси.
    Хтось захищав сокола і парку, а хтось волю, свободу і гідність на майдані. Але рабам, вошам та гнидам цього зрозуміти не дано.

5. Карл Шолох

Когда мы годами говорили, что постмайдановская власть, при всех своих недостатках, - антиколониальная, проукраинская и реформаторская, и война с руководством собственного государства во время гибридного противостояния с Россией - это война на стороне агрессора, мы слышали от зрадофилитиков тупое: "Гы-гы-гы, Шатун, да? Гы-гы-гы, а то Путин нападет, да?"
    А потом все наши тезисы (уже на основании знаний, а не умозаключений) начали озвучивать и подтверждать фактами спецслужбы - как украинские, так и западные. Затем - зарубежные дипломаты и главы правительств. Сейчас это в открытую декларируют и из-за поребрика: их устроит любой украинский президент, кроме Порошенко, и они будут делать все необходимое, чтобы сменить власть в Украине.
    А что же наши рядящиеся в патриотические одежды зрадофилитики? Да ничего, все то же "гы-гы-гы". Ну и, конечно, трогательное единодушие с Московией: кто угодно, лишь бы не Порох. По моему глубокому убеждению, не так звероподобный восточный сосед, как эта публика является главным проклятием Украины, не позволяющим столько веков создать собственное государство.
    Думаю, известное выражение про «воші і гниди» следует понимать именно так.

6. Good man

Good man Обычный человек

Я бы ещё добавил:
    когда спрашиваешь у украинцев "кто, кроме Порошенко", то в ответ "гы-гы-гы, не знаю".

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а вы тем украинцам: "ги-ги, а я знаю." И будет икебана из дураков.

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Центральна виборча комісія - Central Election Commission of Ukraine
    14 хв. ·
    ЦВК затвердила результати жеребкувань щодо надання кандидатам на пост Президента України ефірного часу для проведення передвиборної агітації

21 лютого відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.
    У режимі засідання Комісії відбулись жеребкування щодо надання кандидатам на пост Президента України ефірного часу на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення та суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року. Після перерви в засіданні Центральна виборча комісія затвердила результати цих жеребкувань.

Центральна виборча комісія - ІАС "Вибори Президента України"

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

так а чому ще й досі не сидять?

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

11. Lanktocha

По вашій логіці: "Всі 3.14дараси - один Порошенко д Артаньян".
    Є власні думки, окрім копіпасти блогерів-порохоботів?
    Ймовірне повторення, якщо багато кандидатів обіцяють, хоч і з популізмом про майбутнє, то Порошенко - про минуле, часто і не повністю його заслуги, а майбутнє - заявка на вступ у ЄС і НАТО, я би назвав це методом "морковки і ослика", де осликами є виборці Порошенка. Раз любите вдаватись в історію, як у 1999 при агітації говорили про досягнення Кучми - вихід із кризи 90-их, запровадження Конституції, введення гривні та страх, що буде ще гірший комуняга Симоненко, а майбутнє - не ввів ще раз нац.валюту на біс і не запровадив ще одну Конституцію, а що було вбивство Гонгадзе, "Україна без Кучми" і все закінчилось помаранчевою революцією, таке ймовірне і тепер.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васильку, ти не правий, як часто це буває. Чому? Бо розумні люди навіть від відчаю не будуть підтримувати клоуна. І клоун не вилікую. Підлікують хіба граблі, які будуть наслідком такого вибору і то чи на довго?

За Яника були інші? Чи ви звикли до тамтих?

Рабіновіч новий?
    :)))

13. Ми з ким воювали у 1999 році? Нагадайте мені. Я ще тоді служив, але не пригадую.

А вбивство Гонгадзе, так все більше всі схиляються до того, що це була гарно спланована та реалізована операція з-за поребрика. Тільки ми тоді ще були наївні як діти. Зараз вже виросли з тих штанішек.
    А про моркву і віктюка - це щось автобіографічне, я так зрозумів. Хто віслюк питань немає, а для чого морква, несмію питать

Останнє редагування: 21 лют 2019
  14. Там в кінці є дуже гарна фраза про брудні гроші під прикриттям правоохоронних органів.
    Здається не тільки ЮВТ прищучили, але ще комусь наступили на тестикули.

15. VasMT

І за Яника, і за Бджоляра, і за Батька українського олігархату....
    От дівіться.
    Йулька - на політичному горизонті з"явилась в 95-му році.
    Гастролер - 98 під крилом Медведчука
    Олєжик Ляшко - 2000
    Кошулинський - 96-й.
    Палковнік Толік - 97-й.
    І так кожен перший.

16. VasMT

Рабінович наше всьо!!!
    Треба щоби в Україні будо все українське - прапор, гімн, мова і ... прізвище Президента.

17. Lanktocha

Як примушують осликів рухатися у потрібному напрямку і морковка так і не дістанеться.

18. Lanktocha

З ким воювали у 1999, видно такі дурні в Ізраїлі, десятки років у них гаряча точка Палестина, але на такій підставі у них не є довічний президент, чи такий, що може обкрадати народ, але "Не бунтуйте, Палестина нападе!"

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Що то за натяки?
    Ох, @Lanktocha, не шануєте ви нашого Президента...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)