Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Великий бізнес! а що я кажу. Президент буде "тримати баланс" доки в парламенті не буде половина наявних та скритих ригів (читай агентів Кремля). Це люди, з якими він був і в одній партії, яких розуміє як самого себе. Вони люди його кола десятки років, але не кола Гриценка, наприклад. І те, що антирейтинг у Порошенка зашкалює, говорить про те, що ці вибори дають нам великий шанс.

2. Який кандидат, такий і виборець

3. silver-bullet, lanktocha. Василя добавляти не буду. Це само собою розуміється. Тримайте. Я знайшов ваш маніфест на ці вибори. Користуйтесь. Мені не жалко. Тільки тепер як з Ющенко не вийде. Незацькуєте. Народ порозумнішав. Вже не ведеться на вкиди як у 2009р.
    Перепрошую, але там багато читати.
    “Хто не за Порошенка, той за Путіна” – Степан Хмара

4. iso

iso Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

6. Good man

Good man Обычный человек

Тут предлагают ничего не делать, ждать святого кандидата в президенты. Только молчат, где его взять?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб дозволяв красти. Тому така естерика.

8. Lanktocha

Особисто я політичних кумирів не роблю, не підуть зараз як за Ющенком, але кого не буду підтримувати, кого ймовірно підтримаю оприділився.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А так і є. Хто за НАТО та ЄС?

Юлька - ні, Зе - ні. Голосувати за інших - дурного робота.

10. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, наблюдение не лишено смысла, часто человек критикует правителя просто потому, что ему лично при другом жилось лучше, или правитель мешает ему сесть на трубу.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прикордонна зона з Польщею.
    1. контрабанда сигарет, горілки і т.д 1500-2000 грн/день!
    2. субсидія, бо офіційно ніде не працюють
    3. пенсія, не перерахувавши гривні у пенсійний фонд.

Чим зле?

Сьогодні на 90% це все обірвалося. Люди пішли на роботу, але злі. Їм жилося краще. Ну ще б? Коли ХТОСЬ за них оплачував субсидію і пенсію, а тепер того нема! Кого виберуть???? Ясно, що не Пороха. Їм не потрібний чесний президент. Їм потрібно президент, який би сам крав і їм давав красти.

12. Good man

Good man Обычный человек

Это как ностальгия по Брежневу. Он же позволял воровать всем и каждому, только тихо, мирно, чтобы без резких движений. Когда СССР попытались поставить на рельсы рыночной экономики с её законами, то всё это воровство и приписки вскрылись. Тут также, кричали Янукович -вор, а сами по-тихому приворовывали, оправдывая это тем, что жить на что-то надо. Когда лавочку прикрыли, то в условиях рынка человек оказался на улице и никому не нужен. Порошенко сразу плохой оказался.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим людям не потрібно, ні Європи, нічого. Їм просто дай жити за чийсь рахунок. Далеко не всі хочуть реформ і дале ко не всі хочуть подолати корупції. Особливо ті не хочуть подолати корупцію, котрі найбільше про корупцію кричать. От візьміть радикальну партію - Мосійчука, Ляшка. 100% корупціонери.

14. Good man

Good man Обычный человек

Самое печальное, такие люди не просто живут, они своим отношением и жизнедеятельностью тормозят реформы. Даже если президент 100 на дню будет отдавать указы о реформах, то ничего не изменится. Изменится только тогда, когда каждый начнёт жить по-новому, понимая, к старому возврата уже не будет.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%. Ці люди дають приклад поганого життя навіть своїм рідним дітям.
    Реформи повинні робити всі. Тоді буде ефект. Який би хороший президент не був, якщо люди - стадо баранів, то нічого з того не вийде. У нас люди не готові до реформ. Ну як, прикажете розуміти популярність Зеленського? Про що це говорить? Це говорить про те, що суспільство хворе. В нормальному суспільстві таке неможливо. Але найгірше те, що через тих людей мусять страждати нормальні і адекватні люди.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знову брехня.
    Рух України до НАТО та інших подібних об’єднань — запорука нашої безпеки, в яку я вірю, та яка повинна отримати підтвердження через всеукраїнський референдум. Моє завдання зробити так, щоб зарплата військовослужбовців була на рівні натівських стандартів.
    Передвиборча програма кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського

17. VasMT

Вспомніл Горбачьова с єго пєрєстройкой.

18. VasMT

Ні, Ромчик, це говорить про те, що розумним людям вже остогидли професійні українці. Тому суспільство виліковується від барижного прагматизму.
    З року в рік ті самі. Ті самі мар"яжі, ті сами кААліції, ті самі схеми.
    Геть професійних українців.
    Дайте дорогу новим.

19. Lanktocha

Як аналогія, у 2014 тільки Порошенко хотів закінчити війну? Не всі на такому піарилися, навіть запамяталися передвиборчі обіцянки Гриценка - завершення, хоча би за 10 днів, не як Порошенко - за декілька годин і військовий буде мати 1000 грн. в день, є, повірили, були 1 раз вдало обдурені, чому тепер не обдурити із ЄС і НАТО? Я особисто, та і немало кандидатів бажають бути є ЄС і НАТО, але реально дивляся на речі, дурний популізм тут ні до чого.

20. Тут і про присутніх написано

У разі невтішних для Москви результатів виборів вона візьметься за організацію протестів. Розраховуватимуть на громадян, які ненавидять нинішню «неукраїнську владу» не менше, ніж Путіна. Люди, які світоглядно позиціонують себе як продовжувачів справи Бандери, мають Москву за абстрактного екзистенційного ворога, а чинного президента України — за цілком конкретного, і розпалюють ненависть до нього з неймовірним завзяттям. Ми зібрали три міфи, у які вірять такі персонажі, й розібралися, чому це сталося.

Три міфи зрадофіла. Українська патріотична лють — найдієвіша політтехнологія Кремля

Останнє редагування: 21 лют 2019
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)