Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Від чого такі думки?
    Я стикався тільки з голосуючими "Бо вже накрав, а новий буде красти більше". А хіба є межа і не стримає безкарність від таких дій в подальшому? Чи може бути "менше зло", на випадок виходу Порошенка у ІІ тур із Тимошенко, майже як у 1999 поганий Кучма, лиш би не комуняга Симоненко.

2. [​IMG]
    Інфобезпека
    Танки грязи не боятся
    20.02.2019 Helgi Sharp 0--- безвиз,Генассамблея ООН, зубожиння, мозгопромывание,Петр Порошенко, танк, ТВ, украинское телевидение
    Helgi Sharp
    Вчера “компромат” на Пороха выдал Дубинский, сегодня обещает Шарий.
    “Сделаю газ в два раза дешевле!”
    “А я сделаю в четыре раза дешевле!”
    Не напоминает?
    Нет у вас ничего на Пороха. Раз за столько лет не появилось, уже не появится.

* * *

Лирическое отступление.

Вчера в “Аккорд-тур” оформлял поездку в Европу. Передо мной сидели две очень бодренькие и подтянутые пенсионерки за 60 – собрались в Вену на майские. Зубожиння…
    Одна спрашивает у девушки-оператора: “А если после выборов гривня рухнет до 60 за евро, мне же не нужно будет доплачивать?”
    Не выдерживаю, спрашиваю: “А почему должна рухнуть?”
    Отвечает: “Так Порошенко же прёт как танк, никого не жалеет – боюсь, что гривня не выдержит…”
    У меня фейспалм: “Какая вообще связь? У вас интернет есть, или вы только NewsOne смотрите?!”
    “Интернета нет потому, что я ему (интернету) не верю, а каналы смотрю все подряд по 12 часов в сутки”.
    Ещё перл, когда девушка предложила оплатить тур через терминал: “Карточкой не пользуюсь – говорят, что Порошенко с каждой операции крадёт по 3 гривни.”

Интеренета нет, деньги на Вену есть, 12 часов в сутки мозгопромывания, Порошенко сидит в каждом банкомате и крадёт по 3 грн с каждой операции… Вся Павловская в отдельно взятой голове.

У меня замечательные друзья, в том числе самого преклонного возраста. Но, в целом, пока не уйдёт поколение, воспитанное в совке, мы будем ходить по лезвию и опасаться: как бы не взяли реванш бойки-рабиновичи-вилкулы. Или же нувориши-популисты…

* * *

Сегодня, в годовщину начала открытой агрессии против Украины, Президент в Нью-Йрке выступит на Генассамблее ООН. А, значит, согласно народной примете, возле его Администрации соберётся очередное фрик-шоу с хрестоматийным вопросом всех времён и народов: “Порошенко, доколе?”

А что сам Порошенко? Порошенко прёт как танк, и ему некогда оглядываться на каждый лай. Не юлит, как Юля; не юродствует, как Зе; не ноет, как Панталоний. Поэтому его боятся и предпочитают гавкать издалека, ибо к танку близко лучше не приближаться – задавит, не заметит…

3. Good man

Good man Обычный человек

У каждого времени, у каждой эпохи свои герои. На территории бывшего СССР в том или ином виде ещё не до конца закончилась эпоха первичного накопления капитала. Эти времена были у каждой развитой страны, но давно. Глава государства это всегда компромиссная фигура.

4. Good man

Good man Обычный человек

В то время власть в США принадлежала Конгрессу, Президент был примерно таким же, как Дадон в Молдавии. Они могли избрать кого угодно, хоть Лукашенко.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тупа писанина. Хоча чого чекати від вальцманоїдів. Тільки брехню і тільки брехно.
    Читаємо оту писанину, -
    І куди поділася ригіоанальна монолітність? Відразу видно – з грошима сутужно стало
    І більш детально.
    Рабінович - Ассошиейтед прес (з посиланням на українські ЗМІ) оцінило статки Рабіновича в $1 млрд.
    Медведчук - 73 місце в списку найбагатших українців.
    Мураєв , Вілкул, Ахмєтов...
    Оперативка забита Слававальцманом!

6. Форбс читати треба, а не туфту через треті руки видавати. Маніпулятор з ху@лостану.

7. Lanktocha

8. Lanktocha

Вже такі картинки порохоботи в інших обговореннях розкидали. На ботофермі таке роздають?
    А акаунт то фейковий.

9. А аккаунт то фейковий. Серйозно. А може це ви у нас фейковий. Тримайте

View: https://twitter.com/ChaplinVA/status/1098131218363641857?s=20

Всеволод Чаплин

@ChaplinVA
    Официальный аккаунт священник Русской Православной Церкви, протоиерей(31 марта 2009 года — 24 декабря 2015 года)
    facebook.com/prot.v.chaplinДата народження: 31 березня 1968 р.Дата приєднання вересень 2013
    39 Ви читаєте
    238 читачів

10. Lanktocha

Що це доказує?
    Якщо в чомусь не зійшлися чи роблять показуху, де сказано, що так само лютий ворог і не влаштовує рашистів будь-який інший кандидат. Чи як на моїй картинці з Ахметовим?

11. Це доказує що ви брехло і маніпулятор, і надіі, що ніхто не перевірить написане. Як бачите, перевіряють.
    Я тут не бачив від вас ні одного коменту про інших кандидатів. Тільки напиши на. ПП. Скільки зараз платять за пустопорожні накиди.

12. Lanktocha

Особисто я у Зеленському багато в чому сумніваюсь і не відкидаю, що будь він у ІІ турі, з Тимошенко чи Порошенком, може і буду противсіхом.

Якщо у 2014 вибирали Порошенка як компроміс для тих, хто підтримав і хто не підтримав майдан, як того, що може влаштувати Схід і Захід, обирали більшістю чи не в усіх областях, тепер, чув від багатьох жителів Донецької, Луганської областей, категорично не хочуть його підтримувати, не тому, що вони "ватніки", а тому що у них і надалі мери-сепаратисти, ті що кликали "русский мир" почуваються як риба у воді, через кого, через "президента миру", здогадайтесь з 3 раз через кого.

13. Lanktocha

Підозра, що я тЮлькобот? Можу знайти деякі обговорення, які у мене були гарячі дискусії із фанатами Тимошенко, якраз від них була підозра, що я порохобот.
    Не раз писав, напишу ще раз, не збираюсь підтримувати, на перших місцях у мене в антирейтингу: Бойко, Вілкул, Мураєв, Тимошенко, Порошенко...

• Подобається Подобається x 1
  14. Знов заізджена пластинка про царя-батюшку. Ніхто нікому мерів вибирати чи призначати не буде. Що вибрали, те і будуть істи.
    Вже писав. Ми не в Росіі, де ціна людского життя нічого не варта. Якщо ви не розумієте для чого використовується передишка на сході, то хто вам дохтур. Плюньте на свій білий білет, поідьте туди, поговоріть з тими хлопаками, які там заради спокою в іншій частині краіни, може щось і дійте. А так пуста втрата часу переконувати вас і доказувати хто у нас президент миру, а хто для ху@ла граблі, на які він наступив і які боляче б'ють, але пацан не може з них зійти, брата не зрозуміє.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)