Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для початку покажіть мені стіну, яку побудували і озвучте суму, яку під цю стіну просто с3,14здили. І заодно скажіть кого за це діло взяли за яйця

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви наївний. Якщо побудувати правильну стіну, то як путіннападе?

3. Тримайте посилання, а дальше читайте. Там є посилання й на арешти. А наскільки цим займалось НАБУ наших антикорупціонерів, то, думаю, вже всіх відпустили.
    Проект "Стіна" на кордоні з Росією готовий наполовину, його продовжили - BBC News Україна

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якщо це стіна, то яким словом можна назвати те, що стоїть навколо маєтків отих уй0бків (Порохи, Кролікі, Авакови, Гройсмани і решта шобла-й0бла)?

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

То, Васильку після регулярного вживання у вухах щенячий візк.:))) В народі на то кажуть БЄЛКА.:)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пофік Європа і пофік агресія, стіну давай!:)))

7. Покажіть, що там стоіть. Ні разу не був в кончі-заспі чи де ще там.

8. VasMT

Стіна... Дуже голосно.
    Це кордон. Кордон, який зможе допомогти прикордонникам ловити контрабандистів. Ну ще може якихось афганських нелегальних мігрантів.
    Зупинити війська ця огорожа не зможе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VasMT

Що ж ви так... І свята скінчились, а ви далі хляєте.
    Ну то зверніться до фахівця. Нарколога чи невролога.

• Смішно Смішно x 1
  10. Той, хто вказує на твої недоліки, не завжди твій ворог;
    той, хто говорить про твої позитивні сторони не завжди твій друг.

11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що ставлять йому в соцмережах.

View: https://youtu.be/LhHJUF76kbY

Нам дали безвіз в обмін на виконання певних зобов’язань. І, за моєю інформацією, зараз все частіше на Заході лунають розмови про те, що Україна не виправдала сподівань і варто, мабуть, цей безвіз забрати?

Насправді, останні п’ять років саме корупція української влади була головною перешкодою для інтеграції України в Європейський союз. Але безвіз отримали громадяни України. Я особисто знаю багатьох політиків ЄС, США, Канади, які чітко стоять на позиції того, що для українських громадян будуть найкращі умови, буде постійна підтримка, і безвіз буде діяти. Але владу в Україні треба змінити, щоб система влади не була корумпована, не була антиєвропейською. А працювала так, як в європейських країнах – сповідувала принцип прозорості, відкритості і служіння людям. Я йду в президенти для того, щоб в Україні з’явилася така влада на чолі з таким президентом.

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
    Facebook – Nalyvaichenko.valentyn
    Instagram – @nalyvaichenkovalentyn
    Telegram – Валентин Наливайченко

12. Good man

Good man Обычный человек

Вы много знаете случаев в истории, когда во время войны смена верховного главнокомандующего шла на пользу государству?

13. Good man

Good man Обычный человек

Тут была игра слов, ЛНР и ДНР не самостоятельны сейчас. Самостоятельна Франция, Германия, Швейцария и т.д.

14. Good man

Good man Обычный человек

Якой партнёр? Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович - все развивали сотрудничество в рамках СНГ. Ющенко ещё больше всех. И только Порошенко разрывает это сотрудничество. Товарооборот со странами СНГ по сравнению с 2013-м годом упал в разы.

15. Good man

Good man Обычный человек

Покажите мне кандидата с управленческим государственным опытом, который не проворовался сам и который посадил кого-то?

Юля - воровка и никого не посадила
    Наливайченко - никого не посадил, про воровство не знаю
    Рабинович - вор
    Насиров - вор
    Зеленский - нет опыта
    Бойко - вор
    Гриценко - никого не посадил

и т.д.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто бачив вчора по "1+1" програму "Гроші", будуть зауваження, що канал Коломойші, ведучий Дубинський не такий, але точно все співпадає, як проводять тренінги для проплачених агітаторів Порошенка:
    1. Очорнити найбільших конкурентів, в першу чергу Зеленського, Тимошенко, Гриценка ( Це і роблять порохоботи-дописувачі );
    2. Придумувати часто дурні відмазки на неудачі, хтось почув щось внятне, чому не була знищена колона Гіркіна, чому не закінчена війна, чому військові не отримують 1000 грн. за день...?
    3. Висмоктані з пальця та протерті до дірок "Армія, мова, віра".

//Вы много знаете случаев в истории, когда во время войны смена верховного главнокомандующего шла на пользу государству?//
    --------------------------------------------------
    Майже як "Вже довго, вже накрав, хтось новий буде красти більше".
    Безальтернативний, так ідеально командував?

17. Good man

Good man Обычный человек

Я задал конкретный вопрос, хочу получить конкретный ответ. Назовите случаи в истории.

18. Lanktocha

Як навчили на тренінгах по агітації.
    Тоді зустрічне, багато країн були у таких самих умовах, може Черчіль міг мати шоколадну фабрику у Мюнхені під час війни із Гітлером?
    Якщо не справився із завданнями директор заводу, доречно його поміняти? Чому по такому принципу скинули Яника у 2014?

19. Good man

Good man Обычный человек

Значит назвать не можете. Понимаете, история это тоже наука. У неё есть свои законы. Если вы считаете, будто все поколения и народы мира до вас были идиотами и поступали определённым образом, а вы поступите иначе, то высока вероятность, что не они идиоты, а вы получите глупый результат.
    Я далёк от мысли, что Порошенко лучший президент Украины. Но я верю в историю, я вижу остальных кандидатов и мой выбор однозначен - дайте бюллетень и я поставлю галочку напротив Порошенко.

20. Lanktocha

Ще одна відмазка, якщо не діє вже приїджені "Армія, мова, віра", то тепер не міняти головнокомандуючого, навіть якщо цей головнокомандуючий багато в чому підвів та здурив, неідеально справився з поставленими завданнями? У якої країни була війна із Росією і вона вибирала президента?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)