Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Панове порохотяги, можете писати своїми словами, окрім копіпасти проплачених політОЛУХІВ, блогерів та журнашлюх?

Обман 2014, що Порошенко або Путін вже не пройде.
    Головний ворог у Москві, але це не дає права робити що хочеш, обкрадати і обманювати народ під приводом прозахідного ( тільки на папері ) курсу і шуганням, що "Путін нападе"

Ще раз повторю, скільки було знищено та арештовано українських патріотів і скільки одіозних ПРдунів чи мерів-сепаратистів? Ось і патріотична безальтернативна влада.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Все....Хома зає...задовбав! :facepalm::bye2:

• Смішно Смішно x 1
  3. А це для протверезіння декого:

Вчора, в машині, по радіо НВ, почув про те, що провели масштабне дослідження і в результаті більшість експертів (шозанах?) вважають, що Майдан переміг і що ми в більшій мірі, домоглися того, за що боролися на Майдані. Причому нібито дослідження провели за підтримки Євросоюзу. Перераховуються різні пункти, які на думку опитаних експертів (шозанах?) були реалізовані. Януковича вигнали. Євроінтеграція. Безвіз. Курс на НАТО і ЄС. Ну і так далі. І ні слова про війну. Ні слова про те, що ось все те, що зараз на сході, це і є продовження Майдану.
    Ні слова про те, що все те, що вважається досягненнями Майдану залежить від тих хлопців в окопах на лінії фронту. Від них і від військово-політичного керівництва країни. Яке день за днем все це дочавлює. І що якщо не буде політичної волі, то всі ці досягнення стрімко стануть спогадом і минулим.
    Я не можу сьогодні жити минулим. Так, я пам'ятаю все те що було 5 років тому. Мені є що згадувати. Але крім трагічних подій п'ятирічної давності у нас не менше трагічних подій відбувається зараз. І буде відбуватися. Бо війна за незалежність - це фінальна стадія Майдану. І Небесна Сотня стала батальйоном, потім бригадою. І все це сталося, захищаючи все те, що почав відстоювати Майдан.
    Назвіть мені те, чого не зможе змінити кремлівська маріонетка за пару років? Безвіз? Реформи? Партнерство з НАТО? Поки до цього на молекулярному рівні ми не звикли, поки на цих прагненнях не виросло хоча б одне покоління, все це можуть відкотити. Так. Так само, як внесли до Конституції, так само можуть і винести.
    Я правда не можу зрозуміти, як можна вважати, що вже хоч щось закінчилося, якщо Крим окупований, частина Донбасу окупована. А мінімум третина ВР прихильники роісії? І практично кожен день на війні гинуть наші хлопці. Про які виконаних цілях і завданнях можна говорити?
    Взагалі складається таке враження, що нас всіх почали різко заколисувати. Слухаючи кожен день, як далеко ми просунулися, як наблизилися до Європи, як віддалилися від Росії, ми мимоволі розслабляємося. Ми самі починати занурюватися в теплу ванну, придуману нами.
    Але поки немає нічого стабільного. Ні-чо-го. Кожен крок України до Європи оплачений кров'ю. І кожен наступний буде оплачуватися нею ж. Ціна може бути вище. Або нижче. Але її доведеться платити. Тому що ми ще на початку шляху.
    Роман Доник (Roman Donik)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та не будуть, Юрку. Дайте си на спокій. Як і не були жодного разу. Від Донцова і дотепер.
    А як не будуть, то все буде добре.
    Мовою, Юрку. А не гварою.

5. Lanktocha

Був у іншій темі, знав, що тут порохоботи знову когось лічать.
    Завдання майдану ще не повністю, може і не на половину виконані.
    Перше, хто покараний навіть за розстріли?

6. VasMT

Ні. Головний ворог в Україні.
    Зовнішним ворогом лякають лохів, щоби не дотягнулись руки народу до горлянки своїх ворогів.
    Це стандарний прийом всіх злочинців. Лєніна з його міровой буржуазієй, Гітлера з його світовим жидівсьтвом і большевізмом і націоналістів різного посолу.
    Чогось Тель-Авіву не заважає Палестина...

7. Ніяк не можу зрозуміти. - Порошенко - партнер Путіна - Порошенку вигідна війна - він на ній заробляє Чому тоді Порошенко не домовиться з Путіним розпочати бойові дії, ввести військовий стан, і відмінити вибори, на яких, за вашими, зрадофіли, словами, він не має шансів?

8. Юрко НОТОЦО

А ну,ну як то буде добре? При автономії?? З троцкістами??? Чи може ви хочете жеби і Галіция автономізувалася як Домбасія? Давайте філософ! :yes:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Вже писав і давав посилання. Але знову і знову піднімають те саме. Дам ще раз посилання. Робіть висновки.
    Karl Volokh

11. VasMT

А звідки ви видовбали ту автономію?
    Нема ніякої автономії. Забудьте про УНееРи, ЗУНееРи, всякі січі і республіки тощо.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що Васильку, клюнув на політичну схему? Чи думав, що народ - настільки дурак, не розуміє для чого ця масовка?:))):))):)))

13. Lanktocha

Лунали вже думки, що може і не проти Порошенко домовитися, піти на домовленості із Пуйлом - із таким рішенням, вже розкладання палаток на майдані, танців із ліхтариками під Руслану і прохання "Порошенко відміни!" вже не буде.
    Відміна виборів малоймовірна, але мало що ще може статися за 1.5 місяця.

14. VasMT

Звичайно розуміє.
    Щоби залишити при кориті всю зграю.
    І ви, і той академік, і той рускагаварящій бидляк з бугра з українським прапором на аватарці...
    Одна масовка одного ляльковода.

15. Ну мусимо якось протистояти масовці любителів РПЦ і ху@ла

• Подобається Подобається x 1
  16. Юрко НОТОЦО

Ага,вже м й забув про Автономний Крим,Домбас,Лугандонія...і всякіЇ пляни на Хазарію.А УРСР в складі РФ чи СССР,то шо? То шо питаю?Отвечать,бя,когда старшиє спрашивают! Крим куда???А море Азовське,ріднесеньке кому? :punish::vinsent:

Останнє редагування: 18 лют 2019
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. VasMT

Ромасю, а мізків бракує зрозуміти, що між тимошенками не можуть впхатися ще тринадцять прізвищ, бо в бюлетні вони друкуються в алфавітному порядку. :)))
    Пийте зільонку, Ромцю...:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васильку, трудно додути, що це не я писав?:)))

20. VasMT

Але зі щенячим радісним визком запостив і калюжку напустив...
    Мені стало тих відсотків, щоби зрозуміти з яким тупаком маємо справу... :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)