Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А я назвав, що от цей чи цей у мене політичні кумири, вони точно зроблять рай в Україні?
    Маю на приміті, на кого покладаю надію і кого ймовірно підтримаю у І турі, розраховую на виправлення від них помилок, які допустив Порошенко, дуже не хочу ще 5 років договорняків, обманів та аналогу кучмізму із 1999 по 2004 ( так діяв Кучма при повторному обранні, бо "більше нема за кого", "лиш би не комуняга Симоненко" ). Які ще запитання?

2. Просте питання, що ти очікуєш отримати через 5 після приходу твого обранця? Що тут такого складного?
    Я надіюсь, що Україна буде принаймі я НАТО.

• Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для мене особисто лише Порошенко зробить доброго! А всі інші продадуть Україну путінупріді. От така відповідь. От про що ми і говорити.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Намалював маляр ангела в черевиках. Піп його і запитує: "Де це ви бачили ангела в черевиках?". На що богомаз відповідає "А де ви бачили ангела без черевиків?"

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

приклад в студію.

а чого ви дивуєтесь? Хто половину зробив з того, що зробив Порох? Кравчук? Кучма? Янек? Ющенко? А всі гарно говорили про європейський вибір. І де воно?

Він там у вашій голові, а більше ніде.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю грєєт тєлогрєєчку уже то, что она русская.:))):))):)))

7. Це не відповідь. Це спроба сховатись.. Поза страуса - голову в пісок і я в доміку. Що, страшно признатись навіть собі самому?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

не звертайте, молоде - зелене.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А всі ключові відкриття в науці і техніці зробили в 19-му столітті. А потім в 20-му розвили.
    Вам не приходило на вашу вальцмануту голову, що просто час прийшов.
    Десятки років українці просували питання томосу. Десятки років українці просували питання безвізового режиму. Багато років українці просували питання співробітництва і ПДЧ НАТО...
    І тільки свинорилий Гастролер хоче монополізувати це все.
    Не забагато честі?

10. VasMT

Ромасю, так що там з картою поляка? Маєте?

11. Так що там з РПЦ. Що доброго привнесла в Україну самозвана неканонічна російська церква.

12. Lanktocha

Чого приклад? Реакцію припудреної публіки із припудреними учасниками, припудреної журнашлюхи Соловйова? Ніколи там не був і не хочу бути. За що під команду плескають - відео можна знайти.

А був при владі і мав такі ж повноваження, приміром Ляшко, Гриценко чи Смєшко. Так що приклад недоречний.

Сидить хоч хтось один із одіозних ПРдунів, мерів-сепаратистів? Гепа, Штепа - на волі і як риба у воді, раз висказався Гепа, що буде підтримувати Порошенка, напевно не за "Дякую", не за без.віз і не за томос, Іванющенка ( Юру Єнакієвського ) хтось чіпає?

Та і запитання, що буде через 5 років - актуальніше запитувати у екстрасенсів чи ставити такі питання на шабашах-пятирічках у совку.
    У НАТО при всій нашій необхідності і моєму бажанні - таке через ряд причин нереально.

Та навіть Гордон сказав, в чому і я, і багато хто не сумнівався, явні кандидати вигідні Москві - Бойко, Вілкул, Мураєв, ніяких тут 43 і один невигідний Порошенко.

13. Знову суцільне бла-бла-бла. Вам поставили пряме, конкретне питання, що ви особисто очікуєте через 5 років. І дальше те саме: так ненавиджу що ні істи ні на горщик сходити не можу.
    Так і напишіть своєї думки сформувати не можу, циркуляри приходять із запізненням і т.д. он Василь закляк на Томосі, томос се, томос те, а коли його питаєш що ж доброго зробила для України самозвана неканонічна російська церква, так він одразу йде в тінь, відключає комп/телефон, або втікає на іншу гілку.
    Відповідайте за себе а не у світовому масштабі як в анекдоті про Чапая і Пєтьку.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та не корміть троля. Йому треба працювати - кидати в топку дрова, щоб не затихала пісня "якщо не Порошенко, то хто????"
    Чого чекаємо від своїх кандидатів можно сказати в 3 словах: чекаємо правової держави.

У Порошенка та його компанії зараз влада майже як у Януковича напередодні Майдану. Це, звичайно, потрібно тільки для проведення реформ, так. І він би вже їх провів, якби не ці підлі антикори і ін. Козли, які заважають йому жити.
    Мінімальні зрушення були зроблені тільки під величезним тиском МВФ, ЄС і США - та й то коли стало ясно, що грошей зовсім немає.
    Порошенко прийняв країну в тяжкі часи і за це йому плюс.
    Але є цілком конкретні серйозні претензії -
    це суди (в тому числі нормальний антикорупційний), пропорційна виборча система з відкритими списками, а також приведення до тями фіскальної системи і взагалі бізнес-клімату в країні. І демонополізація енергоринку в країні.
    Без цього не буде НІ-ХЕ-РА.
    Решта - дрібниці, плацебо і перетягування охрімової свитки, тому що будь-які спроби щось змінити розбиваються об кругову поруку в судах, які скасовують будь-які рішення, продажних депутатів (при тому що найбільша фракція - "Блок Петра Порошенка") і тотальну бідність більшої частини населення, яка не залишає часу і сил на суспільне життя. І за всіма цими пунктами команда ПОП максимально ставить палки в колеса, виляє задом, викочує знущальні 'альтернативи' і так далі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Набір лозунгів..гарний радянський вишкіл. Натягати тез, змішати все в купу, похер конституція. Поганий царь-президент. Читайте Конституцію.

16. Lanktocha

Погоджуюсь
    Silver bullet
    Щодо порохоботів, то зустрічне запитання, чому саме через 5 років? Коли терміново за 1 тур у 2014 обирали Порошенка, думав хтось, що буде через 5 років? Чи доречніше було зберегти країну, мати легітимного президента на міжнародних переговорах?
    Що хочу, не показового, а справжнього покарання винних у злочинах на майдані ( порохотяги розраховують, що бачите, захищали янукоїдів і не покарані, будете нас захищати, також не будете покарані ), у армії - не кидання на вірну смерть військових і справжнє посилення, а не проїзд по Хрещатику на параді пофарбованої совкової техніки.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

от і побалакали :))) Не смію вас затримувати)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Я вже писав, білобілетчик, не чіпай армію, якщо ти в ній ній ні в зуб ногою. Ні що було, ні що є на даний момент.
    Я написав, що надіюсь, що через 5'років ми будемо в НАТО і це можливо тільки при ПП. Бедем в НАТО, значить будуть підтягувати економіку для вступу в ЄС.
    Але те, що у нас президент, а не царь, з вашої голови не виб'єш.
    Елементарного поняття про розподіл влади не має. Про що можна говорити.
    Антикорупціонери підписують якісь меморандуми з матірбю української корупції ЮВТ,а потім пишуть вимогу, відкрити справу на ЮВТ, хоча це прерогатива НАБУ.
    Президент призначає суддів, але подання формує ВККСУ..
    ГП просить про заочнк засудження винних в розтрілах на майдані, а депутати тупо не голосують за закон.
    Але зрадойобу це не цікаво. Дуже складно скласти пазли . Простіше звинувати сина Порошенко і все, обовязок виконано.

• Не подобається Не подобається x 1
  19. Василь, бачу ви тут. Так що там з РПЦ.

20. VasMT

Він якийсь непритомний, цей лампасоносець... :pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)