Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наскільки знаю, таке тільки у компетенції вселенського патріарха.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Добре. А Молдові?

3. Lanktocha

І чим Молдова особлива, що їй повенен це вручати хтось інший?

4. VasMT

ОК, Польща. Грузія.

5. Lanktocha

Ну грузинське православне духовенство ніхто не називає самозванцями чи розкольниками.

6. VasMT

Яка історична роль томосу для Польщі чи для Грузії?

7. А що нам дала самозвана канонічна російська церква, особливо в світлі іі умовної канонічності, як виявилось.

8. Наскільки тут чергове намагання показати, що ми нічого недосягли, відірвавшись від росіі, хоча тема вибори, повторює питання:

Хочу почути ваші грунтовні тези :
    1) що ви чекаєте від перемоги свого кандидата?
    2) що зміниться у вашому житті через 5 років?
    3) що буде з Україною через 5 років.
    Тому що всі, хто тут писав, виходять не з позитивноі програми свого кандидата (отримаємо те, те і те), а з негативноі ( Порошенко так неподобається, що істи не можу). Про оцінку можливих ризиків і можливих базових сценаріїв ( а що буде, якщо те або те), здається, взагалі мова не йде.
    Дуже б хотілось би почути/почитати аналіз в розрізі двох сценаріів: агресія роісіі і розвиток економіки.
    Дякую)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нічого, просто трохи почекаємо і через півроку почнемо помиї виливати. Це класика нашого бидла і немає значення що людина робить.

• Подобається Подобається x 1
  10. До тих хто не може істи через ненависть до ПП:

Політика
    От чесно, я не люблю Порошенка
    16.02.2019 Varvara Bernat 0--- вибори Президента, Порошенко
    Varvara Bernat
    Я взагалі на пальцях однієї руки можу перерахувати людей, котрих я люблю в високому значенні цього слова. Він в той рахунок не входить. І мене наглий шлячок трафляє, як бачу в деяких персон мало не фанатичне мімімі по відношенню до нього. Ви ще його сонцеликим назвіть! І примовляйте “пройдет зима, настанет лето, спасибо партии за ето “…

Але ще більше харить мене людська тупість, невдячність і нездатність поважати людину, котра 5 років тримає на своїх плечах всі тяготи відповідальності за найбільший наш скарб – незалежність України. Зовсім не хочу применшити роль наших героїчних вояків, волонтерів, дипломатів, всіх нас, котрі не залишили рідну землю, утримують свої родини, виховують дітей, не впадають у відчай, щоденною працею підтримують свою Вітчизну. Честь нам всім і хвала. Та саме завдяки Порошенку, завдяки його чіткій державницькій позиції, його непохитній лінії зміцнення статусу та іміджу України в світі, все це є можливим.

Я не люблю Порошенка. Я безмірно поважаю його, як Чоловіка, котрий зумів створити чудову родину, підняти надійний проквітаючий бізнес, доробитись до серйозних статків, котрих вистачить до сьомого коліна (пам’ятаєте Сашу-стоматолога, котрий за два роки став мільярдером на рівному місці?.. Якось не пригадую, щоб хтось тоді особливо обурювався чи питав звідки. Всі мовчали в тряпочку і хавали, бо ж то понятно звідки, а як же інакше?). Його дітям не треба красти, їхній батько здобув для них все, добре виховав і дав гарну освіту, щоб йти далі і розвиватись. По великому рахунку ПП відбувся, як особистість по всіх статтях.

І йому наfig не треба були б всі ці менінгіти. Якби не його здорові амбіції. Амбіції людини, котра хоче залишити слід в історії. Котра хоче стати особою, яка вирве Україну з віковічних тенет залісся. Котра може протистояти мерзенному карлику, бо в того на нього нічого нема, і він не має чим його шантажувати і тримати на короткому повідку (тільки не треба тут зараз про ліпєцку хвабрику!). Котра знає, як і що треба зробити, аби з нами рахувались і мали за рівних сильні світу цього, бо ми і справді цього варті.

Саме через ті небезпідставні амбіції Президента Порошенка, котрі настільки співпадають з ідеями і прагненнями січових стрільців, воїнів УПА, героїв Крут, всіх тих вивезених в Сибір, замордованих і закатованих за любов до України, всіх тих, хто з роду в рід передавав мрію про нашу сильну і вільну державу, яка, нарешті, має всі шанси відбутися, я підтримаю його кандидатуру на прийдешніх виборах.

Я – за Україну. Я – за Порошенка. Так нам, Боже, допоможи!..

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Василь, так що нам дала самозвана неканонічна російська церква?

12. А це вже і про мене:

Україна не стане на коліна!
    16.02.2019 newseditor 0--- армия,армія, вибори Президента, выборы Президента, пропаганда, Сопротивление,спротив
    Xenka Sequoia

Чого лише з нами за ці 5 років не трапилось.
    Ми втрачали співгромадян, близьких, рідних, друзів.
    Ми втратили частину нашої території і частину нашої землі – хай тимчасово, та все ж.
    Рятували знищену економіку, відбудовували розкрадену і розвалену армію, відновлювали історичну істину та пам’ять, відвойовували кордони і честь, повертали віру в себе, в країну, в майбутнє.
    Ми шаленими темпами освоювали нові знання, професії, вміння, вчились по-новому реагувати на інформацію, вчились дипломатії, намагались розуміти речі, які 5 років тому були нам не цікаві, не потрібні, як ми думали; ми вчили нові терміни, розшифровували абревіатури, шукали підставні слова в масі меседжів од ЗМІ всіх ґатунків і щемили їх, коли вони брехали і відверто працювали на ворога – вони не зупинились? і ми не зупинимось; ми стали майже такими ж впливовими, як вони, ми можемо їх поставити на місце в нам зручній формі, виграти і битву, і війну.
    Ми навчились розрізняти справжній гумор і подзаборно-туалетні гуморески, справжнє кіно і продукт для бидла, справжні книжки і ширпотреб, яким нас загодовували постачальники каzапського лайна.
    Ми в курсі справ в НАСА, НАТО, ПАРЄ, ООН, ОБСЄ, ми слідкуємо за розслідуваннями виборів президента Америки, знаємо всю підногітну, шо відбувається у звихнутого сусіда.
    Навчились не вірити в обіцянки ні на словах, ні на папері, лише реальним справам довіряємо, і це дуже вірне щеплення – тепер наші підписи лише на тому папері, який вартий їх мати.
    Ми все менше схиляємось до створення собі кумирів і героїв, і герої, справжні, створюються самі.
    Ми все менше вигукуємо щось на зразок “хто замовив..? кому цікаво..? патріотів знищують і садять!!”, бо вистачає розуму і терпіння розібратись, чи не хоче нас знов хтось поюзати, а потім викинути, витерши об нас ноги і руки, як щось об штору в дешевому номері після зневажливого сексу.
    Ми терпляче чекаємо пояснення ситуацій, які спочатку нам здаються не зрозумілими і не поремо гарячку там, де потім, обов’язково, буде соромно.
    Ми навчились підтримувати владу в цілому і кожного окремо.
    Ми осміліли (!!) і чіпляємо на свої фото рамки підтримки Президента чи когось з його команди.
    Ми адекватно стали ставитись до військових, поважати їх подвиг і бути вдячними за нього, не принижувати їх гідність дивними їх назвами і, водночас, спокійно висловлювати зневагу, коли вони чинять щось нице чи поза законом – немає ніякої безумовності та презумпції невинуватості, ким би хто не був.
    Ми навчились чесно платити за послуги, купувати українське, справді підтримувати нашого виробника, не намагатись дурити, тим більше свій свого.
    Ми полюбили літати в інші країни, закохуватись в інші культури, нести свою їм і щиро радіти, коли там радіють нам, українцям, і підтримують нас.

Ми виросли.
    І хоч ми на різних соціальних щаблинах, з різним світоглядом, смаком, бажаннями, маємо різну вікову категорію і бачення до самовираження, ми дивимось в одну сторону, ми однодумці.

Хто – ми?
    Ні, я не про всіх українців, не про все населення України.
    Я про тих, хто нині гордо і з честю одягнув на себе поняття ПОРОХОБОТ і щасливий ним бути.

Порохоботи формувались, шелупонь відсіювалась, хтось, хто зміг побачити все в вірному світлі одразу, хтось став на шлях розвитку і правди пізніше, хтось приєднався взагалі нещодавно – це така жива, кипуча ріка з крутими берегами, зрадними порогами, переможним повноводдям, прекрасними водоспадами, і саме ця ріка допомогла впасти в світовий океан і стати його частиною джерела, яке змогло пробити товщу стомленої, зневодненої землі.

Ми встигли по 100500 разів пересваритись на 100500 тем, перестати спілкуватись, наображатись, наговорити один одному неосяжної дурні, але коли настав час, “шоколадна” – од білого до брюту – армія Пороха, як один знов стала плече до плеча перед вирішальною битвою.

Славне буде полювання, други, знов багато загине з кращих, нажаль, бо це – війна, жорстока, запекла, кривава.
    Але ми маємо вистояти, аби шакальві не було жодного шансу перегризти наших дітей і знов одібрати наші 300 літ виборювані історію, пам’ять і землю.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Хто впізнає себе тут:

Суспільство
    Легше зрозуміти росіян з ватніками ніж зрадофілів
    16.02.2019 Валерій Прозапас 0--- ватніки, зрада, зрадофіл, кодекс зрадофіла
    Валерій Прозапас
    Знову переконався, що легше зрозуміти росіян з ватніками ніж зрадофілів.

У перших хоч дрімуча, але ідеологія нафталінових скрєп про “загнать всєх в стойло (особєнно бандєровцев) і побєдіть Амєріку”. І заради цього вони готові жрать берьозовую кашу та цілувати чекістський сапоґ, аж поки не пропаде їжа і з’являться джинси або айфони, та Америка не починає слати гуманітарку, і так по колу.

А от кодекс зрадофіла заплутаніший. В ньому радість від ями на дорозі, як доказ поразки Майдану, поєднується зі святкуванням виходу в другий тур Тимошенко з Зеленським, бо так написав Шрайк.

На щире питання: “Окей, Майдан програв, Зєлєнскій побєділ – що далі?” освічений зрадофіл чомусь ображається і каже: “ну ми же всє агєнти Крємля, раскачиваєм лодку, нєльзя так с народом, таріфи, Крим просралі, ЄС розвалітся, корупція, война вигодна олігархам, ротердам+, Кононєнко, порохоботи…”

Спіймати думку неможливо.
    Мети ніякої.
    Визнання будь-якого досягнення немає.
    Вдячність за мирне (поки що) існування відсутня.
    Стійкості нуль.

Нахрін такая жизнь?

14. А це в продовження теми про 100500 раз:

Суспільство
    Народ не отличает пустой болтовни от реальных возможностей
    16.02.2019 Йож Туманный 0--- обещания, ответственность, популизм
    Йож Туманный
    Вообще самое забавное в том, что мне в действительности фиолетово, кто будет сидеть на Банковой: Юля, Петя, Вова… Важно-то, на самом деле, совсем другое. Важно, чтобы электорат – в массе своей – отличал пустой популизм и пустые же обещания от реально возможных и реализуемых сценариев. Один этот критерий уже надежно убережет страну от катастрофы.

Возьмем, например, обещание Зе отменить неприкосновенность депутатов. Есть ли такие полномочия у Президента? Нет таких полномочий. Есть они только у самих депутатов, и потому обещание должно звучать примерно так “если я стану Президентом, и у меня будет лояльное большинство в Парламенте, то я обязуюсь немедленно подать закон, ограничивающий/отменяющий неприкосновенность парламентариев, и приложу все возможные усилия для того, чтобы его приняли”. Тоже самое, например, касается юлиных тезисов про газ.

Народ (если он хочет быть именно народом, а не населением) должен хотя бы примерно понимать сферы и границы ответственности тех или иных должностей. Например, что назначает судей, конечно, Президент, но список назначаемых кого и куда формирует не он, и что претензии про назначение сепара-судьи куда-то там это не на Банковую слать надо. Ну или если на Банковую, то с доказательствами давления на коллегию судей, нечестно пройденный конкурс и т.п. Потому что прав был усатый упырь: кадры решают все, а вопросом кадров занимается много кто, а не один только Президент.

Это очень важно – правильно адресовать претензии. Вот, опять же, давайте посмотрим на то, как работает избежание ответственности в РФ: все силы внутренней пропаганды брошены на отбеливание и обожествление Путина для того, чтобы за его “чистой” репутацией мог укрыться любой чиновник. Даже если дела идут из рук вон плохо, у холопов есть отдушина – написать царю-батюшке, и он соизволит “разобраться в ситуации”. В крайнем случае, запишут очередное видео на коленях. В итоге в большинстве случаев Путин просто хмурит светлое чело, и чернь ликует: бояре засуетились, изредка и вправду откусывает кому-нибудь проигравшему в аппаратной борьбе голову – опять же на потеху плебсу. Система не меняется, люди по-прежнему в жопе, все, кому надо – счастливы.

В нашем случае работает немного иной механизм ухода системы от ответственности: любые провалы немедленно вешаются на Президента. Садовый прое*ал мусор? Ну, это ж план Банковой! Паркетные генералы награждают друг друга? Ну, это ж порох медальку вешал, мерзавец! Судьи буй клали на букву и дух закона? Да это ж шоколадный барыга их назначает! У нас пик выплат по долгам Тимошенко-Азирова? Ну, ясное дело, это хунта долгов полон рот набрала.

К чему все это ведет? К тому, что меняются первые лица, но не меняется система.

Судьи как были контрацептивами при Кучме, так и остались ими при Ющенко, Януковиче и Порошенко. Менты как были ОПГ в погонах, так и остались. Медицина как была насквозь коррумпирована и в жопе, так и осталась. Да, в целом мы делаем какие-то подвижки в сторону цивилизации, но медленно. Слишком медленно. Причина: отсутствие систематических усилий, которое в свою очередь обусловлено тем, что политикам нет необходимости прилагать их.

Ни один политик не несет репутационной ответственности за свои обещания и прое*ы вне своей каденции. Это – главное правило нашего политикума.

Яценюка ненавидели в 14-16 годах. Яценюк ушел со сцены, подождал, и опять идет в Раду, и светит рожей с бигбордов. И что? И ничего. За него опять проголосуют, он будет на коне в любом случае.

Юля продала нас Москве, набрала долгов, устроила фуфломициновый кризис, кризис с курятиной, проспала мировой кризис. И что? И ничего – второе/третье место в рейтингах.

Россия отжала Крым, подожгла Донбасс, убивает наших сограждан. И что? И ничего – враг не в Кремле, надо встать на колени и усердно работать головой. На переговорах, конечно, а не то, что вы подумали.

Даже если Порох проиграет выборы – он отойдет на год-два в сторону, и вернется, и не будет ни он, ни кто-либо другой сидеть (в худшем/лучшем случае он сядет, но вовсе не по причине торжества справедливости). Потому что вне каденции ответственности не существует.

Потому что так работает наша политика – нам раз за разом тасуют одну и ту же колоду крапленых карт, а мы каждый раз, вытащив все тузы на мизере, удивляемся, как же так вышло.

А ответ прост: народ не отличает пустой болтовни от реальных возможностей. Это, с одной стороны, вынуждает ВСЕХ политиков играться в популизм, с другой – выгодно пустышкам типа Ляшка или Юли, которые, в сущности, могут быть политиками ТОЛЬКО в условиях сплошного популизма, и потому они активно поощряют именно такой подход.

Так что, в общем-то, я потому и стучу культяпками по клавишам: я хочу видеть вокруг себя ответственных и здравомыслящих сограждан, а не стадо желудков, гоняющихся за пестрыми фантиками в очередной тщетной попытке хоть что-то урвать и раз за разом попадающихся на крючок популизма.

Карикатура © Олексій Кустовський

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

У ЗМІ повертаються «темники», – голова ГО у Львові

Після того, як кандидати в Президенти України Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко та інші підписали Меморандум про чесні вибори, проти них розпочали провокації за принципом чорних виборчих технологій.

Про це сьогодні, 15 лютого, під час засідання прес-центру «Вибори-2019» на тему: «Чорні технології на виборах Президента України», яке відбулося у Львівському прес-клубі, заявив голова ГО «Громадський рух «Європейське місто» Богдан Рабешко.

- Влада від імені партії «Батьківщина» масово пропонує громадянам кошти за підтримку Юлії Тимошенко. Служба безпеки партії «Батьківщина» з’ясувала, що масове обдзвонювання відбувалося з номерів телефонів, які належать колекторській компанії, що тривалий час проводить соціологічні опитування на замовлення БПП «Солідарність», - стверджує він.

Богдан Рабешко стверджує, що найбільше чорними технологіями послуговуються російські політтехнологи. Також, за словами голови ГО «Громадський рух «Європейське місто», повертаються «темники» для ЗМІ, які свого часу запровадив Віктор Медвечук, коли очолював адміністрацію Президента Кучми.

- Мені відомо, що ЗМІ знову отримують листи з проханнями розмістити негативний матеріал про певного кандидата за певну грошову нагороду. Ще я знаю, що у Львові були розміщені білборди з негативною інформацією про кандидата в президенти Володимира Зеленського, - перелічує голова ГО « Громадський рух «Європейське місто».

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В бюджетных организациях замахали опросниками с полной инфой и подписью об избирателе.
    Кроме как действующей власти это проворачивать некому.:sad:
    Значит, в победе президента уверенности нет, раз так масштабно готовят фальсификации.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. У вас є підтвердження, що це влада робить? Якщо немає, дайте визначення собі самі.

18. ІгорМ

Єгор Фірсов разом з Єгором Соболєвим та 38 іншими особами.
    4 год ·
    Сьогодні відбулася хода "Чесний вибір - проти підкупу". Люди прийшли під адміністрацію Порошенка, щоби висловити свій протест проти намагання вибудувати сітку підкупу. Щодня ми отримуємо інформацію, що свідчить про намагання Порошенка купити собі другий термін. По всіх куточках країни йде маштабне "соцопитування" після якого, людям пропонують підписати "угоду-особисте зобов'язання", проголосувати за Порошенка і отримати 1000 гривень.

На своїх рекламних бордах Порошенко пише про "реальні справи". Але найбільшою своєю реальної справою Порошенко схоже обрав саме підкуп. Тому ми префразували слоган Порошенка, наблизивши його до реальних справ, а не його брехливих обіцянок про чесні вибори.

Це перша наша акція, але далеко не остання. Ми зупинимо тотальний підкуп! На черзі акції у регіонах і миттєва реакція на інформацію про купівлю голосів. Це шахрайство треба спинити, ми розірвемо сітку Порошенка і не дамо скупити голоси виборців!

View: https://www.facebook.com/egor.firsov/videos/2553568567992811/

19. ІгорМ

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ви фсьо врьотє. Ето все рука крємля. Ви крємлєбот

• Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)