Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Це було написано рік тому. І що змінилось і риторичні тих, хто далеко від лінія фронту.

Дмитрий Чекалкин

"Каждый мнит себя стратегом,
    Видя бой со стороны."
    Шота Руставели

Віталій Гайдукевич:
    "Фігня якась. Не тих до Мінська посилали :sad:» Оце бачу Микола з Фейсбука, Андрій з Твіттера, Василь Блогеренко сидять і усьо знають, як тра було. І тойво не те домовились і тудись не теє підписали. Шоцікаво, шо далі розумний Микола (Андрій, Василь... ) від місця подій, то краще йому видно шо тра було Ху*лу казать і як його словесно п***ть. Заздрю. У мене так тєлєпатія не розвинена :sad: Оце часи - куди не плюнь - ВольфМессінги, Ванги і прочі Нострадамуси."

Yuriy Shishkovsky:
    "Каждый, кто фонит на Пороха и говорит, что он отстаивает только свои интересы - сравните две фотографии - до и после выборов президента. Я лично вижу седого старика, который почти не спит ночами. Для меня это показатель - мой Президент не стреляет кабанов в Сухолучье, а сутками ведет переговоры со всем миром, чтобы наша страна выжила и состоялась. Может он и не идеален, и ошибок делает много. Но он сильный переговорщик и пока что самый сильный Президент за всю историю.
    Ну и помните, что любые изменения начинаются с себя. Просто, никто не любит менять себя, требовать от наделенных властью намного проще.
    Украина еще попылит, вот посмотрите :)".

www.facebook.com/v.gaydukevich
    www.facebook.com/yuriy.shishkovsky

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тому потрібно більш інтенсивно вести Мінські переговори, чи не так?
    Якщо Кучма не вилазитиме з Мінська, нічого цього не трапиться. Ви зі мною погоджуєтеся.
    (Для тих, хто не в темі , це - моє іронічно-риторичне запитання. Зараз пан Михайло по полицях розкладе, що Мінський процес - життєво необхідний, і тому жодних погромів виборчих дільниць завдяки інтенсифікації цього процесу не буде. Не буде також і загострення на фронті із звинуваченням у цьому Порошенка. Кучма - впєрьод! ).

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всі вказуючі, можливість ведення війни мають великий військовий досвід, а який він у Порошенка? Чи не смєть панасіть памазанніка божия?
    Та непотрібно тут бути великим спеціалістом, донецький аеропорт - велике стратегічне значення, чому із точки, що контролювали не розпочали наступ на Доннецьк, раз мирний план, то чому повноцінно не обороняли, кинули військових на вірну смерть, винен Папа Римський? Домовилися відступити, чому не дали такої команди?

4. Слідкувати за подіями потрібно. Кучма вже давно не участник перемовин в Мінську.

5. Як я й писав. Знову нічого нового. Немає нічого про позитив власного кандидата та його програми, а тільки негатив, бо Порошенка вже так неподобається, так неподобається, що вже істи не може.

6. Lanktocha

Є поняття "антирейтинг", яскравий приклад 1999, голосували на стільки за Кучму, скільки проти Симоненка, чув статистику по Івано-Франківській області, у 1994 Кучму підтримало 3%, а у 1999 ніби 93. Подібно і тепер, у багатьох склався такий собі антипод, кого нізащо не підтримають і проголосують за будь-якого його суперника.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Якщо справдяться прогнози, я особисто в першому турі проголосую за свого кандидата, а в другому прийдеться зіпсувати бюлетень. Хай йде процес без мене. Всі 4 топові фігури мені не здаються відповідними на наступні 5 років, щоб досягти глибоких позитивних змін.
    Надія тільки на те, що здорові сили об'єднаються в останню мить.:sad:

9. Розум, який одного разу розширив свої горизонти, ніколи не повернеться в колишні рамки.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кучма - не Кучма. Яка різниця? Ви скажіть конкретно:Допоки йдуть мінські перемовини, це стримує Путіна від спроб зірвати вибори в Україні.
    Тоді я заспокоюся.

А так мені чомусь здається, що на підлості з боку Кремля стосовно України мінські перемовини жодним чином не впливають. Приклад тому - недавній інцидент в Керченській протоці. Захотіли - постріляли. Звинуватили Україну.
    А Ви кажете "не Кучма". Може, самого Порошенка послати? На перемовини?

11. Ви пропонуєте відмовитись від переговорів у Мінську? Добре. Відмовились. Що далі? Ваш сценарій?

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ось вам і "чорна" катреняка на ніч,жеби сте добре думали,кого вибирати! о_О

upload_2019-2-15_22-14-3.png

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васильку, знайшов ваш прекрасний і правдивий фейк:

Працюєте на "метр пятдесят девять"?

:haha:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ромцю, у вашого любимого путіна, як і у неменшлюбимого непутіна, тих бордів, як у сучки блох.
    На різні теми.
    А щодо вашого Петрика, то він ще задовго до оцих виборів спи... сплагіатив слова вєлікого Лєніна - МИ ПОЙДЬОМ ДРУГІМ ПУТЬОМ!!!

Слава Вальцману!

15. Lanktocha

Раз пішла мова про совковість, дещо мені нагадало, як за Хрущова, Брєжнєва збирали шабаші, де лічили, що от вже скоро буде комунізм, рай на Землі, майже так само тепер на шабаші порохотягів, що скоро будемо в НАТО і ЄС, як деякі ватани кричать: "Вы Хрущева не любите, он вам Крым подарил", "Вы Сталина не любите, он Западную Украину присоеденил", порохоботи: "Як можна Порошенка не любити, він ввів без.віз ".

16. VasMT

Безвіз - фігня...
    ТОМОС!!!
    Я, доречі, так і не дізнався про історичну ролю томосу для чехів(поляків, молдован, румун і інших японців...).
    У нас, мля, історична роль, а у них пройшло так, що ніхто і не помітив.
    Може томос різний... :dntknw:
    Може наш томосніший в двічі-тричі?
    А може їм фігню підсунули?

17. Lanktocha

З приводу томосу тішить, що могли перейти до ПЦУ, ті кого стримувала неканонічність, були православні приміром на Волині, проукраїнські, але неканонічність стримувала, відразу перейшли такі як Симеон, Драбинко... Такі одіозні як настоятель Києво-Печерської Лаври Павло чи Одесько-Ізмаїльський Агафангел не перейдуть, а інших тепер неканонічність не стримує.
    Інша річ, розмови про це та переговори з вселенським патріархом розпочинались не сьогодні, і не вчора.

18. VasMT

Що дав томос Японії?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)