Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

концерт продолжается

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну дык Україна - це ВОНА!:))

• Подобається Подобається x 2
  3. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

наверное кто-то думает, что европейский выбор - это когда украинцы смогут бесприпятственно ездить на заработки в Европу???
    а в противном случае нам эта европа и не нужна!

• Подобається Подобається x 1
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як би Ви там хоч побували, ви би тут таких дурниць не говорили (а то і взагалі не вернулись би).

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ох я й обломався на цих виборах. Тепер поняв на скіки я ше баран, щоб судити про політику, і який взагалі баран, шоб вопше судити про політику.

6. premium

premium Well-Known Member

мабуть проголосував проти обох, тоді однозначно ...

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как раз - наоборот.
    Те, кто голосовал за вона - обломились в своих надеждах, те кто голосовал за воно - скоро обломяться. :cry:
    Впрочем - еще идут суды - и возможно -
    Те, кто голосовал за воно - обломились в своих надеждах, те кто голосовал за вона - скоро обломяться.:cry:
    И только голосовавшие против всех - смотрят на них, как на детей неразумных... :dntknw:

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Результати соціологічних опитувань
    [​IMG][​IMG][​IMG]

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Найймовірніший ІІ тур - Порошенко/Тимошенко, тоді багато хто на цей тур не піде, будуть розуміти, що вибір без вибору, можуть старатися вивести у ІІ тур Бойка, тоді як Кучма і комуняга Симоненко, нехай буде поганий Кучма, лиш би не ще гірший комуняга Симоненко, так і в Бойка у Порошенка будуть шанси на перемогу по такому ж принципу, інші кандидати, якщо нічого не станеться шансів на президенство і ІІ тур не мають.

10. burachekn

burachekn Well-Known Member

Якщо на вибори підуть ті, що у списку вище, то я голосуватиму за Порошенка або за Тягнибока. І піду на ІІ тур теж, щоб віддати свій голос проти Тимошенко, якщо буде як написано вище.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як на мене, Тягнибок перетворюється у політичний секод-хенд, як і Мороз, Костенко, Вітренко, показала вся його партія, що критикувати когось вони можутьь, а що можуть самі зробити?
    Так і Порошенко надій та сподівань багатьох не виправдав, не здивуюсь, якщо повторить долю Ющенка та у ІІ тур не вийде, єдиний шанс - вагома військова чи дипломатична перемога, хоча би на окупованій частині Донбасу, або як я казав - вивід собі у суперники вигідного кандидата.
    Про Тимошенко - інша тема розмови, давно такого прагне, щось не віриться, що воно буде.

12. ІгорМ

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

14. prius

prius Well-Known Member

То то всі пєціні подєльніки вилазять,я ось думаю скількі ще майданів потрібнр щтб цю всю мразоту почали вішати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. ІгорМ

Сергій Лещенко
    57 хв ·
    Пам'ятаєте, в нас є такий Охендовський. Його термін повноважень голови ЦВК закінчився три (!) роки тому. Він під слідством НАБУ - йому вже висунуто підозру! Але Охендовський і далі є головою ЦВК. Більше того, днями він повернувся з Норвегії, де спостерігав за виборами в Стуртінг. Сором в ганьба в тому, що він не лише продовжує очолювати один з ключових органів, але і представляє його на міжнародній арені.

І наш чесний суд навіть не відсторонив його на час слідства. На прикладі Охендовського говоримо про антикорупційний суд, який є навіть Уганді, але який Порошенко і Ко створювати не хочуть.

16. ІгорМ

ТИМОШЕНКО: Я БУДУ БАЛЛОТИРОВАТЬСЯ НА ПОСТ ПРЕЗИДЕНТА

Лидер фракции "Батькивщина" Юля Тимошенко намерена баллотироваться на пост президента Украины на следующих выборах.

Такое заявления народный депутат сделала в эфире телеканала NewsOne.

"Я буду баллотироваться на пост президента. Мы будем побеждать ради того, чтобы страну поставить на ноги", - заявила Тимошенко.

При этом она отметила, что ранее уже поддерживала Виктора Ющенко на посту президента и Арсения Яценюка на посту премьер-министра, но это ни к чему не привело.

"Я больше никому не доверю это дело", - подчеркнула нардеп.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Звісно... Чи самій пиляти, чи на всіх - різниця велика

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вибачайте ,пане Ігорку,же залажу межи Вас, Тимошенко і Самогонників,але я без катрена...
    Дивіться уважно,жеби Юлька,вас лохів-садових,та не взула в "лабутени" і щоб дала вам хоть якогось віце-премєра в своїм уряді,якщо Єгова, ну Джошуа Лондонський,та напророкував їй та царство в Україні,в що я тє-є-єжко вірю!
    Бачите який я файний ,же катреняку ніяку тутки не помістив! Успіху вам!
    Вибачайте за сарказм,але інакше Юльку,та і вас,самогонників-ліворуціонерів,просравших національні інтереси, та й не сприймаю.А шо? Табу ще нема. Маю право!:)))
    2027.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=C9O7atrkHQQ

Останнє редагування: 14 жов 2017
  19. ІгорМ

@Юрко НОТОЦО, можете не пнєтисі, бо я Юлю не люблю і ніколи нею не тішивсі :)

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ви,хто такий? Коломойський з грошима,який тим всим кєрує з подачі Льондина? Хє-хє! І не пніться, бо будете реальним лохом з тим Садовим в компанії богом-вибраних.А вас Бог вибирав,чи хто? Отож! А галичани,які вибирали,то можуть і в-дупцю накопати мудрегелів таких,ліворуціонерів-майданутих.Вони такі-і-і-і!:tease:

2008.jpg

Останнє редагування: 14 жов 2017
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)