Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ти диви, щось хомчин тут роздухарився:))) Сам себе називає "читаємо") Та не читайте. Ви тут взагалі кому потрібні чи цікаві з вашим низькопробним сміттям з фейсбуку? У вас взагалі нема чого читати, рідко-рідко щось розумне проскоче.
    Ніхто не вимагає з Порошенка електронного голосування одразу, а річ у тім, що адмінресурс у президента не будь-який і крім того низький поріг гідності, щоб заручатися підтримкою такою особи як Гепа.
    "Все х@ня, давай по-новой" (Гепа). Ото соратник.

• Подобається Подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Значить Вам можна вирішувати хто співвітчизник а хто ні, а мені зась? Хрін вам!!!

• Смішно Смішно x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ото ж!А Кушнер,єврей взяв стільки скільки йому дали,а не стільки скільки він хтів.Ну і ще могли Нобля пообіцяти...як Вам якусь BMW євробляху!:haha:

4. Silver bullet

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пануньцю Хомшин,а ну шось про Томос,шо там чути,чи про те чого Петрусь на літаках вчиться літати? Яник так не вмів,до-хулєри!:)))

upload_2019-2-14_15-29-17.png

6. І знову пост написаний для того, щоб згадати Порошенко . Манія і суцільне нетерпимість совка. Не читав, але засуджую. Звідкіля ці слова?
    І ніхто не поіде в Харків вибирати вам нового гепу. "Плачте, очі, плачте. Щоб вам повилазило. Бачили що купували." - казав циган, жуючи хрін.

Останнє редагування: 14 лют 2019
    • Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз згадали революцію.
    Чув думки, що така навіть можлива, якщо Порошенко сфальсифікує вибори. Неприємне це явище, але не буде мирних мітингів, розкладання палаток, концерти Руслани... початок, щонайменше від горілих шин.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Я не вирішую. Я сприймаю суспільство таким, яким воно є. Зі всім позитивом і недоліками. І не перекладаю свою відповідальність на чужі плечі. Не звинувачую когось в моїх проблемах, а пробую іх вирішувати. Коли успішно, коли ні.
    А вже закликати до повішання, розстрілів тим більше. Тому що я бачив не одну смерть в цьому житті ще у далекі 80-ті. І попрощався не з одним полеглим товаришем.

9. Silver bullet

А не пересмикуйте, добродію. Це якраз Гепа зібрався вибирати нашого чинного поза бажанням харків'ян. Пообіцяв Пеці і наразі збирає дані по лікарням та іншим держустановам, де не відмовлять, бо пожалкують - з паспортними даними та особистими підписами. Є опитування, а на вибори можуть і не ходити. :good:

Все ж таки розголос цієї підлісті буде.

10. Чув дзвін, та не знаю де він. У вас галюцинаціі? Що приймаєте? Може краще припинити вживати?

• Не подобається Не подобається x 1
  11. Lanktocha

І Гепу поки що судили тільки показово.
    Неозброєним оком видно, що не просто так.

12. Ви краще зробіть свій вибір і дайте можливість харківчанам зробити свій. Якщо ви хочете щоб вони пристали на ваш- переконайте іх, що ваш вибір правильний. А то у вас німа сліпій сказала, що глуха чула.

13. Lanktocha

Вже говорив порохоботам - одягайте намордник!
    Це не стільки моя думка, є у інших і я вважаю небезпідставно.
    Не вірили ж у "Україну без Кучми", бунти у Врадіївці чи помаранчеву революцію.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще багато ружної ружності є в мережі.
    Путін і Непутін за рульом.
    Путін і Непутін в комбайні.
    Путін і Непутін стріляють зі снайперки.
    Путін і Непутін на кораблі.
    Путін і Непутін з дєтями...

Хто що робить, мавпа собі.

15. Так вже як бачити тут про томом забули, хоча вже більше 300 парафій перейшло у ПЦУті відповідно проукраїнську мову, і заізжих рпцешних гастролерів перестали пускати в країну, і метрополит Єпіфаній заявив, що можливо ще в цьому році три Лаври перейдуть у підпорядкування ПЦУ. Все розвивається добре.

16. Silver bullet

Не кажіть. Кого-кого, а Гепу можна взяти за дупу за будь-що, було б бажання. Та ні, таке сявло потрібно самому)
    Як колись до Гепи на прийом пішла знайома мені людина, яка на вул.Котлова (що мала вигляд місячного пейзажу з кратерами) орендувала будівлю своєї фірми. І запропонувала Гепі 50-на-50 з містом зробити нове сучасне покриття цієї вулиці. І Гепа категорично відмовив. Бо де в тому проекті він? Людина буде знати, які роботи йдуть, що де коштує - воно йому треба? А в нього тільки відкат 50%.
    Людина виїхала з родиною до Іспанії.

17. Яким чином ви до тих подій? Постфактум?

18. Я тут вже постив Дід Мітя з твіттера. Почитайте, може зрозумієте. А ні, то хто вам дохтур?

19. І ще. Ваш гепа хоч в президенти не лізе. А ось наш львівський Андрій Доля преться в президенти. І що тепер робити? Одне знаю, що навіть у Львові він непереможе.

20. Silver bullet

Та читала я того Митю. Та це сміх.
    Можу вам докласти, що їжею в шкільних столових батьки споконвіку цікавляться. Чи не ноу-хау!
    Мої діти коли ще вчилися, а і тоді батьківський комітет контролював столову в школі та зважував порції.
    Мене скоро знудить від вас, чесно. Для вас, я так розумію, гроші не пахнуть, але примітивна дискусія з примітивним юзером вже обтяжує, не буду допомагати заробляти вам юдини гроші, порохоботе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)