Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У вас вчуся)))
    Але якщо серйозно, то мені всіядність Порошенка ось де. Хай буде український Ердоган, але ригівське болото - ракли як Хомутинник, Гепа, Допа, Шуфріч, Бойко, Рабинович, Грановський щезнуть навіки в закордонні далі.
    Наразі не так війна висмоктує соки, як оті всі олігархи та напів-олігархи з країни. Хто опирається реформам? Ті, кого треба спіхнути з потоків, а Порошенко кругом своїх по духу розташовує.
    Ще трохи і перетвориться в Януковича-2.

• Подобається Подобається x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вірно підмічено! Так краще!
    :good:

3. Так не вибарайте. Що , харківянам Гепу вибрали львів'яни, чи Садового львів'янам жителі Харкова. Ви знову все зводите до царя-батюшки. Чистий путінізм головного мозку. Царь хороший- бояри погані і навпаки.

4. При українському Ердогані за свій перший катран ви, Юрко, попадете до буцегарні в той самий день.

5. Юрко НОТОЦО

Chomek,za dużo mówisz!:mocking:

яяявв5as2uhk.JPG

У Туреччині затримали півсотні бойовиків ІДІЛ яких підтримує Саудівська Аравія і Ко.
    У Туреччині силовики затримали 641 підозрюваного в причетності до "терористичної організації фетхуллахістів" (FETO), яку Анкара звинувачує в організації спроби державного перевороту в липні 2016 року.
    У Туреччині затримали понад 640 осіб у справі держперевороту
    :good:
    upload_2019-2-14_13-51-34.png

Останнє редагування: 14 лют 2019
  6. Оскільки Саудівська Аравія вась вась з Трампом ви були б одним з тих 640 затриманих

Останнє редагування: 14 лют 2019
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тих, кого пропонували вішати вздовж бориспільської траси - важко назвати українцями. При досить непоганому словниковому запасі я для них навіть слово підходяще підібрати не можу...
    І ви готові їх так просто взяти і відпустити? А я б вздовж бориспільської траси повісив краще...

• Смішно Смішно x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Вась-вась з Трампом? Може з демократами Конгресу,лобістами Саудівської Аравії і Ізраїлю,що підтримують фінансово ІДІЛ ?? Але з Трампом??? Смішно!
    :))):crazy::mocking::bye2:

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Якщо вибори в Харкові організує Гепа і президент за нього, то від харків'ян залежить не так і багато. Якби хотіли депутати, щоб вибори були чесні, то було б голосування електронне, як в Європі та США, а оті бумажки, які можна вкинути по дорозі, то нашому Гепі раз плюнути. І не таке провертав. До речі в Харкові по лікарнях зараз таке собі опитування - як-будто харківське медичне керівництво його ініціювало.
    Це моя знайома розказала, потім, бачу лікарі по форумах пишуть. На аркуші пишеш за кого хочеш голосувати, але при цьому пишеш паспортні дані, адресу, телефон і ставиш особистий підпис. Все є, щоб чисті бланки позаповнювати. А що - ідея непогана. І нема нічого того протизаконного. Опитування, йопт)
    Гепа - людина здібна на махлювання. А у Порошенко низький поріг гідності. Рибак рибака бачить здалеку!

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2019-2-14_14-35-6.png

upload_2019-2-14_14-35-59.png

Де-жа-вю!!!

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чув думки, може і не безпідставні, ймовірність, що так звані фаворити Тимошенко і Порошенко програють вибори, можуть і не вийти у ІІ тур, на цей випадок є "План Б", можуть зробити президента з обмеженими повноваженнями, як президент в Італії чи Німеччині і все буде вирішувати парламент.

Голосувати не "проти", а "за". У 1999 голосували за Кучму, чи проти комуняги Симоненка?

13. Я думаю, що, якщо , неприведи господи, буде ще один майдан, то сьогоднішні вішателі, точно будут висіти і не тільки вздовж бориспільскоі траси. Тому що тільки скриті та явні москалі можуть закликати вбивати своїх співвітчизників.

14. Поцікавтеся скільки дали сауди зяту Трампа Кушнеру?

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Для мене це кодло ніколи не було і не буде співвітчизниками. Співвітчизник ніколи не дозволить собі робити зі своєю країною і її народом те, що робить купка оцих продажних блядей. Співвітчизник не тікає за кордон, як тільки його візьмуть на цугундер і не має по 5-10 паспортів

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Ви з головою дружите чи ваш організм функціонує якось особливо.
    У вас взагалі відсутній поріг гідності і нічого, читаємо вас тут і ніхто не призиває вас вбивати чи ще до чогось.
    Хто має прийняти рішення про електронне голосування? Порошенко чи Рада? Хто сидить в Раді і хто іх вибирав. Скільки буде коштувати бюджету ваше голосування? Звідки взяти гроші? З оборони, з субсидій, охорони здоров'я, освіти, ремонту доріг?

17. А, вибачте, я не знав що ви сам Господь Бог і маєте право вирішувати хто є хто. А як же тоді заповідь не вбий?

18. У вас є внуки і діти? Уявіть собі що іх цькують. Це взагалі за межею мого розуміння. В природі звірі ведуть себе цивілізованіше.
    Почитайте не те що Геращенко написала, а що написали батьки дітей.
    А я думав що ви офіцер, який має честь, а виявилось совом совком.

19. Юрко НОТОЦО

Ото ж! Тепер Трампулік бачить,як то ті демократи,можуть навіть зятя республіканям підсунути.О-о,Трамп ці провокаційні підстави добре вже бачить!
    Це так і Пороха одружили на русской бабє,і хрестили в церкві,ги-ги-ги! А шо-о,демократія! Лєнін також Крупську кохав! То хлопе,шко-о-ола!:cools:

upload_2019-2-14_15-9-40.png

20. Не віноватая я он сам ко мнє прішьол. Юрко, ви молодець розсмішили.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)