Вибори Президента України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 17 січ 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 голосів
    1,9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 голосів
    0,0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 голосів
    9,5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 голосів
    1,0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 голосів
    1,0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 голосів
    0,0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 голосів
    0,0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 голосів
    0,0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 голосів
    1,0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 голосів
    0,0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 голосів
    1,0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 голосів
    0,0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 голосів
    9,5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 голосів
    8,6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 голосів
    4,8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 голосів
    21,9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 голосів
    5,7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 голосів
    7,6%
  19. не підтримав жодного...

10 голосів
    9,5%
  20. не голосував...

18 голосів
    17,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Забули про випадок у 2004?
    В якійсь центральній області "яйцемішень" "спілкувалася" з народом.
    Тут до Янека підійшов дідусь - вчитель, ветеран війни (совєтська армія) і запитав "А що у вашій програмі говориться про відродження української мови?"

Відповідь Янека нагадати?
    "Заберите его наххх!"

• Подобається Подобається x 3
  2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я отако дивуюсь, надивуватись не можу. Дехто думає, як говорить складно по-українськи, лепече про захист національних (читай етнічних) інтересів, визнання геноцидів, популяризацію мови, розвиток культури і тому подібню фігню (а ше як на публіку провокує показові непотрібні трєнія з Росією), то вже стоїть на стороні українських найіональних інтересів. Та то популізм чистої води, так як обіцянки другої державної мови і зближення з Росією є популізмом, направленим вже на електорат з іншими смаками. Не ведіться))
    Ніхто там не збирається думати за національні інтереси українців, за відродження і розвиток етнічної самодостатності і т.п. То всьо цирк, Янукович ніколи не стане президентом, бо нікому це невигідно, особливо Ахметову. То всьо актьорство для народа.
    ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Він як би збирався зробити 2-гу державну, то української напевно би вже не вчив...
    Так що його "старанія" то лише для виборів.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) масло масляне, Білі білила... комуно-фашистське ВОС (див відео)...

Головний здобуток народу 2010:

• Подобається Подобається x 2
  5. sselev

sselev Well-Known Member

Моїм діду з бабкою у 2004 вистачило обіцянки про мову, щоб віддати голос за Янека. Вони самі родом з Росії, українську мову їм не потрібно і переконувати важко.

6. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ще не так наржемся, коли "чіста канкрєтний бес паражнякоф" буде рулити... Дай Бог, щоб не через сльози...

7. Лисеня

Лисеня Active Member

На мою думку, навіть 50х50 може поміняти результат. Та й до того ж зовсім не впевненна щодо власне 50х50. це відношення може бути зовсім іншим.

8. premium

premium Well-Known Member

і я дивуюсь: для чого Ви мене процитували?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

І не мєчтайте, шо буде гладко рулить, а слізками капать вже майже пізно...
    Спочатку буде все нормальок, а потім розкрутиться так, що вам, ліберальним дємократам з націоналістами вкупі, мало не покажеться...
    Зараз згадав к/ф "Холодное лето 53-го" і провів таку собі паралель з Холодною зимою 2010-го: Сталін карних злочинців на зонах ставив вище політичних в'язнів, але в нього уголовник на свободі без спеціального дозволу навіть доторкнутися до ручки дверей райкомів-горкомів не мав права...
    Сталін, безумовно, був мужик хєровий, а ми, в Незалежній, всі до чортиків такі хороші, що усім своїм бестолковим гамузом на руцях принесли одного з видающихся пацанов всєх врємьон і народов прямо до трону! То є факт, від якого вже ніколи не відбрехатися не зможуть вєлікіє патріоти, які, попиваючи кавку, або львівське, поставили знак рівності між Юлею і Вітьком...
    Я не з київських круч і не з-за Брами це вєщаю, а з свого донецького терикону і зараз, те що сталося, з нього набагато ясніше видно, як воно далі буде...:good::good::good::good::good:
    І сміх з вами... і горе...

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Подождите, сегодня не 7 февраля. Это вы преувеличиваете. Юля - боец, а Янукович - лузер. Юля будет президентом.
    1) Явка в ЗУ ниже, чем в ВУ. Есть задел в мобилизации электората.
    2) Большинство голосовавших за аутсайдеров ни в коем случае не проголосуют за Я.
    Еще не вечер.

• Подобається Подобається x 4
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ваши бы слова до Бога, мэм...

12. VasMT

1. Найвища явка по Україні
    Волинська обл. . . . . 74,09 %
    Львівська обл. . . . . 73,69 %
    Тернопільська обл.. . 73,11 %
    Рівненська обл. . . . . 71,25 %
    Луганська обл.. . . . . 71,00 %

2. ???

:good:

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Що вже думати-гадати... Вибір невеликий. І вибирати немає поміж ким. І серед них я менше зло визначити не можу. Янукович, на мою думку, програє своєю тупістю (помимо всього іншого) - ну не можу я уявити президента, який два слова до кучі зв'язати не здатний! А ВОНА... ну вона навпаки - розумна і хитра... і чомусь закрадаються такі думки, що то не набагато краще для України.

• Подобається Подобається x 7
  14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК - второй пост ТАКого же содержания.... Грузинский наблюдатель? о_О

15. VasMT

Навіть ваш черепкозбиратель в Моршині заявив, що Йуля володіє найбільшою офшорною компанією на Кіпрі з багатоМІЛІАРДНИМИ оборотами... І нині у Кісєльова це підтвердив...
    М.М.Жванецкий

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Это не есть правда, еще не все "заробитчане" не собрали денег слетать туда-сюда на выборы, или думают - "а стоит-ли оно того?"
    Либо за них "проголосуют"....здесь, как это уже было неоднократно.
    Не дай Бог, а то и Вы заплачете через некоторое время, как это уже было после "победы майдана".

17. Leri

Leri Well-Known Member

але якщо враховувати кількість населення на ЗУ і СУ - тут всерівно не на нашу користь...

доречі про мовне питання - вчора Тимошенко була у Львові... як мені друзі розповідали - гіршої української мови вони ще не чули... "алігахі" - це було найбільш українське слово у її лексиконі

18. VasMT

Хтось винен?
    За "нашу користь" проголосувало в більшості своїй п"ятнадцять областей України... Працюйте краще, буде більше...

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Янукович на сході набрав і так по максимуму. Тому боротьба за голоси вииборців буде відбуватися саме на центральній Україні і на ЗАХОДІ, де в Янека шанси хоч і є проте...
    Слід відзначити, що народ більш вільніше (по новому) обирав нових людей (псевдолідерів) саме на захід від Дніпра. А мода йде завжди із заходу на схід; три тижні не час, але пройде ще трохи на схід. Та й голосують здебільшого проти а не за. Отже хто меншпротивніший для народу, то й і стане президентом.

20. VasMT

Класна градація "праАацівних"... :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)